طرز تهیه سوپ های افغانی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سوپ های افغانی
طرز تهیه سوپ های افغانی

Завантаження…

Завантаження…

دوره مقدماتی php

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه سوپ های افغانی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه سوپ های افغانی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

مواد لازم سوپ ترکاری 1 دانه پیاز کلان- 1 ملاقه روغن – 2 دانه مرچ دلمه – 1 دانه زردک – 100 گرام کرم – 1 دانه کچالو – 1 ق ک دالنخود – 1 ق ک گندم سفید – 1 ق ک گندم سیاه – 1 ق ک برنج لکhttps://www.youtube.com/watch?v=pqLMZ… chalaw چلو سفید افغانی https://www.youtube.com/watch?v=bvAkj… کوفته افغانی – طرزتهیه koftai afghane:) https://www.youtube.com/watch?v=7HeUh… قورمه سبزی پالک QURME SABZI PALAK https://www.youtube.com/watch?v=cSWI2… مکرونی خانگی افغانی- макароны makaroni khanagi- spaghetti https://www.youtube.com/watch?v=677iC… پلو دمپخت از برنج لک 🙂 palawe dampokht afghani az brin lok https://www.youtube.com/watch?v=-Up5J… کوفته چهارمغزی قورمه 🙂 koftai charmaghzi qurma https://www.youtube.com/watch?v=aVPG_… لوله کباب افغانی یا شامی کباب ?lula kabab ya shami kabab afghani https://www.youtube.com/watch?v=BBHMR… نان دولایه روغنی با سینه مرغ و ترکاری https://www.youtube.com/watch?v=kACdF… Soups , sup, سوپ افغانی https://www.youtube.com/watch?v=rmV5V… chapli kabab seni morgh – afghani چپلی کباب سینه مرغ افغانی

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

غذای مفید برای کم خونی !

مواد لازم

۱- مرغ درست یک عدد

طرز تهیه سوپ های افغانی

۲- پیاز کلان دو عدد

۳- سبزی پالک چیده میده شده ۲۰۰ گرام

۴- نسک (عدس ) یک پیمانه سرخالی

۵- نیم دسته گشنیز تازه اختیاری

۶- مرچ و نمک و رب رومی یک قاشق متوسط

۷- مساله کوری یا زردچوبه اختیاری  

 

طرز تهیه :

مرغ را شسته و توته میکنیم .پیاز ریزه

میکینم . سبزی پالک راچیده شسته ومیده

ریزه میکینم .عدس را چن آب شسته و همه

مواد تهیه شده رابا بقدرلازم آب داخل دیگ

بخار می اندازیم.

رب رومی، مرچ ومساله و نمک علاوه میکینم .

برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بخار میدهیم .

سوپ لذیذ آماده سرویس است .

اشتهای خوب !

 

 

       

  سوپ مرغ نسک و سبزی پالک

 

 

 مواد لازم :

۱- مرغ

۲- زردک

۳- گلپی

۴- نخود

۵- گشنیز

۶- پیاز

۷- مرچ ، نمک،  سیر

۸- متر

طرز تهیه سوپ های افغانی

۹- آب

۱۰- دانه ‌ جواری

۱۱- بادنجان رومی

۱۲- آش میده شدگی

 

طرز تهیه :

پیاز با کم روغن سرخ کرده بعد مرغ

انداخته بعد مرچ سیاه نمک سیر آب

انداخته بخار میدهیم.

تا مرغ خوب نرم شود بعد مرغ کشیده میده

میده میکنیم.  بعد پس دوباره مرغ رابا

آبش انداخته بعد بادنجان رومی مشت کده

راانداخته و دیگر مواد هارا انداخته 

همه را بخار میدهیم . نرم شود .

بعد سوپ را به کاسه ها کشیده و سرویس

 میکنیم .

اشتای خوب !

 

 

 

  ارسالی معسوده جان نادری

 سپاس معسوده جان

نوت :

دراروپاازسبزیجات مکس شده استفاده کنید .

و درافغانستان از هر ترکاری مقدارکم

استفاده کنید .

 

مواد لازم

۱- مرغ یک قطعه

۲- پیاز دو عدد کلان

۳- گندم نیم پیمانه

۴- زردک سه چهار عدد

۵-زردچوبه با نوک قاشق

۶- مرچ سیاه درست  بقدر خواهش

 (مرچ بیشتر سوپ بهتر )

۷- میخک درست ۱۰ عدد

۸- نمک بقدر لازم

 

طرز تهیه

مرغ را طوری دلخواه توته میکینم .

به چهارقسمت (بالها با گوشت سینه ورانها

با کمر )یا قطعات کوچک تقسیم میکنیم .

گندم را قبلا شسته و تر کنید . زردک را

 تراشیده دو توته میکنیم.و پیاز نگینی

ریزه میکنیم .

مرغ، گندم ،زردک ،مساله ،پیاز، مرچ ونمک

 را بقدری لازم آب داخل دیگ بخار انداخته

و برای مدت ۲۵ الی ۳۰دقیقه  بخار میدهیم .

بانرم بودن گوشت یخنی لذیذآماده سرویس

نموده است .

اشتهای خوب !

       

سوپ مرغ گندم دار

 

 

 سوپ سینه مرغ پیش غذای لذیذیست . طور ذیل تهیه میگردد .

مواد لازم

۱- سینه مرغ دو عدد

۲- زردک یک کیلو

۳- رب رومی یک قاشق کلان

۴- مساله قورمه ، یا کوری

۵- مرچ و نمک بقدر لازم

۶- روغن یک قاشق

۷- پیاز کلان یک عدد

من بایک قاشق پیاز بریان عسلی و یا بدون پیاز سوپ را

 تهیه میکنم . .

۸- کارن فلاور دو قاشق ماست خوری

من بایک قاشق پیاز بریان و یا بدون پیاز سوپ را تهیه میکنم . .

۹- برای طعم بیشتر از گشنیز و شبت استفاده نمودم .

 

طرز تهیه سوپ :

سینه مرغ را شسته لقمه یی توته کنید . زردک را تراشیده  یا پیازاز

 ماشین گوشت رد کنید .

دیگ گنجایش سوپ را داشته باشد . روی حرارت گذاشته  دو لیتر

 آب و همه مواد تهیه شده را یکجا علاوه کنید .

همین زردک و سینه مرغ پخته شد . مقدار دو قاشق کارن فلاور را

 با آب سرد حل نموده بالای سوپ علاوه کنید .

وهمین که  سوپ قدری غلیظ گردید . پیش غذای ما آماده سرویس

است .

 اشتهای خوب !

 

 

 سوپ سینه مرغ

حلقه دستمال کاغذی که برای دیزان استفاده شده !

 

 سوپ سینه مرغ متردار

برای تهیه اینوع سوپ متر ( پلی ) را درپنج دقیقه  اخیر علاوه کنید .

 

غذای دلخواه ی اطفال نارنین

 مواد لازم

۱- یخنی مرغ

۲- روغن

۳- کچالو

۴- ترکاری

 طرز تهیه  ::

گوشت را از یخنی کشیده در بین چلو صاف بگذارید و آب اش بچکد .

سپس در بین دیگ ناسوز روغن ریخته و مرغ را طلایی بریان کنید .

کچالو را به شکل داخواه چپس کنید .

یخنی را در بین کاسه ها کشیده و مرغ بریان شده را با چپس و

 ترکاری آراسته  سرویس کنید .

 

 

 

 

 

 مواد لازم

۱- یک قطعه مرغ

۲- دو عدد پیاز کلان

۳- حبوبات یا سیزیجات را خوش دارید .

   من از یک پیمانه نخود و کچالو استفاده نمودم .

۴- نمک

۵- چند دانه هیل اختیاری

 

 طرز تهیه :

نخود شسته و نیم ساعت  تر کنید . مرغ را شسته و توته کنید .

مرغ نخود و پیاز خلال شده را در بین دیگ زودپز معه آب سرد

انداخته و بالای حرارت قرار دهید . همین که گوشت و نخود نرم

 گردید . یخنی آماده سرویس است .

اشتهای خوب !

   

    

 

 نوت :

اکثرا برای خانمها زایمان نمودن اند . دربین یخنی زردچوبه میزیزند .

 

 سوپ مرغ 

مواد لازم

 ۱- سینه مرغ  دو عدد

 ۲-  Soßenbinder    یا کارن فلور سه قاشق کلان

 ۳- شلاگ رانی  schlagsahne یک بر سوم حصه گیلاس

  یا قیماق پاکستانی  یا هم شیرپر چربی  به اندازه که رنگ سوپ را

 سفید نشان دهید .

۴- نمک

 زیاد شور نکنید .

 ۵- آب

 

طرز تهیه سوپ  سینه مرغ

سینه مرغ را شسته به قطعات کوچک تقسیم نماید . دیگ را روی

حرارت  گذاشته آب و گوشت ، و نمک را علاوه نماید . بگذارید

بپزند .در لحظات آخیر قیماق را علاوه کنید . کارن فلور را با مقدار

شیر سرد یا آب سرد حل نموده بالای سوپ علاوه کنید . برای سه دقیقه

 بگذارید کارن فلور نسبتا بسته شود . غذا ما آماده است .

اشتهای خوب !

 

 

 

  

 من از شلاگ زانی استفاده میکنم . که نوع شیر پر چربی تقربیا ۳۰

چربی میباشد.

 

و جهت غلیظ شدن سوپ از Soßenbinder در آلمان استفاده

میکنم .

دوستان عزیزم در افغانستان جهت بسته شدن سو پ از کارن فلور

 و جهت خوشمزه و چرب شدن سوپ از اینکه سینه مرغ خیلی خشک

است از قیماق پاکستانی استفاده کنید .

 

 کارن فلور  corn flour یا نشایسته جواری

 

 مواد لازم

 ۱- مکرونی ۲۰۰ گرام

 ۲- گوشت مرغ ۲۰۰ گرام

 ۳- روغن دلخواه

  ۴- رومی یا رب رومی  یک قاشق کلان البته از رب ها غلیظ در

غیر آن بیشتر به خصوص رب ایرانی اگر باشد مقدار زیاد  استفاده کنید

 ۵- سیر دو سه حبه

 ۶- متر( پلی ) ۱۰۰ گرام

 ۷- زردک یک دو عدد

 ۸- جواری کانسرو ۱۰۰ گرام

 ۹- آب

 ۱۰ – مساله کوری نیم قاشق خورد

اگر موجود نباشد حرفی نیست . باز هم سوپ ما خوشمزه است .

 

طرز تهیه

در بین بادیه روغن را بگذارید . داغ گردد . سیر ، رومی را علاوه

نموده بگذارید . به روغن بیاید .

گوشت مرغ  را هر حصه را دوست دارید . علاوه برای ۱۰  دقیقه

بگذارید. اگر از ران و بال ها استفاده میکنید . بهتر است قدری آب نیز

 علاوه نماید . سینه مرغ خودش آب  می اندازد .

سپس مقدار آب را بیشتر نموده بگذارید به غلیان بیاید . مکرونی ،

زردک خورد شده  را  نمک  و مساله راعلاوه نماید . اجازه دهید .

مکرونی نسبتا نرم گردد .  در آخرین لحظات غذا ما رو به

پخته شدن باشد متر را علاوه برای ۵ دقیقه بگذارید مکرون و مترنرم

شوند . حین سرویس نمودن جواری کانسرو را علاوه و غذا را سرویس

نماید . غذا ما که سوپ مکرونی . بود آماده است .

نوش جان و اشتها خوب

 

   

 

  من سوپ را خیلی کم روغن تهیه میکنم . اکثرا از رب رومی استفاده

میکنم تا باید بتوانم . سوپ خیلی کم  روغن ولی خوشمزه تهیه نمایم .

 وهمچنان در سوپ اگر پیاز را مورد استفاده قرار دهم . ازپودر پیاز

 و یا  پیاز طلایی بریان شده باشد  استفاده میکنم .

و یک نکته بسیار مهم برای دوستانم در افغانستان عزیز اند . من باری

دیدم در کابل یک نوع متر شبیه خشک شده گی بود . اماخیلی ها دیرپز

مواظب باشد در این نوع سوپ و آنهم در لحظات آخر از چنین نوع

سبزیجات دیرپز استفاده نکنید .

 

     

  متر  یا پلی

 

گوشت مرغ

 

 ران مرغ

 کانسرو جواری

 زردک

ماکرونی 

 

 

 

قروتی

مواد لازم

۱- قروت سائیده  شده گی

 ۲- روغن زرد یا نباتی

 ۳- نمک

 ۴- سیر

 ۵- نان

 

طرز تهیه

روغن زرد را داغ نموده سیر کوبیده شده را علاوه نموده سرخ

میکنند . بعدا قروت سائیده گی با مقداری بیشتر آب مخلوط نموده

بالای آن ریخته در بین کاسه ها نان را میده نموده قروتی را بالای

 آن میریزند .

ادویه جان مورد علاقه را روی پاش داده نوش جان میکنند .

 

  نوت

مردم لوگر در بین قروتی نان جواری را تر نموده و نوش جان

میکنند .

 

 

متر

 

مواد لازم

۱- روغن

۲- سیر

۳- دوغ

۴- نمک

۵- نان

 طرز تهیه

مقداری دوغ گاورا روی حرارت گذاشته همین که بریده بریده شد .

آن را با ملاقه شود داده در بین کاسه ها نان را میده نموده و

روی نان میده شده ریخته روغن و سیررا داغ  روی آن علاوه نموده

نوش جان میکنند .

 

کرو یا  تودی ښلوبه  دوغ گرم

 

مواد لازم

۱-  آرد سفید یک قاشق کلان

۲-  روغن

۳-  ماست ۲۵۰گرام

۴-  آب

۵-  سیر

۶-  زرد چوبه

۷-

 طرز تهیه

مقدار آب بالای ماست ریخته آن را توسط قاشق حل میکنیم .

روغن را داغ نموده آرد را علاوه میکنیم . بعد از اینکه آرد گلابی

شد . ماست را بالای آن علاوه نموده نمک اضافه میکنیم .

بعدا مدت کوتاه روی حرارت بر داشته در بین کاسه ها نان میده

نموده کرو را بالای آن میریزیم .

مرچ نعناع پاش داده نوش جان نماید .

 

 پیاوه تخم

 

  

 

مواد لازمه !

۱-  آرد ترمیده  دو پیمانه

۲-  آب

۳-  نمک

۴-  روغن ۲۰۰گرام

۵-  زردچوبه

۶-  چکه ۲۵۰ گرام

۷-  پیاز دو عدد

۸-  رب رومی یک قاشق کلان

 

طرز تهیه :

آرد و نمک را با هـم یکجا کنید . و کـمی آب  بالا آن عـلاوه کـنید.

بعداً توسط دست کف مال کنید وکه مـواد یـکجـا شده به شکـل کلولـه

 هـای خورد و پاشان در بیاید.

روغن پیاز ورومی را در بین یک دیگ نسبتا کلان سرخ و لعاب کنید .

زرچـوبه و دگـر مصالحه های را لازم میدانید عـلاوه کـنیـد .

بـعـداً وآب را در بیـن دیگ اضـافـه نـمـوده بگـذاریـد بـجـوش بیاید .

نمک به اندازه ی ضرورت اضافـه کنید. مـواد آماده شده را در

بین آب جوش آهسته آهسته بی اندازید و توسط ملاقه شور دهید.

که با هم نچسپد.

بعـد از آن که از پخته بودن اوماچ مـطمین شدید. آن را در بین

کاسه ها کشیده رویش چکه  بی اندازید و با مرچ سیاه نوش جان

کنید.

این غـذا در سرمای زمستـان و یا هـنگام ریـزش مورد استفـاده قـرار

میگیرد.

 

غذای مفید برای کم خونی !

مواد لازم

۱- مرغ درست یک عدد

طرز تهیه سوپ های افغانی

۲- پیاز کلان دو عدد

۳- سبزی پالک چیده میده شده ۲۰۰ گرام

۴- نسک (عدس ) یک پیمانه سرخالی

۵- نیم دسته گشنیز تازه اختیاری

۶- مرچ و نمک و رب رومی یک قاشق متوسط

۷- مساله کوری یا زردچوبه اختیاری  

 

طرز تهیه :

مرغ را شسته و توته میکنیم .پیاز ریزه

میکینم . سبزی پالک راچیده شسته ومیده

ریزه میکینم .عدس را چن آب شسته و همه

مواد تهیه شده رابا بقدرلازم آب داخل دیگ

بخار می اندازیم.

رب رومی، مرچ ومساله و نمک علاوه میکینم .

برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بخار میدهیم .

سوپ لذیذ آماده سرویس است .

اشتهای خوب !

 

 

       

  سوپ مرغ نسک و سبزی پالک

 

 سوپ سینه مرغ پیش غذای لذیذیست . طور ذیل تهیه میگردد .

مواد لازم

۱- سینه مرغ دو عدد

۲- زردک یک کیلو

طرز تهیه سوپ های افغانی

۳- رب رومی یک قاشق کلان

۴- مساله قورمه ، یا کوری

۵- مرچ و نمک بقدر لازم

۶- روغن یک قاشق

۷- پیاز کلان یک عدد

من بایک قاشق پیاز بریان عسلی و یا بدون پیاز سوپ را

 تهیه میکنم . .

۸- کارن فلاور دو قاشق ماست خوری

من بایک قاشق پیاز بریان و یا بدون پیاز سوپ را تهیه میکنم . .

۹- برای طعم بیشتر از گشنیز و شبت استفاده نمودم .

 

طرز تهیه سوپ :

سینه مرغ را شسته لقمه یی توته کنید . زردک را تراشیده  یا پیازاز

 ماشین گوشت رد کنید .

دیگ گنجایش سوپ را داشته باشد . روی حرارت گذاشته  دو لیتر

 آب و همه مواد تهیه شده را یکجا علاوه کنید .

همین زردک و سینه مرغ پخته شد . مقدار دو قاشق کارن فلاور را

 با آب سرد حل نموده بالای سوپ علاوه کنید .

وهمین که  سوپ قدری غلیظ گردید . پیش غذای ما آماده سرویس

است .

 اشتهای خوب !

 

 

 سوپ سینه مرغ

حلقه دستمال کاغذی که برای دیزان استفاده شده !

 

 سوپ سینه مرغ متردار

برای تهیه اینوع سوپ متر ( پلی ) را درپنج دقیقه  اخیر علاوه کنید .

 

خانه » اخبار و حوادث » علمی » چند درصد از مغز انسان استفاده می شود؟

ممکن است شنیده باشید که انسان تنها از ده درصد مغز خود استفاده می‌کند و اگر شما بتوانید بقیه قدرت مغز خود را رمزگشایی کنید، می‌توانید کارهای بیشتری انجام دهید. شما می توانید تبدیل به یک نابغه فوق العاده شوید و یا قدرت‌های روانی مانند ذهن‌خوانی و حرکت اجسام با نیروی ذهن را به دست آورید.

این “افسانه ده درصد” الهام‌بخش منابع بسیاری در خیالپردازی فرهنگی بوده است. به عنوان مثال، در فیلم لوسی محصول سال 2014 ، یک زن با مصرف مواد مخدر، 90 درصد از مغزش را که قبلا غیرقابل دسترس بوده را رها می‌کند و قدرت‌های خدامانند را در خود پرورش می‌دهد.

بر اساس تحقیقات سال 2013 که توسط بنیاد مایکل جی فاکس برای تحقیقات پارکینسون انجام شد، بسیاری از مردم، ازجمله حدود 65 درصد آمریکایی‌ها این افسانه را باور دارند. در مطالعه دیگری که از دانشجویان پرسیده شد انسان‌ها از چند درصد مغزشان استفاده می‌کنند، حدود یک سوم دانشجویان رشته‌های روانشناسی، پاسخ دادند.”10 درصد”.طرز تهیه سوپ های افغانی

با این حال، بر خلاف اسطوره ده درصد، دانشمندان نشان داده‌اند که انسان هر روز از تمام ظرفیت مغز خود استفاده می‌کند.

چندین مورد از شواهد وجود دارد که افسانه ده درصد را رد می‌کند.

بیشتر بخوانید:

بازسازی سلولهای مغزی

اندازه مغز با میزان هوش چه ارتباطی دارد؟

چند درصد از مغز انسان استفاده می شود؟

علم عصب‌شناسی بررسی می کند که چگونه آناتومی مغز بر رفتار، احساسات و شناخت افراد تاثیر می گذارد.

در طول سال‌ها، دانشمندان مغز نشان داده‌اند که قسمت‌های مختلف مغز مسئول اعمال خاصی هستند، از تشخیص رنگ گرفته تا حل مسائل. بر خلاف افسانه ده درصد، دانشمندان به لطف تکنیک‌های تصویربرداری مغز مانند توموگرافی انتشار پوزیترون و تصویربرداری رزونانس مغناطیسی عملکردی، ثابت کرده‌اند که همه بخش‌های مغز در فعالیت‌های روزانه ما به طور کامل استفاده می‌شود.

تا به حال تحقیقات درباره پیدا کردن یک منطقه مغز که کاملا غیر فعال باشد، به جایی نرسیده است. حتی مطالعاتی که فعالیت در سطح تک‌سلولی را اندازه گیری می کنند، هیچ بخش غیر فعال مغز را نشان نداده‌اند.

بسیاری از مطالعات تصویربرداری مغز که فعالیت مغز را هنگامی که فرد یک کار خاص را انجام می دهد، اندازه گیری می‌کنند، نشان می‌دهد که چگونه قسمت‌های مختلف مغز با یکدیگر کار می‌کنند.

به عنوان مثال، در حالی که شما این متن را در تلفن هوشمند خود می‌خوانید، برخی از قسمت‌های مغز شما، از جمله قسمت‌هایی که مسئول دید، درک مطلب و نگه داشتن گوشی شما هستند، فعالت‌ر خواهند بود.

با این حال، برخی از تصاویر مغز، به طور ناخواسته از افسانه ده درصد حمایت می‌کنند، زیرا این تصاویر، اغلب لکه‌های روشن کوچکی روی تصویر خاکستری مغز نشان می‌دهد. این ممکن است به این معنا باشد که تنها نقاط روشن در مغز فعالیت دارند، اما اینطور نیست. بلکه، لکه‌های رنگی نمایانگر مناطقی از مغز هستند که وقتی شخص کاری انجام می‌دهد، فعال‌ترند، و زمانی که شخص کاری انجام نمی‌دهد، نقاط خاکستری وجود دارد، یعنی مغز فعال است ولی به میزان کمتر.

مخالفت مستقیم با افسانه 10 درصد در افراد مبتلا به آسیب مغزی ،مثل سکته مغزی، ضربه به سر یا مسمومیت با مونواکسیدکربن، قرار می‌گیرد و کارهایی که به دلیل صدمات فوق دیگر قادر به انجام آن‌ها نیستند و یا نمی‌توانند مانند قبل انجام دهند. اگر افسانه 10 درصد درست باشد، پس آسیب به بسیاری از نقاط مغز ما، نباید بر عملکرد روزانه ما تأثیر بگذارد.

مطالعات نشان داده‌اند که آسیب رساندن به یک بخش بسیار کوچک مغز ممکن است عواقب ویرانگر داشته باشد. به عنوان مثال، اگر کسی تجربه آسیب به منطقه براکا را داشته باشد، میتواند زبان را درک کنند، اما نمیتواند به درستی کلمات را ادا کند یا به صورت روان صحبت کند.

در یک مورد بسیار افشا شده، یک زن در فلوریدا زمانی که کمبود اکسیژن نیمی از ناحیه پیشین مغزش_که 85 در از مغز را تشکیل می‌دهد_ را تخریب کرد به طور دائم “قابلیت تفکر، درک، خاطرات و احساسات که اساس انسان بودن است” را از دست داد.

یکی دیگر از شواهد علیه افسانه ده درصد، تکامل است. مغز افراد بزرگسال تنها دو درصد از جرم بدن را تشکیل می‌دهد، اما بیش از 20 درصد از انرژی بدن را مصرف می‌کند. در مقایسه، مغز بسیاری از گونه‌های مهره دار – از جمله ماهی‌ها ، خزندگان، پرندگان و پستانداران – دو تا هشت درصد انرژی بدن خود را مصرف می کنند.

مغز به وسیله میلیون ها سال انتخاب طبیعی شکل گرفته است، که این موضوع ویژگی‌های مطلوب را برای افزایش احتمال زنده ماندن به ارمغان می آورد. بعید است بدن در صورتی که تنها از 10 درصد مغز استفاده کند، مقدار زیادی از انرژی خود را به مغز اختصاص دهد.

حتی با شواهد فراوان که خلاف آن را نشان می دهد، چرا بسیاری از مردم هنوز معتقدند که انسان تنها از ده درصد مغز خود استفاده می‌کند؟ مشخص نیست که چگونه در وهله اول اسطوره گسترش یافته است، اما ممکن است از طریق کتاب‌های خودآموز محبوب شده باشد و حتی ممکن است در مطالعات قدیمی و ناقص علوم عصب‌شناسی نیز وجود داشته باشد.

جذابیت اصلی اسطوره ده درصد این ایده است که اگر شما بتوانید بقیه قدرت مغز خود را رمزگشایی کنید، می‌توانید کارهای بیشتری انجام دهید. این ایده با پیامی که توسط کتاب های خودآموز بیان می‌شود مطابقت دارد که به شما راه‌هایی را می دهد که می توانید خودتان را بهبود ببخشید.

به عنوان مثال، مقدمه لوئل توماس در کتاب مشهور دیل کارنگی، ” چطور بر دوستانمان پیروز شویم و مردم را تحت تآثیر قرار دهیم”، می‌گوید که فرد معمولی “تنها 10 درصد از توانایی ذهنی پنهانش را توسعه می‌دهد.” این بیانیه که از ویلیام جیمز، روانشناس، بیان شده، اشاره می‌کند به پتانسیل فرد برای دستیابی بیشتر، نه اینکه چقدر از مغز آن‌ها استفاده می‌شودگفته می‌شود  که انیشتین، با استفاده از افسانه ده درصد، نبوغش را توضیح داد، هرچند این ادعاها بی اساس است.

یکی دیگر از منابع اسطوره موجود در زمینه‌های ‌”ساکت” مغز از پژوهش های علوم انسانی قدیمی است. به عنوان مثال، در دهه 1930، ویلدر پنیفورد، جراح مغز و اعصاب، الکترودهای الکتریکی را به مغز بیماران مبتلا به صرع متصل کرد. او متوجه شد که برخی از نواحی مغز باعث شده بیماران احساسات مختلفی را تجربه کنند که دیگران نمی‌توانند تجربه کنند.

با تکامل تکنولوژی، محققان بعدا دریافتند که این مناطق “ساکت” مغز، که شامل لوب پیشانی است،مطمئناٌ کارکردهایی داشته‌اند.

بیشتر بخوانید:

هشت علامت تومور مغزی را بشناسید

مغز چگونه هشیاری را بوجود می آورد؟

عادات هفت گانه مضر برای سلامت مغز

صرف نظر از اینکه چگونه و کجا این افسانه ایجاد شده است و علی رغم فراوانی شواهد که نشان می‌دهد انسان از کل مغز خود استفاده می‌کند، این افسانه در تصورات فرهنگی نفوذ کرده است. با این حال، این فکر که شما می‌توانید با رمزگشایی بقیه مغزتان، تبدیل به یک نابغه یا فوق بشر با قدرت حرکت اجسام با ذهن شوید، بسیار وسوسه‌انگیز است.

thoughtco

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

طرز تهیه سوپ های افغانی
طرز تهیه سوپ های افغانی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *