طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر
طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر

درست کردن شیرینی در منزل لطف و صفای خاص خود را دارد
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان  طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر را
آموزش دهیم این شیرینی بسیار خوشمزه می تواند با خمیر هزارلا درست و طبخ شود
در ادامه با دستور این شیرینی بیشتر آشنا خواهیم شد

مواد لازم:

خمیر هزارلا ۱ کیلو

پودر قند نصف پیمانه

شربت بار ۱ پیمانه

طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر

دوره مقدماتی php

پودر پسته یک چهارم پیمانه

سفیده تخم
مرغ ۲ عدد

پودر پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

خمیر هزارلا را به قطر ۱ سانتیمتر باز کرده
و نوارهایی به ابعاد ۲سانتیمتر در ۶ تا ۸ سانتیمتر ببرید.
وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید به
مدت ۱۵ دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.
یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.
کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا ۱۷۰ کیلو کالری است.

طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:

مواد لازم:

آرد کاملا سفید ۳۰۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

جوهرلیمو
یک دوم قاشق چایخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک قاشق چایخوری

آب خنک یک فنجان

آرد را در
کاسه بزرگی بریزید.
وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید
و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.
خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.
روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را
در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی
وارد کنید تا کره نرم شود.

سپس خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای
خنک بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتیمتر باز کنید و
این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای
خنکی بگذارید و باز بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی
خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر
آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید.

شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و
ولوان.
یادآوری: ما می توانیم به جای کره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم.
در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد.
لذا از خانم های عزیز خواهش می کنیم در تهیه این خمیر دقت کافی و کامل را رعایت کنند تا
خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

مواد لازم:

شکر ۵۰۰ گرم آب ۲۰۰

گرم اسید سیتریک(جوهر لیمو) نوک قا شق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید.
سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.
در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.
برای این که شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید.
پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شکر را جذب کرده و
به سطح شربت می آورد.
بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف می کنیم.

آماده سازی: ۲ ساعت

طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

آرد ۲و ۱چهارم لیوان

آب (کاملا یخ) ۶قاشق

کره (منجمد رنده شده) ۱۱۳گرم به علاوه ۵قاشق غذاخوری

نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

آب گازدار ۳قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

۱)آرد را ۳مرتبه الک کنید و بعد نمک را داخل کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

  • مقدار مصرف خمیر دندان زغالی
  • ۲)کره رنده شده را به آرد اضافه کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.

    ۳)اب بسیار سرد و آب گازدار بسیار سرد را مخلوط کرده و آن را قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.

    ۴)خمیر را از ظرف خارج کرده و روی سطح کار آرد پاشی شده با دست ورز دهید.

    با کف دست به خمیر فشار آورده و آن را به سمت جلو بکشید و چند بار این کار را انجام دهید.

    ۵)خمیر را به صورت توپ جمع کرده و داخل نایلون قرار دهید و ۲۰ دقیقه داخل فریزر نگه دارید.

    ۶)بعد از این مدت خمیر را روی سطح ارد پاشی شده با وردنه پهن کنید.

    ۷)خمیر را از دو طرف به داخل جمع کنید.

    ۸)کل شکل را به صورت مستطیل جمع کرده و با وردنه دوباره پهن کنید.

    ۹)حد اقل ۱۲ بار این کار را در مورد خمیر انجام دهید(تا کردن و بعد وردنه)
    ۱۰)حال خمیر را دوباره داخل نایلون قرار داده و ۲۰ دقیقه دیگر داخل فریزر قرار دهید.

    ۱)این خمیر مناسب ترین خمیر برای غذاها و شیرینی های ساده و خشک است
    .شما میتوانید برای روکش مرغ، ماهی، میگو ، شیرینی زبان، ناپلئونی، دسر و حتی پیراشکی از این خمیر خوشمزه استفاده کنید.
    ۲)خمیر آماده را میتوانید چند تا بزنید سپس داخل کیسه فریزر بگذارید و تا چند روز در یخچال نگهداری کنید .
    ۳)در صورت تمایل مقداری شکر و دارچین به خمیر اضافه کرده و بپزید تا یک شیرینی خوشمزه داشته باشید.
    ۴)در تمام مراحل کار خمیر باید سرد باشد ، در صورتی که خمیر بیش از حد نرم شد

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر

    ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ، خمیر را به هیچ عنوان ورز
    ندهید ، تمام موادی که استفاده میشود حتی دستها باید سرد باشند ،
    از رازهای تهیه خمیر هزارلا سرد بودن خمیر و لوازم در طی مراحل کار است.

    ۵)برای تهیه ساده ترین نوع شیرینی با این خمیر آن را روی سطحی که
    آرد پاشی کرده اید پهن کنید و با تا زدن به صورت رول درآورید سپس به شکل
    رولت برش بزنید ، روی سطح خمیر را با آب مرطوب کنید و شکر بپاشید ،
    شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۵تا ۱۰ دقیقه داخل فر با
    دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و طلایی شوند
    ( دقت کنید که فر پیش از قرار دادن شیرینی باید روشن شده و داغ باشد ).

    **توجه داشته باشید بهترین و اصولی ترین آرد برای تهیه هزار لا ترکیب
    ۲لیوان آرد کتان و ۱چهارم لیوان آرد سفید معمولیست در این حالت خمیر شما
    پوکترین حالت را به خود گرفته و تعداد لایه های آن بعد از پخت بسیار زیاد خواهد شد!

    سیب سبز / tasvirezendegi

    Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

    © باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

    برترین ها:  مواد لازم  آرد: 300 گرم  آرد ذرت: 50 گرم  زرده تخم‌مرغ: یک عدد  کره: 250 گرم  پودر

    شیرینی ها از آن دسته خوراکی هایی هستند که می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در این بین، شیرینی هایی که به روش خان

    شیرینی پاپیونی شکلاتی مواد لازم برای  50 دانه شیرینی همه مواد در دمای

    امتیاز دهید


    3.6
    از

    41

    انواع شیرینی خشک تو مراسم و مناسبت های مختلف مثل عید سرو میشه که هر کدوم خوشمزگی های خودشون رو دارن. از شیرینی گل مینا در شکل های مختلف گرفته تا شیرینی نخودچی پر طرفدار همیشه تو عید سر میز پذیرایی همه وجود داره. یکی از شیرینی های پر طرفدار و معروف که البته همیشه تو شیرینی فروشی ها وجود داره شیرینی پاپیونیه. از اون جایی که طرز تهیه شیرینی پاپیونی خیلی آسونه، اغلب افراد، به ویژه خانم های با سلیقه ای که اهل درست کردن کیک و شیرینی هستن، دوست دارن این شیرینی خوشمزه رو خودشون درست کنن. البته اگه شما هم به دنبال دستور پخت شیرینی پاپیونی هستین، باید بهتون بگیم که درست کردن خمیر اون یه کم به دقت و مهارت نیاز داره. شیرینی پاپیونی با خمیر هزارلا درست میشه که البته می تونید اون رو به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنید. فقط حواستون باشه که اون رو تو فریزر نگهداری کنید. اگر هم دوست دارید خمیر هزارلای این شیرینی خوشمزه رو خودتون درست کنید طرز تهیه خمیر هزارلا رو هم بهتون یاد میدیم تا از اول تا آخر شیرینی پاپیونی رو خودتون درست کنید و بپزید. یادتون نره که شیرینی پاپیونی یکی از شیرینی هاییه که برای عید میتونید درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه بشید تا طرز تهیه شیرینی پاپیونی کره ای رو بهتون یاد بدیم.

     

     

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر

    – ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده را در کاسه بریزید و خوب بزنید تا نرم شود. آرد را دو مرتبه الک کنید، به همراه نمک داخل سینی بریزید و وسط آن ها را گود کنید.

    – ۱۰۰ گرم از کره را به همراه آب وسط آرد بریزید و به آرامی با دست مخلوط کنید تا خمیر شود.

    – خمیر به دست آمده را داخل کیسه بگذارید و در جای گرم به مدت حدود ۲ ساعت استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.

    – بعد از ۲ ساعت، خمیر را از کیسه بیرون آورید. با چاقو به شکل مثبت (+) روی خمیر برش بزنید و آن را آرام با وردنه باز کنید.

    – باقی مانده ی کره را وسط خمیر باز شده بریزید و چهار طرف خمیر را روی کره برگردانید.

    – خمیر به دست آمده را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را چهار لا کنید و روی هم بیاورید. مجددا با وردنه خمیر را باز کنید. این کار را ۵ بار تکرار کنید و هر بار خمیر را ۲ تا ۴ تا روی هم باز و بسته کنید تا کاملا مخلوط شود. باید یک بار خمیر را از طول و یک بار از عرض باز و بسته کنید.

    – پس از این مراحل، خمیر را حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس مجددا آن را ۴ تا ۵ بار باز و بسته کنید و خمیر را در یخچال بگذارید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.

     

    – خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و به شکل مربع یا مستطیل های کوچک ببرید.

    – وسط برش ها را یک یا دو پیچ بدهید.

     

     

    – فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

    – شیرینی ها را روی سینی فر با فاصله از هم بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

    – شیرینی ها را از داخل فر در آورید و بعد از آن که کاملا خنک شد روی آن پودر قند الک کنید. می توانید برای تزیین شیرینی پاپیونی از پودر نارگیل و پودر پسته هم استفاده کنید.

     

     

    – برای درست کردن شیرینی پاپیونی می توانید از خمیر هزارلا آماده استفاده کنید. بعد از آن که یخ خمیر آب شد و از حالت سفتی در آمد، آن را به دلخواه برش بزنید و با آن شیرینی درست کنید.

    – هنگام استفاده از خمیر هزارلا آماده، آن را زمان زیاد در هوای آزاد قرار ندهید. چون بعد از این که یخ آن آب شود، کار کردن با آن سخت می‌ شود.

    – برش زدن خمیر هزارلا به شکل مستطیل یا مربع به سلیقه شما بستگی دارد. اگر می خواهید شیرینی پاپیونی کشیده تر داشته باشید می توانید آن را به صورت مستطیلی برش بزنید. اگر می خواهید شیرینی ها کوچک تر و کمی گرد باشند، می توانید آن ها را به شکل مربع ببرید.

     

     

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر

    – برای شیرنی های خشک مثل شیرینی زبان و پاپیونی پودر قند را بعد از خنک شدن شیرینی ها روی آن بپاشید و الک کنید. در غیر این صورت اگر شیرینی ها داغ باشند پودر قند روی آن ها آب می شود.

    – در صورت تمایل می توانید از شهد نیز به جای پودر قند استفاده کنید.

    تصاویر از :  qazalbanoo01 ، @43ali4 ، @asal.sweet@

    دیدگاه

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    وب سایت

  • زيتون شور+طرز تهيه
  • برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه شیرینی زبان و پاپیونی (شیرینی نوروزی)

     

     

    این دو تا شیرینی به شدت خوشمزه و پر طرفدار با خمیر هزار لا تهیه میشن که قبلا طرز تهیش رو به صورت کاملا مفصل و مصور در لینک زیر توضیح دادم !

    طرز تهیه خمیر هزارلا

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر

    پس برای تهیه اونها اول یه مقدار خمیر هزارلا تهیه کنید و اگر میخواید میتونید آمادش رو با نامهای میل فوی یا puff pastry تهیه کنید. کمی هم عسل رو با آب جوش و یه ذره گلاب و زعفران ترکیب کنید تا شهد تهیه بشه(برای روی شیرینی)

    خمیر رو بعد از آماده شدن به صورت کاملا سرد روی سطح باز کنید و به قطر 1سانت پهنش کنید و خیلی فوری قالب بزنید با با چاقو مستطیلی ببرید.بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید .توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشه تا پف خمیر نخوابه. بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ رو با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد بریزید روش.حالا شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فری که روش کاغذ روغنی داره قرار بدید و بذارید 25 دقیقه بپزه.(حرارت 180 درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده)در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتون یه فر بهش بدید و کمی بپیچونیدش.
    وقتی شیرینی ها از فر خارج شدن بذارید سرد بشن و بعد دوباره روشون شهد بریزید.

    نکات:

    1)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دورش رو با چاقو ببرید تا هواگیری بشه.
    2)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن رو انجام بدید چون اگر خمیر سرد بشه پف نمیکنه.
    3)سوالی که برای خیلیا پیش میاد اینه که آیا خمیر خودش لایه لایست؟نه خمیر معمولیه ولی هنگام پخت خودش چند لایه میشه.

     

    سوران

    نام:

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر
    طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *