طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

دوره مقدماتی php
طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری
طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

قلیه میگو

قلیه میگو یکی ز غذاهای خوشمزه و پر طرفدار کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های جنوب کشورمان می باشد. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد و در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر قلیه میگو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قلیه میگو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی قلیه میگو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

دستور پخت

دوره مقدماتی php

ابتدا گشنیز و شنبلیله را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و سبزی ها خشک شوند و سپس روی تخته ریز ساطوری می کنیم و کنار می گذاریم. ۱عدد ا پیاز ها را با سیر ها پوست می گیریم و می شوییم و به صورت ریزی نگینی خرد می کنیم.

در قابلمه ای که قلیه را می خواهیم درست کنیم مقداری روغن می ریزیم و کمی که داغ شد پیاز و سیرها را در آن تفت می دهیم و کمی نمک و زردچوبه نیز روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم تا کمی طلایی شوند سپس گشنیز و شنبلیله ساطوری شده را اضافه می کنیم

و تفت می دهیم تا رنگ سبزی ها کاملا تیره و آب آن ها تبخیر شود. رب گوجه فرنگی و تمبر هندی صاف شده را نیز به مواد قلیه اضافه می کنیم و مواد را مجددا مخلوط می کنیم. ۳ الی ۴ لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و بعد نمک، فلفل به میزانی که تمایل داریم داخل قلیه می ریزیم.

نمک را بعد از ریختن تمبر هندی اضافه می کنیم چون خود آن نمک دارد و شاید از نظر شما نمک نیاز نباشد به آن اضافه کنید. پیاز باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم

و پیاز ها را داخل آن می ریزیم وتفت می دهیم و کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم و میگوهای از قبل پاک شده و شسته شده را داخل تابه می ریزیم و با پیاز تفت می دهیم تا سرخ شوند و به مواد قلیه میگوها را اضافه می کنیم

و حرارت را کم می کنیم تا قلیه میگو جا بیافتد و آب اضافی ان تبخیر شود. در آخر طعم غذا را می چشیم و اگر نیاز به نمک و فلفل داشت ، مجددا کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و خورش قلیه میگو آماده شده را با پلو سرو می کنیم. نوش جان

 

محلی : خطه جنوب 

آماده سازی : 60 دقیقه 

پخت : 45 دقیقه 

طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 

 

طرز تهیه :

ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

 

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

 

 

 

 

 

 

 

قلیه میگو یکی از غذاهای پر طرفدار شهرهای جنوب کشورمان است. معروف ترین قلیه میگو متعلق به شهرهای بوشهر ، بندرعباس و آبادان است. این غذا یک غذای دریایی پر طرفدار است که همانطور که از نامش مشخص است شبیه به قلیه ماهی می باشد. اگر طرفدار غذاهایی دریایی هستید حتما قلیه میگو را امتحان کنید. در این آموزش کامل ترین روش پخت قلیه میگو جنوبی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر قلیه میگو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه قلیه میگو در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا ۱ عدد پیاز را به همراه سیرها به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم. مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا با سیر و پیاز مخلوط شود. حالا شنبیلیله و گشنیز را می شوییم.

سپس سبزیجات ( شنبیلیله و گشنیز ) را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا سبزیجات رنگشان تیره شود. ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ۱ لیوان تمرهندی صاف شده به قابلمه اضافه می کنیم و با مواد دیگر مخلوط می کنیم.

تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب سبزیجات تبخیر شود و به روغن بیافتند. سپس ۳ یا ۴ لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم. بهتر است نمک را بعد از اضافه کردن تمرهندی به قلیه میگو اضافه کنیم چون اکثر تمرهندی ها حاوی نمک هستند.طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

در یک تابه جداگانه پیاز باقیمانده را پس از خرد کردن با مقداری روغن تفت می دهیم سپس مقداری زردچوبه به آن می افزاییم. در مرحله بعد میگو ها را پس از تمیز کردن به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا میگو ها سرخ شوند.

پس از اینکار میگو ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا قلیه میگو جا بیفتد و روغن بیندازد. طعم غذا را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش قلیه میگو آماده شد به همراه برنج سرو می کنیم.

طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

آرایش

مدل مو

مدل لباس

مواد لازم برای آشپزی آکا

 روش تهیه :تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم .سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود 

 

 

 طرز تهیه :تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم .سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود 

 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

**اگر دوست دارید طرز تهیه آش سبزی شیرازی، قلیه میگو و کته پولساز رو هم ببینید ، روی لینک زیر کلیک کنید:https://youtu.be/PLO0LQnDCJ0 قلیه میگوhttps://youtu.be/MhCG4p8R9io کته پولسازhttps://youtu.be/7W9xFp3tj70 آش معروف شیرازی**مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی برای چهار تا شش نفر به شرح زیر است :500 g boneless fish Tilapila or Salmon (ماهی بدون استخوان) 1000g Cilantro (remove the stem) گشنیز تمیز شده تازه (جهت اطلاع هزار گرم گشنیز تازه بعد از سرخ شدن به 250 گرم گشنیز سرخ شده تبدیل میشود. برای راحتی شما میتوانید مقدار زیادی گشنیز سرخ کنید و در بسته بندی های مثلا 250 گرمی در فریزر برای دفعات بعد نگه دارید . )- (توجه : پودر شنبلیله خشک نیز در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری اضافه شود. اگر از شنبلیله تازه خواستید استفاده کنید تقریبا 150 گرم کافیه)180-200 g Tamarind تمر (یا تمبر) هندی بدون هسته2 onion پیاز دو عدد2 Garlic Cloves سیر تقریبا بیست حبه 1 table spoon Curry powder (seasoning) پودر کاری هندییک قاشق غذا خوری یا حتی کمی بیشتر. .1/2 Table spoon Ground Chili -فلفل قرمز خشک و ریز شده (پودری نباشه بهتره) نصف قاشق غذاخوری. حواستون باشه غذاتون خیلی تند نشه . بعضی ها تندی دوست ندارند.-بعضی افراد یک دو تا عدد گوجه فرنگی یا یک قاشق غذا خوری رب گوجه در قلیه ماهی می اندازند.روغن + نمک+ زرد چوبه به اندازه کافیOil+salt+Turmeric

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

**اگر دوست دارید طرز تهیه قلیه ماهی بوشهری و کته پولساز رو هم ببینید ، روی لینک زیر کلیک کنید:https://youtu.be/hrVyUQIjcIY قلیه ماهیhttps://youtu.be/MhCG4p8R9io کته پولساز**مواد لازم برای تهیه قلیه میگو به شرح زیر است :400 g Shrimp میگو ٤٠٠ گرم350g already fried Cilantroگشنیز سرخ شده ٣٥٠ گرم (معادل تقریبا یک کیلوگرم گشنیز تازه پاک شده)180 – 200g Tamarind تمر هندی بدون هسته1 onion پیاز دو عدد1 Garlic Cloves سیر تقریبا ده حبه 1 Tomato گوجه یک عدد2 Potatoes سیب زمینی ٢ عدد1 table spoon Curry powderادویه کاری هندی یک قاشق غذاخوری1 table spoon ground corinader- پودر تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری1 Table spoon Dried fenugreek leaves (this one is optional)شنبلیله خشک در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری1/2 Table spoon Ground Chili فلفل قرمز خشک و ریز شده (پودری نباشد) نصف قاشق غذاخوریروغن + نمک+ زرد چوبهOil+salt+Turmeric

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

نميدونم چرا ولی خُب از بچگی هیچ علاقه ای به میگو نداشتً ـم ، شاید در آینده علاقه ـمند شدم نمیدونم :-” راستی فکر کنم باید توی ِ این جمله زیر ِ عکسی که تمر هندی رو اضافه کردین یه کوچولو تجدید نظر کنید :اگه قبل از اضافه كردن تمر سيب زميني رو اضافه كنيم سيب زميني نخواهد پختیعنی بشه :اگه بعد از اضافه کردن تمر سیب زمینی رو اضافه کنیم سیب زمینی نخواهد پختالبته توضیح ـها اینقدر گویا بود که آدم با این نره تو چاه 🙂

تشكر فراوان از دقتتون. اصلاح شدمرسي

مرسی طیبه جون عالی بود 

.مرسي خانمي من هم مثل خودت جنوبي ام و عاشق ميگو. روشي كه مامانم درست مي كنه گوجه ي توي خورش خورد مي شه  . هركي يه روشي داره ولي بسي خوشمزه است. مرسي خانمي

طیبه جون با این توضیحات و توصیفات شما علاوه بر اینکه فهمیدیم چقدر شما قلیه میگو دوست دارین خودمون هم دهنمون آب افتاد. آخه الان ساعت 1 بعدازظهره و سرکارم وهنوز ناهار نخوردم .. 

 سلام طيبه جان،يه تعداد از رسپي هاي قديميت متصل به بلاگ اسپات هستند كه قابل دسترسي نيستند،همچنين، يه تعداد از عكس هاي رسپيهات كه اصلا لو نميشن،به نظرت ما جويندگان دانش آشپزي چكار كنيم؟؟

خوش به حالتون آقای شوهر بد غذا نداریدمن که از بعد از ازدواج غذای جنوبی نخوردم از بس که استقبال نمی شه

وای خدای من من دارم کامنت می ذارم :OOOOO باورم نمی شه!نمی دونم از سال نو مبارکی شروع کنم یا اینکه از کارهای چند ماه اخیر طیبه جون و عکس کارهای بقیه دوستان که تو این چند ماه که نتونستم کامنت بذارم همه رو مو به مو خوندم و دیدم.خیلی خیلی دلم برای اینجا تنگ شده بود و برای همه :*)طیبه جون سلام خوبی شما؟ :*) آقا مهدی کوچولو خوبن؟ سال نو مبارک :)خدا خیرت بده که این دامین دات آر رو اضافه کردی. البته می دونم چند ماه می شه اما من دسترسی هام کم و بیش می شد و محدودیت هام برای بعضی سایت ها بیشتر (از طرف محل کارم)به هر حال خیلی خوشحالم که می تونم کامنت بذارم یه جورایی حرف بزنم.این قلیه ماهی هم باید عالی باشه. به قول خودتون به خاطر طعم گوجه هایی که داره. ترکیب میگو با خورش قلیه عالی می شه. ممنون

این بیسکوییتها رو تقدیم میکنم به تمام همشاگردیها در این کارگاه و باز هم عید همه مبارک

منیر جان سلامعزیزم من شما رو کاملا درک میکنم چون من هم همین مشکلو داشتم اتفاقا توی این مدت با خودم میگفتم پس بقیه دوستان توی ایران چطوری کامنت میذارن که یک روز یاد شما افتادم گفتم نه؟منیر جون هم نیستنخیلی جاتون خالی بود انشالله که دیگه مشکلی پیش نیاد و از کارهای زیباتون لذت ببریم

بی نهایت این به این خورشت علاقه دارم ، مرسی از یادآوری اتفاقا زن دایی من هم تو قلیه سیب زمینی کوچیک با همینجور پیاز کوچیک رو به صورت درسته استفاده میکرد الان شما دومین نفری هستید که دیدم به این روش کار کردید 🙂

دوست عزیز،یکی دیگه از دوستان هم همین سوال رو کرده بودن. جوابی که به ایشون دادم رو برای شما هم اینجا می ذارم.—————————————————————————دوست عزیز،نمی دونم تا چه حد قسمت کامنت ها رو دنبال می کنید. شف در کامنتهای دو سه روز گذشته چند باری عنوان کردن که پست های قدیمی کمی مشکل دارن. مثلا توی این پست در قسمت کامنت ها:http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_17.html?showComment=1334808665527#c7644171826209976790شف نوشتن:خوشبختانه اسكاي درايو فيلتر نيست فقط نميدونم چرا لينكهاي سيستم قبليش فيلتر شده. آخه ميدونيد كه اسكاي درايو سيستمش رو چند ماهيه عوض كردهاگه فرصت كنم لينك اون پست قبليها رو اصلاح ميكنم . آخه عكسها فيلتر نيست. لينك قبلش فيلترهفقط كو وقتالبته خدا بزرگه

به به…؛)

آخ گفتی هورا جون!!!مال ما که در عین بدغذایی شکمو هم هست!!!منم مثل شما خیییلی وقته غذای جنوبی نخوردم از بس که استقبال نمی شه 🙁

ببخشید هورا نه>>>حورا جون!…نمیدونم کدومش درست تره!! ؛)

دل به دل راه داره منير جون اتفاقا چند مدته تو فكر بودم ازتون خبري نيستايشالا هميشه سالم و سلامت باشيد

اتفاقا حميده جون هم كه داشتن پست رو اديت ميكردن كه غلط املايي اي چيزي نداشته باشه همينطور دهنشون آب افتاده بود و بلند بلند  در باب ترشي و خوشمزگي قليه ميگو ميگفتن كه منم دهنم شروع كرد به آب افتادن خلاصه جاتون خالي كلي خنديديم

 حورا.  ولی زیاد برام فرقی نداره دوستم ;pآخ آخ از بد غذاییییییی!!!! تو خونه فقط 7-8 تا غذای مجاز داریم که بی ادا خورده می شه

طیبه جون از طرف ما از مامان خانومی تشکر کنین.راستی یه سوالی برام پیش اومد..میگم: شما قلیه میگو دوست دارین؟!:دی.آب قلیه میگو رو چطور؟!:دی.

من با جی میل میام و پست میذارم.یکی کمکم کنه چه طوری اواتارمو عوض کنم.نشد هر کاری کردم.

طیبه جون سیگار مرغ و گردو عالی بود یه نتیجه اخلاقی داشت و اینکه با شکم سیر درست کنی . من ناهار سوپ شیر خورده بودم برای همین خیلی سریع کار کردم و خیلی خوشگل نشد . عکاسی رو هم دیگه بی خیال می شم چون دفعه بعد می دونم چی کار کنم . خمیرش رو هم خودم درست کرده بودمتقدیم به شما و مرواریدلینک عکسشhttp://www.mamipic.com/share-56E3_4F941466.htmlلینک دستورhttp://www.cheftayebeh.ir/2011/06/blog-post_22.html

طیبه جون من پست گذاشتم توش عکس غذا م با لینکش بود کلی هم تایپ کردم ولی پریده فکر کنماین شبیه سیگاره دی:ولی خودش نیستبــــــــــــــوسخیلی خوشمزه بود

سلاممن مدتهاست که بازدید کننده سایت شما هستم ولی تا به حال کامنتی نذاشته بودم ولی وظیفه اخلاقی و شرعی و عرفی و انسانی و …. دیدم که از شما و همسر محترمتون کمال تشکر رو داشته باشم چون واقعا به جرات میتونم بگم که شخصا سایت آموزش آشپزی به کاملی و تمیزی و دقت سایت شما ندیدماینو از صمیم قلب عرض کردمروزم بدون سر زدن به سایت شما شب نمیشهموفق باشید و سرافراز

عزیزم بیاین تو وبلاگ قسمت کامنتا بالا سمت راست نوشته disqusروش کلیک کنین یه منو باز میشه باید گزینه edit profileرو انتخاب کنین یه صفحه باز میشه که سمت چپش یه سری گزینه هست دومیش اواتارهروش کلیک کنین تا صفحه اواتار باز بشه اونجا میتونین عکستونو اپلود کنین

بهاره جون من دو ماه ایران بودم یه کامنت هم نتونستم بذارم اواخر دیگه اصلا جیمیلم باز نمیشد اعصابم خورد بود واقعا وضعیت بدی بودخوشحالم که خواننده های صبوری تو این وبلاگ داریم

آی پریس جون دست به دلمون نذارمادر جونوالا چی بگم ؟میترسم یه حرفی بزنم دور از گوشتون عوامل مخابراتی و غیره خوششون نیاد دوباره این اوقات خوشمون  خدای نکرده ناخوش بشهپس میگم:کجا بودین؟ایران؟مطمئنی عزیز جان برادر؟نههههههههههههه؟بابا  ما تو ایران هیچ مشکل اینترنتی که نداریم هیچ از سرتا سر دنیا هم با ما تماس میگیرن که ما کارهای مربوط به اینترنتشون رو راه بندازیم؟نههههههههه؟اینترنت اینجا؟کی بود که میگفت همه موهامو از دست اینترنت  کندم؟من؟من کی گفتم؟احتمالا شما اونجا اینترنتتون مشکل داشته و کامنتای ما رو نمیدیدن،وگرنه من؟من که دقیقه ای یک کامنت اینجا  میذاشتم سه سوتهآهان، حالا شد پس از این به بعد به جای جمله نمیشد کامنت بذاریم میگیم ما کامنت میذاشتیم شما نمیدیدینمخلص همه عوامل مخابراتی و غیره وذلک هم هستیمپریس جون از اوضاع اینترنت که بگذریم خیلی دلم هواتونو کرده بود ولی دائما پیگیر بودم و از کارهاتون لذت میبردم چند وقت پیش کیک ساده میپختم همش تو فکر شما بودم

یعنی دقیییییییییییییقا!!!…میدونی یه وقتا فکر میکنم طرز تهیه که سهله…مززززه ی بعضی از غذاهارو هم دیگه یادم رفته!!!…واللا

آبش بيشتر از خودش:D

هم عكسش اومده هم متنشزهرا جان بايد كمي صبر كنيد تا كامنتتون ثبت شهو نوش جان

نظر لطفتونهتشكر ميكنم از جملات صميمانه تون

سلام شف جونمتا حالا قلیه میگو نخوردم و از اونجا که قلیه ماهی دوست دارم واز اونجا که ترش هستش مطمئنم که دوسش دارم. فقط ی سوال میگو یکم می پزه سفت می شه تا سیب زمینی بپزه میگوها سفت نشه؟ البته شما تجربه ش رو دارین ولی من یک بار میگوم یکم پختش زیاد شد سفت شدش از اون به بعد جرئت نکردم بیشتر بپزمش.

مرسی عزیزم دل به دل راه داره من یکسری تغییرات تو اشپزیم دادم بعد از اون کلی همه چیتغییر کرده باید زودتر از اینا مینوشتم ولی منتظر بودم تجربه هایی که میکنم به خودم ثابت بشه بعداما الان تقریبا مطمئن هستمخب من دو سال بود تو مغازه ها دماسنج مخصوص فر میدیدم و نمیخریدم قیمت ناچیزی داشت  ولی نمیدونم چرا فکر نمیکردم وجودش لازم باشهاما بعد از اینکه خریدمش یعنی حدود 6 ماه قبل فهمیدم وجودش واسه من ضروری بودهچرا؟ چون بعد از اون فهمیدم دمایی که من مثلا به عنوان 180 فرو باهاش گرم میکردم 200 درجه بوده!!!من باید دمای فرمو بذارم رو کمی بیشتر از 160 تا دما 180 باشهو همچنین در طول پخت گاهی دمای فرم بیشتر میشه پس من باید چار دنگ حواسم پیش فر باشه که دماش تنظیم باقی بمونهیه چیزی الان واسه من معلومه اونم اینه که کیک اسفنجی اونقدرا هم کیک حساسی نیست و کیک ساده و شربتی طیبه از اسفنجی فر بهتری میخواد چون کیک اسفنجی طیبه جونو خوردم مال خودمو هم سه بار درست کردم بافت تقریبا مشابهی داشت با کیک طیبه جانحالا فکر کنید تمام این مدت کیک من با دمای 200 میپخته نه 180!!بنابر این عامل مهم تو کیک اسفنجی نحوه فولد کردنه نه فریا مثلا کانفتی کیک من تو شرایط دمایی غلط و اندازه گیری نه چندان دقیق کیفیت بهتری داشت تا شرایط کاملا استانداردمیدونم خنده داره ولی من همه اینا رو تجربه کردم که میگمالان دیگه من چند بار کیک شربتی و کیک ساده رو درست کردم کیفتش بد نبوده البته من از خودم انتظار بالایی دارم واسه همین کیکامو نمیپسندم من دنبال بافتی هستم که قدیم تو کیکای قنادی های شیراز میدیدم متاسفانه الان بافت بدی دارن کیکای قنادی که البته نشوندهنده خراب شدن کیفیت مواد اولیه استمدتی قبل یکی از دوستان یه جعبه کیک قنادی سلام زحمت کشیده بود برامون فرستاده بود باور کنین از نظر من کیکش اصلا قابل خوردن نبود گر چه اقای شوهر گفتن خیلی خوشمزه است ولی من میفهمیدم تو کیک شکلاتیش یک عالم جوش شیرین ریختن اینقدر که بافتش شده بود مثل کندوی زنبور عسلمن هر کیکی میبینم قبل از خوردن بافتشو چک مییکنم گفتم که زیادی حساسم. اکثرا بافتش یکدست نیست نمیدونم چجوری بگم درسته کیک همه مثل مال خودم سوراخ های نا هنجار و خطوط خمیری داره اما دلیل نمیشه چون کیک همه حتی قنا دی ها اینجوریه من فکر کنم کارم درسته از نظر من هم کار من هم کار اونا غلطهچرا؟ چون من کیک شربتی طیبه جونو خوردمو دقیقا میدونم بافتش چجوریه خستتون کردم ولی دارم تلاش میکنم کارمو با نقص کمتری ارائه بدمتصمیم گرفته بودم یه فر زیمنس بخرم اما جالبه که زنداییم که بعد از طیبه زیمنس خریده اصلا ازش راضی نیست کیکاش یا تهش میسوزه یا پف نمیکنه پس فر تنها شرط نیستگر چه مشکل اساسی فر من اینه که نمیتونم بالافاصله بعد از اینکه یه چیزی رو از فر در اوردم یه چیز دیگه بذارم توش چون دیگه دماش قابل تنظیم نیست و خیلی میره بالا این مسئله واسه درست کردن کوکیز ها خیلی عذاب اورهیه مسئله دیگه من دیگه  به پیما نه ها اعتماد ندارم  چون به طرق مختلف پر و اندازه گیری کردم جالبه که میشه اونا رو جوری پر کرد که یک پیمانه ارد بشه 125 گرم و میشه جوری پر کرد که یک پیمانه بشه 150 گرم ارد. میدونید که در این دو مورد اختلاف سلیقه هست  مبحث اندازه گیری یه مبحث پیچیده ست که اکثر اشپز ها از پرداختن دقیق بهش صرف نظر میکنن اینه که منبع دقیقی وجود ندارهپس من ترجیح میدم به روش مروارید جون عمل کنم یعنی استفاده از ترازوالانه که صدای مروارید جون در بیاد که چرا اینا رو تو پست مربوطه ننوشتیمیبخشید که خستتون کردممروارید جون سعی میکنم کپیشون کنم(چشمک)

شف جان،چند تا سوال داشتم از خدمتت:بعضی از مواد لازم رسپی هات رو نمی دونم از کجا باید تهیه کنم، مقلا کنسرو بلوبرییا مثلا کرم تاتار،شما ایران زندگی می کنی؟ این چیزها ایران پیدا میشه؟لطف می کنی راهنمایی کنی؟؟

مشق شب1:لاسی انبهhttps://skydrive.live.com/?cid=c37f1a25e65f27b7 مشق شب 2:کیک کیت کتhttp://www.cheftayebeh.ir/2011/10/blog-post_25.htmlطیبهههههه جووووون!دستت درد نکنه !آلبوممو دیدم بین آلبوم بچه های کارگاه که واسش کاور درست کرده بودید کلی ذوق مرگ شدم بانو!

مروارید اصلا و ابدا صداش در نمی یاد:Dبلکه خودش کامنت ها رو سر جای خودشون می ذاره.مروارید اینجا، مروارید اونجا، مروارید همه جا:))واقعا هیچ چیزی جای تجربه رو نمی گیره، در هر موردی. حالا این مورد می خواد شیرینی پزی یا آشپزی باشه و یا بچه داری و یا درس خوندن و … من از این دماسنج های فر خیلی وقته که دارم، یه بار هم گذاشتم امتحان کردم و به همون نتیجه ای که خودم قبلش رسیده بودم رسیدم و اون هم اینه که با فر من حدود 10 تا 20 سانتی گراد باید دما رو پایین آورد.پیمانه هم که می دونید من اعصاب معصاب ندارم که هی بخوام روزه شک دار بگیرم. به همین خاطر از همون اول وزن کردم و خیلی هم راحت ترم.ممنون از در میون گذاشتن تجربیاتتون با ما.

کرم تار تار رو از مغازه های لوازم قنادی فروشی می تونید تهیه کنید.کنسرو بلوبری و … معمولا در سوپرمارکت هایی که اجناس خارجی می فروشن پیدا می شه.

پریس جون من نه تنها از خوندن تجربیاتتون خسته نشدم ازتون هم  ممنونم که همیشه تجربه هاتونو در اختیارمون میذارید همیشه دوست دارم یاد بگیرم و بیان این نکات به من که یاد میده باید بیشتر صبور باشمتبریک میگم که بالاخره متوجه شدین اشکال کار از کجا بوده در مورد قنادیهای  اینجا هم کاملا باهاتون موافقم البته من که خودم کلا خیلی شیرینی خور نیستم و از بیرون هم همیشه به ندرت خرید میکردیم، ،بچگیهام همیشه مامانم  شیرینی و کیک برامون میپختن قنادی سلام چند سالی است که متاسفانه کیفیتش رو از دست داده کیک نامزدی من مال انجا بود ، ولی چیزی که من هم تجربش کردم ،اینه که  دیگه واقعا نمیتونم کیکهای بیرونو بخورم حتی شوهرم هم همینطور شدن(چند وقت پیش واسه تولد پسر خواهرم کیک  (اسفنجی )درست کرده بودم و شوهر خواهرم هم میگفتن الان متوجه میشم کیکهای بیرون چین؟که همه اینا رو هم مدیون طیبه نازنین هستمدر مورد پیمانه من هم از ترازو استفاده میکنم البته باید برم دیجیتالیشو بگیرم تا  بتونم وزن بسته هایی هم که میخوام واسه دوستام بفرستم روهم، دقیق اندازه بگیرم

طیبه عزیزم سلام. قبلا هم برات کامنت گذاشته بودم. ولی به نظرم ندیدی. از کارهات واقعا لذت میبرم و احساس میکنم بعد از مدتها یک نفر رو پیدا کردم که بد جوری سلائقش با سلیقه ی من یکسانه: عشق نوتلا,کاکائو فقط کدبیری,شکلات تخته ای فقط لینت و یک جورایی عشق شیرینی پزی و امور شکمی.!البته در سلیقه و تمیز کار کردنت واقعا تکی و من از کارهات حض میبرم. به هر حال از آشنایی باهات واقعا خوش حالم و بابت تمام چیزهای خوشمزه ای که تا حالا ازت یاد گرفتم سپاسگزارم. 

پس کامنت من کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پریس جون ممنون خانوم.تو این موارد خیلی خن نیستمها:دی ولی میدونی مشکل چیه؟من وقتی میرم روی دیسکاس کلیک میکنم هیچ صفحه ای باز نمیشه اون پایینم مینویسه اروو آن پیج!یه تا گزینه زیرش میاد یکی ستینگ که وقتی میرم توش باز ادیت پروفایل رو ندارم.یکی لاگ آئت که بیام بیرون و اخریشم اباوت دیسکاس!!

بالاخره شد!آخییییش!مرسی عزیزم.روی بغلیش کلیک کردم و شد.

مرسی عزیزم نمیخواستم شما رو زحمت بدم الان اومدم انجامش بدم که دیدم انجام شدهممنون از زحماتتون و شرمنده

سلام طیبه جون دستتون درد نکنه میخواستم بپرسم  ما در شمال دسترسی به میگو تازه نداریم وباید از میگو یخزده استفاده کنیم ایا قلیه خوب میشه؟ 

 با اجازه ی بزرگ ترا من جواب بدمبله شقایق جان ما هر سال تابستون تو فصل میگو چندین کیلو میگو فریز می کنیم پس طبیعتا همیشه میگوهامون یخ زدست به استثنای همون تابستون که تازه استفاده میکنیمپس شما هم با خیال راحت از میگوی یخ زده استفاده کنید و مطمئنا قلیتون خوب می شه

نه بعيد ميبينم با اين ميزان پختي كه گفتم اون مشكل براتون پيش بيادولي خودم زياد خونه ديگران و تو رستوران قليه ميگوي بد خوردم و ميدونم اگه زيادي بپزه خيلي بدمزه ميشهايشالا كه مشكلي پيش نمياد

وظيفه بودايشالا شاهد كارهاي زيباتون باشيم

نظر لطفتونه و از ذائقه تون لذت بردمژله تون هم واقعا زيباستاحسنت

اگه ميگويي كه فريز شده از اول تازه بوده و بو نميداده بعد از يخ زدن هم مشكلي پيش نميادو مزه خوبي داره

 الطافتون مزید بانو.از لطف شماس همش.

خیلی ممنون از راهنماییتون.

https://3ioykg.bay.livefilestore.com/y1pUdedKdGdwJIJryZvME2lmF16RlmMzUIeBHjXL2n-J836PZiIMg4A96yl87eTHoy7x6D140eyMmDStpPlpoXzWR1ZO4AajCT3/%D9%82%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%B1.jpg?psid=1این غذای مامانی خانوم از زمانی که پست شد بد جور چشمو گرفتاخه من با اینکه هیچ وقت ماهی نمیخوردم یه جورایی از طعم  خورش قلیه ماهی و برنج حواری ماهی خوشم میومد ولی اقای شوهر هر وقت اسم این دو تا غذا رو بردم گفت به شدت بدش میادخجالت میکشم بگم ولی من بلد نیستم قلیه شهر ما چطور درست میشه!! خب اقای شوهر با میگو مشکلی ندارهپس این قلیه خوشمزه درست شدو واقعا طعم سیب زمینی توش عالی بودمن طبق معمول به گوجه های شما حسودیم شد !فقط یه چیزی ابش خیلی خیلی بیشتر از میگوش بود به حدی که نصفش موندو البته کاملا غلیظ و شورشاید از تمرم بود  اخه من حتی یه ذره نمک نزدم ولی بازم شور بودنه در حدی که قابل خوردن نباشه اخه  اقای شوهر غذاهای خوش نمکو دوست داره و اینقدر ابشو خالی خالی خورد که معده درد گرفتبه من چه!!من بهش تذکر داده بودمخودش زیاده روی کرد میگفت خیلی خوشمزه استاز مادر تشکر ویژه کنیندستشون درد نکنه

ممممممم چه عكسيالبته منم عاشق آبشمبيشتر شكمم رو با آبش پر ميكنمبله پريس جون نرماله كه شما بلد نباشيد . چيزي كه آدم هميشه واسش درست ميكنه لزومي نداره خودش هم بلد باشه:Dولي شور بودن تمره ديگه آخر شانسه ها

سلام طیبه جان.لطفا توی پستاتون بگید که این مقادیر برای چند نفر کافیه.ممنون میشم.

بسته به اشتهاي افراد فرق ميكنهممكنه براي دو نفر خيلي گرسنه يا چهارنفر معمولي يا 6 نفر آدم سير  يا 8 نفر خانم شيك كافي باشهمتوسط رو روي 4 نفر بگيريد

طیبه جان سلام . مرسی بابت آموزش شیرینی های جدیدتون که من هرروز میخونمشون . و مرسی برای آموزش قلیه ماهی و میگو .دوستم آبادانیه و خیلی این غذارو دوست داره اما من بلد نبودم و اعتراف میکنم حتی بلد نبودم تمر هندی رو چطوری استفاده کنم پس از طرف من به مادر محترمتان بگید که هنوز هستند کسایی که بلد نیستن . و خوشحالم که یاد گرفتم . سوالم این هست آیا بدون شنبلیله هم میشه؟ ممنون میشم از شما و همسرتان که وقت میگذارید . سارا

 همونطوری که می شه قرمه سبزی رو بدون شنبلیله هم درست کرد، می شه قلیه رو هم بدن شنبلیله درست کرد، ولی دیگه اون اصالتش رون داره. شما می تونید از شنبلیله خشک هم استفاده کنید و حتما نباید شنبلیله تازه باشه.

سلام طیبه جان . خیلی ممنون . من این غذای خوشمزه رو امروز برای اولین بار درست کردم و برای اولین بار هم امتحان کردم . خلیی عالی شده بود با اینحال که فکر کنم به جای گشنیز جعفری خریدم و داخل اش ریختم و همین طور از شنبلیله خشک استفاده کردم . اما دفعه دیگر فکرکنم بهتر بشه چون اشتباهی از جعفری استفاده نمیکنم . من حتی سبزی ها رو نمیشناسم . این هم عکس از قلیه میگو امروزم با سبزی که کنارش گذاشتم درستش کردم . دست گلتون درد نکنه . سارا

قيافه اش كه خيلي خوب شدهانشالا حتما دفعه بعد با سبزي اصليش درست ميكنيد و لذت ميبريدنوش جان



طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری
طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *