طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان

دوره مقدماتی php
طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان
طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به گروه صنعتی گلرنگ است. ۱۳۹۶ © توسعه توسط گلرنگ سیستم

 

کرم بروله که با نام های کرم سوخته، کرم کاتالانا یا کرم ترینیتی هم شناخته می شود محبوبترین دسر در جای‌ جای فرانسه محسوب میشود و دارای ترکیبی غنی از کرم کاستارد با رویه‌ای کاراملی نازک ، ترد و شکننده است.

کاستارد آن معمولاً با وانیل طعم دار میشود، ولی میتوان از لیمو یا پرتقال، شکلات، دارچین، قهوه، چای سبز، پسته، فندق، نارگیل یا میوه های دیگر نیز برای طعم دادن به آن استفاده کرد.

مواد لازم جهت تهیه بروله:

طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان

دوره مقدماتی php

طرز تهیه کرم بروله

قبل از شروع تهیه ی این دسر خوشمزه  ابتدا فر را  تا دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم کنید.

چهار عدد تخم مرغ را شکسته و زرده ها را از سفید کاملا جدا کنید.

در ظرف دیگری چند پیمانه شکر را به همراه وانیل و نمک بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. کمی به آرامی هم بزنید و توجه داشته باشید که اینکار را به دقت انجام دهید تا خامه شل نشود.

حال ظرف خامه را به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شکر در آن به خوبی حل شود.

بعد از اینکه خامه را از مایکروفر درآوردید کمی به آرامی آن را هم بزینید تا از حل شدن شکر در آن مطمئن شوید.

حال به سراغ ظرف تخم مرغها رفته و آنها را فقط جهت یکنواخت شدن بهم بزنید. سپس آنها را به مخلوط خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کرم بروله را در داخل ظرفهای سرامیکی  دسر بریزید و آنها را در دیس فر چیده و کمی آب داغ در کف دیس بریزید.

کرم بروله باید به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد داخل فر قرار گیرد.

در نهایت کرم بروله را از فر بیرون بیاورید و مقداری شکر روی هر ظرف بپاشید. با استفاده از فندکهای آشپزخانه، با احتیاط شعله را روی شکر بگیرید تا کمی قهوه ای شود.

میتوانید با استفاده از میوه های خوش آب و رنگ روی هر ظرف را تزیین کنید تا زیباتر جلوه کنند.


 

• ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
•  چهار عدد بادنجان
• نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده
• دو پیمانه قارچ اسلایس و بخارپز شده
• یک پیمانه فیله گوجه‌فرنگی
• دو عدد تخم‌مرغ
• سه قاشق غذاخوری شیر
•  نصف پیمانه پیازچه ساطوری شده
•  نصف پیمانه جعفری ساطـوری شده
• دو قاشق سـوپخـوری پیاز داغ
• یک پیمانه سس سفید
• یک پیمـانه پنـیر موزارلا
• نصف قاشق چایخوری پودر آویشن و دارچین
• نصف قاشق چایخوری پودر سیر
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• نمک و روغن به میزان لازم

۱. بادنجانها را به صورت ورقه ای برش زده و سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را به همراه پیازداغ و کمی روغن تفت میدهیم، سپس قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیازچه، جعفری، نمک و ادویه ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم. در انتها سس سفید را اضافه میکنیم.

۲. در یک ماهیتابه دیگر یک لایه بادنجان سرخ شده را کنار هم میچینیم و کمی پنیر موزارلا را روی آن میپاشیم، تمام مواد گوشتی را روی بادنجانها پخش کرده و مابقی پنیر را روی آن میریزیم، یک لایه بادنجان دیگر روی آن قرار داده و روی حرارت میگذاریم. تخم مرغها، شیر، کمی نمک و فلفل سیاه را روی موسکا می پاشیم و در تابه را بسته تا روی حرارت بپزد.

طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان

• سه پیمانه برنج
• ۳۵۰ گرم گوشت بدون استخوان
• ۷۰ گرم لپه
• یک و نیم قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی
• یک عدد پیاز
• پنج عدد بادنجان متوسط
• یک قاشق چایخوری گرد لیمو
• نصف قاشق چایخوری ادویه خورش
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• زعفران دم‌کرده، نمک و روغن

۱. لپه را از دو ساعت قبل می شوییم، در آب گرم خیس می کنیم و هنگام استفاده در آبکش میریزیم. بادنجانها را پوست کنده به صورت حلقه ای خرد کرده، یک ساعت در آب نمک قرار داده و بعد سرخ میکنیم. (از آب نمک در آورده، کمی آب روی آن میگیریم، بعد روی دستمال گذاشته تا خشک شود و سرخ میکنیم)

۲. پیاز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را می افزاییم و با حرارت زیاد سرخ میکنیم تا گوشت آب نیندازد، ادویه و زردچوبه زده، لپه را اضافه کرده و دو دقیقه تفت میدهیم. رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و آب میریزیم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهای پخت نمک، گردلیمو و زعفران میریزیم و اجازه میدهیم جا بیفتد و نباید مانند خورش آب داشته باشد.

۳.  برنج را در آب جوش ریخته و به همراه نمک میجوشانیم. کمی دانتر از برنج معمولی برمیداریم و آبکش میکنیم. ته قابلمه یا قالب را روغن ریخته، بادنجانهای ورقه شده را میچینیم. یک طرف آن که سرخ شد، برگردانده و از روی حرارت برمیداریم، کمی برنج میریزیم و از مواد خورش کمی روی برنج ریخته، بادنجان میچینیم و به همین ترتیب لایه ها را ادامه داده و در انتها برنج میریزیم، سپس روی حرارت گذاشته، بخار که کرد، کمی روغن روی برنج ریخته و دمکنی میگذاریم، ۴۰ دقیقه دم بکشد. پس از پخت در ظرف سرو برنج را برمیگردانیم.

 

• سه عدد بادنجان
• چهار تا پنج عدد تخم‌مرغ
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• روغن محلی به میزان لازم
• نمک و فلفل به میزان لازم

۱. بادنجانها را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت دو سانتیمتر برش میزنیم. روی بادنجانها نمک پاشیده و در آبکش میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود. پس از حداقل نیم ساعت آنها را شسته، خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آنها را میگیریم.

۲. درون یک تابه روغن محلی ریخته و بادنجانها را کف آن میچینیم. تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. تابه را روی شعله گاز داغ کرده، سپس تخم مرغها را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا بسته شود، بعد از ۱۰ دقیقه برش زده و طرف دیگر را در پایین قرار میدهیم تا هر دو طرف سرخ شود. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و برنج کته سرو میکنیم.

مواد لازم:

• چهار عدد بادنجان دلمه‌ای
• یک پیمانه ذرت
• ۳۰۰ گرم سینه مرغ
• سه عدد پیاز
• نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده
• دو قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی
• یک عدد هویج
• دو تا سه عدد برگ بو
• دو لیتر آب
• نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

۱. سینه مرغ را با یک عدد پیاز، هویج و برگ بو پخته و کنار میگذاریم تا خنک شود، سپس به صورت نگینی خرد میکنیم. یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده، تفت میدهیم و ذرت را اضافه مینماییم. سینه مرغ خرد شده را نیز میریزیم و پس از اضافه کردن نمک و ادویه ها، ابتدا فلفل دلمهای و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و پس از تفت کوتاهی زیر مواد را خاموش میکنیم.

۲. بادنجانهای دلمه ای را شسته و محتویات داخل آنها را با کمک قاشق خالی میکنیم و از مواد آماده شده داخل بادنجانها را پر میکنیم. در قابلمه ای مناسب یک عدد پیاز دیگر را رنده ریز کرده، تفت میدهیم و پس از افزودن زردچوبه و رب گوجه فرنگی، آب را داخل قابلمه میریزیم و بادنجانها را داخل قابلمه چیده و در آن را میگذاریم و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم میگذاریم تا دلمه ها پخته شوند.

• چهار عدد بادنجان متوسط

• یک عدد پیــاز متوسط
• پنج عدد گوجه‌فــرنگی متوسط
• روغن مایع، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

۱. بادنجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم. پیاز را نیز خلال کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. بادنجانها را نمک زده و به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادنجانها را با فشار دست میگیریم. بادنجانها را در تابهای دیگر با کمی روغن تفت میدهیم تا آب آن کامل بخار شود.

۲. گوجه فرنگیها را پوست گرفته، نگینی خرد نموده و در تابهای جداگانه تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.

۳. بادنجان، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط نموده و به آن نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا مواد با هم تفت خورده و بپزند.

مواد لازم:

•  ۱۰ تا ۱۲ عدد بادنجان قلمی و متوسط
• نصف قاشق چایخوری زرد‌چوبه
• نمک
• ۲۵۰ گرم کشک
• ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری نعناع‌داغ
• یک پیمانه پیاز‌داغ
• ۲۰۰ گرم مغز گردو چرخ شده
• یک قاشق سوپ‌خوری سیرِ داغ

۱. بادنجان‌ها را شسته و خشک کنید، با چاقویی تیز، اطراف کلاهک بادنجان‌ها را ببُرید، سپس آن را روی شعله‌گاز یا کباب‌پز کباب کنید، بادنجان‌های کبابی را در ظرف آب سردی قرار دهید، سپس از آب در آورده و پوست سوخته بادنجان ها را جدا کنید، و در آبکش ریخته و اجازه دهید آب آن‌ها برود. کلاهک بادنجان‌ها را جداکرده و آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید.

۲. در قابلمه‌ای منلسب،یک پیمانه آب، زرد‌چوبه و نمک را با یکدیگر مخلوط کرده، بادنجان‌ها را در آن بریزید و حرارت را زیاد کنید. زمانی‌که جوش آمد، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را به حداقل برسانید و پخت را تا زمانی‌که بادنجان‌ها کاملاً پخته و بدون آب شده باشند ادامه دهید.

۳. با گوشت‌کوبی بادنجان‌ها را له کنید، سپس مقداری کشک، نعناع‌داغ، سیر داغ، پیاز‌داغ و گردو به آن اضافه کرده و با گوشت‌کوب کمی دیگر بزنید تا مخلوط کاملاً له شود.

۴. سپس کشک بادنجان را در ظرف مورد نظر بریزید روی آن را با کشک، نعناع‌داغ، پیاز‌داغ، مغز گردو و سیر‌داغ تزیین کرده و در کنار نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید.

• ۵۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
• ۲ پیمانه نخود و لوبیا سفید
• ۲ عدد بادمجان سرخ کرده
• ۱ عدد پیاز درشت
• ۴ حبه سیر
• ۲۵۰ گرم کشک
• نمک و زردچوبه و نعنا خشک
• روغن مایع

۱. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی کنید و بشویید. گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با ۵ پیمانه آب خوب بپزید.پس از اینکه یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بریزید و نیم ساعت مانده به پایان پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم اضافه کنید. در آخر، کشک را اضافه کنید تا چند جوش بزند.

۲. کمی نعنا داغ درست کنید و در آبگوشت بریزید. وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف های جداگانه بکشید. گوشت، بادمجان، لوبیا و نخود را نیز با هم بکوبید و با سبزی خوردن و نان سنگک سرو کنید. به این آبگوشت به زبان محلی ” دو گوله دودار” گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد.

 

 

+++++++++++++++

طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان

+++++++++++++++

+++++++++++++++

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان
طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *