طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی با رب انار

دوره مقدماتی php
طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی با رب انار
طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی با رب انار



  بیوگرافی گونل خواننده ترک عکس های گونل زینالوا و همسرش بیوگرافی گونل زینالوا را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی گونل زینالوا خواننده     گونل زینالوا متولد 25 اکتبر 1985 در آذربایجان، خواننده است   فارغ التحصیل آکادمی موسیقی حرفه ای از کشور ترکیه می باشد با حمایت ابراهیم تاتلیسس ترکیه ای […]

  عکس نوشته ولادت امام محمد باقر عکس تبریک ولادت امام محمد باقر عکس نوشته تولد امام باقر (ع) متن تبریک ولادت امام محمد باقر را در سایت فتوکده می خوانید   عکس نوشته ولادت امام محمد باقر     دلم پر مى ‏زند امشب براى حضرت باقر كه گويم شرحى از وصف و ثناى […]

  بیوگرافی ابراهیم رئیسی و همسرش جمیله علم الهدی عکس های ابراهیم رئیسی و زندگینامه سید ابراهیم رئیسی  را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی ابراهیم رئیسی و همسرش     ابراهیم رئیسی متولد 22 آذر 1339 در مشهد، سیاستمدار است   فارغ التحصیل سطح 4 حوزه علمیه، فوق لیسانس حقوق بین الملل و […]

  بیوگرافی لیث نوبری مربی فوتبال پرسپولیس عکس های لیث نوبری و همسرش زندگینامه لیث نوبری مربی فوتبال را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی لیث نوبری     لیث نوبری متولد 1 مهر 1356 در بغداد، فوتبالیست است   با شروع جنگ ایران و عراق به ایران مهاجرت کردند اینجا بزرگ شده و […]

دوره مقدماتی php

  خواص خاویار خاصیت خاویار برای سلامتی که نمی دانید خواص خاویار برای مردان فواید خاویار در بارداری و زنان چیست خاویار چه فوایدی دارد را در سایت فتوکده می خوانید   خواص خاویار     خاویار و یا مرواید سیاه همان تخم های کوچک ماهی می باشد که در شکم ماهی جای گرفته شده […]

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی با رب انار

  مانتو عید 98 در اینستاگرام نوروز 98 رنگ سال سال 98 ایرانی عید نوروز 98 جدیدترین سال 98 را در سایت فتوکده می خوانید   مانتو عید 98   روزهای منتهی به عید نوروز و خرید لباس از جمله مانتو برای دختران و زنان به شدت […]

  , فال امروز من, میلادی, جدیدترین فال امروز, فال واقعی, فال روز تولد,thg hlv,c, فال تولد,فال متولدین امروز,فال امروز پی ام سیرا در سایت فتوکده می خوانید       فال یا طالع بینی یکی از علوم قدیمی بوده که بر اساس مشاهده و نه بر منطق بیان می […]

فتوکده بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 92 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاش این گروه انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد، هرگونه کپی نیاز به اجازه کتبی از سایت فتوکده می باشد

امتیاز دهید


3
از

135

 

 

 

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی با رب انار

طرز تهیه خورشت مرغ ترش (مازندران)

 

 

طرز تهیه: مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. 4 قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی سرخ کنید.

 

در تابه دیگر سبزی های خرد شده را بریزید و با گردو آسیاب شده خوب تفت بدهید اما حواستان باشد که سبزیها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل و سیرها را بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

پس از 15 دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. و اجازه دهید تا 10 دقیقه دیگر خورش بجوشد. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام، وقت به خیر. من باز هم اومدم تا نکاتی رو در مورد مرغ ترش مازندرانی عرض کنم خدمتتون. مرغ ترش ما اینطوریه که مرغ رو می پزیم و بعد تفت می دیم (به نظر من در صورتی که می خواهید انتخاب کنید بین سینه یا ران، سینه رو انتخاب کنید. مرغش خشک باشه بهتر می شه). آب مرغ رو نگه می داریم. پیاز رو رنده می کنیم و تفت می دیم. سبزی مرغ ترش رو، که شامل انواع سبزی هاست و قول می دم اسمشون و نسبتشون رو از مادرم بپرسم و بگم خدمتتون، رو هم بهش اضافه می کنیم و تفت می دیم. پودر دونۀ انار، رب انار ترش و ملس (من هر دوش رو می ریزم. نوع رب اناری که می ریزید بستگی به ذائقه تون داره مسلما)، و پودر گردو هم بهش اضافه می کنیم و همه که با هم تفت دیدند، آب مرغ رو به این ترکیب اضافه می کنیم و می گذاریم یه قل بزنه، بعد مرغ سرخ شده رو بهش اضافه می کنیم و با شعلۀ کم اجازه می دیم جا بیفته. من بهش آب نارنج هم اضافه می کنم برای ترش تر شدن. غلظت خورش بستگی به سلیقۀ شما داره و طعم نهاییش بسیار به نسبت سبزی ها و نوع رب انارش مربوطه. بهترین چاشنیش هم به نظر من ماست دلال زده و سبزی خوردنه. راستی، نمک و فلفل هم فراموش نشه. مرغ ترش کلا غذای نسبتا شور و ترشیه. توش آبلیمو و سیر نمی ریزیم اصلا. اگر یادم بمونه حتما سبزی هاش رو هم براتون همینجا لیست می کنم ان شاء الله. موفق باشید و خوردنی های هوس انگیز بسازید.

باسلام
به نظر من بهتره اول مرغ ها رو کمی سرخ کنیم از ماهی تابه خارج کنیم و توی همون روغن پیاز و سیر خرد شده رو تفت بدیم بعد از اینکه طلایی شدند ادویه زده مرغ ها مجددا اضافه شوند. در انتها به جای آبلیمو رب انار غلیظ که رنگش سیاه هست اضافه بشه مزش زمین تا آسمون فرق می کنه. ما مازندرانی ها به جای آبلیمو بیشتر به غذاها رب انار می زنیم.

ممنون

سلام خدا قوت و ممنون از سایت خوبتون بهترین سایت اشپزی که تا به امروز دیدم

به نظر خوشمزه میاد … حتما امتحانش میکنم…دستتون درد نکنه

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی با رب انار
طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی با رب انار
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *