طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شیره خرمالو خانگی
طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

میوه خرمالو خواص بسیاری دارد، اما تنها در فصل کوتاهی از سال در دسترس است.

اگر از طرز تهیه شیره خرمالو آگاه باشید، می توانید در تمام طول سال از خواص این میوه استفاده کنید.

– ستاره سرویس آشپزی – شیره خرمالو از قدیم در استان مازندران تهیه می شده است و به آن دوشاب یا دشو می گویند.

در ادامه طرز تهیه شیره خرمالو شرح داده می شود تا شما نیز بتوانید آن را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

دوره مقدماتی php

شیره خرمالو شیرین است و خواص بی شماری نیز دارد.

نگهداری میوه و سبزیجات در حالت هایی مانند ترشی، شیره و .

کمک می کند تا در فصولی از سال که امکان دسترسی به این مواد غذایی مقوی وجود ندارد، بتوانیم از خواص آن ها بهره مند شویم.

شیره خرمالویی که به این شیوه تهیه می شود، قند زیادی دارد و می تواند در مواردی از جمله شیرین کردن چایی به جای شکر استفاده شود.

طرز تهیه شیره خرمالو برای تهیه شیره خرمالو به تنها ماده اولیه ای که نیاز دارید، خرمالو های رسیده، سالم و شیرین است.

آماده سازی شیره خرمالو ممکن است چند روز زمان نیاز داشته باشد.

اگر خرمالوی رسیده در دسترس ندارید، به مدت چند روز میوه ها را در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا کاملا نرم شوند.

اگر خرمالو کاملا شیرین نباشد و به اصطلاح طعم گس داشته باشد، دوشاب خوش طعم نخواهد بود.

“),t.close()},t.write(‘

“),t.close()},t.write(‘

میوه خرمالو خواص بسیاری دارد، اما تنها در فصل کوتاهی از سال در دسترس است. اگر از طرز تهیه شیره خرمالو آگاه باشید، می توانید در تمام طول سال از خواص این میوه استفاده کنید. … ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

می پسندم

1

سایر خبرها

توانید با طعم متفاوتی که ایجاد می کند، شما را به استفاده بیشتر از سبزیجات ترغیب کند. همانطور که گفته شد سبزیجات دارای فیبر هستند و این ماده غذایی برای سلامتی بدن بسیار متفاوت است. اگر کودکان شما تمایل چندانی به میل کردن سالاد ندارند، می توانید با تهیه سالاد های متنوعی که از سس هایی با مواد نگهدارنده در آن ها استفاده نمی شود، آن ها را به خوردن این سبزیجات عادت دهید. انواع مختلفی از سالادها وجود دارند که طرز تهیه آسانی داشته و در زمانی اندک قابل تهیه هستند و شما به کمک آنها می توانید حجم فیبر وعده های غذایی خود را افزایش دهید. …

اولیه در دسترسی نیز احتیاج دارد، اما مستلزم صرف زمان نسبتا زیادی است. مواد لازم نشاسته یک فنجان آب 5 فنجان گلاب یک قاشق مرباخوری شربت شکر به میزان لازم چند نکته: حتما از نشاسته گل استفاده کنید. گلاب برای طعم دادن به فالوده استفاده می شود، بنابراین می توانید آن را با طعم دهنده های دیگری نیز جایگزین کنید. طرز …

….B.O آمریکا پخش شد. زندگی در حال؛ Live in now مستند دیگری بود که در جشنواره سان دنس رابرت ردفورد و دانشگاه U.C.L.A مورد تقدیر قرار گرفت. کنگرانی چند فیلم تبلیغاتی برای شبکه های بسیاری مانند A.B.C، C.B.S، M.T.V نیز ساخت. او در سال 1383 به ایران بازگشت و در فیلم ازدواج به سبک ایرانی ایفای نقش کرد و آخرین حضور او هم در عرصه هنر به نمایش نیرنگ اورنگ برمی گردد که در سنگلج روی صحنه رفت. انتهای پیام/ …

شده اند، راهگشای شما در شرایط آب و هوایی بارانی و مه گرفته خواهند بود. از این زاویه رنگ متمایز (قرمز) سقف، آینه های جانبی و جایگاه مه شکن ها، هماهنگی بصری تاثیرگذاری را به وجود آورده اند. خطوط حجم دهنده خاصی از این زاویه دیده نمی شود و طراحان C3 استفاده از فرم غیر ورزشکاری و غیر عضلانی را ارجح دانسته اند. نمای جانبی سیتروئن C3 نیز از سه رنگ اصلی سفید، مشکی و قرمز (بسته به نوع …

به خواص بسیاری دارد، به علاوه مربای آن نیز لذیذ است؛ بنابراین اکثر ما ترجیح می دهیم آن را در خانه طبخ کنیم. اگرچه یک طرز تهیه کلی برای مربای به وجود دارد، اما گاهی این خوراکی خوشمزه را به رنگ زرد و گاهی به رنگ قرمز دیده ایم. جالب است بدانید که روش زرشکی شدن مربای به، ارتباطی به تغییر دادن دستور تهیه آن ندارد و تنها با رعایت نکاتی در هنگام طبخ مربای به می توانید مربای خوش رنگ داشته باشید. …

شفاآنلاین تغذیه یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی خورش محلی را در تقویت عمومی بدن به ویژه در دوران نقاهت بیماری موثر دانست. به گزارش شفاآنلاین : خورش دال عدس یکی از غذا های محلی استان بوشهر است که سرشار از انواع ویتامین های A ، C ، E ، گروه ویتامین های B مانند B1، B2، B3، B6، B9 ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، نشاسته، گوگرد، کلسیم، پروتئین، منگنز، منیزیم، روی (زینک)، آهن، اسید فولیک و …

شما به راحتی میتوانید پای سیب یا هر نوع شیرینی دیگری را از بازار خریداری کنید . اما در نهایت هیچ چیز به پای شیرینی ای که خودتان در منزل درست نمیرسد . در ادامه ی این پست با مشروح همراه باشید تا طرز تهیه ی این شیرینی خوشمزه و آسان را به شما بیاموزیم . مواد لازم برای خمیر 1- آرد سفید 2 فنجان 2- نمک 1 قاشق چای خوری 3- کره 90 گرم 4- آب سرد 5 …

، گیاه خواری است که شامل استفاده از گیاهان، میوه ها، سبزیجات و دانه های خام می شود. در حقیقت، رژیم خام خواری شامل خوراکی هایی است که با دما و حرارت خاصی پخته نشده اند. هدف اصلی و مفهوم کلی خام خواری به خصوص خام گیاه خواری، این است که پختن خوراکی ها باعث از بین رفتن آنزیم ها و مواد مغذی زنده درون خوراک می شود که برای جذب شدن به بدن لازم هستند. چگونه می توانیم با ایجاد تغییرات جزئی …

زیتون انواع اسید های چرب هستند. لطفا توجه کنید که در اینجا درباره اسید های چربی که بخشی از مولکول تری گلیسرید ها را تشکیل می دهند، صحبت می کنیم. ما اسید های چرب آزاد را در بخش بعدی مورد بررسی قرار می دهیم. می دانیم که ترکیب اسید چرب روغن زیتون، با توجه به رسیده بودن میوه، ارتفاع، آب و هوا و عوامل موثر دیگر تفاوت های فراوانی دارد. فرمول عمومی یک اسید چرب از قرار رو به روست: CH3 (CH2 …

مبتلایان به تکرر و قطره قطره آمدن ادرار و سایر مشکلات مثانه مبتلایان به زخم های گوارشی در زمان حالت تهوع در این موارد هرقدر ترشی سکنجبین بیشتر باشد عارضه بیشتری دارد. بهترین حالت مصرف سکنجبین در افراد گرم مزاج و فصل تابستان است که به ویژه به همراه کاهو برای کاهش حرارت و ایجاد آرامش توصیه می شود. البته بیش از 1000 نوع دستور ساخت سکنجبین در کتب طب سنتی وجود دارد که بسیاری از آنها در بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرند. بهداشت نیوز …

…> موارد منع مصرف شربت کیالک عظمایی درباره موارد منع مصرف شربت کیالک یادآوری کرد: مصرف دارو های شیمیایی قند، فشار، چربی و رقیق کننده خون مانند آسپرین و وارفارین همزمان با شربت کیالک ممنوع است و باید بین استفاده از دارو ها و نوشیدن شربت 2 تا 3 ساعت فاصله باشد. مواد لازم برای تهیه 2 و نیم لیتر شربت کیالک عرق کیالک یک و نیم لیتر آب زرشک سیاه نیم لیتر عسل 500 گرم طرز تهیه …

نداشته باشید. غذا های کنسرو شده را فراموش کنید: تمام غذا های کنسروی ترکیبی به نام بیسفنول A. دارند که این ماده برای تهیه پلاستیک نرم، ظروف پلاستیکی و لایه داخلی قوطی کنسرو استفاده می شود. این ترکیب بر روی ژن های چاقی تاثیر می گذارد و انهم از طریق راهی که به داخل غذا های اسیدی چرب مانند کنسرو گوجه فرنگی، کنسرو تن، و … پیدا می کند. غذا های کنسروی را کنار بگذارید و یا حداقل آن هایی را …

سوفله شکلاتی مواد لازم برای تهیه سوفله شکلاتی شکلات : 140گرم پودر قند : 40 گرم شیر : 150 میلی لیتر تخم مرغ : 2 عدد بزرگ شکر : به مقدار لازم بیشتر بدانید : سوفله و گراتن چه تفاوتی با هم دارند؟ طرز تهیه سوفله شکلاتی در یک قابلمه، شیر را گرم کنید تا به طور تقریبی به نقطه جوش برسد و بعد از روی حرارت بردارید. شکلات تلخ را از قبل …

مربا ها برای صبحانه، عصرانه و تهیه بعضی از دسر ها استفاده می شوند. این خوراکی لذیذ را همه دوست دارند و از میل کردن آن لذت می برند. مربا با میوه های متفاوتی تهیه می شود، از اینرو تنوع بالایی در طعم دارد. مربای هویج، آلبالو و به از محبوب ترین انواع این خوراکی هستند. در این مطلب طرز تهیه مربای به با گردو شرح داده می شود. میوه به خواص بسیاری دارد و شما با تهیه این مربا می توانید از این ویژگی های …

معمولاً از سبزیجات و میوه جات مفید و ارزشمند و با خواص تغذیه ای عالی استفاده می شود و از آنجایی که در فرایند تهیه ترشی حرارت وجود ندارد پس خواص تغذیه ای آنها تا حدی حفظ می شود و از طرفی فرایند ارزشمند تخمیر در اثر فعالیت باکتری های لاکتوباسیل در تولید ویتامین های گروه B نقش داشته و در واقع همانند پروبیوتیک ها عمل کرده و بر سلامتی دستگاه گوارش تأثیرگذار خواهد بود. در فرایند تهیه ترشیجات، برخی …

.می تونید پودر نارگیل های باقی مونده رو با خشک کن و یا در فر با حرارت خیلی کم خشک کنید و به عنوان آرد نارگیل در کیک ها و شیرینی ها از اونها استفاده کنید. 14. شیر نارگیل خونگی شما به همین راحتی آمادست و می تونید از اون در تهیه انواع دسرها، نوشیدنی ها و حتی بعضی از غذاها استفاده کنید. شیر نارگیل رو می تونید در یک ظرف در بسته به مدت 4 روز در یخچال و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. …

“),t.close()},t.write(‘

گرفتن شیره خرمالو

یکی از سنتهای چندین ساله ای که در روستای سرسبز دلاکخیل وجو دارد گرفتن شیره خرمالو جنگلی می باشد که به زبان مازندرانی  وگویش این اهالی میوه درخت خرمالو را (خورمدی) و شیره خورمالو را (دشو) وخود درخت خرمالو را (کلو) می گویند.کندن خورمالو جنگلی عموماً در فصل پاییز واز اوایل  ابان ماه شروع  وتا اوسط آبان ادامه می یابد . فرقی که بین خرمالو جنگلی وخرمالو اصلاح شده وجود دارد اندازه خرمالو می باشد خرمالو اصلاح شده بزرگتر از خرمالو جنگلی می باشد. بعد از کندن خرمالو آن را به مدت یک هفته تا ده روز نگهداری می کنند تا از نارس بودن خارج شود (کز بودن) قبل از گرفتن شیره خرمالو آن را تست می کنند اگر شیره خرمالو کز نباشد شروع به گرفتن شیره آن می کنند که بین 12 تا 13 ساعت زمان می برد.

کندن خرمالو جنگلی

گرم کردن آب برای جدا سازی هسته خرمالو

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

هم زدن خرمالو در آب ولرم

بعد از آنکه هسته خرمالو آماده جدا شدن می شود آن را داخل کیسه می ریزند. ودرجای که با چوب درست کردند تا شیره خرمالو از لای آن عبور کرده وظرفی که در زیر صافی چوبی قرار دارد ریخته شود کیسه ای که داخل آن را خرمالو می ریزند ان را روی  صافی چوبی قرار می دهند و با فشار دادن شیره خرمالو را جدا می کنند.

جدا سازی هسته خرمالو

گرفتن شیره خرمالو

شیره جدا شده را انقدر حرات می دهند تا آب اضافه شده تبخیر شود

بعد از تبخیر آب شیره خرمالو حالت غلیظ شدن به خود می گیرد که در این زمان پخت شیره خرمالو به پایان می رسد.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Recipe: http://ashpazibasana.com/recipe/dates…Subscribe: http://bit.ly/2jZKDGXSana Ashpazi Ba Sana Channel: https://www.youtube.com/channel/UC0IB…My Facebook Page: https://www.facebook.com/AshpaziBaSanaFollow me on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_ba_…Join my Telegram Channel: https://telegram.me/AshpaziBaSanaConnect with me on Telegram: https://telegram.me/sanakitchen

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Recipe: http://ashpazibasana.com/recipe/dates…Subscribe: http://bit.ly/2jZKDGXSana Ashpazi Ba Sana Channel: https://www.youtube.com/channel/UC0IB…My Facebook Page: https://www.facebook.com/AshpaziBaSanaFollow me on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_ba_…Join my Telegram Channel: https://telegram.me/AshpaziBaSanaConnect with me on Telegram: https://telegram.me/sanakitchen

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

مخاطبان

جستجو

 

 

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

 

مواد لازم     میزان

خرمالوی جنگلی    3000 گرم آب     3 لیتر طرز تهیه : 1 – خرمندی ها را از شاخه جدا کرده می شویند . 2 – خرمندی ها را چنگ زده به مدت 9 تا 12 روز صبر می کنند تا بافت خرمالو برای جدا کردن هسته از گوشت آن آماده شود . 3 – هرگاه روز خرمالو کف آلود شد ، آن هنگام زمان پختن خرمالوهاست . 4 – در دیگ آب ریخته خرمالوها را نیز در آن می ریزند و روی آتش می گذارند و مدام به هم می زنند . 5 – محتویات دیگ را آنقدر به هم می زنند تا هسته از خرمالو جدا شود . 6 – دیگ را از روی آتش برداشته مقداری آب سرد به آن اضافه می کنند . 7 – مواد دیگ را در کیسه ریخته و با فشار ، آب محتویات کیسه را جدا می کنند . 8 – خرمالوهای آب گرفته شده و تفاله های مانده را بار دیگر در دیگ ریخته، آب اضافه می کنندو روی آتش می گذارند. 9 – محتویات دیگ را بار دیگر آنقدر به هم می زنند تا کاملا تخم و پوست و گوشت خرمالو از هم جدا شوند . 10 – بار دیگر محتویات دیگ را در کیسه ریخته با فشار ، آب آن را می گیرند . 11 – آب ها را روی آتش می گذارند تا در مدت 8 تا 10 ساعت پخته شود . 12 – باید مراقب بود تا در ساعات پخت خرمندی ، دیگ به اصطلاح ته نگیرد ، به همین دلیل مدام آن را با کترای مخصوص هم می زنند . 13 – وقتی آب خرمالو قوام آمد یا به اصطلاح “تا” کشید ، زمان برداشتن آن از روی آتش است . 14 – خرمندی دشو بعد از تلاش فراوان در چیدن و میانگین پخت 8 تا 9 ساعت آماده استفاده است . خواص درمانی خرمندی دشو: خرمندی دشو ، سرشار از کلسیم و ویتامین A است که تاثیر بسزایی در سلامت شش ها ، مجرای ادراری ، سینوس ها و روده ها دارد . شیره خرمالو برای افرادی که به چشم درد مبتلا هستند ، مفید است .

 

 

Ingredients      Amount Persimmon    3 Kg. Water      3 Lit.

Recipe: 1- Extract the fruit from the persimmons. 2- Wait from one to two weeks so that the seed separates from the fruit tissue. 3- When the extracted fruit spumes, it is time to bake it. 4- Pour water in the pot, put it on the oven and add the persimmon fruit. 5- When the seeds are separated, take the put away from the oven and add some cold water. 6- Pour the fruits in a fabric bag and squeeze it to extract the juice. 7- Put the pot of juice over the oven with mild flame for 8 to 10 hours. 8- Stir the juice time by time until it becomes dense. 9- Your dessert, Khermendi Desho, will be ready after 8 hours. Khermendi Desho is rich in vitamin A and calcium which are useful for liver, sinuses, intestines, and urinary tract. It is also good for eyes.

سازمان صدا و سیما

معاونت امور استان ها

شبکه مجازی نگاه

باشگاه مخاطبان نگاه

تلویزیون اینتر نتی

رادیو اینتر نتی

ورود به پرونده شخصی

سایت پژوهش های مرکز

صفحات ویژه

نقشه سایت

ارتباط با ما

انتقادها و پیشنهاد ها

سوال های متداول

روابط عمومی

خبرخوان کلی سایت

پخش زنده

آرشیو کلی

جذب ایده

فرکانس های پخش

جدول پخش هفتگی

خبر خوان موضوعی

خبر خوان کلی

برندگان

پخش زنده

آرشیو کلی

جذب ایده

فرکانس های پخش

جدول پخش هفتگی

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

خبر خوان موضوعی

خبرخوان کلی

برندگان

کلیه حقوق متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد. | هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۸/۰۶/۲۶

پیاده سازی توسط شرکت سپهر افزار ایرانیان

مخاطبان

جستجو

 

 

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

در روستای زیارت شهر گرگان مردم محلی خرمالوی جنگلی را از جنگلهای اطراف  می چینند و پس شستن و کوبیدن و صاف کردن در قابلمه می پزند و شیره خرمالوی جنگلی را بدست می آورند و برای صبحانه مصرف می کنند.

کلیه حقوق متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد. | هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۸/۰۶/۲۸

پیاده سازی توسط شرکت سپهر افزار ایرانیان

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

می پسندم

کلیپ آموزش آشپزی – آموزش طرز تهیه شیره خرما رو براتون تو سایت قرار دادیم امیدواریم این آموزش برای شما دوستان عزیز مفید باشه

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی

می پسندم

کلیپ آموزش آشپزی – آموزش طرز تهیه شیره خرما رو براتون تو سایت قرار دادیم امیدواریم این آموزش برای شما دوستان عزیز مفید باشه

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

طرز تهیه شیره خرمالو خانگی
طرز تهیه شیره خرمالو خانگی
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *