طرز تهیه لواشک انارو سیب

دوره مقدماتی php
طرز تهیه لواشک انارو سیب
طرز تهیه لواشک انارو سیب

لواشک انار یکی از انواع لواشک های خوشمزه و بسیار ترشی که اغلب در فصل پاییز تهیه می شود. از آنجا که طرز تهیه لواشک انار نسبتا راحت می باشد می توانید آن را در منزلتان تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

همانطور که می دانید لواشک را می توان با انواع میوه های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی ها و تنقلات خوشمزه ای است که می توان آن را به راحتی و کاملا بهداشتی در منزل تهیه کرد. در این مطلب ما قصد داریم تا شما عزیزان را با طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم فوق العاده آن آشنا کرد.

لواشک آلو و لواشک سیب و لواشک انار از انواع لواشک های خوشمزه و پرطرفداری می باشند که شما عزیزان می توانید آن ها را در منزل به راحتی و کاملا بهداشتی تهیه نمایید. در این مطلب از آموزش آشپزی مجله آرگا ما قصد داریم تا شما را با روش درست کردن لواشک انار بسیار خوشمزه آشنا کنیم. با ما همراه باشید و از این لواشک بسیار خوش طعم در منزل لذت ببرید.

ابتدا نمک را روی دانه های انار بریزید و آن را حدود دو ساعت بگذارید تا بماند سپس آن را داخل میکسر قرار دهید تا عصاره انار خارج شود.طرز تهیه لواشک انارو سیب

دوره مقدماتی php

در مرحله بعدی میوه به را به قطعات کوچکی تقسیم کنید سپس به همراه آبلیمو و عصاره انار و آب انار به مدت 30 دقیقه روی حرارت بگذارید تا کاملا بجوشند.

پس از آن که غلیظ شد صبر کنید تا خنک شود. در این هنگام سینی فلزی را بردارید و درون آن را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید سپس مواد را به آرامی داخل سینی بریزید.

سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتی گراد قرار دهید هنگامی که لواشک حالت جامد به خود گرفت آن را از فر خارج کنید تا خنک شود. شما می توانید سینی لواشک را داخل یخچال قرار دهید.

امیدواریم از طرز تهیه لواشک انار با طعم عالی که در این مطلب برای شما عزیزان قرار داده ایم لذت برده باشید و به راحتی بتوانید آن را در منزل برای خود و اعضای خانواده خود تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع لواشک کلیک نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا


طرز تهیه لواشک انارو سیب


55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

اگر می خواهید که در فصل زمستان با لواشک های خوشمزه از خانواده و بچه ها پذیرایی کنید در این مطلب طرز تهیه لواشک انار و به در فصل پاییز را به شما خانم های خانه دار آموزش می دهیم. بهتر است برای اطمینان از سلامت لواشک این خوراکی خوشمزه را خودتان درست کنید.

 

طرز تهیه لواشک انارو سیب

مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:دانه انار یا آب انار     2 لیوانبه بزرگ     1 عدد  آبلیمو     3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه لواشک انار و به:دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

 

به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).

 

پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

 

سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).

طرز تهیه لواشک انارو سیب
طرز تهیه لواشک انارو سیب
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *