طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه
طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه

 

 

مرصع پلو یا پلوی نگین کار یک پلوی مخلوطی است که به خاطر رنگین بودنش به آن مرصع گفته می شود. مرصع در لغت به معنی جواهراست. یعنی با مواد تزئینی آن را تزئین می کنند مثل جواهر.طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه

برنج   ۴پیمانه
گوشت چرخ کرده  ۲۵۰گرم
پیاز  ۳عدد کوچک
خلال بادام   ۳قاشق سوپخوری
خلال پسته   ۳قاشق سوپ خوری
خلال نارنج   ۲قاشق غذا خوری
زرشک   ۳قاشق غذا خوری
کشمش  ۱قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده مقداری   ۱استکان
ادویه نمک فلفل زردچوبه  مقدار لازم
آبلیمو  ۱قاشق سوپخوری
گلاب  ۱قاشق چای خوری

دوره مقدماتی php

ابتدا برنج را آب کشیده وخیس می کنیم .
سپس گوشت را همراه پیاز رنده شده و ادویه ورز می دهیم وبعد گوشت ورز داده شده را مقدار یک بند انگشت بر داشته و قلقلی کرده و درون تابه با کمی روغن سرخ می کنیم .
چون گوشت ها ریز هستند احتیاجی به برگرداندن نیست هر از چند گاهی ماهی تابه را با دسته گرفته و جابه جا می کنیم.
در آخر گوشت ها که سرخ گردید با پیاز نگینی تفت می دهیم تا پیاز ها طلایی گردد .
این مواد را لای برنج دم می گذاریم (گوشت وپیاز سرخ شده)برای مجلسی شدن بهتر است برنجمان را زنده تر آبکش کنیم .ولابه لای این برنج ها گوشت وپیاز طلایی را می افزاییم.
ازطرفی پوست نارنج را خلال کرده و درونش را آب ریخته و می گذاریم. ۲ ساعت بجوشد در این عین چند بار آب آن را خارج کرده تا تلخی آن برود درنهایت بعد از ۳الی ۴ بار خارج کردن اب پوست نارنج .سپس با کمی آبلیمو و گلاب آن را تفت می دهیم می توانیم به آن شکر هم نیز اضافه کنیم مثلا یک قاشق غذا خوری (اگر طعم شیرین را می پسندین)
در این هنگام خلال بادام را شسته و با زرشک تفت می دهیم.می توانیم برای گرفتن ترشی زرشک از پیاز سرخ شده استفاده کنیم.
خلال های پسته را هم نیز با کشمش تفت می دهیم .
درنهایت برنج دم کشیده را در دیس کشده و لا به لایش هر یک از مواد را ریخته و رویش را با انواع خلال ها تزیین میکنیم ،تزیین این غذا خیلی مهم می باشد .مقداری از برنج را زعفرانی کرده و روی برنج را هم تزیین کنید.
می توانید از رنگ های خوراکی مثلا رنگ قرمز یا سبز برای زیبا تر شدن برنجتان استفاده کنید.

 

 

 

 

مطالب مرتبط با پلو و چلو در سایت آشپزی ها:

 

 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مرا به خاطر بسپار

جملات تاکیدی مثبت برای بالا بردن سطح عزت نفس و اعتماد به نفس می باشد ، جملات زیر را با قدرت و انرژی هر روز بارها و بارها با خود تکرار کنید تا تاثیر آن را در بلند مدت بر روی شکوفایی استعداد ها و توانایی های خود مشاهده کنید.

من هم اکنون از درآمدی مدام و قابل توجه و فراوان بر خوردارم .

کسب درآمد از اینترنت در خانه 100% تضمینی

مرکز تخصصی صفحه آرایی کتاب و مجله

طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه

سال 2019 سال ارزهای دیجیتال

راه های آسان برای کسب درآمد بیشتر

 

مرصع پلو يا پلوي نگين كار يك پلوي مخلوطي است كه به خاطر رنگين بودنش به آن مرصع گفته مي شود.

مرصع در لغت به معنی جواهراست. یعنی با مواد تزئینی آن را تزئین می کنند مثل جواهر!

.طريقه پخت اين غذا به شكل زير مي باشد.

مواد لازم

مقدار

برنج

4پيمانه

گوشت چرخ كرده

250گرم

پياز

3عدد كوچك

خلال بادام

3قاشق سوپخوري

خلال پسته

3قاشق سوپ خوري

خلال نارنج

2قاشق غذا خوري

زرشك

3قاشق غذا خوري

كشمش

1قاشق سوپخوري

زعفران دم كرده مقداري

1استكان

ادويه نمك فلفل زردچوبه

مقدار لازم

آبليمو

1قاشق سوپخوري

گلاب

1قاشق چاي خوري

طرز تهيه

طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه

ابتدا برنج را آب كشيده وخيس مي كنيم .

سپس گوشت را همراه پياز رنده شده و ادويه ورز مي دهيم وبعد گوشت ورز داده شده را مقدار يك بند انگشت بر داشته و قلقلي كرده و درون تابه با كمي روغن سرخ مي كنيم .

چون گوشت ها ريز هستند احتياجي به برگرداندن نيست هر از چند گاهي ماهي تابه را با دسته گرفته و جابه جا مي كنيم.

در آخر گوشت ها كه سرخ گرديد با پياز نگيني تفت مي دهيم تا پياز ها طلايي گردد .

اين مواد را لاي برنج دم مي گذاريم (گوشت وپياز سرخ شده)براي مجلسي شدن بهتر است برنجمان را زنده تر آبكش كنيم .ولابه لاي اين برنج ها گوشت وپياز طلايي را مي افزاييم.

ازطرفي پوست نارنج را خلال كرده و درونش را آب ريخته و مي گذاريم. 2 ساعت بجوشد در اين عين چند بار آب آن را خارج كرده تا تلخي آن برود درنهايت بعد از 3الي 4 بار خارج كردن اب پوست نارنج .سپس با كمي آبليمو و گلاب آن را تفت مي دهيم مي توانيم به آن شكر هم نيز اضافه كنيم مثلا يك قاشق غذا خوري (اگر طعم شيرين را مي پسندين)

در اين هنگام خلال بادام را شسته و با زرشك تفت مي دهيم.مي توانيم براي گرفتن ترشي زرشك از پياز سرخ شده استفاده كنيم.

خلال هاي پسته را هم نيز با كشمش تفت مي دهيم .

درنهايت برنج دم كشيده را در ديس كشده و لا به لايش هر يك از مواد را ريخته و رويش را با انواع خلال ها تزيين ميكنيم ،تزيين اين غذا خيلي مهم مي باشد .مقداري از برنج را زعفراني كرده و روي برنج را هم تزيين كنيد.

مي توانيد از رنگ هاي خوراكي مثلا رنگ قرمز يا سبز براي زيبا تر شدن برنجتان استفاده كنيد.


کاربر عزیز ، خوش آمدید .
شما میتوانید
به دهکده وارد شوید
در دهکده ثبت نام کنید

خصوصیات متولدین فروردین

خصوصیات متولدین اردیبهشت

خصوصیات متولدین خرداد

خصوصیات متولدین تیر

خصوصیات متولدین مرداد

خصوصیات متولدین شهریور

خصوصیات متولدین مهر

خصوصیات متولدین آبان

خصوصیات متولدین آذر

خصوصیات متولدین دی

خصوصیات متولدین بهمن

خصوصیات متولدین اسفند

خالِدينَ فيها لا يَبْغُونَ عَنْها حِوَلاًهمیشه در آن بهشت ابد منزل یافته و هرگز از آنجا انتقال نخواهند یافت. نام کتاب آسمانی : قرآن نام و شماره سوره : سوره کهف– 18شماره آیه : 108جزء :16

قدرت کامیاب بخش خدا به یکایک ثانیه های امروز برکت می دهد تا هم اکنون و همینجا به عالیترین ثمرات نیکو برسم.

یه بنده خدا پیرمرده توی پارک محله ما هر روز میاد می شینه و هنوزم که هنوزه خیلی اعتقاد به این داره که دکل های ایرانسل رو هم مرحوم رضاشاه نصب کرده ! ! !

ضرب المثل بلغارستانی : هميشه کمی بترس تا هرگز محتاج نشوی زياد بترسی.

برایان تریسی : در مورد هر تصمیمی که می گیرید احتمال بدهید که ممکن است شکست هم بخورید . پس پیش بینی کنید که در این صورت چه خواهید کرد

خالِدينَ فيها لا يَبْغُونَ عَنْها حِوَلاًهمیشه در آن بهشت ابد منزل یافته و هرگز از آنجا انتقال نخواهند یافت. نام کتاب آسمانی : قرآن نام و شماره سوره : سوره کهف– 18شماره آیه : 108جزء :16

آیا می دانید گوش جانوران بچه‌زا نمایان و تخم گذار پیدا نیست؟

لبخند تومعجزه ی شیرینی استکه رؤیای بهشت رادر دل ِآدم زنده می کند…!

طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه

آرایش

مدل مو

مدل لباس

این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند، مرصع پلو جزو غذاهای اصیل شیرازی است که در کل ایران و حتی برخی کشورهای دیگر هم معروف است، در این بخش از سایت آکاایران برای شما عزیزان طرز تهیه مرصع پلو را آماده کرده ایم، با ما همراه باشید.

6 پیمانه برنج
1 عدد مرغ پاک کرده
1 پیمانه خلال هویج
100 گرم خلال بادام
100 گرم خلال پسته
1 پیمانه کشمش
1 پیمانه زرشک
به میزان لازم زعفران

منظور از پیمانه، 1 عدد پیمانه پلوپز می باشد

 

برنج را قبلاً خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز می پزیم. گوشت مرغ را بعد از پختن تکه تکه می کنیم. برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و یک قاشق روغن در آن می ریزیم. بعد از به جوش آمدن آب، برنج را در آن ریخته و به موقع آن را آبکش می کنیم. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران، مقداری تفت می دهیم. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت می دهیم. خلال هویج را بعد از تفت، با شکر وآب لیمو می پزیم. بعد از پخت برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده ایم را روی آن می ریزیم و به همین صورت، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده می ریزیم. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن، ندارد.

 

این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند که برای تقویت استخوانها مفید می باشند. همچنین بادام و پسته سرشاراز منیزیم بوده که باعث پیشگیری از بیمارهای قلبی – عروقی می شوند. هویج پخته شده هم( همانطور که در قسمت دانستی های تغذیه سایت تبیان آمده است) حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است که می تواند از وقوع سرطان ها و بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری کند.
این غذا در کل حاوی 4413 کالری انرژی است.اگر این مقدار غذا توسط 15 نفر خورده شود سهم هر فرد از انرژی به طور متوسط 295 کالری خواهد بود.

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی


در دسته بندی آموزش آشپزی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه مرصع پلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

برنج : 1 کیلو

طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه

مرغ متوسط : 1 عدد

کشمش پلویی : 100 گرم

زرشک : 100 گرم

شکر : 2 قاشق غذاخوری

خلال بادام : 100 گرم

خلال پسته : 100 گرم

زعفران : 2 قاشق غذا خوری

گلاب : 2 استکان

خلال پرتقال : 50 گرم

برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید .

نکات : فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ثبت دامنه com | خرید بک لینک | آهنگ های شاد جدید | چت روم | خرید گوشواره

طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه
طرز تهیه مرصع پلو با کوفته ریزه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *