طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل اماده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل اماده
طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل اماده

Loading…

Loading…

دوره مقدماتی php

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل اماده

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

Loading…

طرز تهیه فالوده شیرازیDon’t forget to subscribe here and like us on facebook! https://www.facebook.com/khoshmazeh247:مواد لازم پنجاه گرم Rice Sticks رشته نازک برنجی شکر 2/3 پیمانه (140 گرم)آب 1/2 1 پیمانه (350 میلی لیتر)گلاب 2 قاشق غذاخوریIngredients:50 g Rice Sticks2/3 cup (140g) sugar1 1/2 cup (350ml) water2Table spoon Rose water

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

امتیاز دهید


3.5
از

345

فالوده شیرازی که معرف حضورتان هست. مطمئنا همه بارها آن را امتحان کرده و طعم عالی اش را چشیده اید، حال چه با بستنی سنتی زعفرانی، چه با آبلیمو یا شربت آلبالو. اما این دسر خنک و خوشمزه را میتوانید در خانه هم به راحتی تهیه کنید. البته برای تهیه فالوده در منزل باید از قبل برنامه ریزی کنید چون شیره آن باید 4-5 ساعت در فریزر بماند. در ضمن رشته فالوده را باید از قبل آماده داشته باشید. در ادامه طرز تهیه فالوده شیرازی خوش عطر و خوشمزه را برای شما توضیح میدهیم.

 

 

طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل اماده

 

در ابتدا، شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند. پس از خنک شدن گلاب را به آب و شکر اضافه نمایید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.

 

 

رشته فالوده را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند. پس از نرم شدن رشته ها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی اش خارج شود.

 

 

شیره (مخلوط اب و شکر و گلاب) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس رشته فالوده های آبکش شده را به ان اضافه کنید و آرام مواد را مخلوط کنید تا کم کم نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرفی بریزید و به همراه آبلیمو، بستنی، شربت آلبالو و … سرو کنید.

 

 

– رشته مخصوص به صورت بسته های آماده در فروشگاه ها به فروش میرسد.

 

 

– شیره حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن رشته ها سفت و سرد شوند.

– برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه آنها بجوشند تا پخته و نرم شوند.

– در روش سنتی تهیه فالوده از نشاسته به جای رشته استفاده میشود اما به دلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد رشته آماده جایگزین نشاسته شده است.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

شکر باید دولیوان پرباشه؟

اگه شک دارید میتونید وزن کنید. هر لیوان شکر 200 گرم هست. بسته به ذائقه البته میتونید بیشتر یا کمترش کنید.

سلام،ببخشیدیک پیمانه شکری که گفتیدبودیدمعادل چندگرمه؟وبرای چندگرم رشته فالوده است

این رشته هاکه میگین همون رشته هایی که برای سوپ استفاده میشه ؟؟؟

نه عزیزم…رشته مخصوص فالوده هست باید از لوازم قنادی تهیه کنید. از فروشگاه ایران کوک هم میتونید تهیه کنید:
http://irancookshop.com/product/%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%db%8c-%d9%81%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%af%d9%87/

سلام من نودل رو که گرفتم 15 دقیقه جوشاندم و با آب سرد لوله آبکش کردم و بعد تو شربت که برفکی شده بود ریختم ولی رنگ نودل ها شیشه ای ش شد. و مثل فالوده بازار شیری نشد و داخل ظرف پیدا نبودن. اشکال از کجا بوده؟

از چه نوع نودلی استفاده کردید؟ مطمئنید مخصوص فالوده بود؟!

سلام،، شربتی ک روش میریزن چطور درس کنم،،؟؟ ایا بستنی فروشی هاهم نودل استفاده می کنند؟؟

شربت آلبالوی معمولی میتونید استفاده کنید.
بله با همین نودل درست میکنن. اما نودل مخصوص فالوده هست.

ببخشید از نودل معمولی هم میشه استفاده کرد؟؟

نه اون نودل کلا چیز دیگه ای هست.

سلام وقت بخیر ما نمیتونیم در شهر خورمون نودل پیدا کنیم اگه فروشگاهی یا جایی هست لطفا شماره تلفن یا سایتش رو بذارید بتونیم ازشون خرید کنیم جهت فالوده

سلام. بله توی فروشگاه خودمون هست. برای شهرستان هم ارسال میکنیم. آدرس سایت:
http://irancookshop.com/product/%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%db%8c-%d9%81%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%af%d9%87/

طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل اماده

نودل مارک خاصی بگیریم یا که هر مدل و مارکی میشه اگه مارکی رو که خودتون استفاده میکنید ممنون میشم

علی عزیز میتونین از هر مارکی که دوست دارین استفاده کنین.

مرسی

نیلو نودل ازکجا؟

عزیزم از سوپرمارکت

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل اماده

آرایش

مدل مو

مدل لباس

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی ـ شکر را در اب بکمک حرارت حل کرده وپس از سرد شدن کامل گلاب را به ان  ـ اضافه وبا ظرف فلزی بمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید…

مواد لازم برای آشپزی آکا
همچنین بخوانید : طرز تهیه نودل چیکن بروکلی
 ▪ شکر سفید ۲ پیمانه.  ▪ آب ۲ پیمانه. ▪ گلاب ۴/۱ پیمانه. ▪ نودل برنج چینی ۱۰۰ گرم ● طرز تهیه: ـ شکر را در اب بکمک حرارت حل کرده وپس از سرد شدن کامل گلاب را به ان  ـ اضافه وبا ظرف فلزی بمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید. ـ نودل برنج را خورد کرده بمدت ۱۵ دقیقه در اب جوش با حرارت ملایم بجوشانید. ـ نودل اماده شده را داخل صافی ریخته و اب سرد رویش ریخته و سپس کناری میگذاریم پس از بسته شدن اب شکر(۴ الی ۵ ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب لیمواماده سرو میباشد برای نگهداری طولانی, می توان در ظروف کوچکتر داخل فریزر گذاشت و نیم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب لیمو اضافه ومیل کرد. منبع : ویستا


مواد لازم برای آشپزی آکا

مواد لازم برای آشپزی آکا

 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل اماده
طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل اماده
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *