طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در فر
طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در فر

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در فر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

ماهی قزل آلا شکم پر▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[Channels]:Youtube : https://youtu.be/W-h9BGVo7v8Google+ : https://plus.google.com/u/0/b/1109081…Website: www.ashpazi.890m.com

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

ماهی شکم پر ، هم نوع شمالی داره و هم نوع جنوبی و توی هر خانواده ای به روش خاصی تهیه میشه.
ماهی شب عید یه رسم سنتیه و تقریبا همه سعی میکنند این سنت رو انجام بدن و البته هر کسی به هر روشی که راحتتره و توی خانواده شون مرسوم بوده است.
مایه ای که با آن شکم ماهی پر می شود ، بسیار متنوع است اما در بیشتر موارد از سبزی های معطری مانند گشنیز ، جعفری و حتی شوید تشکیل شده است.
ما ایرانی ها بیشتر ماهی رو سرخ شده تهیه می‌کنیم اما پخت آن در فر هم به دلیل آنکه با روغن کمتری انجام می شود ، طرفداران بسیاری داره ، آن هم به صورت شکم پر که می خواهم کامل به شما به صورت تصویری آموزش بدهم.

 

مواد لازم :
ماهی درسته یک عدد ، انتهاب با شما ، ماهی سفید قزل آلا سالمون و یا ماهی های جنوبی!
پیاز
سیر
گردو
سبزی معطر
کشمش
آلو
زرشک
رب انار
کره
زعفران

 

طرز تهیه :
برای طبخ این غذا هر ماهی ای را می توانید انتخاب کنید ولی ماهی سنگسر و سفید جز بهترین ها هستند ، من ماهی سفید خریدم.
هر ماهی رو که دوست دارین انتخاب کنین ، ماهی سفید قزل آلا سالمون و یا ماهی های جنوبی! پولک ها و فلساشو بگیرین و شکمشو کامل خالی کنین و بشورین و بذارین روی دستمال تا خوب خشک بشه.
داخل ماهی را خوب تمیز کرده با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و در ضمن روی پوست ماهی را نیز به کمی نمک و فلفل آغشته میکنیم.
داخل ماهی رو نمک و فلفل و زعفران میزنیم و میذاریم مزه دار بشه.
سبزی معطر ، من از نعناع و گشنیز و جعفری استفاده می کنیم و به نسبت های دو گشنیز یک جعفری و نصف نعناع
پیاز رو ریز خورد میکنیم و توی روغن تفت میدیم.
سبزی و سیر رو هم ساتوری میکنیم و بعد به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
گردو رو هم خورد میکنیم و به همراه آلو و کشمش و زرشک اضافه میکنیم.
رب انار و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و به ذائقه خودمون طعمش رو تنظیم می کنیم.
میذاریم یکم مواد میانی خنک بشه.
داخل ماهی رو با مواد پر می کنیم و شکم ماهی رو با خلال فیکس می نماییم.طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در فر

شما می توانید ماهی های پولک درشتی مانند ماهی سفید را به صورت نعل اسب در سینی فر خم کنید و به صورت ایستاده در آن قرار دهید و روی پوست ماهی را به مخلوط آب لیمو زعفران آغشته کنید.
به این روش پوست ماهی پس از پخت کاملا برشته شده و به راحتی از گوشت جدا خواهد شد.

 

توی ظرف فر رو چرب می کنیم.
کره آب شده و زعفران رو مخلوط میکنیم.
زیر ماهی رو کره و زعفران میزنیم و توی ظرف فر میذاریم و روشو هم از کره میزنیم.

روی ظرف رو فویل میپیچیم و میذاریم توی فر ۱۸۰ درجه برای ۴۵ دقیقه تا ماهی بپزه بعد فویل رو برمیداریم روشو بازم کره میزنیم و بدون فویل میذاریم توی فر تا سطحش برشته بشه.

در صورتی که بخواهیم غذا را در فر آماده کنیم ، ماهی را در فویل پیچیده و به مدت ۴۵دقیقه تا یک ساعت آن را در فر قرار داده و وقتی ماهی آماده شد ، فویل را درآورده و ماهی را به روغن و کره آغشته می کنیم و چند دقیقه دیگر در فر قرار داده تا طلایی شود.
ماهی شکم پرمون آماده است با عطر عالی و البته سلامت و کم روغن

ماهی شکم پر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوه های مختلف پخته می شود.
این تفاوت به نوع ماهی ، سبزی و ادویه هایی که به کار می رود ، برمی‌گردد مثلا در جنوب معمولا ماهی سنگسر و حلوا سیاه به شکل شکم پر تهیه و بیشتر برای طبخ آنها از شنبلیله استفاده می‌شود و برای طعم دار کردن آن هم ادویه کاری و تمبرهندی به کار می رود در حالی که در مناطق شمالی ، ماهی سفید را شکم پر تهیه می کنند و سبزی هایی مانند گشنیز ، سیر و جعفری و ادویه هایی مانند زردچوبه به آن می افزایند.
اگر می خواهید این غذا را به سبک جنوبی تهیه کنید ، نباید ادویه کاری را از قلم بیندازید اما برای طبخ آن به سبک شمالی ، باید از ادویه هایی نظیر زردچوبه و زعفران استفاده کرد.
شاید بپرسید بهترین سبزی ماهی شکم پر چیست ؟

 

روش های پخت در نقاط مختلف گیلان :
این غذا در شرق گیلان با سبزی های گشنیز ، نعناع ، چوچاق یا چوشاق ، خالواش کوت کوتو طبخ شده و میزان مصرف گردو بیشتر از سبزی می باشد.
در غرب گیلان از سبزی های گشنیز ، نعناع ، چوچاق بلش ، برگ سیر یا چند دانه سیر استفاده می شود و مقدار گردو به مانند شرق گیلان بیشتر از سبزی می باشد.
در رشت سبزی های یاد شده در مواد لازم استفاده می شود اما گردو خیلی کمتر از سبزی می باشد برای طعم دار کردن پوست ماهی از گلپر و سماق استفاده می کنند.
در بندر انزلی اشبل ماهی را به مواد شکم پر اضافه کرده و به همراه مواد داخل ماهی شکم پر قرار می دهند.

 

نکته : برای بهتر پخته شدن ماهی چند برش روی ماهی ایجاد نمایید که البته خیلی ظرافت می خواهد.

 

نوشیدنی ای که همراه این غذا به شما پیشنهاد می‌کنم ، شربت آبلیموی تازه است.
من عاشق ماهی ام به هر شکلی که باشه.
شب عید با سبزی پلو سرو کنین و لذت ببرید.

در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , غذاهای دریایی , غذای ایرانی

تعداد بازدید : 22596

محمد علی

۱۳۹۸/۰۱/۱۷ ساعت ۱۲:۳۰

تلفن : 22237486

ایمیل : mohmad.khajenouri@yahoo.co.uk

ازشما و روی ماهی سفید شکم پر خیلی متشکرم.

محمد علی

۱۳۹۸/۰۲/۰۱ ساعت ۲۲:۰۲

تلفن : 22237486

ایمیل : mohmad.khajenouri@yahoo.co.uk

THANK you very much for fishc

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در فر

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 224 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات کافی شاپ

اینستاگرام

تلگرام

طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در فر
طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *