طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر
طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر

“),t.close()},t.write(‘

خبرگزاری میزان- شیر برنج یک دسر ایرانی است که طعم و نحوه پخت آن کمی شبیه به فرنی است. … ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)

سایت های دیگر

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر

می پسندم

دوره مقدماتی php

0

سایر خبرها

قیف به اندازه دلخواه و در فواصل منظم از مواد شکوفه بزنید. توصیه می شود برای رسیدن به فرم و کیفیت مطلوب سایز نان ها خیلی بزرگ نباشد. سینی را داخل فر با حرارت 180درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت 45 دقیقه پخت کنید. نان ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند. طرز تهیه خامه و پر کردن نان ها خامه قنادی را که از چند ساعت قبل درون یخچال قرار …

150 گرم طرز تهیه شیر برنج خامه ای : برنج را خوب بشویید و 2 ساعت در آب خیس کنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد. پس از 2 ساعت برنج را در آبکش ریخته و آب آن را دور بریزید. برنج را با 2 پیمانه آب دیگر روی شعله ملایم بگذارید تا کمی بپزد. سپس شیر را اضافه کرده و شعله را کم کنید تا شیر برنج بپزد و کاملاً لعابدار شود. بعد شکر …

پیمانه شکر 1.5 تا 2 پیمانه(بسته به اینکه دوست دارین شیرینیش کم باشه یا زیاد) کره 100گرم روغن مایع کمی آب 6پیمانه گلاب نصف پیمانه طرز تهیه: آب رو بذارین جوش بیاد و شکر رو درونش حل کنید. با حرارت ملایم توی قابلمه کره رو با یه مقدار روغن مایع ذوب میکنید. آرد و شیرخشک رو با هم اضافه میکنید و مرتب هم میزنید تا موقعی که …

دارید بریزید و سعی کنید از نوع معطر بیشتر استفاده کنید رب را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و به خورش اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و سپس 2 لیوان دیگر آب جوش به غذا اضافه کرده و وقتی غذا جوش خورد حرارت را کم می کنیم تا پخته شود . گوجه فرنگی ها را به دونیم قسمت کرده و در روغن سرخ می کنیم. وقتی خورش تقریباً 45 دقیقه پخت و بادمجان ها کاملاً له شدند، گوجه ها را اضافه می کنیم و بعد از …

بریزید تا پیاز سبک شود.سپس هویج، برنج ، نصف جعفری، سینه مرغ، سیب زمینی، رب و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. رنگ قرمز سوپ به دلخواه خودتان است.در انتها نمک و فلفل و بقیه جعفری را همراه رشته سوپ اضافه کنید. باید اجازه دهید برنج کاملا باز شود ، مثل شله زرد.این سوپ نیز زود آماده می شود. سوپ ماکارونی مواد لازم کره:25گرم کرفس …

این ماه خوراک هایی را که مناسب وعده های افطار و سحر است آماده می کنند تا لذت روزه داری با سلامت جسم همراه باشد و در این میان توجه به خواص خوراک ها، انطباق طبع مواد عذایی با مزاج افراد و تناسب غذاهای مصرفی وعده افطار و سحر با فصل موجود، مهمترین ویژگی آشپزی گیله زنان در ماه مبارک رمضان است. گل پالوده ؛ پیش غذای افطارهای رمضان گُل پالوده یا فرنی گُل یکی از خوش طعم ترین خوراک …

… روغن را در تابه ای گرم کنید و کوفته ها را در آن 4 دقیقه بپزید. کوفته ها را موقع پخت، جابجا کنید تا همه طرف آنها بپزد. حالا کوفته ها را کنار بگذارید. ادامه پخت کوفته ها در سس آن خواهد بود. روش تهیه سس قابلمه بزرگی را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز و سیر را 2 دقیقه در آن تفت دهید. آنگاه هویج را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید. سپس گوجه فرنگی …

به گزارش بهداشت نیوز، مینا محبی متخصص طب سنتی گفت: زولبیا و بامیه جزو شیرینی های مرسوم سفره افطار است. پخته شدن زولبیا و بامیه با آرد و روغن خوب و همچنین مصرف مقدار کم این شیرینی باعث برگشت قوت سریع بدن در حین افطار می شود اما باز هم خرما جایگزین مناسب تری برای زمان افطار است. وی در خصوص زولبیا ی رنگی گفت: بهتر است زولبیای رنگی مصرف نکنیم زیرا احتمال استفاده از رنگ ها و مواد شیمیایی در …

بسته بندی نوشته شده بپزید، نمک و چربی که روی آب می ایستد را بردارید. 2. در حالی که پاستا می پزد، یک ماهی تابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، ماهی تابه را با روغن زیتون یا اسپری پخت چرب کنید. کدو سبز را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 54 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای رنگ شود بپزید. مرتب بهم بزنید. آب و پنج مورد بعدی از لیست مواد لازم را اضافه کنید. درپوش ماهی تابه …

طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و 10دقیقه صبر کنید تا خورش چغاله بادام قوام بیاد . حال خورش چغاله بادام که بسیار هم خوش طعم هست آماده شد نوش جان. …

طرز تهیه آش دوغ مواد لازم برای آش دوغ ماست پرچرب : 2 لیتر دوغ محلی : 2 لیتر برنج : 1 پیمانه نخود پخته : 1.5 پیمانه تره و گشنیز پاک شده : نیم کیلو نمک : به میزان لازم تخم مرغ : 1 عدد طرز تهیه آش دوغ _ ابتدا ماست را با همزن آنقدر هم بزنید تا کاملا شل شود، به مدت 5 تا 10 دقیقه با همزن برقی یا دستی. سپس کم کم دوغ را به آن اضافه کرده …

…> مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو برگ مو تازه نیم کیلو گوشت چرخکرده 200 یا 300 گرم لپه یا عدس 1 استکان برنج 1 استکان سبزی دلمه 300 گرم پیاز بزرگ 1 عدد نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به مقدار لازم طرز تهیه برگ موهای تازه را با آب سرد شسته و اضافه دم آن را می گیریم. در قابلمه مقداری آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب بجوشد. وقتی آب جوشید …

و برای دفع سنگ کلیه نیز مناسب است. موارد منع مصرف مصرف همزمان داروهای خوراکی با این گیاه موجب به تاخیر افتادن جذب دارو ها می شود، همچنین زنان باردار و مادران شیرده باید از مصرف زیاد این دمنوش پرهیز کنند. طرز تهیه یک قاشق غذاخوری گل ختمی را در قوری بریزید و آب با دمای 80 درجه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید گه به مدت 15 دقیقه دم بکشد. در صورت …

پیمانه گلاب: یک قاشق چایخوری مواد لازم برای کرم شیرینی: شیر: یک و نیم پیمانه خامه: یک پیمانه نشاسته: یک چهارم پیمانه آرد: یک قاشق شکر: سه قاشق غذاخوری گلاب: یک قاشق غذاخوری مواد خشک داخل شیرینی: پسته یا فندوق یا گردو و یا بادام خرد شده: نصف پیمانه پودر نارگیل: نصف پیمانه کشمش: نصف پیمانه دارچین: یک قاشق …

حدود 20 سانتیمتر بالاتر از تنه قرار دهید . * کاهش وزن در افراد مبتلا به اضافه وزن برای بهبود علائم رفلاکس مفید است . * سیگار نکشید . مواد لازم برای 4 نفر : بلغور گندم 1 پیمانه روغن هسته ی انگور 4 قاشق سوپ خوری لوبیا سبز تازه و خردکرده 20 عدد کنگر خردکرده 10 ساقه تره فرنگی خردکرده 1 بوته قارچ ورقه ای …

تقویت سیستم ایمنی هم موثر است. پس از شش ماهگی نیز بهتر است تغذیه تکمیلی با فرنی حاوی آرد برنج و بدون گندم بوده و سپس سوپ بدون غلات که حاوی سبزیجات و گوشت است، شروع شود. به تدریج از هفت ماهگی می توان غلات را به میزان کم شروع کرد. به طور کلی شروع هر ماده جدید باید به مقدار کم بوده و حداقل یک هفته تا اضافه کردن ماده بعدی فاصله گذاشته شود. به تأخیر انداختن اضافه کردن گندم، جو و چاودار به غذای کودک و …

. تمبر هندی را اضافه کنید و با چاشنی نمک و فلفل سوپ را مزه دار کنید. 10 دقیقه دیگر آن را ملایم بجوشانید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. درحالی که سوپ هنوز داغ است، برگ های تازه اسفناج را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا برگ ها شل شوند. در یک قابلمه دیگر، ماکارونی های صدفی رابپزید تا نرم شوند، سپس در آبکش ریخته و بشویید. اگرآنها را در قابلمه بریزید تا همراه سایر مواد بجوشند …

لازم فلفل: به میزان لازم پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین: مقداری طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی : * سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آن ها را آبکش نمایید . * شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی، روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید . * آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن …

، سیر و نخود سبز و کدو حلوایی را داخل روغن بریزید و چند دقیقه سرخ نمایید . * مرغ را دوباره همراه با کمی رب انار و یا رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای و مقدار کمی آب، داخل ماهیتابه بریزید. صبر کنید تا محتویات داخل ظرف شروع به جوشیدن نمایند . * سپس برگ های گشنیز را به سایر مواد بیفزایید. در طول زمان پخت، درب ظرف می بایست بسته باشد . این غذا را می توانید همراه با کلم بروکلی های آماده و برنج سرو نمایید. منبع: تبیان انتهای پیام/ …

راهنمای سفر من : به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، شاید آرزوی خیلی ها باشد که غذایی بخورند که هم مزه خوبی داشته باشد وهم سیرشان کند وهم وزنشان را متعادل نگه دارد. این توقع زیادی نیست! مواد لازم: سینه مرغ آب پز نصف یک عدد تخم مرغ آب پز یک عدد سیب زمینی آب پز یک عدد متوسط خیار شور 200 گرم کنسرو نخود …

خواب بیشتر باشد. بر این اساس از کسانی که روزانه 14 ساعت بیدار بودند و خوراکی مصرف می کردند خواستند که زمان بیداریشان را به 11 ساعت کاهش دهند. پس از 16 هفته این افراد به طور متوسط 3.5 درصد از وزن بدن خود را از دست دادن آن هم فقط با زودتر خوابیدن.این بدان معناست که تنها چند ترفند ساده در روال قبل از خواب شما می تواند موفقیت چشم گیری به کاهش وزنتان بدهد. پس چشمانتان را کاملا باز کنید: 1. …

تحریریه پارسینه: شیرعسلی، همان شیر گاو است که مقداری از آب آن برچیده شده و به آن شکر افزوده شده است. محصول به دست آمده بسیار شیرین و غلیظ است و نوع کنسرو شدهٔ آن می تواند برای سال ها (در صورت بسته بودن درب آن) خارج از یخچال نگهداری شود. در این بخش از آشپزی با پارسینه برایتان طرز تهیه این مایع غلیظ دلچسب را آموزش میدهیم همراه ما باشید آماده سازی: 1 ساعت مواد اولیه : …

می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم. حال با کارد رنگینگ آماده شده را به شکل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم و در ظرف می چینیم. این دسر برای افطار آماده است. شیربرنج (برای چهار نفر) : مواد لازم: برنج یک پیمانه (200 گرم) شیر دو لیتر گلاب نصف پیمانه طرز تهیه: برای درست کردن این دسر برای افطار برنج را به دقت می شوئیم و در آب به مدت دو ساعت خیس می کنیم. سپس آن را با دو …

. همچنین هرچه قالب کوچک تر باشد زمان پخت هم کمتر می شود. نکته دیگر درباره پخت کیک یزدی این است که در ساختار این کیک می توانید کره را جایگزین روغن مایع نمایید . برای این منظور بایستی کره را روی حرارت ملایم ذوب نمایید و زمانی که به رنگ قهوه ای مایل به زرد تغییر رنگ داد از روی حرارت بردارید. مواد لازم جهت تهیه کیک یزدی خانگی آرد 300 گرم روغن مایع یا کره …

اضافه کنید. نمک دمای جوش آب را بالا می برد و از شکستن پوسته جلوگیری می کند. در نتیجه تخم مرغ های شما صحیح و سالم از آب جوش بیرون می آیند. 3) جلوگیری از تغییر رنگ میوه ها – حتما دیده اید میوه هایی مانند سیب یا گلابی بعد از پوست گیری در مجاورت هوای آزاد به سرعت تغییر رنگ داده و قهوه ای می شوند. برخی از خانم های خانه دار برای تهیه دسر یا میوه های تزیینی کمی سرکه، لیمو یا آب …

نخودها را گرفته تا نرم و خوش طعم تر شود. سپس گوشت پخته و ریش شده را همراه پیاز تفت می دهیم، بعد نخود را به گوشت اضافه کرده، آب را تا حدی اضافه می کنیم که روی مواد را بگیرد. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. برنج را اضافه کرده و می گذاریم تا همه مواد خوب پخته و برنج لعاب دهد. وقتی آش جا افتاد، از روی حرارت برداشته و به اندازه دلخواه کشک، نمک و فلفل اضافه می کنیم. دوباره آش را روی حرارت کم گذاشته تا جوش بزند. در انتها آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده، با پیاز و نعنا داغ تزیین می کنیم. …

، جعفری، نمک و فلفل را به سوپ اضافه می کنیم. نکات: در صورت دلخواه می توانید 100 گرم قارچ را خرد کرده و در کره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید. سوپ جو سفید جزو سوپ میباشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد. سوپ جو سفید را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد. …

سریع تر میکنه) و خوب هم بزنید تا شکرش حل بشه بعد ماهیتابه روی حرارت متوسط بزارید. 2. و هر از چند گاهی هم بزنید تا بجوش بیاد وقتی بجوش اومد حرارت رو ملایم تر کنید. 3. فقط مواظب باشید شیر ته نگیره اگه ته گرفت نتیجه خوبی نمیگیرید چون حداقل 1 ساعت یا بیشتر باید حرارت ببینه. خلاصه شیر رو مرتب هم بزنید تابخار بشه, رنگ شیر تغییر میکنه و کرم رنگ میشه و مقدارش به نصف میرسه. …

سه چهارم پیمانه آرد 1 قاشق سوپخوری + یک دوم پیمانه پودر سوخاری 2٫5 پیمانه نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم کره 1 قاشق سوپخوری روش پخت: 1. داخل قابلمه ای مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس پاستا را به همراه 1 قاشق سوپخوری نمک به آن افزوده و بگذارید تا بپزد (ولی له نشود). سپس آبکش کرده و کنار بگذارید. 2. کره را داخل …

داخل قابلمه می ریزیم و روی شعله ملایم تفت می دهیم تا حدی که کمی تغییر رنگ بدهد و بوی خامی آرد گرفته شود بعد روغن را اضافه می کنیم ( من از ترکیب روغن جامد و کمی کره به خاطر عطر آن و یک مقدار کم روغن مایع )که با هم نصف لیوان شد استفاده کردم. کمی هم آرد را با روغن تفت می دهیم سپس از روی حرارت برداشته و هل و گلاب و زعفران و شیر عسلی را اضافه می کنیم. فقط در این مرحله باید خیلی تند و سریع هم …

“),t.close()},t.write(‘

 

برخی از مواد غذایی هستند که از آن‌ها می‌توان به عنوان یک وعده کامل استفاده کرد. شیر برنج یکی از همان وعده‌هایی غذایی است که به خاطر اینکه در ترکیب اصلی آن‌ از شیر و برنج استفاده ‌شده است، نه‌تنها می‌توان به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کرد، بلکه یک ماده مغذی هم است.

وقتی نام شیر برنج می‌آید، همه ما به یاد زمان افطار می‌افتیم که مادرهایمان دو ساعت مانده به زمان افطار، این غذای سنتی ایرانی را آماده می‌کردند تا در کنار وعده‌های دیگر، به مقدار یک کاسه هم مصرف کنیم؛ اما تعدادی هم هستند که در طول سال و در دیگر وعده‌ها آن را مصرف می‌کنند. این ماده غذایی به خاطر مواد مغذی که در ترکیبات آن به‌کاررفته است، مصرف آن در دیگر وعده‌ها مشکلی را به وجود نمی‌آورد.

مهم‌ترین نکته این است که چگونه این ماده غذایی را تهیه کنیم. متأسفانه بعضی‌ها به دلیل ناآشنا بودن با این طرز تهیه شیر برنج ، آن را هدر می‌دهند.

 

طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر

 

طرز تهیه این ماده غذایی ساده‌تر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. بیشترین نوع شیر برنج که بین مردم مصرف می‌شود و در مجالس و مهمانی‌ها هم از آن استفاده می‌شود، نوع قالبی آن است. طرز تهیه نوع قالبی آن با نوع ساده و عادی یکی است و فقط تفاوت آن در این است که شما از یک قالب استفاده می‌کنید تا شیر برنج خود را سرو کنید ولی در نوع ساده از همان قابلمه استفاده می‌کنید و در آخر درون ظرف ریخته می‌شود.

 

 

برای تهیه این ماده غذایی، چندین روش وجود دارد؛ اما پرکاربردترین روش نوع قالبی است.

 

مواد لازم برای تهیه شیر برنج قالبی عبارت‌اند از:

 

-برنج به‌صورت دو پیمانه (اصولاً بهتر است برنج را به‌صورت نیم دانه مصرف کنید.)

-شیر تازه 8 پیمانه (پیمانه برای خود می‌توانید اندازه یک لیوان تعریف کنید.)

-شکر یک پیمانه

-گلاب تازه نصف پیمانه

-خامه 3/2 پیمانه

-مواد دیگر که استفاده از آن‌ها اختیاری است مانند پودر ژلاتین یا مواد تزئینی دیگر

 

طرز تهیه شیر برنج قالبی

 

-ابتدا برنج را به‌اندازه کافی از چند ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.

-برنج با دو یا پیمانه آب حرارت دهید و اجازه دهید که به‌صورت کامل نرم شود تا حدی که فقط نصف برنج آب در قابلمه باقی‌مانده باشد.

-سپس شیر را اضافه کنید. شیر تا زمانی باید بجوشد که حالت غلیظ پیداکرده و اینکه درنهایت هم برنج کاملاً مغزپخت شود.

-در هنگام پخت مرتب شیر برنج را هم بزنید.

-سپس شکر را با نصف لیوان آب جوش در ظرف شیر برنج مخلوط کنید و مرتب هم بزنید. (مرتب به هم زدن را نباید فراموش نکنید.)

-در حدود ده دقیقه آخر، گلاب را اضافه کنید و باز هم هم بزنید.

-بعد از ده دقیقه، یک دم‌کنی بر روی درب قابلمه ببندید و آن را بر روی قابلمه قرار دهید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا کاملاً آماده شود.

-بعد از آماده شدن، سریعاً قابلمه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید که سرد شود.

-اگر قصد انسجام بیشتر شیر برنج را دارید، می‌توانید از پودر ژلاتین استفاده کنید. برای این کار بهتر است که مقدار سه قاشق را با آب سرد مخلوط کرده و به شیر برنج اضافه کنید.

-در آخر می‌توانید بعد آماده‌سازی شیر برنج و قبل از سرد شدن، مقدار خامه در نظر گرفته‌شده را با آن مخلوط کنید.

-شیر برنج آماده‌شده را همان‌طور که هنوز داغ است، داخل قالب بریزید و بعد آن‌ها را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. البته حتماً درون قالب را از قبل با کمی روغن چرب کنید. بعد از سرد شدن و شکل گرفتن، شیر برنج را از درون قالب خارج کرده و بر روی یک ظرف بریزید.

-برای تزئینات آن‌هم می‌توانید از مواد مختلف مانند میوه و دیگر مانند دارچین استفاده کنید.

 

چند مورد را در تهیه شیر برنج در نظر بگیرید

 

-شیر برنج جز غذاهای سنتی ایرانی در نظر گرفته می‌شود و در بسیاری از منازل از آن به عنوان دسر یا عصرانه مصرف می‌کنند.

-زمان کلی پخت آن حداکثر می‌توان یک ساعت و نیم در نظر گرفت. نیم ساعت را برای آماده‌سازی مواد اولیه قبل از پخت و آماده‌سازی آن برای خوردن بعد از پخت در نظر بگیریم.

-یکی از بهترین مواد غذایی غنی‌شده است برای اینکه در تهیه آن از شیر و برنج که هرکدام منبع ویتامین هستند، استفاده می‌شود.طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر

-مقدار تهیه آن حداقل بهتر است که برای چهار نفر در نظر گرفته شود. استفاده از میزان پیمانه‌های کمتری که در بالا گفته شد، نتیجه موردنظر را نمی‌توان به دست آورد.

-در هنگام پخت قبل از اینکه دم‌کنی را اضافه کنید، درب قابلمه باید باز باشد تا شیر برنج سر نرود.

-توصیه می‌شود که حتماً از برنج نیم دانه استفاده کنید و اگر برنج نیم دانه نداشتید، بهتر است که آن را با قاشق خود له کنید.

 

 

-شیر برنج خود به خاطر گلابی و شکری که در آن استفاده می‌شود، خود یک ماده خوشمزه به‌حساب می‌آید؛ اما برای اینکه بتوانید خوشمزه‌تر سرو کنید، بهتر است که در حین پخت چند ماده دیگر را به آن اضافه کنید.

-هل یک ماده خیلی خوشبو است که در تهیه بسیاری از مواد مانند چایی برای خوش عطر شدن آن نیز استفاده می‌شود. حدود نصف قاشق مرباخوری هل را می‌توانید به آن اضافه کنید.

-همچنین برای خوشمزه‌تر شدن می‌توانید به مقدار دو قاشق غذاخوری خلال پسته و 1 قاشق غذاخوری خلال بادام را خیس کنید و در حین پخت استفاده نمایید یا بعد از پخت، به عنوان تزئین کننده بر روی شیر برنج بریزید.

-سعی کنید از که برنج‌های معطر و مرغوب ایرانی استفاده کنید تا یک غذای باکیفیت و خوشمزه تهیه کنید.

-از گلاب‌های معطر و باکیفیت استفاده کنید.

-در بعضی از مناطق از گل محمدی، شیره انگور، عسل و غیره برای خوشمزه‌تر شدن استفاده می‌کنند.

 

 

همان‌طور که در بالا گفتیم حداقل نفراتی که برای تهیه شیر برنج باید در نظر بگیریم، چهار نفر است. طرز تهیه آن دقیقاً شبیه به تهیه شیر برنج ساده است. هر تعداد افرادی که زیاد می‌شوند، شما می‌توانید نسبت به آن‌ها، میزان‌های به‌کاررفته را افزایش دهید.

 

مواد لازم برای این کار شامل

 

2 پیمانه برنج نیم دانه

8 پیمانه شیر تازه

یک پیمانه شکر

نصف پیمانه گلاب

نصف پیمانه خامه

موادی هم که باعث خوشمزه‌تر شدن شیر برنج می‌شود که در بالا بیان شد.

طرز تهیه پخت هم مانند قبل است. ابتدا برنج را باید خیس کرده و به سه لیوان آن حرارت دهید. بعد شیر و شکر را به ترتیب مراحل پخت هرکدام سپری می‌شود، اضافه کنید و مرتب هم بزنید. در ده دقیقه آخر هم گلاب را اضافه کرده و بعد از ده دقیقه، با یک دم‌کنی، درب قابلمه را ببندید. برای خوشمزه‌تر شدن و تزئینات آن‌هم می‌توانید از گل محمدی، گل سرخ، دارچین، خلال پسته، هل، خلال بادام، عسل و غیره استفاده کنید.

 

 

شیر برنج به خاطر حالت و شکلی که دارد، می‌توانند توسط افرادی که دندان ندارند و نوزادان سرو شود؛ فقط طرز پخت و مواد تشکیل‌دهنده آن با حالت عادی متفاوت است. البته این نوع دسر برای نوزادانی است که طبق دستور پزشک، مجاز به خوردن دیگر غذاهای دیگر هستند و باید از قبل با دکتر در خصوص مصرف آن مشورت کرد.

 

مواد لازم شامل:

 

یک فنجان شیر

یک فنجان برنج

دو فنجان آب

دو قاشق کوچک (بعضی افراد قاشق غذاخوری را بیان می‌کنند) شکر یا مربا

 

طرز تهیه

 

برنج را که باید از قبل خیس کنید و بعد به مقدار کافی بردارید که در بالا گفته شد با دو فنجان آب می‌پزیم، سپس شیر و شکر را اضافه می‌کنیم و به‌خوبی هم می‌زنیم تا به‌خوبی پخته شود. برای خوشمزه‌تر شدن آن‌هم می‌توانید بعضی از مواد بالا را اضافه کنید؛ ولی حتماً زیر نظر پزشک باشد.

 

نتیجه گیری

 

شیر برنج یک نوع ماده غذایی است که می‌تواند به عنوان دسر یا یک وعده غذایی کامل در صبح، ناهار، شام و حتی زمان افطار استفاده می‌شود. ترکیب اصلی آن شیر تازه و برنج است که به همین خاطر یک ماده غذایی مؤثر و مفید هم در نظر گرفته می‌شود. طرز پخت شیر برنج ساده است و فقط کافی است مواد را به مقدار کافی تهیه‌کرده و طبق دستور آماده کنید.

ما شیر برنج را همراه با مربا سرو میکنیم که خیلی هم شیربرنج خوشمزه ای می شود

مقدار شکر مورد استفاده در شیربرنج بستگی به ذائقه افراد دارد و میتونه مقدار اون در شیربرنج دو برابر بشه یا کم بشه من اهل شکر نیستم و خیلی ترجیح نمیدم که شیربرنجم شکر داشته باشه

بهتر است از مثله شله زرد از برنج نیم دانه برای تهیه شیر برنج استفاده کنید
برای هرچه بهتر شدن شیر برنج هنگامی که شیر را به برنج اضافه میکنید کمی حرارت را بالا ببرید تا شیر بجوشد سپس حرارت را متوسط کنید و توجه داشته باشید حین پخت درب قابلمه باز باشد تا شیربرنج سر نرود.

مراسم معارفه  افق کوروش پیش از عرضه اولیه سهام در بورس، با تشریح آخرین وضعیت مالی و عملکردی درباره چشم انداز، اهداف کلان، پیش بینی سود هر سهم سال 97، ریسک ها و تمهیدات برگزار شد.

در آستانه ی بلندترین شب سال، بلندترین و طولاني ترين فاكتور خريد در فروشگاه زنجيره اي افق كوروش به چالش گذاشته شد و بلندترين فاكتور با 1252 رديف كالايي و به طول 20 متر از استان خراسان رضوي توانست اين ركورد را به نام خود ثبت كند.

افق کوروش، اولین فروشگاه زنجیره ای در ایران، اولین شرکت در سطح منطقه و از بزرگترین شرکت هایی است که در این وسعت پروژه ERP را به صورت یکپارچه برای صندوق های فروشگاهی و دفترمرکزی پیاده سازی می کند؛ تعداد شرکت هایی که در این اندازه و در دنیا موفق به پیاده سازی این سیستم شده اند، انگشت شمارند.

شرکت فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش به مناسبت پنجمین سالگرد افتتاح این فروشگاه و در راستای تقویت حوزه کارآفرینی وام تجهیز فروشگاه های فرانچایز را تا سقف مبلغ 300 میلیون تومان افزایش داد.

طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر
طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *