طرز تهیه مربای سیب خانگی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه مربای سیب خانگی
طرز تهیه مربای سیب خانگی

امتیاز دهید


3.2
از

509

مربا یکی از چاشنی های ثابت و پر طرفدار صبحانه ایرانی می باشد. مربا با نان و کره محبوبیت بیشتری دارد. اما بعضی مربا را به تنهایی و همراه با نان میل می کنند. محبوبیت این چاشنی دلپذیر تا حدی ست، که از آن به عنوان یک دسر خوشمزه همراه با چای نیز استقبال می شود. مربا فصل به خصوصی ندارد. و می توان از میوه هر فصل مربا تهیه کرد. مربای میوه های قرمز مثل آلبالو ، توت فرنگی، تمشک و… بسیار لذیذ و پرطرفدار می باشند. همچنین میوه های نارنجی رنگ فصل پاییز، مثل مربای کدو حلوایی. یکی از مرباهای خوش طعم و بی نظیر، مربای سیب می باشد. مربای سیب به شکل های متنوعی تهیه می شود. در مربا سیب سبز و سیب زرد، معمولا سیب ها را به قطعات کوچک مکعبی برش می زنند. اما می توان سیب ها را رنده کرد و یا حتی به وسیله قالب، شکل های فانتزی و متنوعی به قطعات داد. مربای سیب گلاب، که به مربای سیب مینیاتوری معروف است. زیرا سیب درسته و بدون هیچ برشی در مربا به کار می رود. در تهیه این مربا، هم می شود سیب ها را پوست گرفت. و هم سیب با پوست به کار برد. و این مورد کاملا سلیقه ای می باشد. مربا را معمولا در ظرف های شیشه ای و در یخچال، تا مدت یک سال هم می توان نگهداری کرد. به شرطی که نکات طلایی تهیه مربا را به کار برده تا مربا شکرک نزند، و ماندگاری بیشتری نیز داشته باشد.

 

طرز تهیه مربای سیب خانگی

دوره مقدماتی php

 

سیب یکی از میوه های خوشمزه و پر خاصیت است. به همین علت توصیه می شود روزانه یک عدد سیب مصرف کنید. این میوه به شادابی و جوانسازی پوست شما کمک می کند. سیب خواص شگفت انگیزی دارد که آن را به یک ماده غذایی ضد سرطان تبدیل کرده. سیب به سلامت قلب و دندان ها کمک شایانی می کند. سیب سرشار از فیبر بوده که می تواند احساس سیری را در شما بیشتر کند. و همچنین کالری کمی داشته و می تواند به سوخت و ساز بیشتر بدن نیز کمک کند. مربای سیب می تواند انتخاب مناسبی برای صبحانه و شروع یک روز خوب باشد. رسپی این مربا خوش عطر و دلپذیر را از دست ندهید و همراه ما باشید با طرز تهیه مربا سیب.

 

 

ابتدا سیب ها را خوب شسته، پوست و هسته آن ها را جدا کنید. به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. پیشنهاد می شود برش ها یکدست و هم اندازه باشد. می توانید به اندازه مکعب های دو سانتی و کوچک خرد کنید. و یا سیب را رنده کنید. همین طور می توانید برای برش از قالب دلخواه استفاده کنید. سپس سیب ها را در ظرفی ریخته و روی آن آب بریزید. مقدار آب تا حدی باشد که روی سیب ها را بپوشاند. 1/2 پیمانه یا لیوانی که اندازه استاندارد دارد، سرکه سفید اضافه کنید. حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت اجازه دهید سیب ها در محلول آب و سرکه استراحت کنند. بعد سیب ها را در آبکش ریخته و جدا کنید. توجه کنید در این مرحله به هیچ وجه سیب ها را آب نکشید.

 

 

در قابلمه مناسبی که پیشنهاد می شود لعابی و یا استیل باشد، دو لیوان آب ریخته اجازه دهید به جوش بیاید. سپس شکر را به آب اضافه کرده، با حرارت ملایم هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود. سپس هل و دارچین را به درون قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید این شربت کمی به قوام برسد.

 

 

 

در این مرحله سیب ها را به شهد مخصوص مربا اضافه کنید. بعد از حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم، با شعله و حرارت کم، سیب ها پخته می شوند. توجه کنید در طول پخت، مربا نباید از جوش بیافتد. اما حرارت هم نباید زیاد باشد. زیرا در این صورت مربا زود به قوام رسیده و سیب ها پخته نمی شوند. در نیم ساعت آخر پخت، گلاب و زعفران را به مربا اضافه کنید. این مواد عطر و طعم دلپذیری به مربا می بخشند. بعد از اینکه شعله را خاموش کردید، کمی کره به مربا اضافه کنید. این کره باعث می شود کف روی مربا در یک جا جمع شده، و می توانید به راحتی آن را جدا کنید. دقت کنید جدا کردن کف از روی مربا بسیار مهم بوده و باعث می شود تا مربا شکرک نزند.

 

 

پس از اینکه مربا خوب سرد شد، آن را در ظرف های شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. می توانید پس از پخت، مربا را در ظرفی ریخته درون یخچال قرار داده تا سریع تر سرد شود. بعد از اینکه ظرف را از یخچال خارج کردید، آن را دایره وار بچرخانید، اگر شهد مربا به آرامی حرکت کرد، یعنی خوب به قوام رسیده است. حالا می توانید مربا را به درون ظرف های شیشه و مخصوص مربا انتقال دهید.

مربای سیب را می توانید در وعده صبحانه، همراه با نان و کره، همچنین به عنوان یک دسر خوشمزه و لذیذ نوش جان کنید.

 

– شاید برایتان سوال شود که چرا سیب ها را باید درون محلول آب و سرکه قرار داد. لازم است بدانید که این روش به خوش رنگ شدن مربا کمک بسیاری کرده. و از سیاه شدن سیب ها جلوگیری می کند.

– در صورتی که بخواهید مربا سیب شما روشن و زرد رنگ باشد، در طول پخت نباید در قابلمه را بگذارید. اما اگر دوست دارید مربای شما قرمز خوش رنگ شود، بایستی در زمان پخت سیب ها، در قابلمه گذاشته شود.

– روش دیگری که به منظور جلوگیری از شکرک زدن مربا به کار می رود، اضافه کردن کمی آبلیمو در اواخر پخت می باشد.

– شما می توانید چوب دارچین را از مواد درون شهد حذف کنید، و یا به جای آن از 2 قاشق چایخوری پودر دارچین استفاده کنید.

– می توانید نصف شکری را که برای پخت مربا به کار می رود، از شکر قهوه ای استفاده کنید. شکر قهوه ای هم طعم خوشایند و هم رنگ زیباتری را به مربا می بخشد.

 

خوشحال می شویم مربای سیب را طبق دستور ایران کوک تهیه کرده. در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ مربای_سیب_ایران_کوک به اشتراک بگذارید.

 

تبلیغات شما در بزرگترین سایت آشپزی ایران

سلام ببخشید اگه سرکه سفید نداشته باشیم به جاش میتونیم از آبلیمو اسفاده کنیم

بله میتونید از آبلیمو به جاش استفاده کنید

بله میشه

با عرض سلام وخسته نباشی .برای نگهداری مربای البالو یا هر مربای دیگر حتما باید داخل یخچال باشه یا می توان بیرون از یخچال هم نگهداری کرد باکمال تشکر

خیلی عالی شد. البته من شکررو نصف این میزان استفاده کردم. چون کم شیرین دوست دارم. ولی باز خیلی خوب شد. ممنون

سلام مرسی از اموزش مربای سیب ، می خواستم بپرسم که مربا شکرک بزنه چیکار باید کرد ?طرز تهیه مربای سیب خانگی

سلام عزیزم. اگر شکر مربا اندازه باشه نه کپک میزنه و نه شکرک. مربا رو با شیشه داخل آب جوش قرار بدید تا شکرکش باز بشه.

سلام ممنون از مطالب مفیدتون.میخواستم بدونم مربا در چه صورتیشکرک میبنده؟اگه داغ باشه و بریزیم توی شیشه چی میشه؟ممنون.

سلام ، مریم جان در صورتی شکرک میزنه که زیاد جوشیده شده باشه و همچنین مدت زمان زیادی بگذره و مصرف نشه … اگه داغ باشه احتمال داره شیشه بشکنه و همچنین رطوبتی که ایجاد میشه ممکنه باعث کپک زدن مربا شه

با سلام، مرسی از دستور پختن مربای سیب تان. من درست کردم اما کمی بە مشکل برخوردم بخاطر اینکە زمان مشخصی نداشت برای من کمی مشکل بود ولی روی هم رفتە خوب شد و بسیار دستور سادە و خوبی است. اما ای کاش دقیقە و زمان را نیز مشخص میکردید. در ضمن من کمی هل ، دارچین و زعفران نیز اضافە کردم کە خیلی خۆش طعم شد. دوبارە ممنون و امیدوارم کە همیشە موفق و پیروز باشید. ارادتمند شیلا کرد / کورد

ممنون شیلا جان ، خوشحالم از دستور مربا خوشت اومده … زمان رو نگفتم چون بعضی ها دوست دارن مربا رو غلیظ تر و بعضی ها رقیق تر بردارن … ممنون از تجربه ات عزیزم

ممنون از اینکه توضیح دادید……….

خیلی خوب بود مرسی

خیلی ممنون نیلوفرخانم.بسیارموثربود

ممنون زهرا جان

سلام استاد هنرمند واقعا جات تو بهشته با این دستور غذاها فقط اگه میشه لطف کن چگونه استفاده از توستر را هم بنویس واسه اوناییکه فر ندارند

ممنون گلناز جان ، لطف داری خانومی ، عزیزم تستر برای کار خیلی محدودیت داره و من خودم بیشتر برای تست کردن و گرم کردن نون ازش استفاده میکنم ، البته یه سری دستور داخل کاتالوگش داره که میتونی امتحانش کنی

خیلی ممنون اما ما همه چی رو بر عکس کرده بودیم

خواهش میکنم ، یعنی چی برعکس ؟!

مطالبتون 20 – ازتون ممنونم

ممنون عزیزم

جالب بود.مرسی

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

مربای سیب یکی از مرباهای قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که به همراه کره یا خامه می تواند یک صبحانه کامل را رقم بزند. جالب است بدانید که سیب علاوه بر عطر و طعم خوبش ، فواید بسیار زیادی هم برای طراوت و شادابی پوست صورت دارد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا سیب به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربا سیب در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا سیب ها را به خوبی می شوییم و پس از خشک کردن پوست می گیریم ، سپس سیب ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم و هسته و قسمت های اضافی آنرا جدا می کنیم. بعد از خرد کردن سیب ها ، آنها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم.

و مقداری آب به همراه آبلیمو روی سیب ها می ریزیم تا از تیره شدن رنگ سیب ها جلوگیری کنیم. در ادامه ۴ لیوان آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود و شربت به جوش بیاید.

پس از گذشت ۱۰ دقیقه سیب ها را آبکشی می کنیم و به شربت اضافه می کنیم. حرارت را ملایم می کنیم تا غلظت مربا به حد دلخواه ما برسد. در اواسط پخت مربا زعفران دم کرده را به مربا اضافه می کنیم تا رنگ زیباتری به مربا بدهد.طرز تهیه مربای سیب خانگی

در مراحل پایانی پخت مربا ، گلاب را نیز اضافه می کنیم و مربا را از روی حرارت بر می داریم. پس از اینکه مربا آماده شد آنرا در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود ، سپس درون ظرف های شیشه ای می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه مربای سیب خانگی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

اطلاعات با ارزش-آشپزی آسان-آشپزی مدرن-شیرینی-انواع غذا های مختلف در این کانال موجود میباشد!!

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه مربای سیب خانگی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

مربای سیب یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین مربا ها محسوب می گردد که طرفداران بسیار زیادی دارد. اگر شما نیز از جمله طرفداران این مربای خوشمزه هستید و قصد پخت آن را دارید، این مطلب را از دست ندهید  و با یکی از بهترین روش ها در رابطه با طرز تهیه مربای سیب آشنا شوید و با استفاده از این دستور عالی اقدام به پخت مربای سیب در منزل نمایید.

مربا های مختلف از جمله محبوب ترین خوراکی ها برای صبحانه می باشند، در مطالب قبلی به معرفی طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی و همچنین طرز تهیه مربای هویج پرداختیم که این دستورات امتحان شده مورد توجه شما همراهان گرامی قرار گرفت. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مربای سیب با روشی امتحان شده و عالی را آموزش دهیم که امیدواریم با استفاده از این دستور اقدام به پخت مربا نموده و از نوش جان کردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه مربای سیب خانگی

ابتدا شکر را با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود.

حال سیب های خرد شده را به ترکیب آب و شکر اضافه نمایید. زعفران را نیز اضافه نمایید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا مربا با حرارت ملایم بپزد و قوام آید. بعد از گذشت این زمان مقدار کمی از مربا را در ظرف ریخته و صبر کنید تا سرد شود، اگر به غلظت مطلوب رسیده بود، آبلیمو و گلاب را اضافه کرده و بعد از چند جوش حرارت را خاموش نمایید و اجازه دهید مربا سرد شود و سپس در ظرف شیشه ایی دلخواه بکشید.

با یکی از بهترین دستورات در زمینه طرز تهیه مربای سیب آشنا شدید، امیدواریم این دستور برای شما عزیزان مفید بوده باشد و با استفاده از این دستور مرباهای خوشمزه ایی بپزید و در کنار اعضا خانواده نوش کنید. شما دوستان عزیز همچنین می توانید با کلیک بر روی طرز تهیه مربا و مراجعه به این بخش از دیگر دستورات و آموزش های دیدنی و جالب مجله هنر در خانه دیدن نمایید.

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

طرز تهیه مربای سیب خانگی
طرز تهیه مربای سیب خانگی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *