آموزش طرز تهیه سرکه شیره(مخصوص آش رشته) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
سرکه قرمز 1/2 لیوان
شکر 2 لیوان
آب 1 لیوان
زعفران آب کرده2 قاشق غذا خوری
1-ابتدا شکر را داخل آب ریخته وروی حرارت ملایم میگذاریم تاشکر کاملا حل شود.
2-سپس سرکه وزعفران دم کرده را به آب وشکر اضافه کرده وروی حرارت ملایم میگذاریم تا کاملا غلیظ شود
این سرکه شیره مخصوص آش رشته است که دراستان کرمان بیشتر تهیه میشود برای عزیزانی که بعد خوردن آش رشته دچارسوزش معده یامعده درد میشوند بهتراست که ازاین سرکه شیره برای داخل آش استفاده کندطرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
دیدگاه شما
آدرس وبسایت
آموزش طرز تهیه سرکه شیره(مخصوص آش رشته) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
سرکه قرمز 1/2 لیوان
شکر 2 لیوان
آب 1 لیوان
زعفران آب کرده2 قاشق غذا خوری
1-ابتدا شکر را داخل آب ریخته وروی حرارت ملایم میگذاریم تاشکر کاملا حل شود.
2-سپس سرکه وزعفران دم کرده را به آب وشکر اضافه کرده وروی حرارت ملایم میگذاریم تا کاملا غلیظ شود
این سرکه شیره مخصوص آش رشته است که دراستان کرمان بیشتر تهیه میشود برای عزیزانی که بعد خوردن آش رشته دچارسوزش معده یامعده درد میشوند بهتراست که ازاین سرکه شیره برای داخل آش استفاده کندطرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
دیدگاه شما
آدرس وبسایت
سرکه شیره(مخصوص آش رشته)
محبوب ℳ سرکه شیره(مخصوص آش رشته) (از دسته ی چاشنی وادویه)
این سرکه شیره مخصوص آش رشته است که دراستان کرمان بیشتر تهیه میشود برای عزیزانی که بعد خوردن آش رشته دچارسوزش معده یامعده درد میشوند بهتراست که ازاین سرکه شیره برای داخل آش استفاده کند
1. ابتدا شکر را داخل آب ریخته وروی حرارت ملایم میگذاریم تاشکر کاملا حل شود.
2. سپس سرکه وزعفران دم کرده را به آب وشکر اضافه کرده وروی حرارت ملایم میگذاریم تا کاملا غلیظ شودطرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
✅ موقع سرو.
سرکه شیره(مخصوص آش رشته)
محبوب ℳ سرکه شیره(مخصوص آش رشته) (از دسته ی چاشنی وادویه)
این سرکه شیره مخصوص آش رشته است که دراستان کرمان بیشتر تهیه میشود برای عزیزانی که بعد خوردن آش رشته دچارسوزش معده یامعده درد میشوند بهتراست که ازاین سرکه شیره برای داخل آش استفاده کند
1. ابتدا شکر را داخل آب ریخته وروی حرارت ملایم میگذاریم تاشکر کاملا حل شود.
2. سپس سرکه وزعفران دم کرده را به آب وشکر اضافه کرده وروی حرارت ملایم میگذاریم تا کاملا غلیظ شودطرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
✅ موقع سرو.
دستور
نقل شده از بانویی با 58 سال کدبانوگری و با سن 72 سال
اشکنه
گوشت هشت لیوان
پیاز
خام دو عدد بزرگ (خلالی خرد شده)
قیصی
نیم کیلو
آلو
خشک نیم کیلو
طرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
نخود
دو لیوان (نخود را از 12 ساعت قبل خیسانده و جداگانه می پزیم)
سرکه
یک لیوان
شیره
انگور (یا شکر) یک لیوان
کوفته
ریزه 300 گرم
رشته
خام 3 مشت
سبزی پاک کرده (تره/ جعفری) نیم کیلو
نمک
و روغن به میزان لازم
ابتدا
قیصی و آلو را در آب می خیسانیم. پیازهای خلالی خرد شده را در کمی روغن تفت
میدهیم. سپس آلو را به همراه اشکنه گوشت و کوفته های ریز داخل پیاز ریخته و
میگذاریم تا کمی بپزد. بعد از پخت آلو، نخودهای پخته شده، قیصی و سبزی آش را اضافه
میکنیم و و در صورت غلیظ بودن، آب جوش به آش اضافه میکنیم و میگذاریم چند جوش
بزند. در ادامه رشته آش را اضافه کرده. در آخر بعد از پخت همه مواد سرکه و شیره را
به آش می افزاییم. بعد از پنج دقیقه آش آماده سرو است.
© 2014-2020 تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه سانازسانیا و برای این گروه محفوظ است.
دستور
نقل شده از بانویی با 58 سال کدبانوگری و با سن 72 سال
اشکنه
گوشت هشت لیوان
پیاز
خام دو عدد بزرگ (خلالی خرد شده)
قیصی
نیم کیلو
آلو
خشک نیم کیلو
طرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
نخود
دو لیوان (نخود را از 12 ساعت قبل خیسانده و جداگانه می پزیم)
سرکه
یک لیوان
شیره
انگور (یا شکر) یک لیوان
کوفته
ریزه 300 گرم
رشته
خام 3 مشت
سبزی پاک کرده (تره/ جعفری) نیم کیلو
نمک
و روغن به میزان لازم
ابتدا
قیصی و آلو را در آب می خیسانیم. پیازهای خلالی خرد شده را در کمی روغن تفت
میدهیم. سپس آلو را به همراه اشکنه گوشت و کوفته های ریز داخل پیاز ریخته و
میگذاریم تا کمی بپزد. بعد از پخت آلو، نخودهای پخته شده، قیصی و سبزی آش را اضافه
میکنیم و و در صورت غلیظ بودن، آب جوش به آش اضافه میکنیم و میگذاریم چند جوش
بزند. در ادامه رشته آش را اضافه کرده. در آخر بعد از پخت همه مواد سرکه و شیره را
به آش می افزاییم. بعد از پنج دقیقه آش آماده سرو است.
© 2014-2020 تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه سانازسانیا و برای این گروه محفوظ است.
شرکت در کلاس آموزشی حفظ سلامت معده و کبد با گواهینامه معتبر
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
طرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
وب سایت
| طبایع مرجع طب سنتی ایران © 1398 – تمامی حقوق محفوظ است. |
این آش به دلیل داشتن انواع خشکبار بسیار مفیده و میتونه یه غذای کامل محسوب بشه.واسه اونایی که دوست دارن طعمهای متفاوت رو امتحان کنن توصیه میکنم یکبار هم شده این آش رو درست کنن.
مواد لازم:(برای 8 نفر)
طرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
نخود پخته نصف پیمانه
سبزی شامل تره و جعفری و خیلی کم شوید 750 گرم
رشته آش 250 گرم
قیصی 30 عدد
آلوچه خشک 30 عدد
آلبالو نصف پیمانه
گردو 5 عدد
خلال بادام 2 قاشق
پیاز 1 عدد
سرکه 1 استکان
شیره انگور 1 استکان(یا معادل آن شکر)
روغن 2 قاشق
نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید در حدی که فقط کمی نرم بشه.
به پیاز آب و نمک اضافه کنید وقتی به جوش اومد آلوچه و خلال بادام و گردوی خرد شده رو اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت بجوشد و آلوچه نرم شوند.
بقیه مواد رو اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها و رشته پخته شود.طرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
در آخر پخت سرکه و شکر یا شیره انگور را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بجوشانید.
نکته:
مقدار خشکبار رو میتونید کم یا زیاد بریزید.
چون غلظت سرکه ها فرق میکند سرکه شیره را کم کم بریزید و تست کنید تا به طعم دلخواه برسید.
این آش به دلیل داشتن انواع خشکبار بسیار مفیده و میتونه یه غذای کامل محسوب بشه.واسه اونایی که دوست دارن طعمهای متفاوت رو امتحان کنن توصیه میکنم یکبار هم شده این آش رو درست کنن.
مواد لازم:(برای 8 نفر)
نخود پخته نصف پیمانه
سبزی شامل تره و جعفری و خیلی کم شوید 750 گرم
رشته آش 250 گرم
طرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
قیصی 30 عدد
آلوچه خشک 30 عدد
آلبالو نصف پیمانه
گردو 5 عدد
خلال بادام 2 قاشق
پیاز 1 عدد
سرکه 1 استکان
شیره انگور 1 استکان(یا معادل آن شکر)
روغن 2 قاشق
نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید در حدی که فقط کمی نرم بشه.
به پیاز آب و نمک اضافه کنید وقتی به جوش اومد آلوچه و خلال بادام و گردوی خرد شده رو اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت بجوشد و آلوچه نرم شوند.
بقیه مواد رو اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها و رشته پخته شود.
در آخر پخت سرکه و شکر یا شیره انگور را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بجوشانید.
نکته:
مقدار خشکبار رو میتونید کم یا زیاد بریزید.
چون غلظت سرکه ها فرق میکند سرکه شیره را کم کم بریزید و تست کنید تا به طعم دلخواه برسید.
این آش به دلیل داشتن انواع خشکبار بسیار مفیده و میتونه یه غذای کامل محسوب بشه.واسه اونایی که دوست دارن طعمهای متفاوت رو امتحان کنن توصیه میکنم یکبار هم شده این آش رو درست کنن.
مواد لازم:(برای 8 نفر)
طرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
نخود پخته نصف پیمانه
سبزی شامل تره و جعفری و خیلی کم شوید 750 گرم
رشته آش 250 گرم
قیصی 30 عدد
آلوچه خشک 30 عدد
آلبالو نصف پیمانه
گردو 5 عدد
خلال بادام 2 قاشق
پیاز 1 عدد
سرکه 1 استکان
شیره انگور 1 استکان(یا معادل آن شکر)
روغن 2 قاشق
نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید در حدی که فقط کمی نرم بشه.
به پیاز آب و نمک اضافه کنید وقتی به جوش اومد آلوچه و خلال بادام و گردوی خرد شده رو اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت بجوشد و آلوچه نرم شوند.
بقیه مواد رو اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها و رشته پخته شود.طرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
در آخر پخت سرکه و شکر یا شیره انگور را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بجوشانید.
نکته:
مقدار خشکبار رو میتونید کم یا زیاد بریزید.
چون غلظت سرکه ها فرق میکند سرکه شیره را کم کم بریزید و تست کنید تا به طعم دلخواه برسید.
این آش به دلیل داشتن انواع خشکبار بسیار مفیده و میتونه یه غذای کامل محسوب بشه.واسه اونایی که دوست دارن طعمهای متفاوت رو امتحان کنن توصیه میکنم یکبار هم شده این آش رو درست کنن.
مواد لازم:(برای 8 نفر)
نخود پخته نصف پیمانه
سبزی شامل تره و جعفری و خیلی کم شوید 750 گرم
رشته آش 250 گرم
طرز تهیه سرکه شیره برای اش رشته
قیصی 30 عدد
آلوچه خشک 30 عدد
آلبالو نصف پیمانه
گردو 5 عدد
خلال بادام 2 قاشق
پیاز 1 عدد
سرکه 1 استکان
شیره انگور 1 استکان(یا معادل آن شکر)
روغن 2 قاشق
نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید در حدی که فقط کمی نرم بشه.
به پیاز آب و نمک اضافه کنید وقتی به جوش اومد آلوچه و خلال بادام و گردوی خرد شده رو اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت بجوشد و آلوچه نرم شوند.
بقیه مواد رو اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها و رشته پخته شود.
در آخر پخت سرکه و شکر یا شیره انگور را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بجوشانید.
نکته:
مقدار خشکبار رو میتونید کم یا زیاد بریزید.
چون غلظت سرکه ها فرق میکند سرکه شیره را کم کم بریزید و تست کنید تا به طعم دلخواه برسید.
0