طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره
طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره

سالاد الویه یک سالاد معروف و پرطرفدار روسی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن مرغ ، سیب زمینی ، سس مایونز و خیارشور هستند. سالاد الویه در کشورهای اروپایی با نام سالاد روسی شناخته می شود. این سالاد غذای اصلی شب سال نو در کشور روسیه نیز می باشد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد الویه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد الویه در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا باید مرغ را آبپز کنیم. برای این منظور گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه قرار می دهیم تا بپزد. برای گرفتن بوی مرغ می توانیم از پیاز یا مقداری زردچوبه استفاده کنیم. پس از اینکه مرغ پخت آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.

در این مرحله سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را با مقداری آب در یک قابلمه قرار می دهیم تا آبپز شوند. پس از اینکه سیب زمینی ها و تخم مرغ ها پختند آنها را پوست می گیریم و کنار می گذاریم. در این قسمت باید مواد سالاد را به خوبی مخلوط کنیم.

مرغ خرد شده را در یک ظرف بزرگ می ریزیم. سیب زمینی و تخم مرغ را نیز روی مرغ رنده می کنیم و مقداری فلفل سیاه و نمک روی مواد سالاد می ریزیم. خیارشور را به صورت جداگانه رنده می کنیم تا آبش باعث شل شدن سالاد الویه نشود.

طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره

دوره مقدماتی php

پس از اینکه خیارشور را رنده کردیم با دست فشارش می دهیم تا آبش گرفته شود سپس به دیگر مواد سالاد الویه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. برای نخود فرنگی می توانید از کنسرو هم استفاده کنید.

اگر نمی خواهید از کنسرو استفاده کنید باید نخودفرنگی را قبل از ریختن در سالاد آبپز کنید. پس از اضافه کردن نخود فرنگی به مقدار دلخواه سس مایونز روی سالاد می ریزیم و خوب مواد سالاد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه مواد سالاد به خوبی یکدست شدند مواد را در ظرف مخصوص سالاد می ریزیم و روی سالاد را با خیارشور ، ذرت ، گوجه فرنگی و … تزیین می کنیم. سپس سالاد را حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب خنک شود سپس سرو می کنیم.

در تهیه سالاد الویه مانند سالاد ماکارونی شما آزادی عمل زیادی دارید. مثلا در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ را حذف کنید و از کالباس مرغ یا هر کالباس دیگری استفاده نمایید. ضمن اینکه می توانید مواد دیگری مانند ذرت یا هویج هم به سالاد خود اضافه کنید.

امتیاز دهید


3.3
از

726


298
کالری


15 گرم
چربی


32 گرم
کربوهیدرات

طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره


10 گرم
پروتئین

بعضی از سالادها مثل الویه و سالاد ماکارونی را همه به عنوان یک وعده غذای اصلی میشناسیم. سالاد الویه غذایی است که همه ما به خوبی با آن آشنا هستیم ولی جالب است بدانید که این سالاد در اصل مربوط به شوروی سابق بوده و حتی امروزه در روسیه و کشورهای اطراف آن در شب سال نو سرو میشود. البته الویه در ایران و بعضی کشورهای اروپایی هم رواج زیادی پیدا کرده است.

معمولاً در سالاد الویه از موادی از قبیل سیب زمینی آب پز، ژامبون یا مرغ پخته، تخم مرغ آب پز، خیارشور، نخود فرنگی و هویج استفاده میشود. پایه الویه سیب زمینی پخته و سس مایونز است. انتخاب بقیه مواد تا حد زیادی سلیقه ای است و بستگی به ذائقه شما دارد. در اینجا از ژامبون گوشت استفاده شده ولی شما میتوانید سالاد الویه با مرغ هم تهیه کنید که دستور تهیه اش هم در سایت ایران کوک موجود هست.

 

 

 

 

قبل از هر چیز سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را آب پز کنید.به این ترتیب که آنها را با چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و حدود 1 ساعت روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته شوند. جهت اطمینان از پخته بودن سیب زمینی میتوانید چنگالی را داخل آن ها فرو کنید. سپس سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را پوست بگیرید و با دنده ریز رنده کنید. اگر دوست دارید کمی تکه های سیب زمینی زیر دندان حس شوند، میتوانید به جای رنده آنها را با گوشتکوب بکوبید یا از رنده درشت تر استفاده کنید.

 

 

خیارشور را هم رنده کنید و همراه سیب زمینی و تخم مرغ داخل کاسه ای بریزید. ژامبون را نیز خرد کنید و سپس همراه مخلوط سبزیجات (نخودفرنگی، هویج و ذرت)کنسروی یا پخته به بقیه مواد سالاد اضافه کنید.

 

 

سس مایونز و ماست را در ظرف دیگری بریزید. نمک، فلفل و در صورت تمایل کمی آبلیمو و پودر سیر بزنید (اگر خیارشور شما ترش است بهتر است از آبلیمو صرف نظر کنید). خوب با هم مخلوط کنید.

 

 

سس را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید.

 

 

الویه را بچشید و اگر لازم است به آن نمک و فلفل بیشتری بزنید. پس از مخلوط کردن مواد و آماده شدن سالاد الویه آن را در ظرف بریزید و تزیین کنید و حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و آماده سرو شود.

 

 

-حتماً سیب زمینی را با پوست بپزید. در غیر این صورت سالاد الویه شما شل میشود و نمیتوانید آن را به خوبی تزیین کنید.

– به جای کنسرو میتوانید از نخودفرنگی، هویج و ذرت آبپز شده استفاده کنید.

– هویج را در سالاد الویه رنده نکنید چون باعث شل شدن سالاد میشود.

– سالاد الویه سرد خوشمزه تر است.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

خیلى عالى بود واقعا دست مریزاد

طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره

دوستان خامه رو فراموش نکنید طعمش خیلی بهتر میشه

سلام.هویج را باید خرد کنیم؟

اضافه کردن خامه و همینطور کره در الویه طعم خوبی به آن می دهد.

سیب زمینی های کوچک نیم ساعته پخته میشن و این طوری الویه زودتر آماده میشه.

مرسی از دستور پخت سالاد الویه

سلام عالی بود مرسی من ۱۳ سالمه میخوام ‌که یه سالاد علویه برای اولین بار درست کنم بنظرم خوب در بیاد ممنون از سایت خوبتون

مطمئنم که الویه شما هم عالی میشه. موفق باشید.

سلام مرسی واقعا عالی بود

خوشحالم که از طرز تهیه الویه استفاده کردید

عالی .حرف نداره.بی نظیره

عنوان “بی نظیر” مختص خدای متعالست بقیه همه نظیر دارند ان شاءا… تعالی

عالی

خیلی خیلی خوب است ولی مدت پختش زیاده

سیب زمینی های کوچک نیم ساعته پخته میشن و این طوری الویه زودتر آماده میشه.

با سیب زمینی های کوچک که نیم ساعته پخته میشن الویه زودتر آماده میشه.

عالی

خوب بود ولی زیاد جا می گیره

سلام و خسته نباشید من نفهمیدم اونجاشو که میگین آب بپزه بعدش خرد کنید تو آب بپزه خودش باز میشه اینجوری بگم له میشه

سلام مونا جان. همه مواد رو یکبار میپزیم. دوباره متن رو با دقت بخون

سلام عزیزان
من این سالاد رو میخوام اختصاصی برای همسرم درست کنم چون خیلی دوست داره
میخوام با کمک دستور آشپزی شما درستش کنم اگر خوب در اومد که ممنون و مرسی از شما اگه نه هم بازم مرسی از شما
جوابش رو اینجا خواهم نوشت..

سلام مجید جان امیدواری که خوب در بیاد

سلام عزیزان
من این سالاد رو میخوام اختصاصی برای همسرم درست کنم چون خیلی دوست داره
میخوام با کمک دستور آشپزی شما درستش کنم اگر خوب در اومد که ممنون و مرسی از شما اگه نه هم بازم مرسی از شما
نهایتآ جوابش رو همینجا خواهم نوشت..

سلام مجید جان. منتظر جوابش هستیم!

سلام عزیزان
من این سالاد رو میخوام اختصاصی برای همسرم درست کنم چون خیلی دوست داره
میخوام با کمک دستور آشپزی شما درستش کنم اگر خوب در اومد که ممنون و مرسی از شما اگه نه هم بازم مرسی از شما
نهایتآ جوابش رو اینجا خواهم نوشت..

ممنون از لطفت مجید عزیز. مطمئنم خوشمزه میشه و همسرتون خوشش میاد.
منتظر کامنتت هستم

سلام،عالی بود مرسی من دوازده سالمه و برای اولین بار به مامانم گفتم میخوای غذا درست کنم و بدون کمک مامانم تونستم سالاد الویه درست کنم مرسی از شما????……

نازنین جان خوشحالم که تونستی این غذا رو درست کنی و مطمئنم که عالی شده.
دستور غذاهای دیگه رو هم امتحان کن

عالی بود.

عالی بود مرسی

عالی بود

ممنونم.

اگه میشه اموزش خیاطی هم بزارین

عزیزم راستش در این زمینه هیچ تخصصی ندارم اما اگه تونستم مطالب خیاطی هم شاید بذارم

سلام سایت فوق العاده ای دارین قسمت اشپزی عالیه تشکر

سلام طرز پخت مرغ شکم پر را در سایت بگذارید

سلام یعنی مثل سالاد سیب زمینی درست میشه ؟ بجای رنده کردن سیب زمینی میتونیم نگینی خُردش کنیم ؟!

تقریبا مشابه سالاد سیب زمینی درست میشه ، بله میتونید ریز خردش کنید

سلام کاراتون عالیه من خیلی به این سایت علاقمند هستم سرکار برای اینکه خستگیم در بیاد به اینجا میام و با لذت مطالبتون رو مطالعه می کنم خیلی دوستتون دارم و براتون آرزوی موفقیت می کنم

ممنون لیلا جان ، خوشحالم از سایت خوشت میاد

سلام.خیلی جالب من تاحالابااین طرزتهیه درست نکردم.میخام امتحان کنم امیدوارم همه خوششون بیاد.نماز روزه هاتون قبول.

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 

 

طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه با مرغ

 

توصیه ی سرآشپز

*. پیر و جوان این غذا را دوست دارند و در میان نان ساندویچی با یک لیوان نوشابه لذیذتر هم می شود. اما متخصصان تغذیه مصرف نوشابه را ممنوع می کنند و سس مایونز، به عنوان یکی از چاق کننده های اصلی، باید محدود به مصرف برسد بنابراین اگر قصد دارید سالاد الویه بخورید، نوشابه را حذف و سس مایونز را حساب شده و مشخص به این غذا اضافه کنید، اما نکته های دیگری هم هستند که باید هنگام آماده کردن این سالاد یا بهتر بگوییم این غذا (به دلیل کالری فراوان) به آن ها توجه کنید.

 

مقدار کالری

*. مواد اولیه الویه تقریباً 1770 کیلوکالری انرژی دارند و اگر این غذا میان 4 نفر تقسیم شود، هر یک بیش از 440 کیلوکالری انرژی دریافت خواهند کرد که این میزان نسبتاً بالاست، بنابراین اگر قصد دارید این غذا را در وعده شام بخورید، بهتر است نصف آن را میل کنید زیرا اگر این سالاد با نان خورده شود، به ازای هر 30 گرم نان 80 کیلوکالری دیگر به میزان انرژی یاد شده اضافه خواهد شد.

 

همراه این غذا

*. این سالاد را می توانید با گوجه فرنگی تازه و زیتون سرو کنید. نانتان نیز بهتر است از نوع سبوس دار باشد. برگ های تازه کاهو و حتی بروکلی های خرد شده هم می توانند همراه این غذا سرو شوند.برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خرد کنید و به سایر محتویات بیفزایید

 

طرز تهیه الویه :

*. سیب زمینی و تخم مرغ ها را در قابلمه های جداگانه آب پز کنید. بعد از خنک شدن، آن ها را در کاسه ای بزرگ رنده کنید.

*. مرغ را با پیاز، کمی زردچوبه و نمک بپزید و پس از پخت کامل، ریش ریش کنید.

*. خیارشورها را نگینی و بسیار ریز خرد کنید و به این مخلوط بیفزایید.

*. نخودفرنگی را هم در قابلمه ای همراه کمی نمک آب پز و پس از پخت آبکش کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.

*. در نهایت، تمام این مواد غذایی را با هم مخلوط و با سس مایونز مزه دار کنید و 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

*. تا طعم دار شوند. پس از گذشت این مدت زمان، الویه را با نان (ترجیحاً نان سبوس دار) سرو کنید.

 

مـواد لازم الویه برای 4 نفر :

 

طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره

 

7 شرط الویه :

*. سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با این تفاوت که در آن به جای سس مایونز از روغن زیتون استفاده می شود و برعکس سالاد الویه تمام مواد از سیب زمینی تا خیارشور را نگینی خرد می کنند و سیب زمینی هایش خیلی نرم نیستند که بافت خود را از دست بدهند. پیازچه نیز از دیگر مواد تشکیل دهنده این غذاست، اما نکته هایی که باید در تهیه سالاد الویه به آن ها توجه کرد:

*. 1. برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خرد کنید و به سایر محتویات بیفزایید.

*. 2. برخی افراد به سالاد الویه فلفل دلمه ای، ذرت یا کالباس اضافه می کنند اما این کار را توصیه نمی کنم زیرا نه تنها طعم مناسبی ایجاد نمی کند، بلکه غذای به دست آمده دیگر سالاد الویه نخواهد بود.

*. 3. چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آب لیموی تازه است. آب لیمو را فقط باید به اندازه ای اضافه کرد که بوی تخم مرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.

*. 4. بهتر است خیارشورها را قبل از افزودن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز خردشان کنید آنگاه آن ها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان گرفته شود. این کار هم باعث می شود سالاد آب نیندازد و هم بوی نامناسب و ترشیدگی از غذا به مشام نرسد.

*. 5. همراه این غذا فقط نان آن هم نان های سنتی مانند نان بربری یا سنگک را به شما توصیه می کنم که البته بهتر است سبوس دار باشند.

*. 6. از رنده کردن مواد غذایی مانند هویج یا خیار شور جدا خودداری کنید زیرا این کار باعث می شود سالاد الویه آب بیندازد.

*. 7. برای آنکه ماندگاری این غذا افزایش پیدا کند، فقط به میزان مصرف هر وعده به محتویات سالاد سس مایونز اضافه کنید زیرا در غیر این صورت به سرعت فاسد خواهد شد.

*. چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آب لیموی تازه است. آب لیمو را فقط باید به اندازه ای اضافه کرد که بوی تخم مرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.

 

اگر چاق هستید

*. پیشنهاد می کنیم از میزان سس مصرفیتان کم و به جای آن سالاد را با ماست مزه دار کنید. این غذا را به دلیل اینکه به اندازه کافی کالری دارد، فقط با کمی برگ تازه کاهو و گوجه فرنگی خرد شده بخورید نه با نان.

 

اگر فشار خون دارید

*. از آنجایی که این غذا با سیب زمینی تهیه می شود و سیب زمینی منبع پتاسیم است، برای شما مناسب است. البته با کمی تغییر می توان آن را مناسب تر کرد به این ترتیب که حداقل خیار شور را افزود و به جای آن کمی پیازچه خردشده اضافه کرد و سس مایونز را حذف و به سالاد ماست زد.

 

اگر یبوست دارید

*. بهتر است همراه این غذا فیبر بیشتری دریافت کنید به همین دلیل سالاد را با برگ های تازه کاهو، فلفل دلمه ای و حتی سبزی خوردن بخورید و در صورت تمایل به خوردن نان، بهتر است نانتان از نوع سبوس دار باشد. به جای سس مایونز در این غذا کمی روغن زیتون بریزید.

 

خواص نخود فرنگی :

سرشار از ویتامین C

*. نصف فنجان نخودفرنگی پاک شده یعنی در حدود ۹۰ گرم از این نخودهای سبز ۵۰ درصد نیاز روزانه ما به ویتامین C را تامین می کند. ویتامین C برای رشد و ترمیم بافت های بدن و همچنین برای ساخت کلاژن لازم است. باید بدانید که کلاژن پروتئین لازم برای سلامت غضروف ها، پوست و تاندون ها می باشد و بدون آن کار این بافت ها لنگ می شود. از این ها گذشته وجود ویتامین C برای جذب بیشتر آهن لازم است. باید بدانید که بدن ما نمی تواند این ویتامین را ذخیره کند برای همین لازم است که هر روز ویتامین C بدن تان را از طریق مصرف مواد غذایی سرشار از این ویتامین تامین کنید. مصرف نخودفرنگی یکی از روش های تامین این ویتامین ضروری بدن می باشد.

 

اختصاصی آکاایران

 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

سالاد الویه یکی از غذاهای ملل محسوب می شود که به دلیل طعم فوق العاده آن در سرتاسر کشورها به شیوه های مختلفی تهیه می شود. برای ایجاد طعمی ایده آل, اعمال نکاتی در طی تهیه این سالاد ضروری است.

سالاد الویه یکی از سالادهای محبوب نزد ایرانیان می باشد. این سالاد بین المللی از ترکیبات اصلی گوشت, سیب زمینی آب پز, سس مایونز و خیارشور تشکیل شده است. سالاد الویه جزء غذاهای سرد به شمار می رود و در سفره های ایرانی به عنوان عصرانه و شام تهیه می شود. در این مطلب با طرز تهیه سالاد الویه به همراه نکاتی کلیدی جهت طعم ایده آل آشنا می شویم.

سالاد الویه غالبا با گوشت مرغ و یا کالباس تهیه می شود. با این وجود ترکیب هر دو این مواد می تواند طعم لذیذ و خوشمزه ایی به سالاد بدهد. برای تهیه این سالاد علاوه بر مواد اصلی از موادی همچون نخود فرنگی, هویج, تخم مرغ و ادویه ها استفاده می شود.

طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره

برای تهیه این سالاد ابتدا سیب زمینی پخته شده را به شکل پوره درآورید برای این کار می توانید هم از رنده و هم از غذاساز استفاده کنید. سپس تخم مرغ را نیز رنده کرده و با سیب زمینی مخلوط کنید. ظرفی بزرگ در نظر بگیرید و سالاد را در آن اماده کنید. خیار شور, سینه مرغ, کالباس, هویج, نخود فرنگی که از قبل آن ها را به شکلی که بیان کردیم, آماده کرده اید به مخلوط پوره سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید و این مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری نمک و آب لیمو به سالاد اضافه کرده و دوباره مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس سس سالاد را تهیه کنید. به منظور تهیه سس سالاد و مخلوط کردن آن با سالاد الویه, توصیه می شود سس مایونز را کمی رقیق تر کنید. برای این منظور 6 قاشق غذاخوری سس مایونز را با 3 قاشق غذاخوری آب مرغ مخلوط کنید و برای ایجاد طعمی بهتر مقداری فلفل سیاه نیز به آن اضافه کنید.

یکی از فاکتور ها در طرز تهیه سالاد الویه, تزیین آن است. برای تزیین سالاد الویه می توان از گوجه فرنگی, زیتون سبز و سیاه, سبزیجات, کاهو و پیازچه و نعناع استفاده کرد تا علاوه بر طعم ایده آل سالاد الویه, این غذا زیباتر نیز شود.

این سالاد یکی از سالادهایی است که در برخی از مراسم ها از جمله جشن تولدها به عنوان عصرانه تهیه می شود و می توان آن را به شیوه های مختلفی تزیین کرد.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

خوب بود

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98

طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره
طرز تهیه سالاد الویه مرغ دونفره
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *