طرز تهیه قیمه خوشمزه با گوشت چرخ کرده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه قیمه خوشمزه با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه قیمه خوشمزه با گوشت چرخ کرده

خورش قیمه

خورش قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که تقریبا بیشترین محبوبیت را در میان غذاهای نذری دارد. این خورش یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به روش های مختلفی و با مواد متنوعی طبخ می شود.

از معروف ترین انواع خورش قیمه می توان به خورش قیمه سیب زمینی و خورش قیمه بادمجان اشاره کرد. از مواد اصلی تشکیل دهنده خورشت قیمه می توان به گوشت ، لپه ، سیب زمینی ، لیمو عمانی ، پیاز و رب گوجه فرنگی اشاره کرد.

در برخی مناطق علاوه بر مواد متداول از آلو خورشتی هم برای طعم دهندگی این خورش استفاده می شود. خورشت قیمه در کشور عراق هم طبخ می شود که با نام خورش قیمه نجفی معروف است. البته روش پخت و مواد تشکیل دهنده این خورش با خورش قیمه ایرانی متفاوت است.طرز تهیه قیمه خوشمزه با گوشت چرخ کرده

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش قیمه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش قیمه با پارسی دی همراه باشید.

دوره مقدماتی php

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

بهتر است حدود ۲ ساعت قبل از شروع آشپزی لپه ها را در یک کاسه آب بخیسانید و هر ۳۰ دقیقه یک بار آب شان را تعویض کنید. برای شروع آشپزی پیازها را به صورت ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید.

ادامه مطلب

پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در همین حین گوشت را پس از شستشو به صورت قیمه ای خرد کنید.

در مرحله بعد گوشت را به قابلمه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن لپه هایی که از قبل خیسانده اید را اضافه کنید و با دیگر مواد تفت دهید. در این مرحله تفت دادن مواد را تا زمانی که گوشت و لپه سرخ شوند باید ادامه دهید.

زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رب گوجه فرنگی سرخ شود. این کار علاوه بر اینکه بوی خامی رب را می گیرد باعث می شود خورش رنگ بهتری در پایان پخت داشته باشد.

ادامه مطلب

پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه به طور کامل بپزند. در این مرحله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۱ ساعت در یک لیوان آب قرار دهید.

این کار باعث می شود تلخی لیمو عمانی گرفته شود و طعم خورش را تلخ نکند. پس از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختن لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. در این مرحله می توانید مقداری نمک و فلفل سیاه هم به خورش اضافه کنید.

حالا باید خورش را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا به آرامی جا بیفتد. پس از اینکه خورش تقریبا آماده شد زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید کمی دارچین هم به خورش اضافه کنید. دارچین باعث می شود طعم خورش شبیه به طعم خورش های نذری شود.

ادامه مطلب

پس از اضافه کردن زعفران خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در مرحله پایانی باید سیب زمینی را آماده کنید. برای این منظور سیب زمینی ها را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی روی سیب زمینی ها پاک شود.

در مرحله بعدی سیب زمینی ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. اجازه دهید روغن به حد کافی داغ شود سپس سیب زمینی ها را درون روغن سرخ کنید.

پس از اینکه سیب زمینی ها را سرخ کردید آنها را کنار بگذارید تا خورش کاملا آماده شود. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و با سیب زمینی ها سرخ شده تزیین کنید. در پایان خورش قیمه را با برنج سرو کنید. نکات پخت خورش قیمه

برای اینکه طعم خورش قیمه شبیه به خورش های نذری شود باید در مراحل پایانی پخت کمی دارچین ( برای ۴ نفر نصف قاشق مرباخوری دارچین ) به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر دارچین را در مراحل ابتدایی پخت خورش به آن اضافه کنید باعث کدر شدن رنگ خورش می شود.

همانطور که می دانید تلخ شدن خورش قیمه تنها یک دلیل دارد و آن هم لیمو عمانی است. به هیچ وجه لیمو عمانی را در اوایل پخت به خورش اضافه نکنید. ضمن اینکه با ترفند در آب قرار دادن لیمو عمانی می توانید تلخی لیموعمانی ها را تا حد زیادی بگیرید.

در صورتی که خورش قیمه شما تلخ شده است می توانید با اضافه کردن سیب زمینی تلخی آنرا تا حد زیادی بگیرید. برای این منظور نسبت به اندازه خورش خود سیب زمینی آبپز کنید و سپس سیب زمینی آبپز شده را کاملا له کنید و به خورش در حال پخت اضافه کنید.

در صورتی که می خواهید از گوشت مرغ در قیمه خود استفاده کنید کافیست ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن ۶۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. مراحل پخت خورش با گوشت قرمز و مرغ تفاوتی ندارد.

خورش قیمه با گوشت مرغ هم طعم بسیار خوبی دارد. دلیل اینکه می توانید گوشت مرغ بیشتری در خورش قیمه خود استفاده کنید این است که گوشت مرغ حاوی فواید زیادی برای بدن است و قیمت آن هم خیلی به صرفه تر از گوشت قرمز است.

رنگ دهنده های خورش قیمه رب گوجه فرنگی و زعفران هستند. هر چه بیشتر در خورش خود زعفران استفاده کنید خورش خوشرنگ تر می شود. در خورش های نذری مقداری زیادی زعفران استفاده می شود و به همین دلیل خیلی خوشرنگ می شوند.

نکته دیگر در مورد رنگ خورش قیمه ، تفت دادن رب گوجه فرنگی است ، در صورتی که رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید هم روی طعم خورش تاثیر مثبت می گذارد ، هم باعث خوشرنگ تر شدن رنگ خورش می شود.



طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه با گوشت چرخ کرده : یک پیمانه لپه را داخل روغن تفت میدهیم یک عدد پیاز 400 گرم گوشت چرخ کرده نمک پودر فلفل سیاه ادویه هفت رنگ لیمو عمانی رب گوچه فرنگی

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده سالاد ماکارونی یکی از انواع خودنی هایی است که طعم و مزه آن برای عده ای بسیار دلنشین می باشد این سالاد را می توان سریع درست کرد برخی از افراد زمانی که مهمانی برگزار می کنند این سالاد جزء اولین ها می باشد که فکرشان می… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت در منزل لوبیا پلو یکی از غذاهای رایج در ایران می باشد که برخی آن را بسیار دوست دارد و حداقل در هفته یکبار آن را میل می کنند و حتی گاهی آن را برای مهمانی هایشان نیز سرو می کنند در کنار این [… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده خوراک لوبیا سبز یکی از غذاهایی است که در کشور ما زیاد درست می شود شاید برخی آن را به شکل های مختلفی آماده کنند اما بطور کلی غذایی به نام خوراک را افرادی زیادی تا بحال صرف کرده اند و حتی… ادامه متن

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی در ایران است که دارای طرفداران زیادی می باشد که خیلی از آن ها سعی می کنند حداقل در هفته یکبار آن را در برنامه غذایی خود قرار دهند غذاهایی هستند که با این اینکه ممکن است بارها را آن سر… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه با کره داخل فر شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های معروف می باشد که از نظر خیلی ها طعم خوبی دارد و سعی می کنند که حداقل در تعدادی از مناسبت هایشان که شیرینی تهیه می کنند از این نوع باشد کلا بعضی ها سعی… ادامه متن
طرز تهیه قیمه خوشمزه با گوشت چرخ کرده

نکات خواندنی و بیوگرافی مهراوه شریفی نیا + ماجرای عکس های بی حجابش مهراوه شریفی نیا یکی از بازیگران معروف در ایران می باشد که چهره او برای بسیاری از افراد آشنا می باشد و بازی او در تعدادی از سریال هایی که از شبکه های مختلف تلویزیون پخش شد همچون… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه عدس پلو با کشمش و گوشت چرخ کرده عدس پلو از جمله غذاهای خوشمزه می باشد که مورد علاقه افراد بسیاری قرار گرفته است و در برنامه غذایی خیلی ها قرار گرفته است این غذا را برخی بسیار ساده درست می کنند و تنها بیشترین ترکیبی که… ادامه متن

مواد لازم ساندویج مرغ و طرز تهیه ساندویچ مرغ با قارچ خوشمزه ساندویج مرغ یکی از ساندویج های رایج در بسیاری از استان ها می باشدکه برخی آن را در منزل درست می کنند و به غذای بیرون از منزل تمایلی ندارند اما برخی هم آن را در بیرون از منزل تهیه می کنند… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه دسر تارت انجیر خوشمزه و مجلسی تارت انجیر به دلیل استفاده از میوه انجیر در آن برای بعضی ها لذتبخش می باشد و آن را با علاقه زیاد میل می کنند تارت ها انواع مختلفی دارند که برخی آن ها را در طعم ها متفاوت درست می کنند و [… ادامه متن

مواد لازم و طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز با سیب زمینی کوکوی لوبیا سبز یکی از غذاهایی می باشد که برخی از ما آن را در شهر تبریز میل کرده ایم اما این غذا نیز مانند یکسری از غذاها ممکن است که در یک و یا چند شهر بیشتر آن را درست کنند اما در […] ادامه متن

♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥

Powered by keepvid themefull earn money

طرز تهیه قیمه خوشمزه با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه قیمه خوشمزه با گوشت چرخ کرده
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *