طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا
طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا

طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا

مراحل اول تهیه این شراب به سرعت عمل نیازمند است. بهتر است از شخص دیگری کمک بگیرید. در صورت مسامحه رنگ شراب طلائی کامل نخواهد شد. ابتدا بگذارید سیب در آشپزخانه به حرارت معمولی محیط برسد. قبل از آن به مقاله تهیه شراب برای مبتدیان مراجعه کنید تا درک مراحل کار آسان و به تصاویر مرحله به مرحله عملکرد آن آشنا شوید. بهتر است در این شراب از قرص کامپدن برای …کمک به رسوب دُرد ( لِرد شراب ) و شفاف شدن استفاده نکنید.

مواد لازم:

طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا

برای تهیه 6 بطری شراب طلائی سیب

 

حدود 8 کیلو گرم سیب گلاب یا سیب قندی یا هرگونه سیب معطر و آبدار بدون گل زدگی یا لکه.

یک بسته ( 3-2 گرم ) مخمر Yeast

طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا

شکر ( بستگی به مقدار شیرینی آب میوه دارد به جدول انتهورا مراجعه کنید)

آبمیوه گیری

 

دوره مقدماتی php

طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا

 

 

طرز تهیه:

طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا

1- دست و ابزار خود را کاملا شسته و خشک کنید.

 

2- مخمّر را با مقداری شکر در کمی آب گرم حل و درون شیشه تخمیر بریزید.

3- یک نفر سیب را قاچ کرده و نفر دوم بلافاصله با کمک آبمیوه گیری ، آب سیب را گرفته و به محض پر شدن ظرف زیر آبمیوه گیری آنرا در شیشه تخمیر بریزید تا تمام آب سیب گرفته و رنگ آن تغییر نکند.

در حین کار میتوانید با آب سنج میزان شکر را بررسی کنید.

4- درب شیشه را مسدود و قفل هوا را نصب کنید.

 

5- شیشه را در محیطی گرم و تاریک قرار دهید. (حرارت بین 21 تا 27 درجه سانتیگراد)

6- هر سه روز یکبار با نظافت و دقت شراب در حال تخمیر را در لوله آزمایش ریخته و با آب سنج آزمایش کنید تا میزان شکر باقیمانده در گالن اصلی در کنترل شما باشد. با آن میتوانید کیفیت شراب را کنترل کنید.

7- هنوز در این موقعیت میتوان شکر اضافه نمود.

طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا

در جدول انتهورا، میزان الکل را در شراب شما قبل از تخمیر و بر اساس خواندن آب سنج و شکر مصرفی اندازه گیری میکند. در ضمن نوع شراب را را نیز میتوانید بر اساس شیرینی موجود در مایغ و قبل و بعد از تخمیر اندازه گیری کنید

8- پس از 15 تا 21 روز (بستگی به حرارت محیط دارد) که شراب شفاف و رسوبات کاملا ته نشین شد مرحله انتقال به شیشه ( گالن ) دوم را انجام دهید. در این مرحله نیاز به همکاری شخص دیگری دارید که لوله را در شیشه بالائی بدون حرکت و ثابت نگهدارد. شیشه را به آهستگی و با دقت روی سطح بالاتری قرار دهید و بوسیله لوله پلاستیکی ( لوله سیفون ) شراب صاف شده را به شیشه پائینی ( دوم ) منتقل کنید.

برای انتقال نیاز به سیفون کردن دارید که با کمی مکیدن و بنا به خاصیت ظروف مرتبطه شراب به راحتی از لوله جاری خواهد شد. سریعا انتهای لوله را با انگشت مسدود و بلافاصله انتهای لوله آنرا در شیشه پائین قرار دهید. کاملا دقت کنید که انتهای لوله بالائی به رسوبات ته نشین شده ( دُرد شراب ) در شیشه اول تماس نیابد که رسوبات را منتقل خواهد نمود. رسوبات باقیمانده درد شراب سیب است و میتواند در حرارت آفتاب خشک و برای بار دیگر بعنوان مخمر Yeast شراب سیب استفاده شود.

طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا

9- زمانی که از شفافیت شراب خود راضی شدید ، شیشه دوم را بجای شیشه اولی و روی بلندی قرار داده ، بطری های شسته و خشک و آماده را در دسترس و عمل مکیدن را تکرار ولی این بار انتهای لوله را در قیف و قیف را در دهانه شیشه ها قرار دهید و بمحض اینکه شیشه در حال پر شدن است لوله را در دست کمی خم کنید ( تا یا دولا کنید ) تا جریان و سیلان شراب به داخل شیشه متوقف شود. دهانه شیشه را تا فاصله 5 تا 7 سانتیمتری (2 تا دو نیم اینچ) خالی نگهدارید که نیاز به فرو کردن چوپ پنبه دارید.

10– شیشه ها را حتما چوپ پنبه و یا اگر شراب را برای مصرف در مدت کوتاهی میخواهید با تشتک اسکرو کنید. در جای تاریک و خنگ نگهداری کنید.

دوره مقدماتی php

2 دیدگاه برای “طرز تهیه شراب آلبالو انتهورا”

  1. سلام ببخشید شما به سیب البالو میگید. طرز تهیه البالو مینویسد.ولی طرز تهیه شراب سیب رو توضیح میدهید.واقعا تشکر میکنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طرز تهیه ی کیک ساده در فر x بخوانید...