طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله

دوره مقدماتی php
طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله
طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله

باسلوق یا راحت الحلقوم یکی از خوردنی های بسیار خوشمزه و عالی است که طرفداران زیادی دارد و طمئنا طعم و مزه بی نظیر آن برای همه ما تداعی کننده دوران خوش کودکی است. از این رو قصد داریم در این مطلب به ارائه طرز تهیه باسلوق خوشمزه و عالی بپردازیم که می تواند خوراکی مناسبی برای عصرانه، پذیرایی از مهمان ها و حتی شب یلدا و عید نوروز نیز باشد. تا پایان همراه ما باشید و با روشی ساده و آسان برای تهیه باسلوق خانگی آشنا شوید.

آشپزی و شیرینی پزی هنری زیبا و دلچسب است که اغلب بانوان هنرمند علاقه زیادی به یادگیری آن دارند. در مباحث قبل به ارائه طرز تهیه شیرینی گردویی و همچنین طرز تهیه شیرینی نارگیلی پرداختیم که خوشبختانه با استقبال شما عزیزان روبرو شد، در این مقاله قصد داریم به معرفی روشی ساده برای تهیه باسلوق بپردازیم. روش های متعددی به عنون طرز تهیه باسلوق ارائه گردیده است که هریک نتیجه ایی متفاوت و خاص دارند. اما ما در این مطلب روشی را برای تهیه باسلوق خانگی ارائه می دهیم که امتحان شده و کامل است و نتیجه ایی عالی دارد. در ادامه همراه ما باشید و از این دستور فوق العاده نهایت استفاده را ببرید.

روش تهیه باسلوق میوه ای یا ژله ای همانند طرز تهیه مسقطی است که نتیجه ایی فوق العاده عالی و دلچسب دارد. برای شروع نشاسته را با آب حل کنید و سپس شکر و یک بسته پودر ژله را نیز اضافه کنید. بعد از حل شدن، گلاب را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله

دوره مقدماتی php

سپس روی حرارت ملایم گذاشته و آرام هم بزنید تا خودش را بگیرد و غلیظ شود.

حال سینی مناسبی انتخاب نموده و کف آن را چرب کنید و پودر نارگیل بپاشید و مواد باسلوق را از روی حرارت برداشته و در سینی بریزید.

صبر کنید تا باسلوق ها به مدت شش یا هفت ساعت در یخچال بماند. سپس آنها را برش زده و یا با قالب های سرینی پزی فرم دهید و در پودر نارگیل بغلطانید.

باسلوق های شما آماده است، در صورت دلخواه می توانید انها را با گردو یادام یا پسته تزیین کنید.

بهتر است باسلوق های میوه ایی را با ژله های ترش مثل لیمو، پرتقال یا تمشک تهیه کنید تا طعم باسلوق شما ایده آل و عالی گردد.

با طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه و عالی آشنا شدید، امیدواریم با استفاده از روش ذکر شده اقدام به تهیه باسلوق نموده و باسلوق هایی خوشمزه و عالی تهیه نمایید. از شما دوستان علاقه مند دعوت می نماییم با کلیک بر روی آشپزی با دیگر دستورات امتحان شده و عالی برای تهیه انواع کیک و شیرینی و دسر های خوشمزه و مجلسی آشنا شوید.

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

باسلوق شیرینی سنتی و خوشمزه ایرانی است که در انواع طعم های مختلف تهیه می شود؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه باسلوق را به صورت مرحله به مرحله و با 2 روش مختلف مشاهده خواهید کرد.

اغلب کدبانوهای ایرانی به پخت شیرینی های خوشمزه و خوش طعم علاقه مند هستند. شیرینی های ایرانی انواع مختلفی دارند که باسلوق یکی از انواع این نوع شیرینی ها است؛ طرز تهیه باسلوق در منزل راحت و آسان است و شما می توانید این نوع شیرینی را با روش های مختلف تهیه کنید.

باسلوق ژله ای و باسلوق ساده مغز دار از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار هستند و کدبانوهای عزیز می توانند این شیرینی ها را برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی در خانه تهیه نمایند و پذیرایی با شکوهی را از مهمان های خود داشته باشند؛ طرز تهیه باسلوق مشابه طرز تهیه راحت الحلقوم و طرز تهیه مسقطی است.

در این مطلب با روش تهیه دو نوع شیرینی باسلوق مختلف در خدمت شما خانم های عزیز هستیم که اگر در پخت این شیرینی ها فوت و فن هایی را رعایت کنید می توانید باسلوق ژله ای و باسلوق ساده خوشمزه ای را تهیه کنید و از طعم بی نظیر این شیرینی ها نهایت لذت را ببرید.طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله

در مرحله اول طرز تهیه باسلوق ژله ای نشاسته را در ظرف مناسبی بریزید سپس دو پیمانه آب سرد به نشاسته اضافه کنید و نشاسته را در آب سرد به خوبی حل کنید. پودر ژله را به همراه یک لیوان آب جوش در ظرف مناسبی بریزید و ظرف را روی حرارت کتری و یا سماور قرار دهید تا پودر ژله در آب حل شود سپس اجازه دهید پودر ژله به خوبی خنک شود. پودر ژله سرد را به نشاسته اضافه کنید و مخلوط این مواد را در قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و نشاسته و پودر ژله را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

بعد از اینکه رنگ نشاسته براق شد کره و گلاب و شکر را به مخلوط نشاسته و پودر ژله اضافه کنید (توجه داشته باشید که همه این مراحل را باید با سرعت انجام دهید تا مواد باسلوق ته نگیرند)‌ بعد از اینکه مواد باسلوق به خوبی سفت شدند زیر شعله گاز را خاموش کنید. در کف ظرف مناسبی مقداری پودر نارگیل بپاشید سپس نیمی از باسلوق را در ظرف بریزید و روی باسلوق مقداری پودر نارگیل و یا مغز بریزید و سپس باقی مانده باسلوق را در ظرف بریزید و باسلوق را در یخچال قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.

1. اگر تمایل دارید باسلوق ژله ای شبیه به باسلوق هایی که در مغازه ها وجود دارند شود می توانید 3 قاشق پودر ژلاتین به مخلوط پودر ژله و آب جوش اضافه کنید.
2. برای زیباتر شدن ظاهر باسلوق بهتر است پودر ژله با رنگ تیره تری را انتخاب نمایید.
3. اگر می خواهید باسلوق رنگی تر شود می توانید به پودر ژله چند قطره خوراکی همرنگ با پودر ژله اضافه کنید.
4. در صورت تمایل می توانید باسلوق را طی چند مرحله در ظرف مورد نظر خود بریزید و در هر مرحله بین هر لایه پودر نارگیل و یا مغز دلخواه خود را بریزید.

نشاسته را در ظرف مناسبی بریزید.

 

دو پیمانه آب سرد به نشاسته اضافه کنید.

نشاسته را در آب به خوبی حل کنید.

مخلوط نشاسته و آب را در صافی بریزید و از صافی آن ها را رد کنید سپس نشاسته صاف شده را در قابلمه تفلونی بریزید و قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید بعد از اینکه نشاسته مقداری گرم شد شکر را به نشاسته بیفزایید.

مخلوط نشاسته و شکر را به صورت مرتب هم بزنید تا از گلوله شدن نشاسته جلوگیری شود اگر مخلوط نشاسته و شکر گلوله شد با کمک پشت قاشق آن ها را صاف کنید.

سپس گلاب را به مخلوط نشاسته و شکر اضافه نمایید و هم زدن مواد شیرینی باسلوق را تا زمانی ادامه دهید که نشاسته به خوبی سفت شود.

بعد از سفت شدن نشاسته کره را به مخلوط نشاسته اضافه کنید و مخلوط نشاسته را به خوبی هم بزنید.

توجه داشته باشید که در انتها باید مخلوط نشاسته شبیه خمیر شود و حالت چسبندگی نداشته باشد.

در مرحله بعدی طرز تهیه باسلوق ساده مقداری از پودر نارگیل را روی یک سینی بریزید و خمیر باسلوق را روی پودر نارگیل به خوبی پهن نمایید و گردو ها را در یک طرف خمیر قرار دهید و به کمک کاغذی خمیر را رول کنید سپس دو طرف خمیر را به هم بچسبانید و اجازه دهید تا باسلوق رولتی مقداری خنک شود.

سپس باسلوق را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده باسلوق را از یخچال بیرون آورید و باسلوق را به شکل دلخواه برش بزنید و برای سرو در ظرف مناسبی قرار دهید.

1. برای خوش طعم تر شدن باسلوق ساده می توانید به مخلوط نشاسته مقداری زعفران اضافه کنید.
2. برای خوشمزه تر شدن شیرینی باسلوق می توانید از خلال بادام و خلال پسته در کنار مغز گردو استفاده کنید.
3. برای خوش طعم کردن شیرینی باسلوق می توانید از نشاسته را به جای حل کردن در آب سرد در آبمیوه سرد حل نمایید.

          

در این مطلب با دو روش مختلف طرز تهیه باسلوق آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این دو نوع شیرینی در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت شیرینی های مختلف به بخش انواع شیرینی مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟


طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله


چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله
طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *