طرز تهیه لیمو خشک سیاه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه لیمو خشک سیاه
طرز تهیه لیمو خشک سیاه

لیمو عمانی در واقع همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذا های ایرانی و عربی استفاده می شود و در دو رنگ زرد مایل به قهوه ای و سیاه به بازار عرضه می شود.

اگر لیمو ترش های شیرازی بر روی درخت خشک شوند، لیمو عمانی زرد مایل به قهوه ای می شود. اگر آن ها را در آب و سرکه بجوشانند و سپس زیر نور خورشید خشک کنند، لیمو عمانی به دست آمده سیاه می شود.

لیمو عمانی را می توان در فر، دستگاه خشک کن و یا به طور طبیعی زیر نور خورشید خشک کرد. در ادامه همراه کوکا باشید تا با طرز تهیه لیمو عمانی خشک صنعتی و خانگی بیشتر آشنا شوید؛

در صنعت برای تهیه لیمو عمانی، لیمو شیرازی های تازه را در دستگاه های خشک کن صنعتی با قدرت بالا قرار می دهند.

در این روش که سریع ترین و کم هزینه ترین راه درست کردن لیمو عمانی محسوب می شود، لیمو ترش ها در کمترین زمان ممکن خشک می شوند اما عطر و طعم لیمو عمانی خانگی را پیدا نمی کنند.طرز تهیه لیمو خشک سیاه

مواد لازم

دوره مقدماتی php

روش تهیه

1. لیمو ترش های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آن ها مقداری نمک بریزید. بگذارید 1 روز بماند و سپس آن ها را با آب سرد خوب بشویید.

2. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید 10 ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

مجددا لیمو ترش های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت 1 دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آن ها را آبکشی نکنید.

3. پس از خنک شدن لیمو‌ ترش ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آن ها را بر روی یک پارچه ی نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت 10 روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

4. لیمو های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

5. لیمو عمانی سیاه شما آماده است.

6. می توانید لیمو عمانی ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.

مواد لازم

لیمو ترش شیرازی – 1 کیلوگرم

روش تهیه

1. لیمو شیرازی ها را خوب بشویید و بگذارید 24 ساعت در آب بمانند تا تلخی آن ها گرفته شود.

2. لیمو های خیس خورده را به صورت ورقه ورقه ببرید، هسته های آن را جدا کنید و به مدت 10 روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

3. لیمو عمانی ورقه ای یا لیمو خشک حلقه ای شما آماده است می توانید از آن ها برای تهیه انواع چای و دمنوش استفاده کنید.

شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که برای رفع تلخی لیمو عمانی در غذا چه باید کرد؟

خب جواب ساده است! می توانید از پودر یا گرد لیمو عمانی برای تهیه غذا استفاده کنید.

اما بهتر است بدانید که برای گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا توصیه می شود که آن ها را چند ساعت قبل از مصرف در آب گرم خیس کنید. علاوه بر این حذف هسته های داخل لیمو عمانی هم تا حدودی به رفع تلخی آن کمک می کند.

لیمو عمانی را به عنوان چاشنی به صورت درسته یا پودر شده (گرد لیمو) برای تهیه انواع خورش های ایرانی از جمله قورمه سبزی و قیمه، آبگوشت، انواع سوپ، چای، دمنوش و شربت به کار می برند.

فال حافظ

متن عاشقانه متن زیبا

صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.طرز تهیه لیمو خشک سیاه

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

امتیاز دهید


3.2
از

155

اکثر خورش های ایرانی بخشی از ترشی و طعم عالی خود را مدیون لیمو عمانی هستند. این لیموهای خشک شده به صورت کامل یا پودر شده به خورش هایی مثل قورمه سبزی یا قیمه اضافه میشوند طعم و عطری فوق العاده به آنها میدهند. تهیه لیمو عمانی در منزل کار ساده ای است. فقط باید به یک محل آفتاب گیر برای خشک کردن لیمو ترش دسترسی داشته باشید. طرز تهیه لیمو عمانی خانگی را در ادامه ببینید.

 

لیموترش ها را بشوئید سپس روی انها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید.طرز تهیه لیمو خشک سیاه

 

درون قابلمه چند لیوان اب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به اب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.

