طرز تهیه لواشک توت فرنگی بدون فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه لواشک توت فرنگی بدون فر
طرز تهیه لواشک توت فرنگی بدون فر

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » مربا، ترشی، سس » طرز تهیه لواشک توت فرنگی

 

توت فرنگی، میوه ای است سرشار از مواد مغذی که در آسیا که به عنوان ملکه میوه ها شناخته می شود، ولی آیا تا کنون لواشک توت فرنگی خورده اید؟ در ادامه دستور تهیه آن را خواهید خواند.

 

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقهطرز تهیه لواشک توت فرنگی بدون فر

 

دوره مقدماتی php

مواد اولیه :
توت فرنگی (نصف شده) 4 و نیم فنجان – 700 گرم
شکر 3/4 فنجان

 

طرز تهیه :

توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا پوره و یکدست شوند.

مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید و در یک روغن دان بزرگ بریزید.

بگذارید پوره به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید تا 45 تا 1 ساعت آهسته غل بزند و گاهی هم بزنید. باز هم بزنید تا مخلوط به حجم 1 و 1/4 فنجان برسد. باید آنقدر غلیظ شده باشد که روی خودش تا بخورد.
فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید.
پوره ی داغ را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یکدست و یک لایه نازک پهن کنید تا به شکل یک مستطیل 31 در 25 سانتی متر در بیاید.

پوره را 2 تا 3 ساعت در فر بگذارید تا خشک شود و کمی چسبناک شود اما به انگشت نچسبد.
لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی فر قرار دهید تا حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند و خنک شود.
یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ از سینی جدا کنید. لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه در بیاورید یا هر برش را لوله کنید.

 

خواص توت فرنگی:

توت فرنگی حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین و موادمغذی می باشد. توت فرنگی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی، سرطان، فشارخون، یبوست و دیابت را کاهش می دهد. همچنین توت فرنگی بدلیل اینکه حاوی اسیدفولیک می باشد، برای زنان باردار توصیه می شود.

 

گردآوری : مچله تصویر زندگی

منابع :سوران / ویکی پدیا فارسی

ارسال این مطلب برای دوستانتان (دکمه رو لمس کنید)

نام(لازم)

 

لواشک های میوه ای از آن دسته خوراکی هایی هستند که اکثر افراد در هر سنی به آن علاقه دارند . لواشک هفت میوه که در ادامه دستور تهیه آن تقدیم شما عزیزان خواهد شد …

لواشک هندوانه را در منزل درست کنید   لواشک اولین بار در سال 1983 معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن …

لواشک کیوی   کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.   یکی از میوه های خوشمزه …

 روش تهیه لواشک نارنگی  الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید. ما را در این آموزش بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراهی …

قبلا طرز تهیه انواع لواشک را خدمت شما ارایه دادیم امروز هم با طرز تهیه یکی دیگر از لواشک های خوشمزه «لواشک زرد آلو» در خدمت شما هستیم   مواد لازم: آلو زرد     یک کیلو …

طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

طرز تهیه سس سفید (به 5 روش مختلف) مواد اولیه : کره (یا مارگارین ) 2 قاشق غذاخوری آرد سفید 2 قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک هشتم قاشق مرباخوری شیر …

مربای هویج ، مربای به و مربای سیب از جمله مرباهای پرطرفدار در ایران هستند که طعم بسیار خوبی دارند. امروز در بخش انواع مربا شما را با طرز تهیه مربا به هویج سیب که ترکیبی …

  آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها …

طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه مواد اولیه برای 12 نفر : آرد سفید 4قاشق غذاخوری کره 100گرم شیر  4لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه لواشک توت فرنگی بدون فر

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

لواشک یکی از خوشمزه ترین تنقلات برای تمام سنین است. اگر شما هم از میوه های عیدتان کیوی هایی هنوز مانده و نمی دانید با آنها چه کنید، با ما همراه شوید و یک لواشک کیوی خوش طعم درست کنید.

کیوی خرد شده : 2 و 1/4 فنجانتوت فرنگی خرد شدشه : 2 و 1/4 فنجانآب لیمو تازه : 1 قاشق چایخوریشکر : بستگی به طبع تان دارد، بین 1 تا 3 قاشق چایخوری

کیوی و توت فرنگی را روی حرارت قرار داده و آب لیمو تازه را درون آن بریزید. صبر کنید تا با حرارت میوه ها نرم شود  و سپس میوه ها را پوره کنید.کمی مخلوط را بچشید و بنابر طبع تان مقداری شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.اگر تخم های کیوی و توت فرنگی را دوست ندارید بعد از کمی خنک شدن می توانید از صافی رد کنید.فر را روی درجه 140 تا 170 درجه فارنهایت قرار دهید.پوره میوه را درون سینی کامل پهن کنید تا نازک شود.سینی را درون فر و طبقه متوسط قرار دهید تا جایی که رویه آن خشک شود.سپس سینی را خارج کرده و برای 6 الی 8 ساعت درون هوای اتاق قرار دهید تا کاملا لواشک بسته شود.بعد از بسته شدن لواشک را برش داده  و در ظرف مورد نظرتان بریزید.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : طرز تهیه لواشک میوه ای برای پاییز و زمستانطرز تهیه لواشک توت فرنگی بدون فر

تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleاختصاصی سیمرغ

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

تصویر امنیتی جدید

چند سال است که در آستانه نوروز برخی از افراد در ستیز با آیین‌های شاد نوروزی خواستار برچیدن سفره هفت‌سین و حذف سبزه و ماهی قرمز هستند و برای دست‌یابی…

تزیین تخم مرغ سفره هفت سین یکی از کارهایی است که برای چیدن سفره هفت سین باید انجام دهید. برای سفره هفت سین امسال تخم مرغ های سفره هفت سین را با گل…

سوهان کنجدی یکی از شیرینیهای پرطرفدار، هم برای خوردن، هم برای پختن است! برای تهیه آن به فر یا لوازم خاصی نیاز نیست، دستور تهیه‌اش ساده است، وقت…

خانه تکانی نوروز به دلیل ایجاد گرد و خاک زیاد و استفاده از شوینده ها و پاک کننده های شیمیایی در مدت طولانی ، سموم مضری را وارد ریه ها می کند بنابراین…

پیتزا سفید یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین پیتزاهایی است که می توانید برای شام ایام عید آن را درست کنید

در این مقاله طرز تهیه نوع خاصی از سبزی پلو با ماهی برای شب عید را برای شما در نظر گرفته ایم که حتما از طعم خاص آن لذت خواهید برد

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

مواد اولیه : توت فرنگی (نصف شده) ۴ و نیم فنجان – ۷۰۰ گرم شکر ۳/۴ فنجان

توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا پوره و یکدست شوند.

مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید و در یک روغن دان بزرگ بریزید.

بگذاریدپوره به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید تا ۴۵ تا ۱ ساعت آهسته غل بزند و
گاهی هم بزنید. باز هم بزنید تا مخلوط به حجم ۱ و ۱/۴ فنجان برسد. باید
آنقدر غلیظ شده باشد که روی خودش تا بخورد.طرز تهیه لواشک توت فرنگی بدون فر

فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید.

پورهی داغ را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یکدست و یک لایه
نازک پهن کنید تا به شکل یک مستطیل ۳۱ در ۲۵ سانتی متر در بیاید.

پوره را ۲ تا ۳ ساعت در فر بگذارید تا خشک شود و کمی چسبناک شود اما به انگشت نچسبد.

لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی فر قرار دهید تا حداقل ۳ ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند و خنک شود.

یکورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ از
سینی جدا کنید. لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه در بیاورید یا هر برش رالوله کنید.

مواد لازم

آلوهای ریز 2 کیلوگرم

آب 1 استکان

بایستیآلوهایی که در ته جعبه میوه ها می ماند و با قیمت نازل تر خریداری می شود
را انتخاب کنید. و یا آلوهایی که نمی شود در جلوی مهمان گذاشت یا ترش مزه وریز است را انتخاب کنید که اتفاقا باعث صرفه جویی در تهیه لواشک است.

آلوهارا تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید. شعله زیر قابلمه
را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد. آلوها از خود آب پس می دهند. کمی بجوشد
تا آلوها نرم و له شود.

در این مرحله محتویات قابلمه را از صافی عبوردهید. (می توانید از صافی آب کش کردن برنج هم استفاده کنید.) در روی صافی
دانه های آلو باقی می ماند و خود آلو به ظرف زیر صافی منتقل می شود. دوبارهاین مواد را بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.

چند سینی انتخاب کنید و رویآنها را پلاستیک اندازید. لواشک را از قابلمه به روی سینی بریزید. لواشک
بایستی خشک شود و بهترین و سریعترین راه برای این کار آفتاب است ولی در
آفتاب و در فضای باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد که برای جلوگیری
از آن، روی لواشک ها را با توری بپوشانید و در آفتاب قرار دهید. بعد از
اینکه کمی خشک شد با چاقو به قسمت های مربع یا مستطیل شکل و با اندازه
دلخواه برش می دهیم. بعد از خشک شدن می توانید تا مدت طولانی در ظرف دربستهنگهداری کنید.

مواد لازم

زردآلو   دوکیلو نمک   مقداری

برایدرست کردن لواشک باید زردآلوها را شسته و هسته ی آن را جا کنید.بعد با کمینمک بگذارید که بپزد. وقتی کاملاً پخت آن را از صافی رد کنید تا پوست آن
کاملاً جدا شود. توجه داشته باشید که سوراخهای صافی به اندازه ای باشد که
گوشت زردآلو از آن عبور کند.

بعدآن را درون سینی که کمی سطح آن را چرب کرده اید پهن کنید. قطر آن باید
حداقل یک سانتی متر باشد. آن را جلوی آفتاب قرار دهید. کمی که روی آن گرفت
یک نایلون تمیز روی آن بکشید تا میکروب در آن نفوذ نکند. بعد با خیال راحت
جلوی آفتاب قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد و خشک شود.

مواد لازم برای لواشک آلبالو برای 4 نفر :

آلبالو      1 کیلو گرم نمک      به میزان لازم

برای تهیه لواشک آلبالو ابتدا آلبالو ها را بشویید و خیس خیس روی آن ها نمک بپاشید(کمی) و بگذارید روی شعله تا پخته شوند

بعد از صافی رد کنید . البته من تفاله های آن را هم میکس کردم و آخر با موادم باز مخلوط کردم . این طوری بیشتر دوست دارم !

حالا یک نایلون فریزر را باز کنید و مایه را داخل آن بریزید .

جلوی آفتاب بگذارید . حدودا 2 روزه آماده می شود !

 

طرز تهیه لواشک توت فرنگی بدون فر
طرز تهیه لواشک توت فرنگی بدون فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *