طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده
طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

در اين پست از هفت گنج، طرز تهيه خاگینه پاپیونی را به علاقمندان به شيريني پزي آموزش مي دهيم .با ما همراه شويد …

آرد…. 3 لیوان
تخم مرغ…..2عدد
شیر یا ماست….نصف لیوان
روغن مایع……3 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر….1 قاشق سوپخوری
وانیل….یک هشتم قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن…..به مقدار لازم

آب …1 پیمانه
شکر….1پیمانه
زعفران دم کرده…1 قاشق سوپخوری
گلاب…. 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم

طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم

دوره مقدماتی php

شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم

بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد

بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم

خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستطیلهای کوچک برش میزنیم

درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم

بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم.نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید.

نوش جان …

دیدگاه شما

آدرس وبسایت

من درست کردم خیلی هم خوب شده بود

سلام. من طرز تهیه خاگینه پاپیونی رو با دستوری که گذاشتین امتحان کردم و می تونم بگم افتضاح شد چون سفت شده بود و قابل خوردن نبود.

بازم خوبه یکیونظر داده میخواستم درست کنم پشیمون شدم

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه خاگینه پاپیونی برای افطار

خاگینه پاپیونی دسری شیک و خوشمزه برای ماه رمضان است. این دسر خوش عطر و و خوش طعم با ظاهر زیبایی که دارد سفره افطار شما را شکیل تر می کند.

 

مواد لازم برای تهیه خاگینه :

آرد….تقریبا 3 لیوان
تخم مرغ…..2عدد
شیر یا ماست….نصف لیوان
روغن مایع……3 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر….1 قاشق سوپخوری
وانیل….یک هشتم قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن…..به مقدار لازمطرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

 

مواد لازم برای شهد خاگینه
آب …1 پیمانه
شکر….1پیمانه
زعفران دم کرده…1 قاشق سوپخوری
گلاب…. 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خاگینه پاپیونی :
تخم مرغها را شکسته و وانیل را اضافه می کنیم.  بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار می گذاریم.

شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم می زنیم. بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم می زنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد.

بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم.

خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش می زنیم.

درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع می کنیم و دور آن را با نواری از خمیر می گیریم تا شکل پاپیون شود.

دو طرف نوار با با دست خیس به هم می چسبانیم.

خاگینه های پاپیونی را در روغن داغ شده سرخ می کنیم.

بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم.

می توانید با پودر پسته یا نارگیل خاگینه ها را تزیین کنید.نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید. ینی شربت داغ را روی خاگینه سرد بریزید.

 

 

 

منبع:سرآشپز/گوگل پلاس لیلا یعقوبی

نام:

درست کردن شیرینی در منزل لطف و صفای خاص خود را دارد
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان  طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر را
آموزش دهیم این شیرینی بسیار خوشمزه می تواند با خمیر هزارلا درست و طبخ شود
در ادامه با دستور این شیرینی بیشتر آشنا خواهیم شد

مواد لازم:

خمیر هزارلا ۱ کیلو

پودر قند نصف پیمانه

شربت بار ۱ پیمانه

طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

پودر پسته یک چهارم پیمانه

سفیده تخم
مرغ ۲ عدد

پودر پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

خمیر هزارلا را به قطر ۱ سانتیمتر باز کرده
و نوارهایی به ابعاد ۲سانتیمتر در ۶ تا ۸ سانتیمتر ببرید.
وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید به
مدت ۱۵ دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.
یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.
کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا ۱۷۰ کیلو کالری است.

طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:

مواد لازم:

آرد کاملا سفید ۳۰۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

جوهرلیمو
یک دوم قاشق چایخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک قاشق چایخوری

آب خنک یک فنجان

آرد را در
کاسه بزرگی بریزید.
وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید
و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.
خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.
روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را
در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی
وارد کنید تا کره نرم شود.

سپس خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای
خنک بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتیمتر باز کنید و
این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای
خنکی بگذارید و باز بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی
خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر
آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید.

شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و
ولوان.
یادآوری: ما می توانیم به جای کره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم.
در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد.
لذا از خانم های عزیز خواهش می کنیم در تهیه این خمیر دقت کافی و کامل را رعایت کنند تا
خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

مواد لازم:

شکر ۵۰۰ گرم آب ۲۰۰

گرم اسید سیتریک(جوهر لیمو) نوک قا شق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید.
سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.
در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.
برای این که شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید.
پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شکر را جذب کرده و
به سطح شربت می آورد.
بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف می کنیم.

آماده سازی: ۲ ساعت

طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

آرد ۲و ۱چهارم لیوان

آب (کاملا یخ) ۶قاشق

کره (منجمد رنده شده) ۱۱۳گرم به علاوه ۵قاشق غذاخوری

نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

آب گازدار ۳قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

۱)آرد را ۳مرتبه الک کنید و بعد نمک را داخل کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

  • عکس پروفایل محمّد قدیر
  • ۲)کره رنده شده را به آرد اضافه کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.

    ۳)اب بسیار سرد و آب گازدار بسیار سرد را مخلوط کرده و آن را قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.

    ۴)خمیر را از ظرف خارج کرده و روی سطح کار آرد پاشی شده با دست ورز دهید.

    با کف دست به خمیر فشار آورده و آن را به سمت جلو بکشید و چند بار این کار را انجام دهید.

    ۵)خمیر را به صورت توپ جمع کرده و داخل نایلون قرار دهید و ۲۰ دقیقه داخل فریزر نگه دارید.

    ۶)بعد از این مدت خمیر را روی سطح ارد پاشی شده با وردنه پهن کنید.

    ۷)خمیر را از دو طرف به داخل جمع کنید.

    ۸)کل شکل را به صورت مستطیل جمع کرده و با وردنه دوباره پهن کنید.

    ۹)حد اقل ۱۲ بار این کار را در مورد خمیر انجام دهید(تا کردن و بعد وردنه)
    ۱۰)حال خمیر را دوباره داخل نایلون قرار داده و ۲۰ دقیقه دیگر داخل فریزر قرار دهید.

    ۱)این خمیر مناسب ترین خمیر برای غذاها و شیرینی های ساده و خشک است
    .شما میتوانید برای روکش مرغ، ماهی، میگو ، شیرینی زبان، ناپلئونی، دسر و حتی پیراشکی از این خمیر خوشمزه استفاده کنید.
    ۲)خمیر آماده را میتوانید چند تا بزنید سپس داخل کیسه فریزر بگذارید و تا چند روز در یخچال نگهداری کنید .
    ۳)در صورت تمایل مقداری شکر و دارچین به خمیر اضافه کرده و بپزید تا یک شیرینی خوشمزه داشته باشید.
    ۴)در تمام مراحل کار خمیر باید سرد باشد ، در صورتی که خمیر بیش از حد نرم شدطرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

    ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ، خمیر را به هیچ عنوان ورز
    ندهید ، تمام موادی که استفاده میشود حتی دستها باید سرد باشند ،
    از رازهای تهیه خمیر هزارلا سرد بودن خمیر و لوازم در طی مراحل کار است.

    ۵)برای تهیه ساده ترین نوع شیرینی با این خمیر آن را روی سطحی که
    آرد پاشی کرده اید پهن کنید و با تا زدن به صورت رول درآورید سپس به شکل
    رولت برش بزنید ، روی سطح خمیر را با آب مرطوب کنید و شکر بپاشید ،
    شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۵تا ۱۰ دقیقه داخل فر با
    دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و طلایی شوند
    ( دقت کنید که فر پیش از قرار دادن شیرینی باید روشن شده و داغ باشد ).

    **توجه داشته باشید بهترین و اصولی ترین آرد برای تهیه هزار لا ترکیب
    ۲لیوان آرد کتان و ۱چهارم لیوان آرد سفید معمولیست در این حالت خمیر شما
    پوکترین حالت را به خود گرفته و تعداد لایه های آن بعد از پخت بسیار زیاد خواهد شد!

    سیب سبز / tasvirezendegi

    Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

    © باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

    آرد….تقریبا ۳ لیوان
    تخم مرغ…..۲عدد
    شیر یا ماست….نصف لیوان
    روغن مایع……۳ قاشق غذاخوری
    پکینگ پودر….۱ قاشق سوپخوری
    وانیل….یک هشتم قاشق چایخوری
    روغن برای سرخ کردن…..به مقدار لازم

    آب …۱ پیمانه
    شکر….۱پیمانه
    زعفران دم کرده…۱ قاشق سوپخوری
    گلاب…. ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

    تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت میدهیم
    خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم
    بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم.

     

    شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید.

     

    با تشکر از آموزش عالی خاگینه…عالی بود

    دیدگاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    گوشت مرغ


    خرد مرغ

    مرغ را زیر آب سرد شسته و پوست و داخل مرغ را تمـیز …

    ۱.۲k 

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

    ۲۰ 

    اصطلاحات


    سفت شدن سفیده تخم مرغ

    سفت شدن سفیده حالتی هست که سفیده را به منظور طبخ انواع…

    ۵۵۰ 

    ۳۹ 

    اصطلاحات


    سفت و سفید شدن زرده تخم مرغ

    این اصطلاح درون مورد زرده تخم مرغ کـه به مصرف تهیـه کی…

    ۴۹۴ 

    ۰ 

    گوشت مرغ


    راه از بین بردن بوی مرغ

    موقع پختن مرغ به منظور از بین بردن بوی زهم آن، طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده مـی توان…

    ۱.۱k 

    ۴۰ 

    تخم مرغ


    تخم مرغ ترک خورده

    برای اینکه تخم مرغ ترک خورده را درون آب بجوشونید، قب…

    ۳۰۷ 

    ۲۱ 

    گوشت مرغ


    باز یخ مرغ

    وقتی روش‌ سالم باز یخ مرغ را بدانیم, مطمئناً …

    ۷۷۵ 

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

    ۵ 

    نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 26 Aug 2018 08:08:00 +0000

    *عیدتون مبارک*

    طرز تهیـه شیرینی پاپیونی

    مواد لازم:

    خمـیر هزارلا …………….. طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده یک کیلو

    پودر قند…………….. طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده نصف پیمانـه

    شربت بار …………… یک پیمانـه

  • عکس پروفایل خاص دخترونه شاخ
  • پودر پسته …………..یک چهارم پیمانـه

    سفیده تخم مرغ ………….. دو عدد

    پودر پسته بـه مقدار لازم

    طرز تهیـه:

    خمـیر هزارلا را بـه قطر یک  سانتیمتر باز کرده و نوارهایی بـه ابعاد ۲سانتیمتر در ۶ که تا ۸ سانتیمتر ببرید.

    وسط آن را پیچ داده و کمـی سفیده بزنید که تا به هم بچسبد.

    سپس درون سینی فر چیده و در فری کـه از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنـهایت گرم کرده اید بـه مدت ۱۵ دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمـی پودر قند یـا شکر درشت بپاشید.

    یـا این کـه مـی توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمـی پودر پسته بپاشید.

    کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده تقریبا ۱۷۰ کیلو کالری است.طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

     طرز تهیـه خمـیر كره ای یـا هزارلا

    مواد لازم:

    آرد كاملا سفید …………… ۳۰۰ گرم

    کره ……………. ۱۵۰ گرم

    تخم مرغ ………….. یك عدد

    روغن مایع…………….  یك قاشق سوپخوری

    جوهرلیمو…………… یك دوم قاشق چایخوری

    وانیل …………… یك دوم قاشق چایخوری

    نمک ……………. یک قاشق چایخوری

    آب خنك…………… یك فنجان

    طرز تهیـه:

    آرد را درون كاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را بـه آرد اضافه كنید که تا خمـیر صاف و یك دستی بـه عمل بیـاید

    خمـیر را یك ساعت بگذارید بماند که تا جا بیفتد

    روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمـیر را بـه قطر ۲ سانتیمتر بـه شكل مربع پهن كرده و كره را درون وسط خمـیر جای دهید و چهارگوش خمـیر را روی كره بكشید و با وردنـه آرام آرام روی خمـیر ضرباتی وارد كنید که تا كره نرم شود

    سپس خمـیر را بـه ضخامت یك سانتیمتر پهن كرده و آن را شش لا، که تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمـیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتیمتر باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمـیر را طول خمـیر قرار دهید و شش لا، که تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمـیر را با برس كنار زده و 6 بار خمـیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را بـه قطر یك سانتی متر پهن كنیدشیرینی هایی كه مـی توانید با این خمـیر تهیـه كنید عبارتند از: طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامـه ای و ولوان

    یـادآوری:

    ما مـی توانیم بـه جای كره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. درون ضمن تهیـه این خمـیر نیـاز بـه تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش مـی كنیم درون تهیـه این خمـیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند که تا خمـیر مورد علاقه خود را بـه دست آورند

    طرز تهیـه شربت بار:

    مواد لازم:

    شکر …………….۵۰۰ گرم

    آب ……………۲۰۰ گرم

    اسید سیتریك(جوهر لیمو) …………….. نوك قا شق چای خوری

    طرز تهیـه:

    ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شكر را بـه آن اضافه كنید

    سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید که تا به جوش آید

    در این زمان جوهر لیمو را بـه آن اضافه كنید

    برای این كه شربت ما زلال شود، یك عدد سفیده تخم مرغ را بـه آن اضافه نمایید. بعد از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته مـی شود و همراه خود ناخالصی های شكر را جذب كرده و به سطح شربت مـی آورد. بعد با صاف كن مخصوص آن را صاف مـی كنیم.

    نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 20 Aug 2018 09:56:00 +0000

    در اين پست از هفت گنج، طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده طرز تهيه خاگینـه پاپیونی را بـه علاقمندان بـه شيريني پزي آموزش مي دهيم .با ما همراه شويد …

    در اين پست از هفت گنج، طرز تهيه خاگینـه پاپیونی را بـه علاقمندان بـه شيريني پزي آموزش مي دهيم .با ما همراه شويد …

    آرد…. طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده 3 لیوانتخم مرغ…..2عددشیر یـا ماست….نصف لیوانروغن مایع……3 قاشق غذاخوریپکینگ پودر….1 قاشق سوپخوریوانیل….یک هشتم قاشق چایخوریروغن به منظور سرخ …..به مقدار لازم

    آب …1 پیمانـهشکر….1پیمانـهزعفران دم کرده…1 قاشق سوپخوریگلاب…. طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده 1 قاشق سوپخوری

    تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه مـیکنیم

    بعد درون ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار مـیگذاریم

    شیر را بـه مواد تخم مرغی اضافه کرده هم مـیزنیم

    بعد آرد را کم کم بـه مواد اضافه کرده هم مـیزنیم که تا خمـیر بدست آمده بـه دست نچسبد

    بعد بـه مدت 10 دقیقه بـه خمـیر استراحت مـیدهیم

    خمـیر را روی مـیز بـه اندازه نیم سانت باز کرده بـه شکل مستطیلهای کوچک برش مـیزنیم

    درست از وسط مستطیلها خمـیر را با دو انگشت جمع مـیکنیم ودور آن را با نواری از خمـیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ مـیکنیم

    بعد از سرخ شدن پاپیونـها را داخل شـهد انداخته سرو مـیکنیم.نکته : شربت سرد شده را روی خاگینـه داغ مـیریزیم مـیتوانید عاین عمل را هم انجام دهید.

    نوش جان …

    نویسنده و منبع: سارا | تاریخ انتشار: Sat, 25 Aug 2018 11:44:00 +0000

    طرز تهیـه خاگینـه پاپیونی همراه با تصویر
    خاگینـه پاپیونی

    آرد….تقریبا ۳ لیوانتخم مرغ…..۲عددشیر یـا ماست….نصف لیوانروغن مایع……۳ قاشق غذاخوریپکینگ پودر….۱ قاشق سوپخوریوانیل….یک هشتم قاشق چایخوریروغن به منظور سرخ …..به مقدار لازم

    آب …۱ پیمانـهشکر….۱پیمانـهزعفران دم کرده…۱ قاشق سوپخوریگلاب…. طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده ۱ قاشق سوپخوری

    تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه مـیکنیم بعد درون ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار مـیگذاریم شیر را بـه مواد تخم مرغی اضافه کرده هم مـیزنیم بعد آرد را کم کم بـه مواد اضافه کرده هم مـیزنیم که تا خمـیر بدست آمده بـه دست نچسبد بعد بـه مدت ۱۰ دقیقه بـه خمـیر استراحت مـیدهیمخمـیر را روی مـیز بـه اندازه نیم سانت باز کرده بـه شکل مستصیلهای کوچک برش مـیزنیم درست از وسط مستطیلها خمـیر را با دو انگشت جمع مـیکنیم ودور آن را با نواری از خمـیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ مـیکنیمبعد از سرخ شدن پاپیونـها را داخل شـهد انداخته سرو مـیکنیم.

    شربت سرد شده را روی خاگینـه داغ مـیریزیم مـیتوانید عاین عمل را هم انجام دهید.

    نویسنده و منبع: سارا | تاریخ انتشار: Mon, 06 Aug 2018 16:39:00 +0000

    گوش فیل یکی از انواع شیرینی ایرانی مـی باشد کـه بسیـار خوشمزه و خوش طعم هست . طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده شما مـی توانید درون ایـام ماه مبارک رمضان این شیرینی را درون منزل تهیـه کنید . طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده درون این مطلب طرز تهیـه گوش فیل و شربت آن را بـه شما آموزش داده ایم .

    گوش فیل یک شیرینی بسیـار خوش طعم مـی باش کـه مراحل پخت آن شامل دو مرحله طرز تهیـه شربت و آماده سازی خمـیر و پخت خمـیر مـی باشد.

     شیر : 1 پیمانـهآرد : 4 پیمانـهوانیل و گلاب : بـه مـیزان لازمنمک : مقدار بسیـار کمـیشربت : 4 قاشق غذا خوریروغن مخصوص سرخ ی : 4 قاشق غذا خوریزرده تخم مرغ : 4 عددشکر : 2.5 پیمانـهزعفران : بـه مـیزان لازمبیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوریماست : 1.5 قاشق غذا خوری

    برای تهیـه گوش فیل درون قابلمـه مناسبی 1.5 پیمانـه آب ریخته و شکر را بـه آب اضافه کنید توجه داشته باشد کـه شکر حتما بایدبه خوبی حتما در آب حل شود بعد از حل شدن شکر درون آب مقداری وانیل ,گلاب ,و زعفران بـه مخلوط شکر و آب اضافه کنید. سپسقابلمـه را بر روی شعله زیـاد گاز بگذارید که تا مخلوط شکر و آب بـه دمای جوش برسد و بعد از رسیدن بـه دمای جوش شعله گاز را تاحدودی کم کرده و مخلوط شکر و آب حتما تا زمانی بجوشد کـه به خوبی غلیظ شد و یـا بـه اصطلاح قوام بیـابد. بعد از این کـه شربت بـه طور کامل حاضر شد آن را از روی شعله گاز بردارید و در گوشـه ای بگذارید که تا کاملا سرد شود.

    برای طرز تهیـه گوش فیل , زرده تخم مرغ ها را جدا کنید و در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال بـه خوبی هم بزنید.

    سپس روغن و شیر را بـه زرده تخم مرغ اضافه کنید بـه خوبی هم بزنید وقتی کـه به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند سه قاشق شربت و دو قاشق ماست را بـه مخلوط  اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر را بـه مخلوط اضافه کرده  و آرد را با مخلوط بـه خوبی هم بزنید درون مرحله بعدی طرز تهیـه گوش فیل مخلوط را بـه خوبی ورز بدهید توجه کنید کـه اگر مایـه گوش فیل بـه دستتان مـی چسبد مـی توانید مقداری آرد بـه مایـه اضافه کنید.برای تهیـه گوش فیل بـه مدت 2 ساعت خمـیر بـه خوبی ورز داده شده را درون گوشـه ای مناسب بگذارید.

    بعد از گذشتن مدت زمان ذکر شده بـه مقداری آرد درون ته سینی بریزید و خمـیر آماده شده را درون درون سینی گذاشته و با وردنـه نانوایی سطح آن را بـه خوبی صاف و یکنواخت کنید و مـی توانید آن را بـه شکل پاپیونی یـا لوزی و یـا هر شکل دلخواهی برش دهید.در تابه مناسبی روغن بریزید و اجازه دهید کـه روغن بـه خوبی داغ شود و برش های خمـیر را درون درون تابه بیندازید که تا به خوبی سرخ شوند و رنگ آن ها طلایی شود و سپس آن ها را از درون تابه خارج کنید و در یک صافی مناسب قرار دهید که تا روغن اضافی درون برش ها از آن ها خارج شود.

    بعد از گرفته شدن روغن اضافی برش های گوش فیل را درون درون ظرف شربت بیندازید و بعد از چند دقیقه برش ها را از شربت خارج کنید و در درون صافی مناسبی قرار دهید که تا شربت اضافی از برش های گوشـه فیل خارج شود.

    در طرز تهیـه گوش فیل اگر نکات پخت آن را بـه خوبی رعایت کنید مـی تواند شیرینی خوشمزه ای را همراه با طعم متفاوت طبخ کنید. بعد از پختن این شیرینی خوشمزه آن ها را درون ظرف مناسبی قرار دهید و برای تزیین گوش فیل ها مـی توانید از پودر پسته یـا پودر قند استفاده کنید و مـی توانید این شیرینی خوشمزه را با چای و یـا هر نوع شربت دلخواهی مـیل کنید.برای دیدن آموزش انواع شیرینی کلیک کنید.نوش جان

    منبع : آرگا

    نویسنده و منبع: سارا | تاریخ انتشار: Thu, 23 Aug 2018 23:57:00 +0000

    تجربيات


    دید و بازدید شب یلدا حال و هوای دیگری دارد. بیایید دغدغه تهیه آجیل و میوه را نداشته باشیم  بلکه به فلسفه پشت آن بیاندیشیم.چرا که قرن ۲۱ متاسفانه قرن شکم پرستی شده است. میوه ساده و شیرینی خانگی شیرین شده از مهر مادری و خواندن اشعاری از حافظ که کتاب او همیشه آینه  دل ماست و صد البته شاهنامه..چه خوب است به بهانه این سنتها بیشتر در کنار هم باشیم.طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

    این هم یک شیرینی کاملا ساده و خوشمزه برای فردا شب

    مواد لازم:تخم مرغ ۲ عدد.دو زرده و یک سفیده/شیر ۲/۱ استکان/آرد سفید ۲ لیوان/جوش شیرین نوک ق.چ/

    طرز تهیه:ابتدا تخم مرغها را خوب زده بعد شیر را اضافه و مجددا هم می زنیم.آرد+جوش شیرین را الک کرده  و کاملا با مایه مخلوط کرده و داخل کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت استراحت می دهیم.

    روی تخته کار آرد پاشیده با وردنه کاملا نازک باز کرده و قالب گرد زده:

    کناره های خمیر را به هم وصل کرده:

    بعد می پیچانیم:

    همه خمیر که تمام شد:

    داخل روغن داغ و شناور سرخ می کنیم:

    سپس داخل شیره ریخته و رویش پودر پسته می پاشیم.

    طرز تهیه شیره زعفرانی:

    یک  لیوان آب+یک و نیم لیوان شکر+یک ق.س زعفران دم شده را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده و یک جوش بزند.

     

    شب یلدا 

                   شب شعر

                                دوستی و عشق

    بلندایش به بلندی خاطره

                                 و سردیش مجال بذل محبت و گرمای دل

    سنتی تنیده در تار و پود زندگی و فرهنگی عظیم

                                                             و گرد هم آمدنی خوش و شیرینطرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده

                                                                  و دوستانی بسیار عزیز

    پیشاپیش این شب را به همه دوستان عزیزم تبریک می گم.

    طرز تهیه خمیر شیرینی زبان – شیرینی پاپیونی خانگی – شیرینی پاپیونی سرخ کردنی – شیرینی پاپیونی با خمیر آماده – ‫طرز تهیه آسان شیرینی‌ خوشمزه پاپیونی (شیرینی پاپیون)‬‎

    طرز تهیه خمیر شیرینی زبان – شیرینی پاپیونی خانگی – شیرینی پاپیونی سرخ کردنی – شیرینی پاپیونی با خمیر آماده – ‫طرز تهیه آسان شیرینی‌ خوشمزه پاپیونی (شیرینی پاپیون)‬‎

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده
    طرز تهیه شیرینی پاپیونی سرخ شده
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *