طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شراب انار بدون مخمر
طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

 افسانه هژبری / رادیو کوچه

 

هفته‌ی پیش از قدمت تولید و مصرف شراب در ایران زمین و وفور اشاره به اون در هنر و ادبیات پارسیان گفتم و قول دادم در برنامه‌ی این هفته وارد بحث عملی‌ شراب شده و طرز ساخت اون رو این‌جا به اشتراک بگذارم. این شراب سفید تولید یک‌شبه و یک هفته‌‌ای نیست مثل دیگر برنامه‌ها؛ که پشت اون حکایتی چند ساله خوابیده که تولیدی امروزمون رو مثل شراب کهنه، جا افتاده و بی‌ درد و گیرا میکنه.

خرید مانتو ارزان در شیراز

فایل صوتی را از اینجا بشنوید

 

فایل را از این جا دانلود کنید

 

طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

 

داستان شراب سازی ما سه‌ سال پیش شروع شد. وقتی‌ که یک پاییز متوجه شدیم که درخت کوچک مو باغچه‌مان اونقدر بار داده که بطور حتم از مصرف کّل خانواده هم بیشتره. پس به همون نتیجه‌ای که حدس می‌زنید رسیدیم و اگرچه تجربه‌ی چندانی در این زمینه نداشتیم دست بالا زده و با کمک منابع اینترنتی، از اون انگور‌ها شراب سفید ساختیم، که بد نشد اما حکایت اصلی‌ هنوز در راهه. یک سال که گذشت، من شرح حال خود و شراب رو در وب‌نوشت فارسیم گذاشتم. پس از اون سیل استقبال و سوال و جواب و نظر‌های کارشناسی بود که جاری شد که همچنان ادامه داره. و میشه گفت یه جور کارگاه خود‌شراب‌سازی راه انداختیم اونجا! خلاصه این‌که دیدگاه‌هایی‌ که تا به حال در باره‌ی ساخت شراب خانگی دریافت کرده‌ام رو اگر جمع بندی کنم، اون پست اولیه تبدیل به یک پست جامع و حسابی‌ بدرد بخور میشه و این جمع بندی دقیقن همین کاریست که الان میخوام بکنم. پس با طرز تهیه‌ی خودم شروع می‌کنم و در خلال توضیحات، وقتی‌ به نکات سوال برانگیز یا بحث برانگیز رسیدم پاسخ‌های دیگران را بهش اضافه می‌کنم.

دوره مقدماتی php

طرز تهیه‌ی شراب سفید با انگور

 

اول این‌که انگوری که برای این‌ منظور می‌خرید یا می‌چینید باید کاملن شیرین و رسیده باشه یعنی‌ در مرحله‌ای که پوستش نازک شده اما هنوز رو به قهوه‌ای رفتن نگذاشته . همه‌ی انگورها را باید حبه کنید، چون اگر چوب قاطی شراب بشه، دست کمش اینه که شراب رو تلخ و بد میکنه. برخی‌ میگن ممکنه خطرناک هم باشه، ولی‌ بعدن به این موضوع میرسیم. فعلا کاری که می‌کنید، مطمئن بشوید حبه از چوب جدا شده. انگور‌ها رو تا جایی‌ که می‌تونید تمیز کنید اما به هیچ‌وجه نشویید.

 

فرض کنید ۲۰ کیلو انگور حبه به دست می‌آورید. این همون مقداریه که ما از درخت باغچه برداشت کردیم و در کمال افتخار و مسرت دیدیم در انتها درست ۲۰ بطری ۷۵۰ میلی‌ لیتری شراب صاف شده بهمون داد. انگورها رو با دست له‌ کنید، تفاله‌هاش رو جدا کنید و آب انگور رو بریزید در یک دبه بزرگ پلاستیکی در دار. اگر احیانن انگورتون به اندازه کافی‌ شیرین نیست، یک  کیلو شکر به آب انگور اضافه کنید. دو بسته مخمر شراب در یک لیوان آب ولرم حل کنید و بعد از ده دقیقه مستقیم بریزید درون دبه. همه رو با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید و در دبه رو ببندید. به هیچ وجه نباید از قاشق آلومینیومی استفاده کرد. حکمت مخمر و بحث بر سر لزوم استفاده از اون، مسئله شماره دو است که در زیر بهش می‌پردازم. فعلن، قدم‌های بعدی.

 برای ده روز دبه رو در گوشه اتاقی‌ نسبتا گرم، مثل آشپزخونه یا هر جای که فکر می‌کنید دمای اون حدود ۲۰ درجه سانتیگراد هست قرار بدید. به مدت ۷ تا ۱۰ روز، روزانه گوشه در رو باز کنید و با اون قاشق چوبی دو، سه‌ دقیقه هم بزنید و دوباره در رو محکم کنید. پس از ده روز، دیگه هم نزنید و بگذارید دو روز به حال خودش بمونه که کمی‌ ته‌‌نشین بشه. الان دیگه بوی انگور تخمیر شده باید حسابی فضای اون محوطه رو پر کرده باشه که به هیجان ماجرا اضافه میکنه.

در این مرحله، محتویات دبه پلاستیکی رو اول از صافی پلاستیکی و سپس از صافی کاغذی بگذرانید و در یک دبه خشک دیگر بریزید. آب انگور دو بار صافی شده رو در بطری‌های شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید اما تا لبه پر نکنید. درب همه‌ی بطری‌ها رو با چوب پمبه‌ی مخصوص محکم کنید و اگه امکانش هست بهتره پلمپ بشه. دیگه باقی‌ راه دست صبر و شکیبایی خودتون رو بوسیده. اگه طاقت بیارید که بگذارید دست کم شش ماهی‌ بمونه، به شراب دست ساز خانگی عالی ‌می‌رسید.  زودتر از یک ماه به سراغش نرید که در اون مقطع میزان الکلش خیلی‌ نا قابله.

حالا بریم بر سر شکافتن و حل دو مسئله اساسی توسط عالمان و حاکمان شراب.

مساله یکم: راست میگن که اگه چوب انگور وارد شراب بشه الکل صنعتی‌ تولید میکنه و باعث کوری میشه؟ در این‌که نوشیدن الکل صنعتی‌ خطر کوری و حتا مرگ داره شکی‌ نیست. در این‌که چنین الکلی از چوب تولید میشه هم شکی‌ نیست. موضوع اینه که آیا در روند شراب سازی امکان داره الکل صنعتی تولید بشه؟ که جوابش آری است. میتونه خطرناک باشه اون مقدار از الکل صنعتی تولید شده در شراب؟ جواب درست “خیر” است.

الکل صنعتی‌ یا همون الکل چوب طی تخمیر تولید میشه اما تنها با تقطیر هست که ممکنه میزان تراکمش به مرز خطر برسه. برای همینه که در عرق‌سازی خانگی خطر تولید الکل صنعتی‌ و کوری و بدتراز اون وجود داره. برای شراب سازی ما فقط با روند تخمیر روبرو هستیم، که معنیش اینه که تراکم الکل صنعتی‌ تولید شده از چوب در شراب، به نسبت حجم کلی‌ شراب خیلی پایین و کمه و میشه نتیجه گرفت بی‌خطره. حالا شما حرف من رو باور نکنید و به هر حال از ریختن چوب در آب انگور جلوگیری کنید هم اصلن ضرری نمی‌بینید.

مساله دوم: مخمر شراب چیست؟ از کجا بخرم؟ آیا حتما لازمه؟ مخمر شراب همون‌طور که اسمش پیداست پروسه تخمیر رو تسریع و آسون میکنه. در انگلیسی بهش میگن “ییست” یک جور باکتری هست و کار آنزیم رو میکنه برای تبدیل میوه به الکل. برای شراب سازی داشتن مخمر شراب داشتنش بهتر از نداشت اونه، اما همونطور که الان توضیح میدم، بدون مخمر هم دوستان شرابی می‌سازند درجه یک!

اگر در یکی‌ از کشورهایی که الکل آزاده زندگی‌ می‌کنید، مخمر شراب رو می‌بایست از مغازه‌ی وسایل شراب‌فروشی بخرید. سوپرمارکت‌ها ندارند. آنلاین هم می‌فروشند اما من اجازه ندارم اینجا لینک بگذارم ? اگه در ایران زندگی می‌کنید هم، باز چندین راه پیش پا دارید . این رو که این‌جا نقل قول میکنم یکی از خوانندگان بلاگم نوشته بودند :

“مخمر شراب رو در ایران دنبالش نگردید که گشتم و نبود. البته تو مغازه‌هایی‌ که لوازم قنادی می‌فروشند سراغ “مخمر خارجی‌” رو بگیرید که توی قوطی آبی‌ و سفیده. اگه خوش شانس باشید پیدا می‌کنید. به تاریخ مصرفش دقت کنید که بسیار مهمه و به ازای هر ۱۰ لیتر آب میوه، نصف قاشق سر خالی‌ غذا خوری و نیم کیلو شکر اضافه کنید و ما باقی‌ داستان. “

اما خبر بهتر اینه که دوستان بدون استفاده از مخمر هم موفق به درست کردن شراب میشن. به گفته یکی‌ از این افراد از شهر شراب پرور شیراز که تجربه‌ش رو به اشتراک گذاشته، همین‌که انگور رو نشوییم باعث میشه گرد روی حبه روش باقی‌ بمونه و در پروسه تخمیر کمک کنه. اما همین گرده کافی‌ نیست. این شخص اضافه کرده‌اند که پس از آب‌گیری دانه‌های انگور اون رو صاف نمی‌کنند و با همه‌ی اجزاش شامل پوست و گوشت و هسته در دبه میریزند و پس از چند ماه که تخمیر شد تازه الان صاف کرده و درون شیشه میریزند. همین کار در واقع عمل مخمر و تخمیر رو بخوبی انجام میده به گفته ایشان.

 

نکته‌ی مهم دیگه که برای شراب سازی بدون مخمر باید رعایت بشه بکارگیری شکر به میزان بیشتر از اینی که من در دستور کارم یاد کردم هست. برای هر ۱۰ کیلو شراب باید یک کیلو و نیم شکر ریخت. این میزان از طرف دوستی‌ به نام “آشو” توصیه شده که تجربه زیادی در درست کردن انواع و اقسام شراب سفید و قرمز با میوه‌های متفاوت دارند. نسخه‌ی شراب با سیب ایشون رو همین زیر، همون‌طور که خودشون نوشته اند این‌جا می‌نویسم.

  اگه یادتون باشه در پست هفته‌ی پیش به نام “سین مثل سیب” از همه دعوت کردم طرز تهیه‌ی هر خوراکی یا نشدنی با سیب رو که می‌دونند با ما به اشتراک بگذرند. بفرمایید حاضر و آماده این شراب سیب از “اوشو” ی گرامی‌ که تاکید کرده‌اند برای شراب اندازی هیچ احتیاجی‌ به مخمر شراب نیست.‌

 طرز تهیه شراب از سیب: نویسنده “آشو” یکی‌ از خوانندگان وب‌نوشت فارسی من

“این شراب از شراب‌های دیگه سخت‌تره، ولی‌ از تمام شراب‌ها “لایت‌تر‌” یا سبک‌تره. سیب قرمز یا سفید هر دو شراب سفید به دست میاد فرقی زیادی با هم از لحاظ رنگ وجود نداره جز رنگ شرابی که از سیب قرمز به دست میاد خیلی روشنه ولی شرابی که از سیب سفید به دست میاد یه مقدار زرده.

 سیب رو بشویید و کاملن خشک کنید و بعد خورد کنید و ساقه و دونه‌ی سیب رو ازش جدا کنید. دقت کنید که دونه سیب کاملن جدا شده باشه، چون باعث تلخی‌ بیش از حد شراب میشه. سیب‌های خورد شده رو با آب‌میوه گیری آب بگیرید. به ازای هر یک کیلو نیم آب سیب، سه‌ فنجان چای‌خوری شکر اضافه کنید چون سیب میوه‌ی شیرین نیست و برای شراب سازی شدیدن به شکر احتیاج داره و اگر شکر نریزید مطمئن باشید سرکه بدست میاد نه شراب.  آب سیب رو از صافی بگذرونید و داخل بطر‌ی‌های یک لیتر و نیمی نوشابه بریزید. دقت کنید بطری نباید کاملا پر بشه، چون باید فضای خالی‌ برای تخلیه‌ی گاز شراب وجود داشته باشه. بهتره در هر بطری، یک لیتر آب سیب بریزید.

در بطری‌ها رو سفت کنید و در جای گرم مثل اتاق خواب یا آشپز‌خانه نگه دارید. در فصل پاییز یا زمستون، اگه توی فضای باز باشه، روند تخمیر صورت میگیره. روند تخمیر از یک یا دو روز اول شروع میشه، که نیاز داره شما در بطری رو شل کنید تا گاز بطری خالی‌ بشه. هر روز این کارو تکرار کنید. کاملا دقت کنید تا هوایی‌ وارد بطری نشه. یعنی‌ نباید در بطری کاملا باز بشه، چون هوای اکسیده، باعث اکسیده شدن شراب میشه.

تا ۲۰ روز، شراب شما از خودش گاز آزاد میکنه، که این زمان می‌تونه نسبت به دمای اتاق شما کمتر یا بیشتر باشه. بعد از ۲۰ روز، شراب سیب رو که دیگه آب سیب نیست مدت شش ماه در همان محیط نگه دارید الکلش به ۱۸% می‌رسه و اگه یک سال نگه دارید به ۲۲% می‌رسه که من خودم همین کارو می‌کنم.

قبل از غذا دو لیوان شراب خوری نوش جان کنید و از زندگی‌ لذت ببرید. این شراب رو شما میتونید تا زمانی‌ که درش باز نشده تا هر زمانی‌ که دلتون خواست نگه دارید تا کیفیت خوراکش بهتر بشه، محدودیت زمانی‌ نداره. ممنون.”

ممنون از شما جناب آشو!  ما که نهایت استفاده رو بردیم!

موزیک های متن:

 

رعنا فرحان، مست عشق

 

 

Barclay James Harvest, Moongirl

 

برنامه‌های قبلی را از اینجا دنبال کنید

 

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

فید مطالب مرتبط
|

 

ضمن سلام و تشکر از مطالبتون بنده یکی از علاقه مندان به شراب خونگیم که از قضا هرساله مشغول این تفرح زیبا و عالی هستم . بنده یه فایل کامل که بصورت پی دی اف هست در اختیار دارم که شامل شرح و طرز تهیه انواع مشروبات الکلیه که اگر دوست داشته باشین براتون ارسال میکنم . ضمنا بنده خودم بدون مخمر یست اینکارو انجام میدم که خیلی هم عالی میشه و از نظر بنده تنها میزان شیرینی انگور مهمه که هر چی شیرین تر باشه الکل شراب بیشتر میشه که در مورد انگور یا هر میوه ای که میخواین ازش شراب درست کنیم صادقه . میتونین اگر زیاد شیرین نبود از شکر برای افزایش درصد الکل استفاده کنید . بازم از اینکه به شراب اهمیت میدین تشکر میکنم و خواهشمندم از خواص این نوشیدنی عالی مطلب بزارید که همه لذت ببرن

ممنون از پیامتون. خوش‌حالم که مورد توجهتون قرار گرفت. بله، فایل رو به آدرس ایمیل که بالای متن هست بفرستید ممنون میشم. شاید در برنامه‌های آینده استفاده کردم. در مورد مخمر و شکر هم کاملا درست می‌گید. اگر فرصت دست داد حتما برنامه‌ی جداگانه‌ای در باره خواص شراب هم می‌گذارم طبق پشنهادتون. باز هم سپاس

دوست گرامی شیرینی انگور یا هر میوه ای از شکریه که در اون میوه وجود داره به طوریکه شما میتوند از انگور شکر به دست بیارد
من یه توضیح ساده میدم اگر ۴۰درصد اب انگور باید تخمیر شه تا شراب بدست بیاد در صد شکر اب انگور ۲۰ درصده و ۲۰ درصد مابقی تخمیر بدون شکر صورت میگیره که باعث میشه شراب شما بد طعم و بد بو شه بهتره که اون ۲۰ درصدو با شکر جبران کنید
بعد از ساخت شراب قرمز باید برای همه دوستاتون توضیح بدید که این شراب البالو نیست شراب انگورهچون کامل عطر البلو رو داره و این نشون دهنده یک شراب خوبه

سلام ممنون میشم اگه این فایل رو برای من بفرستید

طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

 

سلام
اگر برای شما مقدور بود فایل را برای من نیز ارسال فرمائید. متشکرم.شمس

درود و سپاس! بسیار زیبا بود. من شراب ترش دوست دارم. شاید همان که فرنگی ها خشک می گویند؟! فکر میکنم با شکر در تضاد باشه. اگر ممکنه در این مورد هم تجارب خود را به اشتراک بگذارید.

ممنون آقای رامبد. من شخصا تولید درجات مختلف آنچه بهش شراب شیرین تا شراب خشک میگن رو تجربه نکرده‌ام، اما تا جایی‌ که خوانده و شنیده و چشیده‌ام، خشکی یا همونکه شما اشاره کردید “ترشی” که در واقع نبود یا کمبود “شیرینی‌” در شراب هست با چندین شاخص تعیین میشه. که واضح‌ترین اون میزان قند طبیعی (نوع انگور یا میزان رسیدگی اون) یا قند مصنوعی (منظور همون اضافه کردن شکر) هست. اما کنترل پروسه‌ی تخمیر هم در مزه‌ی نهایی‌ نقش تعیین کننده‌ای داره. به این ترتیب که چون در طی‌ فرایند تخمیر، قند طبیعی انگور تبدیل به الکل میشه، هر چقدر درجه الکل بالا بره، میزان قند و شیرنین اون پایین میاد. حالا اگه شما فرآیند تخمیر رو قبل از این‌که بیشترین مقدار ممکن تبدیل قند به الکل صورت گرفته باشه متوقف کنید، شراب شیرین تری خواهید داشت از این‌که بگذارید فرایند تخمیر کامل انجام بشه و همه‌ی قند طبیعی درون اون مصرف بشه

شما با افزودن شکر در حقیقت دارید میزان الکل شراب رو بصورت مصنوعی بالا میبرید که این زیاد جالب نیست بهترین حالت یک شراب موقعی هستش که الکل رو خودش تولید بکنه و همونطور که در بالا هم گفته شده بود گرد سفید رنگی که روی انگور وجود داره که این گرد روی انگور سیاه به وضوح قابل دیدنه , کار مخمر رو میکنه و شما می تونید با وسیله ای به نام هایدرومتر یا الکل سنج میزان الکل شرابتون رو بسنجید

دوست گرامی برای ساخت شراب باید حتما از شکر استفاده کرد چون در ایران شراب رو برای مستیش استفاده میکنند و جنبه مقدس بودن نداره من همه مدل شرابو تو ۱۰ سال گذشته ساختم ولی شرابهای طرفدار داشت که دارای گیرایی زیاد بود

اینکه گرد سفید رنگ روی انگور کار تخمیر رو انجام میده یا وجود دانه یا گوشت انگور اینکارو میکنه بکلی اشتباست
دلیلشم اینکه اب انگوریکه به زلالیه اب باشه بازم تخمیر درش صورت میگیره و من ایکارو به دفعات انجام دادم

و برای به دست اوردن الکل شراب از الکلسنج نمیشه استفاده کرد چون الکلسنج در واقع چگالیسنج یا در صد ناخالسیه ابو نشون میده چون شراب دارای املاه زیادی هست نمیشه با الکلسنج متوجه درصد الکل شراب شد جز با روشهای خاص

من هم با این نکته‌ی شما موافقم که در صد بالا‌ی الکل (بالای ۲۴) درون شراب هیچ لطفی‌ نداره. اما فکر می‌کنم اضافه کردن کمی‌ شکر بخصوص وقتی‌ انگور یا هر میوه‌ی دیگری کامل نرسیده کمک میکنه

در مورد استفاده از متابی سولفیت پتاسیم(نگهدارنده)اگر اطلاعاتی دارین لطفا ارائه بدین. تو سایتای خارجی معمولن استفاده میکنن برای موندگاری بیشتر و جلوگیری از اکسید شدن شراب

سلام از بنده! والا تا جایی‌ که من میدونم استفاده از سولفات در شراب خیلی‌ موضوع بحث برانگیزیه و برخی‌ معتقدند باعث سر درد میشه، برای اون‌هایی‌ که آسم یا احیانا حساسیت دارند هم که ثابت شده بده. از طرف دیگه، شرکت‌ها یا افرادی که از سولفات استفاده میکنند بر این باورند که چون این ماده ضدّ میکرب و آنتی‌اکسیدان هست، استفاده “نکردن” از اونه که میتونه خطرناک باشه. برای بیشتر ما‌ها که فکر می‌کنم شراب رو برای مصرف شخصی‌ درست می‌کنیم و چندان طولانی‌ نگاه نمیداریم، توصیه شده که ضدّ عفونی کردن ابزار شراب سازی و دور نگه داشتن اون از اکسیژن در همهٔ مراحل شراب سازی – با دقت و وسواس زیاد، جایگزین خوبی‌ برای استفاده از سولفات هستش. همچنین، گویا استفاده از ایست در ابتدای فرایند تخمیر، یک مقدار کار نگهداری رو در شراب انجام میده. ببخشید اگه جواب سوالتون رو کامل نداشتم که بدم

بخورید.نوش جونتون.ما که تو خماری یه گیلاس شراب ناب موندیم .هی روزگار…نوش

زنده باشید دوست عزیز

 

با سلام من دوست دارم شراب انار بندازم.در یک سایتی خوندم باید آب چشمه به ان افزود.من آب چشمه از کجا بیارم.ایا میشه از اب معدنی استفاده کرد؟ اگر کلر داشته باشه چی ؟

خانم گرامی دوست عزیز شراب انار شراب نسبتا ترشیه ولی به هیجوجه نباید از اب استفاده کنید چون شراب رو واقعا خراب میکنه

دوستان گرامی در ساخت شراب از هر میوه ای لزومی به استفاده از هیچ مخمری نیست چون میوه یا اب میوه به خودیه خود تخمیر میشه حتی اگه شما دوست نداشته باشید بس دیگه لزومی به مخمر نیست
مخمر برای کارخانه های شراب سازیه که زمان براشون اهمیت داره شراب در عرض ۲۰ روز در دمای ۲۵ درجه اماده میشه که با اضافه کردن مخمر به ۱۵ روز کاهش پیدا میکنه بعد باید این شرابو ۶ ماه حداقل انبار کنید بس ۵ روز ارزش اضافه کردن مخمر غیر طبیعی رو نداره

در مورد شکر میزان ریختن شکر در شراب صلیقه ای ولی ۱/۵ کیلو در ۱۰ لیتر شراب استاندارد که شما در مصرف شراب دیگه شیرینی احساس نمیکنید چون شکر به الکل تبدیل شده

با سلام مجدد، نگارنده بخش انتهایی این مقاله یعنی‌ سازنده شراب سیب خاطر نشان کرده‌اند که در پارگراف سوم بخش آخر چند اشتباه تایپی هست که به این وسیله و با عرض معذرت اصلاح می‌کنم. آنچه که در پرانتز هست درست هست:

اگر شراب تو فضای باز باشه تخمیر صورت میگیره (نمی‌گیره)

چون هوای اکسیده باعث اکسیده شدن شراب میشه (اکسیژن هوا باعث اکسیده شدن شراب میشه)

سلام ، ما یه شرابی انداختیم امسال ، بعد از اینکه از بشکه ی اصلی به گالن انتقال دادیم برای صاف کردن اولیه ، من گذاشتمش پشت بخاری ، با یه گرمای تقریبا ملایم ، بعد از چند یه تست زدم ، تو شراب بودنش که شک ندارم ، چون نه کپک زده و هم اینکه الکلش هم داغ میکنه میره پایین . اما یه نموره مزش عوض شده . همچین تلخ و ترش شده . گسی کمی داره . میخواستم ببینم برای عوض کردن مزه تو مرحله ی آخر( شیشه کردن )راهی هست یا نه ؟؟؟؟ ممنون میشم جواب رابهGmailبفرستین

سلام اگه میشه در باری درست کردن شراب توت هم راهنمایی کنید.ممنون

سلام
آشوی عزیز به نظر میرسه تو درست کردن شراب خیلی ماهرین اگه میشه طرز تهیه شراب گیلاس رو هم اموزش بدین

شراب گیلاس شراب خوبو مفیدیه و نحوه ساختش با انگور تفاوتی نداره ولی بهتره هسترو از ابتدا از گیلاس جدا کنید
چون هسته تولید درصد قابل توجهی سیانور در شراب میکونه که کشنده نیست ولی بهتره که از ابتدا جدا شه

با سلام میخاستم بدونم به جای شکر میشه از عسل استفاده کرد

بله میشه و مشگلی نداره شما می تونید از خرما نبات عسل شکر در ساخت شراب استفاده کنید

سلام و درود
اشو جان از زحمتات ممنونم اقا.خیلی بزرگواری
فقط چند تا سوال دارم گرامی.
۱- میشه بعد از صاف کردن اولیه اب سیب رو در یک دبه ی بزرگ بریزیم جهت مرحله ی تخمیر؟
۲-میشه از قفل هوا استفاده کرد برای خارج شدن گاز از دبه؟
۳-میشه بعد از تخمیر برای اینکه شراب صاف تری داشته باشیم مجددن اون رو صاف کنیم و بعد درون بطری های
شیشه ای اببندی کنیم؟
دما تا ۲۵ درجه ی سانتی گراد خوبه؟
در اخر هم ازت تشکر میکنم عزیز

۱بله میشه ولی بهتره از بطری یک ونیم لیتری نوشابه استفاده شه تا بشه بهتر گاز گیری کرد
۲قفل هوا هم موردی نداره ولی اگه بخواید از جای نوشابه استفاده کنید قفل هواهم دیگه نیازی نیست
۳نه این کار شراب شمارو اکسیده میکنه و دیگه نمی تونید شرابو واسه بلند مدت نگهداری کنید و بهتر این صافی در ابتدا زمانیکه اب سیب هست صورت بگیره (در بالا توضیح دادم)

اقامن باتوت انداختم ولی دربشوزیادبازکردم ولی حس میکنم الکل انداخته بوش معلومه ..کمک کنید

اقامن باتوت انداختم ولی دربشوزیادبازکردم ولی حس میکنم الکل انداخته بوش معلومه ..کمک کنید

راستی نکته ی مهم….کپک زدن روی شراب خوبه؟من شنیدم خبه راهنمایی فورییی توروخدا

اون شرابو بهتره که دور بریزی چون خراب شده
دو علت کپک زدن داره
یا اب ریختی توش
یا در به تیر به هم زدی
شرابی که کپک بزنه خراب شده

سلام من میخوام شراب البالو درست کنم.اون سال درس کردم و تقریبا ۴ماه موند.ولی تبدیل شده بود به سرکه.اگه کسی میدونه چی کار کنم به ایمیلم جوابو بفرسته.
[email protected]

البالو میوه ترشیه حتما باید از شکر استفاده کنید و نباید شراب شما با هوا یا اکسیزن در تماس باشه چون شراب رو به سرکه تبدیل میکنه

سلام. برای تهیه شراب اگه شکر نریزیم شراب درست نمیشه؟ یا شکر حتما لازمه؟

سلام شنیدم برای اینکه شراب خوش رنگ بشه توی هر بطری چندتا آلبالو خشک میدان درسته؟ من ۳۰ کیلو انگور گرفتم چقدر شکر بریزم یا نبات ب

در سی کیلو پنج کیلو شکر مناسبه

 

سلام. میخواستم بدونم برای شراب سفید چه نع اگوری مناسب تره؟؟؟؟؟؟؟

سلام. ببخشید من ۶۰ لیتر انگور سفید ریختم و میخوام از اونا عرق بگیرم نمیخوام شرابشون کنم میخواستم بدونم برای عرق گیری هم باید از شکر یا عسل هم استفاده کنم یا نه

دوست گرامی برای عرق گیری نباید به هیچ وجه از شکر استفاده کرد چون خیلی خطرناکه و چوب یا خوشه رو باید حتما ازش در ابتدا زمانی که انگوره جدا کنید
کار خطرناکیه پیشنهاد می کنم با کسی که تجربه لازم رو داره مشورت کنید

درود بر استاد عزیز
داخل بشکه۲۲۰لیتری حدود ۶۰درصد انگور له شده ریختم.حدود۲۰ گرم مخمر با مقداری اب انگور و یک لیوان آب تصفیه شده جوش و ۴قاشق شکر مخلوط کردم تا نیم ساعت بعد اضافه کردم.از فرداش شروع به قل قل کردن کرد الان روز پنجمه سرعت قل قل بسیار زیاده الکش بالاست مشکلیم نیس.ولی بوی خوبی نمیده شبیه بوی فاضلاب که تو طعمشم کمی تاثیر داشته.تو تجربه های قبلم این بو نبود.الان سرعت همچنان بالاست.علت بو چیه؟از ابی که با مخمر استفاده کردمه؟ الان چیکارکنم؟

با سلام صافی پلاستیکی و کاغذی چجوریه؟

 

سلام.دوستان.ممنونم اولا از ادمین عزیز و همه.بهم اگه خواستید ایمیل بزنید تا من بهورت صوتى طرز تهیه خیلى سادشو براتون ایمیل کنم.مختصر و مفید.هرسال میزارم.از پدر بزرگم به ارث بردم..

باسلام، لطفأ طرز ساخت شرابو بسیار ساده و کوتاه بگین برام. فایل دارید بفرستید.
طبیعی بدون افزودن شکر مصنوعی لطفأ.

Salam, mammon misham tarze tahieye sharabe albaloo ro tozih bedid, tanks

 

شراب البالو ساختش شبیه شراب انگوره ولی بهتر البالو روبا گیلاس مخلوط کنید تا از ترشی شراب کاسته شهدر هر ده گیلو شراب پنج کیلو گیلاس پنج کیلو البالو استفاده شه
یادت باشه هسترواز قبل جدا کنی جدا کنی

سلام آیا شراب انار هم به روش تهیه شراب انگور درست میشه ممنون

بعد از ۲۰ روز میشه شراب سیب رو استفاده کرد

 

دوست گرامی میشه استفاده کرد ولی لطفش به کهنه بودن شرابه

سلام به همه دوستان
اگه مقدوره هر فایلی که در مورد درست کردن مشروباته واسم ایمیل کنید.مخصوصا شراب
تشکر.سال خوبی رو براتون ارزو میکنم.

با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان گرامی ….من سال دوم هست شراب ریختم…کار خیلی سادهی هست……

سلام به همه عزیزان
اگه زحمتی نیست فایلهای ساخت شراب رو برام ایمیل کنید.ممنون ازهمه دوستانی که در این عرصه تجربیات خود را منتقل میکنند.
تشکر فراوان

lotfan in barname dastori ro baram befrestid ba tashakor

 

من سیب رو یادم رفت بشورم ایا شراب سیبم خراب میشه؟؟ و ایا میشه بهش مخمر اضافه کرد ک سریع تر جواب بده؟؟

دوست گرامی خراب نمیشه شستن میوه فقط بهداشتی ربطی به خراب شدن شراب نداره
میشه مخمر استفاده کرد ولی لزومی نداره

باسلام
میخواستم بپرسم میشه جای شکر از عسل استفاده کرد؟
و برای شراب سیب در یک بطری ۱٫۵ چه مقدار عسل باید ریخا؟

چهار قاشق استفاده کن

 

اگر تفاله ی داخل شراب باشه چه اتفاقی می افته

 

توفاله یا دورد شراب در نهاید در شراب تهنشین شده و مشکلی ایجاد نمی کنه

دوستانی که با شکر مشکل دارند میتونند از کشمش یا عسل استفاده کنند در شراب سازی

میخواستم شراب درست کنم حدودا ۱۰ کیلو انگور سفید دارم تجربه ی اولم هست لطفا راهنمایی دقیقی بکنید تا بتونم شراب ناب بسازم هر چی در مورد شراب درست کردن میدونید بهم بگید لطفا در ضمن میخوام شراب رو با روش که اشاره شده یعنی با اجزاش شامل پوست وگوشت انگور درست کنم

خانم افسانه نه به سوالی جواب میده نه در سایت نظری اضافه میکونه

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Виконується…

 

Завантаження…

 

طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

 

Виконується…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Виконується…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

قسمت چهارمدر این قسمت شما دو مبحث مهم در زمینه ساخت شراب آشنا خواهید شد :یک : آشنایی با قفل هوا و چگونگی ساخت آن دو : آشنایی با انواع مخمرها و عملکرد آنها در شراب و تهیه الکل سه : چند نکته جانبی در زمینه وسائل شراب

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Виконується…

 

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Виконується…

 

Завантаження…

 

طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

 

Виконується…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Виконується…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

قسمت هفتم در این قسمت آموزش صاف کردن یا چرخشت کردن شراب رو به شما یاد می دیم . در ین قسمت شما یاد میگیرید تا چگونه شرابی را که به عمل آمده و تخمیر آن به پایان رسیده , صاف کرده و سپس برای مرحله دوم یعنی ته نشین شدن و رنگ گرفتن و سپس بطری کردن شراب , آنرا آماده کنید . با ما همراه باشید …

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Виконується…

 

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Виконується…

 

Завантаження…

 

طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

 

Виконується…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Виконується…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Завантаження…

 

Виконується…

 

Завантаження списків відтворення…

 

این روش را ساده‌ترین نوع تهیه شراب خانگی می‌توان نامید. در این روش سعی شده از آب انگور آماده و بازاری که در بطری یا پاکت عرضه می‌شود، استفاده شود.

شراب با فرمول شیمیایی : c6ho>2co+c2h5oh جزو اولین نوشیدنی های باستانی انسان به شمار میاد و سابقه چند هزار ساله داره و حتا تاریخ پیدایش اون قبل از کشف چای و قهوه بوده .

بانو ایرانبان لطفا یه لینک هم درباره مزه های مورد استفاده از شراب بدید تا سور و صاتمون جورشه.

با سلام من دوست دارم شراب انار بندازم.در یک سایتی خوندم باید آب چشمه به ان افزود.من آب چشمه از کجا بیارم.ایا میشه از اب معدنی استفاده کرد؟

طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

 

 طرز ساخت خانگی شراب عسل mead. … *آب معدنی ۴/۵ لیتر … *قبل از شروع و استفاده از هر ظرف و وسیله‌ی که با محلولمون در تماس خواهد بود باید بطور کامل استریل و عاری از … خانگی استفاده از شراب آب شور شراب

این وزن مخصوص و وزن مخصوصی را که در مرحله اول اندازه گرفیم را یادداشت کنید تا بعدا با استفاده از این نتایج و استفاده از جدولی درجه الکل شراب را محاسبه کنیم. درضمن از عدد بدست آمده از این آزمایش …

روش تهیه شراب انگور شراب شیرازویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد شراب شیراز (به زبان‌های اروپایی: Shiraz) یکی از گونه‌های شراب است که از انگور قرمز که تلفیق یا پیوندی است از دو نوع انگور به نام‌های موندوز بلانش …

شراب شیراز (ساخته‌شده از انگور شیراز) … جمشید دستور داد تا آب آن را بگیرند و در خمره کنند. پس از مدتی در عصاره انگور تغییری پدید آمد و مزه آن از شیرینی به تلخی گذاشت.

 مدت هاست که شما عزیزان دستور تهیه شراب خانگی را از من می خواهید. در اینترنت روش های زیاد و متعددی برای شرابگیری موجود است که بعضی از آنها به کل غلط بوده و بعضی را به شخصه نمی پسندم.

سیب های له شده را دوباره با آب مخلوط کرده و از صافی رد کنید . این مخلوط را شما میتونین گرم مثل چایی داغ بنوشین یا اینکه برای درست کردن مخلوط خرما و کریم چیز استفاده کنید.

از همین شراب برای تهیه عرق هم استفاده میشود. شراب خواری بر خلاف نماز ، فرادای ِ ان بر جماعت ارجحیت دارد(حداقل برای من)

آموزش تصویری درست کردن آب انگور خانگی سالم,:زمانیکه آب انگور دلمان میخواهد زود از نزدیکترین سوپر مارکت آماده آن را میخریم همانطوریکه میدانیم این آب میوه ها نه تنها فایده ای برا

Posts about شراب سفید خانگی written by bootehBeeta. پارسال این موقع ‌ها بود که متوجه شدم درخت انگور سبز گوشه حیاط آنقدر انگور داده که قطعاًاز مصرف معمولی تمام خانواده هم بیشتره.

خاستگاه اصلی شراب شیراز همانگونه که از اسم شراب پیداست به شهر شیراز در کشور ایران بازمیگردد و نام آن هم برگرفته از شهر شیراز است برای تهیه شراب شیراز …

با درود فراوان خدمت شما دوست گرامي و ارجمند من كيسيا از تهران هستم . راستش اين اولين بار در تمام زندگي ام است كه مي خواهم آبجو درست كنم و خيلي بابت تهيه مواد اوليه … خانگی استفاده از شراب آب شور شراب

شراب با فرمول شیمیایی : c6ho>2co+c2h5oh جزو اولین نوشیدنی های باستانی انسان به شمار میاد و سابقه چند هزار ساله داره و حتا تاریخ پیدایش اون قبل از کشف چای و قهوه بوده .

سلام دادا خیلیها از هوا گیر استفاده میکنن یعنی یه شیلنگ از دبه به یه بطری کوچیک که کمی توش ابه میکشن و مثل قلیون عمل میکنه استفاده میکنن و گاز مواد رو میگیرن .

شراب نوشیدنی چند هزارساله ایرانیان است. پیشتر هم گفته شد که نخستین کارخانه شراب سازی دنیای باستان ، در نزدیکی آثار تاریخی پارسه (تخت جمشید) و بیش ازسال پیش ساخته شده بود.

با استفاده از آب انگور یا کنستانتره انگور یا همون آب انگور غلیط شده یا شیره انگور هم میتونین شراب بسازین و حتا با استفاده از انگورسفید یا سبز رنگ هم میتونین شراب بسازین .

حکم شرعی خوردن و تهیه شراب سیب در منزل بدون مخمر زرد. حکم شرعی خوردن شراب انار در منزل بدون مخمر زرد سیب طرز تهیه عرق سیب درختی طرز تهیه شراب انار خانگی طرز تهیه شراب سیب برای مبتدیان طرز تهیه عرق سیب زمینی طرز تهیه عرق از …

Posts about مشروب خانگی written by keyumars. سپس کمی هم میزنیم و قفل هوا را نصب میکنیم و در جایی گرم قرار می دهیم(قفل هوا ، شلنگی ست که روی درب بشکه نصب میشود و سر دیگر آن درون ظرفی آب گذاشته میشود تا گازهای حاصل از تخمیر از مخزن خارج …

©2017.TQMC Company All rights reserved.sitemap

 

خوک حیوان سال 98 | خصوصیات سال خوک | خصوصیات متولدین سال خوک خوک حیوان سال 98 خوک جزو حیوانات …

فیلم تجاوز جنسی وحشتناک پسر 20 ساله به یک نوزاد در غرب !!  فیلم تجاوز جنسی وحشتناک پسر 20 ساله …

عکس پروفایل روز پدر فوت شده | متن احساسی روز پدر برای پدران فوت شده پدر فوت شده : پدر …

عکس پروفایل چهارشنبه سوری 97 + متن تبریک چهارشنبه سوری 1397 عکس پروفایل چهارشنبه سوری + متن تبریک چهارشنبه سوری …

عکس پروفایل عید نوروز 98 + متن های تبریک عید نوروز 1398 عکس پروفایل نوروز 98 + اس ام اس …

طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

 

عکس پروفایل روز پدر 97 + متن های تبریک روز پدر 1397 + عکس نوشته برای روز پدر  عکس پروفایل …

بیوگرافی صدف بیوتی (مسائلی) و همسرش + عکس های صدف بیوتی + حواشی و اینستاگرام مدل آرایش صورت صدف بیوتی …

گالری عکس فانتزی برای پروفایل عاشقانه | پروفایل خاص (52 عکس) گالری عکس فانتزی برای پروفایل عاشقانه | پروفایل خاص …

عکس پروفایل عاشقانه خاص  عکس نوشته با شعرهای زیبا و معنی دار عاشقانه | عکس پروفایل عاشقانه خاص با اشعار …

عکس پروفایل پسرانه خاص و معنی دار +عکس نوشته خاص پسرانه عکس پروفایل پسرانه خاص و معنی دار اگر دنبال …

عکس پروفایل خاص و شیک عشقولانه + متن های کمیاب عاشقانه عکس پروفایل خاص و شیک + متن های کمیاب …

اس ام اس تسلیت  پیام ، متن ، شعر و عکس نوشته برای تسلیت پدر مادر برادر خواهر و دوست …

عکس پروفایل زیبا و مفهومی در مورد خدا در این مطلب جذاب ما قصد داریم تا شما دوستان عزیز را …

عکس پروفایل خاص | 45 عکس نوشته زیبا و عاشقانه غمگین برای پروفایل عکس پروفایل عاشقانه عکس نوشته های زیبا …

عکس پروفایل خاص با کیفیت بالا | خاص ترین عکس نوشته های عاشقانه برای پروفایل عکس پروفایل خاص | خاص …

نامزد فوق‌ستاره رئال مادرید بغل کارگردان ایرانی  تصویر جنجالی نامزد فوق‌ستاره رئال مادرید در کنار کارگردان ایرانی + عکس ایسکو …

تصاویر ملکه فیل ها یک عکاس طبیعت انگلیسی به نام بورارد لوکاس (Will Burrard-Lucas) چند روز پیش تصاویری بی نظیر …

طناب اعدام جوان کرجی  شاید دعای «پیر بشوی جوان» یک پیرمرد یا پیرزن دنیا‌دیده در سرنوشتشان اثر داشته است، شاید …

حمله در نیوزلند تروریستی  حمله در نیوزلند تروریستی بود/سیاه‌ترین روز این کشور رقم خورد نخست‌وزیر نیوزلند با حضور در کنفرانس …

عادل فردوسی پور و محمد حسین میثاقی مجری جوان صداوسیما جای عادل فردوسی پور در برنامه را گرفت. علی فروغی …

حشره ای که قاتل مارهاست + فیلم گونه خاصی از رتیل ها، به مار حمله کرده و آن را از …

انتقاد تند محمد نظری از اظهارات محمدرضا گلزار در اختتامیه جشنواره جام جم؛ گلزار دچار توهم شده است! محمد نظری …

طرز تهیه شراب انار بدون مخمر
طرز تهیه شراب انار بدون مخمر

10

دوره مقدماتی php

یک دیدگاه برای “طرز تهیه شراب انار بدون مخمر”

  1. فقط خاک فقط آتش گوارای وجودتان باد افراد پست و بی شرم که نام از شراب این افیون نحس و پلید بردید. وعده تون دو روز دیگه پس از دنیا …،،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طریقه پخت کیک در پلوپز x بخوانید...