 ابتدا، دلیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.

 بعد از آن  لیموهای ابکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.

 

پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.

 

سلام لیمو عمانی کجا وتو چی نگه دار ی بشه بهتره وخشک می کردن؟ تو 10 ثانیه و 1 دقیقه نمی جوشه باید بیشتر بگذاریم؟.انشالله که سایت مثل قبل بگه دیدگاه منتظر تایید تا ما خیالمان راحت شود ایمیل به دست شما رسیده. ممنون

سلام
امیدوارم سوال رو درست متوجه شده باشم. بهتره در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهداری بشه. پختش هم بله خیلی بیشتر از اینا زمان میخواد. توی ۱ دقیقه نمیشه مطمئنا.

سلام من پارسال لیمو عمانی درست کردم نتیجه عالی شد فقط چند سوال داشتم 1 از هر سرکه ای می شود استفاده کرد ؟ 2 چه کار کنیم رنگ لیمو عمانی سیاه شود؟ 3 در انتها بعد از اینکه چند روز در سایه گذاشتم میشه لیمو تو فریزر گذاشت تا بیشتر خشک شود چون تو بوشهر رطوبت زیاد و بیرون نرم می شه. با تشکر

سلام
سرکه انگور باشه. رنگش فرقی نمیکنه.
رنگ لیمو خودش در اثر خشک شدن در آفتاب عوض میشه. نگران نباشید.
توی فریزر بعید میدونم خشک بشه. باید در معرض هوا باشه تا خشک شه. ۱۰-۱۲ روز کافیه ولی احتمالا در مناطق مرطوب بیشتر طول میکشه.

من در محلی زندگی میکنم که رطوبت خیلی بالاست و هیچ غذایی را نمیشه خشک کرد. می‌خوام بجای خشک کردن لیموها را توی فریزر بگذارم. شما تا بحال این روش را امتحان کردید؟

راستش من تا حالا امتحان نکردم. فکر نمیکنم فریز کردن جواب بده برای این کار.

بلەمن 2سال کەازاین روش فریز کردن استفادە میکنم عالیە
دستور کارمن : ابتدا لیموهارو بشوید وخوب خشک کنید کەآب نداشتە باشە بعد تقسیم میکنید وتونایلونفریزرگرە بزنید درفریزرقراردهید .حتی بعدیک سال هم استفادەکنیدلیمو تازە وخوشمزە خواهدبود . باین روش هم برای غذا وهم برای سرسفرە قابل استفادە هست .
موفق باشید

عالی بود ممنون

عالی بود

ممنون از راهنماییتون، یه سوال داشتم، واسه درست کردن لیمو عمانی چه نوع لیمو ترشی مناسبتر هست. منظورم اینه ما آیا از لیمو ترش زرد استفاده کنیم یا لیمو ترش سبز ؟

برای خشک کردن لیموی زرد وبرای فریز کردن لیموی سبز

اندازه سرکه چقدر بایستی باشه؟

سلام وقت بخیر
ببخشید سرکار خانم,میزان آب و سرکه باید چقدر باشه که طعم خوبی پیدا کنه?

نوع سرکه بهتره چه چیزی باشه?

خیلی خوب بود من تابحال نمی دانستم که می شود لیمو عمانی را درخانه هم تهیه کرد. دستتون درد نکنه .

نیلوفر بانوی خوب سلام. من در کشوری هستم که آفتاب ندارد. آیا می توان لیمو را در فر خشک کرد؟

شما میتونید روی شوفاژ یا منبعی که حرارت بسیار کمی داره قرار بدید ، حتی پشت بخاری ! گرما بخوره خشک شه 🙂

کدوم خرابه هستی؟؟؟؟؟

طرز تهیه لیمو خشک سیاه

همونجا که تویی

خوش به حالتون که در کشور دیگری زندگی میکنید
ما اینجا داریم زیر بار فشارهای اقتصادی له میشیم هیچکسم نیست به دادمون برسه

سلام روی سینی فر خاک یا ماسه بریزید تا پوست لیمو نسوزد فر را در درجه کم بزارید وهرنیم ساعت سر بزنید وقتی لیموها خشک شد فر راخاموش کنید اول از لیموی کم استفاده کنید اگه خوب شد بقیه را درست کنید

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

  • مدل جدید مانتو دخترانه ۹۸
  • برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    لیمو عمانی مسکن سردرد و سرماخوردگی،التیام دهنده ی سرفه و …


     

    آب و لیمو عمانی را که با چنگال سوراخ سوراخ کرده ايم در قابلمه به مدت 15دقيقه می گذاریم بجوشه

    سپس لیمو عمانی را خارج کرده و در یک صافی ریخته و کاملا له میکنیم و مواد رو دوباره داخل قابلمه ریخته شکر را اضافه کرده تا دوباره بجوشه و کمی غلیظ بشه.طرز تهیه لیمو خشک سیاه

    سپس کنار گذاشته در ظرف مورد نظر بریزید.

    نوش جان

     


    ${Body}

    آدرس : تهران

    تلفن: ——-

    فکس : —-

    پست الکترونیک : info@bamacook.com

    کاربر میهمان

    کاربر میهمان

    بازدید :

    39K

    زمان ارسال :

    طرز تهیه لیمو خشک سیاه

    شنبه 9 تیر 1397

    بازدید :

    39K

    زمان ارسال :


    شنبه 9 تیر 1397

    freshte777

    کانال :

    آموزشگاه

    طرز تهیه لیمو عمانی: در این ویدیو می خواهیم شما را با نحوه خشک کردن لیمو عمانی را به شما آموزش دهیم

    توضیحات :

    طرز تهیه لیمو عمانی: در این ویدیو می خواهیم شما را با نحوه خشک کردن لیمو عمانی را به شما آموزش دهیم

    تگ ها:

    0نظر ثبت شده


    آیا به حذف این لیست پخش اطمینان دارید؟

    0نظر ثبت شده

    لیست پخش ایجاد شد.

    کاربر میهمان

    کاربر میهمان

    بازدید :

    39K

    زمان ارسال :

    طرز تهیه لیمو خشک سیاه

    شنبه 9 تیر 1397

    بازدید :

    39K

    زمان ارسال :


    شنبه 9 تیر 1397

    freshte777

    کانال :

    آموزشگاه

    طرز تهیه لیمو عمانی: در این ویدیو می خواهیم شما را با نحوه خشک کردن لیمو عمانی را به شما آموزش دهیم

    توضیحات :

    طرز تهیه لیمو عمانی: در این ویدیو می خواهیم شما را با نحوه خشک کردن لیمو عمانی را به شما آموزش دهیم

    تگ ها:

    0نظر ثبت شده


    آیا به حذف این لیست پخش اطمینان دارید؟

    0نظر ثبت شده

    لیست پخش ایجاد شد.


    ” />

    قبل از شروع به خواندن خشک کن لیمو روش خشک لیمو باید به تعریف لیمو عمانی یا لیمو امانی بپردازیم.

    لیمو امانی( عمانی)،  (به لاتین: Citrus aurantifulia) خشک شده لیمو ترش است

    لیمو امانی معمولاً در طبخ خورش‌هایی چون قورمه سبزی و قیمه استفاده می‌شود. آن‌ها را پیش از ریختن در غدا سوراخ کرده، شکسته یا خرد می‌کنند.

    گفته می‌شود برای پرهیز از تلخ شدن غذا بهتر است پیش از افزودن آن به غذا تخم‌های آن را درآورد. در ضمن وقتی درسته در غذا انداخته می‌شود محل تجمع روغن شده و خوردن آن هر چند که خود کالری ندارد، توصیه نمی‌شودطرز تهیه لیمو خشک سیاه

     

    ۱-لیمو عمانی را شسته و روی آن مقداری نمک بپاشید

    ۲- به مدت ۲۴ساعت کناری قرار دهید بعد از یک روز انرا در ابسرد ابکشی کنید.

    ۳-یک لیتر اب را در یک قابلمه ریخته  و مقداری  سرکه را اضافه کنید

    ۴-بعد از جوشیدن اب و سرکه باید لیموها را در ۲ مرحله به آن  اضافه کنید.

    ۵- ۱۰ثانیه بعد فوری انرا برداشته و ابکشی کنید

    ۶- دوباره در ابجوش بریزید و ۶۰ثانیه در ابجوش بجوشانیدسپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.

    ۷- پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید

    ۸-پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت ۱۰ روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.

    روش دیگر برای تهیه لیمو امانی اسلایس کردن میوه است 

    در این روش لیموی عمانی را با دستگاه اسلایس کنید اگر دستگاه در منزل ندارید با چاقوی نوک تیزی به ورقه هایی با قطر ۲تا  ۵میلیمتر برش بزنید ، در این روش خشک کردن لیمو عمانی را روی ظرف مشبک یا  پارچه سفید قرار دهید تا اب لیمو به مرور زمان خشک شود .

    توجه کنید محیط خشک کردن لیمو ها نیاید مرطوب باشد ، همچنین هر روز دو الی ۳بار لیموها را پشت و رو نمایید.

    اگر به مقدار زیاد لیمو دارید پینشهاد میکنم یک دستگاه خشک کن میوه و سبزی خریداری نمایید.

    این دستگاهها فقط مخصوص خشک شدن یک نوع میوه نیست .شما میتوانید میوه ها و سبزیجات و حتی پنبه و پارچه و سفال را در دستگاه خشک کنید 

    شرکت اطمینان خشک کن نخستین تولید کننده(Fruit and vegetable dryer) 

    کارخانه اطمینان خشک کن یکی از بزرگترین تولید کنندگان دستگاه خشک کن در ایران است و با صادرات انواع دستگاه میوه خشک کنی در مدلهای صنعتی ، نیمه صنعتی و خانگی به بیش از ۳۰کشور جهان امید است به بزرگترین تولید کننده و صادر کننده در دنیا تبدیل شود .

     

     

     

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌سایت

    طرز تهیه لیمو خشک سیاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    شماره تماس مدیران شرکت

    09198201278 مهندس اشراقی

    09198201276 مهندس حیدرپور

    آیتمی یافت نشد!

    لیموی خشک به دلیل استفاده فراوانی که به عنوان چاشنی دارای مزه‌ی ترش در غذاهای ایرانی دارد همیشه استفاده می‌شود و به نوعی جز ثابت سبد خرید ما شده‌ست به طوری که پخت برخی غذاهای اصیل ایرانی مانند  قورمه سبزی برای ما بدون این ماده‌ی اولیه مهم مقدور نیست و حس می‌کنیم اصالت طعم و عطر خود را از دست خواهد داد. وقتی لیموهای تازه که پوستی به رنگ سبز تیره دارند را چندبار با نمک می‌جوشانند و چندین روز در آقتاب پهن می‌نمایند تا خشک شود حاصل لیموعمانی سیاه خواهد بود که از نظر فواید و مصرف با انواع دیگر تفاوت چندانی ندارد.

    نکاتی در مورد مصرف: 

    البته نمک، ادویه و چربی غذا را به خود جذب می‌کند و به این خاطر باعث فشار، چربی خون و اضافه وزن می‌گردد که بهترست پخته شده‌ی آن در غذا مصرف نگردد.طرز تهیه لیمو خشک سیاه

     بخاطر عطر و رایحه فرّاری که دارد برای نگهداری در ظرف مناسب با درب کاملاً بسته و در جای خشک و خنک بگذارید. قبل از استفاده مدتی در آب سرد قرار دهید تا باعث تلخ شدن غذایتان نگردد.

     مواد لازم:

    2 عدد لیموسیاه درجه یک ، یک قاشق مرباخوری چای سیاه ایرانی، 5 عدد دانه هل، نبات، عسل یا قند (به عنوان شیرین کننده)

    روش تهیه:

    برای دم کردن این چای پرخاصیت که سرشار از ویتامینC و کلسیم بوده  بهترست که ابتدا لیموها را کمی بخیسانید تا پوست و دانه آنها به راحتی جدا شود.

    پره‌های داخلی آن را به همراه چای سیاه و هل و آبجوش به مدت زمان 10 دقیقه دم نمایید.

    قبل از سرو داخل فنجان شیرین کننده مدنظرتان را بریزید و بعد نوشیدنی گرم و دلچسبتان را.


    021-91007019

    طرز تهیه لیمو خشک سیاه
    طرز تهیه لیمو خشک سیاه
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *