طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج

دوره مقدماتی php
طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج
طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج

بهارک مبینی (بهار)

مدیر ارشد بهارسایت

طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج

دوره مقدماتی php

مواد لازم :

نودل برنج نصف بسته ( تقریبا ۱۰۰ گرم )

شکر یک و نیم لیوان

آب یک و نیم لیوان

گلاب نیم لیوان

* این هم عکس نودل برنج خیلی باریک تر از رشته های ورمیشل هست .

طرز تهیه :

* شکر و آب و گلاب رو با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل بشه .

* بعد بمدت ۴ – ۳ ساعت داخل فریزر قرار می دیم تا حالت تگری بشه .

 

 

* نودل ها رو با قیچی مخصوص آشپزخونه به اندازه ۴ – ۳ سانتیمتر برش می دیم . سپس داخل آبجوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دیم .

* پس از ۲۰ – ۱۵ دقیقه آبکش می کنیم و بعد بلافاصله آب سرد روی نودل ها می ریزیم .

* محلول آب و شکر رو از فریزر در آورده و با نودل ها به آرامی مخلوط می کنیم .

* بخاطر خنک بودن محلول ، نودل ها از حالت نرمی و شفافی در اومده و  ترد و سفید می شن .

* اگه دوست داشته باشید فالوده حالت تگری داشته باشه ، می تونید مجددا نیم ساعت داخل فریزر قرار بدین .

*  می تونید با شربت آلبالو یا آبلیمو نوش جان بفرمایید .

براونی یکی از کیک های غنی شده با کاکائو و شکلات هست . طعم بسیار دلچسب و خوبی داره … مطلب کامل

هر نوع بیسکویتی رو می شه با این نوع تزیین و در مناسبت های مختلف برای سرو در نظر گرفت . شکل زیبا و متفاوت آن باعث جذب مهمان خواهد شد . مطلب کامل

جدیدترین و متفاوت ترین شیرینی رو از بهارسایت آموزش ببینید … مطلب کامل

این کوکیزها هدیه های خیلی شیک و قشنگی هست که می تونید به هر کسی و در هر مناسبتی تقدیم کنید … مطلب کامل

نارنج یه میوه ای هست که تو کشور ما فراوان یافت میشه . خصوصا تو شهر شیراز.
محصولات جانبی این میوه پرخاصیت هم زیاده .
اینجا با برگ این درخت و تعدادی از خواصش آشنا شده و یه دمنوش ساده باهاش درست میکنیم .
دم كرده برگ نارنج تشنج را از بين مي برد. مطلب کامل

برای تهیه این غذا میتونید از فیلینگ های مختلف بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید . مثل انواع مرباها (بدون شهد) و تخم مرغ برای صبحانه ، مواد پیتزا ، انواع سبزیجات و… مطلب کامل

طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج

این کاپ کیک ترکیبی از کیک و شکلاته که در کنار کرم شکلات فندقی طعم بی نظیری داره و در روز عشق میتونه یک هدیه از طرف شما برای عزیزانتون باشه. مطلب کامل

تفسیر عشق فقط بین دختر و پسر محدود نمی شه ( البته این رابطه هم یکی از آفریده های خداست و بنوبه خود زیباست) .
عشق رو در خیلی موارد می شه تفسیر کرد ؛ عشق به خدا ، عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به والدین ، عشق به کار، عشق به زندگی و …. همه اینا یه نوع عشقه و درنوبه خودشون قابل احترام هستن . … مطلب کامل

دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم و رنگه که تو فصل زمستون و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می تونیداونو تهیه نموده و نوش جان کنید . مطلب کامل

قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست . البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی دادن که مطمئنا همه شون خوشمزه هستن… مطلب کامل

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

خمیر هزارلا که توسط خانم مهندس مبینی بصورت حضوری و آنلاین تدریس خواهد شد

این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

قدم اول : آموزش ببینید

قدم دوم : اجرا کنید

قدم سوم : لذت ببرید

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

Loading…

طرز تهیه فالوده شیرازیDon’t forget to subscribe here and like us on facebook! https://www.facebook.com/khoshmazeh247:مواد لازم پنجاه گرم Rice Sticks رشته نازک برنجی شکر 2/3 پیمانه (140 گرم)آب 1/2 1 پیمانه (350 میلی لیتر)گلاب 2 قاشق غذاخوریIngredients:50 g Rice Sticks2/3 cup (140g) sugar1 1/2 cup (350ml) water2Table spoon Rose water

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج

آرایش

مدل مو

مدل لباس

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی ـ شکر را در اب بکمک حرارت حل کرده وپس از سرد شدن کامل گلاب را به ان  ـ اضافه وبا ظرف فلزی بمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید…

مواد لازم برای آشپزی آکا
همچنین بخوانید : طرز تهیه نودل چیکن بروکلی
 ▪ شکر سفید ۲ پیمانه.  ▪ آب ۲ پیمانه. ▪ گلاب ۴/۱ پیمانه. ▪ نودل برنج چینی ۱۰۰ گرم ● طرز تهیه: ـ شکر را در اب بکمک حرارت حل کرده وپس از سرد شدن کامل گلاب را به ان  ـ اضافه وبا ظرف فلزی بمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید. ـ نودل برنج را خورد کرده بمدت ۱۵ دقیقه در اب جوش با حرارت ملایم بجوشانید. ـ نودل اماده شده را داخل صافی ریخته و اب سرد رویش ریخته و سپس کناری میگذاریم پس از بسته شدن اب شکر(۴ الی ۵ ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب لیمواماده سرو میباشد برای نگهداری طولانی, می توان در ظروف کوچکتر داخل فریزر گذاشت و نیم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب لیمو اضافه ومیل کرد. منبع : ویستا


مواد لازم برای آشپزی آکا

مواد لازم برای آشپزی آکا

 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

جستجوی پیشرفتهنکات جستجو ارسال بازخورد

امتیاز دهید


3.5
از

345

فالوده شیرازی که معرف حضورتان هست. مطمئنا همه بارها آن را امتحان کرده و طعم عالی اش را چشیده اید، حال چه با بستنی سنتی زعفرانی، چه با آبلیمو یا شربت آلبالو. اما این دسر خنک و خوشمزه را میتوانید در خانه هم به راحتی تهیه کنید. البته برای تهیه فالوده در منزل باید از قبل برنامه ریزی کنید چون شیره آن باید 4-5 ساعت در فریزر بماند. در ضمن رشته فالوده را باید از قبل آماده داشته باشید. در ادامه طرز تهیه فالوده شیرازی خوش عطر و خوشمزه را برای شما توضیح میدهیم.

 

 

طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج

 

در ابتدا، شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند. پس از خنک شدن گلاب را به آب و شکر اضافه نمایید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.

 

 

رشته فالوده را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند. پس از نرم شدن رشته ها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی اش خارج شود.

 

 

شیره (مخلوط اب و شکر و گلاب) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس رشته فالوده های آبکش شده را به ان اضافه کنید و آرام مواد را مخلوط کنید تا کم کم نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرفی بریزید و به همراه آبلیمو، بستنی، شربت آلبالو و … سرو کنید.

 

 

– رشته مخصوص به صورت بسته های آماده در فروشگاه ها به فروش میرسد.

 

 

– شیره حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن رشته ها سفت و سرد شوند.

– برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه آنها بجوشند تا پخته و نرم شوند.

– در روش سنتی تهیه فالوده از نشاسته به جای رشته استفاده میشود اما به دلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد رشته آماده جایگزین نشاسته شده است.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

شکر باید دولیوان پرباشه؟

اگه شک دارید میتونید وزن کنید. هر لیوان شکر 200 گرم هست. بسته به ذائقه البته میتونید بیشتر یا کمترش کنید.

سلام،ببخشیدیک پیمانه شکری که گفتیدبودیدمعادل چندگرمه؟وبرای چندگرم رشته فالوده است

این رشته هاکه میگین همون رشته هایی که برای سوپ استفاده میشه ؟؟؟

نه عزیزم…رشته مخصوص فالوده هست باید از لوازم قنادی تهیه کنید. از فروشگاه ایران کوک هم میتونید تهیه کنید:
http://irancookshop.com/product/%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%db%8c-%d9%81%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%af%d9%87/

سلام من نودل رو که گرفتم 15 دقیقه جوشاندم و با آب سرد لوله آبکش کردم و بعد تو شربت که برفکی شده بود ریختم ولی رنگ نودل ها شیشه ای ش شد. و مثل فالوده بازار شیری نشد و داخل ظرف پیدا نبودن. اشکال از کجا بوده؟

از چه نوع نودلی استفاده کردید؟ مطمئنید مخصوص فالوده بود؟!

سلام،، شربتی ک روش میریزن چطور درس کنم،،؟؟ ایا بستنی فروشی هاهم نودل استفاده می کنند؟؟

شربت آلبالوی معمولی میتونید استفاده کنید.
بله با همین نودل درست میکنن. اما نودل مخصوص فالوده هست.

ببخشید از نودل معمولی هم میشه استفاده کرد؟؟

نه اون نودل کلا چیز دیگه ای هست.

سلام وقت بخیر ما نمیتونیم در شهر خورمون نودل پیدا کنیم اگه فروشگاهی یا جایی هست لطفا شماره تلفن یا سایتش رو بذارید بتونیم ازشون خرید کنیم جهت فالوده

سلام. بله توی فروشگاه خودمون هست. برای شهرستان هم ارسال میکنیم. آدرس سایت:
http://irancookshop.com/product/%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%db%8c-%d9%81%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%af%d9%87/

طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج

نودل مارک خاصی بگیریم یا که هر مدل و مارکی میشه اگه مارکی رو که خودتون استفاده میکنید ممنون میشم

علی عزیز میتونین از هر مارکی که دوست دارین استفاده کنین.

مرسی

نیلو نودل ازکجا؟

عزیزم از سوپرمارکت

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج
طرز تهیه فالوده با ورمیشل برنج
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *