طرز تهیه قره قروت با آرد

دوره مقدماتی php
طرز تهیه قره قروت با آرد
طرز تهیه قره قروت با آرد

NotFound

ایرانی, چاشنی, کشک, ویژه | 2016-01-30 | By nooshejaan

5 comments

طرز تهیه کشک و قره قروت
ماست کم چرب … 2 کیلو
دوغ ترش … یک لیتر (در صورتی که دوغ در دستری نیست از آب استفاده کنید)
نمک … یک قاشق غذا خوری سر خالی
آرد ذرت … 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کشک و قره قروت را می‌توانید از ویدئوی زیر مشاهده فرمایید. نوش جان!

خلاصه روش تهیه:
ماست را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن نمک اضافه کنید. دوغ یا آب را اضافه کنید و با همزن بزنید تا صاف و یک دست شود. دوغ بدست آمده را روی حرارت زیاد بگذارید و شروع کنید به هم زدن تا وقتی که مایع شما بجوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید (تا به بیرون نپاشد) و اجازه بدهید به مدت 2 ساعت بجوشد. هر از گاهی هم مایع را هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی دوغ بجوش آمد در دوغ دانه های ریزی ایجاد میشود که اصطلاحا دوغ می برد که اشکالی ندارد.
بعد از 2 ساعت دوغ جوشیده را با احتیاط درون یک کیسه که منفذهای آن خیلی ریز است بریزد و در یک صافی قرار دهید یا آویزان کنید تا آب آن کاملا خارج شود. البته می توانید کشک بدست آمده را به شکل ماست نیمه سفت هم از کیسه خارج کرد و با همزن زد تا صاف و یک دست شود و مورد استفاده قرار داد. یا اینکه کشک سفت را 3 یا 4 دقیقه ورز دهید تا منسجم شود و از کشک گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید و به شکل ( کروی یا دایره یا مربع ) در آورید ودر مقابل آفتاب یا روی شوفاژ خشک کنید.
و اما از آبی که از کشک حاصل می شود می توانید قره قروت درست کنید.
در نصف پیمانه ار آب سرد ی که از کشک حاصل شده آرد ذرت را حل کنید و بقیه آب را که برای این مقدار کشک حدود یک و نیم لیتر می باشد روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا آب بخار شود و فقط 2 پیمانه آب باقی بماند. بعد آرد ذرت حل شده در آب کشک را به آب کشک در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود. البته شما می توانید قره قروت را مایع بر دارید و مورد استفاده قرار دهید یا سطح یک ظرف را کمی چرب کنید و قره قروت را در ظرف بریزد و بگذارید خشک شود و مورد استفاده قرار دهید.طرز تهیه قره قروت با آرد

دوره مقدماتی php

ba arze salam,
ye soaal dashtam…man kashk ra oonjoor ke shoma goftin dorost kardam vali baad ke gozashtam aabesh gerefte shod va mikhastam sheklesh bedam poodr bood va nemishood sheklesh bedam!!!
Dalilesh cheye??? mamnoon misham be man komak konin.
Tashakor.

با سلام خدمت شما

باید حتما اون پودرها رو ورز بدهید تا شکل بگیرد. ورز داده اید؟
شاید هم زیادی خشک شده است. می توانید کم کم از آب کشک بهش اضافه کنید و ورز بدهید تا شکل بگیرد.

با سلام و خسته نباشيد: يه سوْال داشتم ، من كشك و قرقورورت رو درست كردم ، كشك خيلي خوب شد اما قرقوروت سه ساعت طول كشيد هم زدنش رنگش كرمي شد و چسبناك . ميخاستم ببينم اشكال كارم در كجا بوده ؟ با سپاس از شما دوست عزيز.

با سلام و خسته نباشيد :
طبق دستور شما درست كردم كشك عالي شد اما قرقوروت رو سه ساعت هم زدم اخرش هم فقط كرمي رنگ شد و چسبناك، ميخاستم ببينم أشكال كارم در كجا بوده، ممنون از رحمان شما

با سلام ، من كشك رو درست كردم عالي شد اما قرقوروت سه ساعت طول كشيد هم زدنش و در اخر هم رنگش كرمي و چسبناك شد ميخاستم ببينم أشكال كارم در كجا بوده ممنون

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وبسایت

مرا از دیدگاه‌های پس از این با رایانامه آگاه کن.

مرا از نوشته‌های تازه با رایانامه آگاه کن.

مالکیت حقوق معنی تمامی مطالب، تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در اینجا متعلق به سایت «نوش جان» می‌باشد. کپی و یا بازنشر هرگونه محتوا بدون اجازه‌ی کتبی از سایت نوش جان پیگرد قانونی خواهد داشت.

Food Blog Theme from NimbusPowered by WordPress

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

طرز تهیه قره قروت با آرد
طرز تهیه قره قروت با آرد
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *