طرز تهیه دونات در کیک پز

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دونات در کیک پز
طرز تهیه دونات در کیک پز

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

### مواد لازم

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

مواد لازم:

آرد سفید …………………………… 2 لیوان

تخم مرغ ……………………………. 2 عدد

دوره مقدماتی php

شکر ………………………………… 1 لیوان

وانیل ………………………………… نصف ق چ

طرز تهیه دونات در کیک پز

بکینگ پودر …………………………. 1 ق غ

روغن مایع ………………………….. نصف لیوان

شیر …………………………………. نصف لیوان

شیر تبخیر شده ……………………. یک چهارم لیوان

گلاب …………………………………. یک چهارم لیوان

پودر هل و زعفران …………………… کمی

نمک ………………………………….. نوک چاقو

(طرز تهیه شیر تبخیر شده توی وبلاگ شف طیبه هست) 

طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید.

توی کاسه ای بقیه مواد رو با هم مخلوط کنید و با همزن حسابی هم بزنید.

(حدود 2-3 دقیقه)

بعد مخلوط آرد رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن، مایه رو هم بزنید.

روی مایه رو بپوشونید و حدود نیم ساعت بهش استراحت بدید. (اگه آشپزخونه خیـــــلی گرمه بذارید توی یخچال ولی اگه دماش معمولیه بیرون بمونه)

موقع کار کردن برای راحتی بیشتر، مایه دونات رو توی پارچ یا لیوان مدرج نوک تیز بریزید که با سهولت بیشتری بتونید خونه های دستگاه رو پر کنید.

دستگاه رو روشن کنید و به مدت 7 دقیقه صبر کنید تا کاملاً گرم بشه.

از مایه دونات به آرومی و با احتیاط بریزید توی قالب.

وقتی همه خونه ها رو پر کردید در دستگاه رو ببندید و به مدت تقریباً 7 دقیقه صبر کنید. (بستگی به دمای دستگاه داره، ولی بوی دونات که بلند شد حدود 1-2 دقیقه بعدش در دستگاه رو باز کنید) ممکنه یکی دو سری اول خراب بشه چون هنوز قلق دستگاه نیومده دستتون ولی ایرادی نداره، سری های بعدی تجربه تون بیشتر میشه و دونات های بهتری در میارید!

با احتیاط و با استفاده از یه خلال دندون دونات ها رو از توی قالب خارج کنید.

اگه دیدید زائده هایی داره با قیچی ببرید تا شکلش خوشگلتر بشه.

برای سری جدید بهتره قبل از این که خونه ها رو پر کنید، اونا رو با یه دستمال مرطوب تمیز کنید. البته بستگی به جنس تفلونش داره. دونات های من به راحتی از دستگاه جدا می شدن ولی ظاهراً یه کمی از مایه دونات به دستگاه می چسبید که دیگه توی سری های آخر یه مقدار بوی سوختگی می گرفت. این شد که به این نتیجه رسیدم اگه هر سری به مقدار خیـــــــــــــلی کم چرب بشه و یا پس از پخت، خونه ها با یه دستمال مرطوب تمیز بشن سری بعدی هم بهتر در میاد.

وقتی دونات ها خنک شدن میتونید ساده سرو کنید یا روش سس شکلاتی بریزید یا این که توی کیسه فریزر کمی خاکه قند و پودر دارچین بریزید و دونات ها رو تو این کیسه بندازید و تکون بدید تا به خاکه قند و دارچین آغشته بشن. سعی کنید طوری در کیسه فریزر رو ببندید که توی کیسه پر هوا باشه.

در مورد دستگاه من، دمایی که توی خونه های دستگاه پخش میشه یکسان نیست و بعضی از دونات ها زیرشون پررنگ تر از بعضی های دیگه میشد! ضمن این که معمولاً زیر دونات خیلی تیره تر از روی اون میشه چون مستقیماً با سطح دستگاه (صفحه پایینی) تماس داره ولی روی اون ظاهراً یه کوچولو فاصله داره با سطح دستگاه (صفحه بالایی) و برای همین یه کم روشن تر می مونه.

اگه خونه ها رو کم پر کنید دونات اونطور که باید خوب پف نمی کنه و روش هم سفید سفید می مونه! اگه زیادی پر کنید پخش میشه بیرون و حروم میشه! سعی کنید تا لبه خونه پر کنید.

وقتی درش رو ببندید خودش یه مقدار پف می کنه و میاد بالا.

 

طرز تهیه دونات در کیک پز

من با نصف این مقدار مواد کار کردم و حدود 34 تا مینی دونات بهم داد.

دوناتی که با این دستگاه درست میشه مایه ش با دونات معمولی فرق داره و باید کمی آبکی تر باشه. مزه ش هم متفاوته فقط شکلش مث دوناته!!!! ولی خوب، چیز خوشمزه و جالبیه!! بافتش هم خیلی نرمه! (البته بستگی به رسیپی داره ولی این رسیپی که من باهاش کار میکنم دونات های خوبی میده)

این یه دونه رو هم گرفتم تو دستم که متوجه سایزش بشید!

 

چند روز پیش تولد دختر خواهرم بود. یه دختر خانوم خوشگل و ناز 11 ساله و عااااااشق دونات!! داشتم فکر می کردم چی براش بخرم که به دردش بخوره یهو به ذهنم رسید یکی از همین دستگاه های چند کاره بهش هدیه بدم. این که من خریدم با تعویض صفحاتش قابلیت تبدیل شدن به دونات میکر، گریل، املت میکر، وافل میکر، ساندویچ میکر، بیسکویت میکر و ناتی میکر (نوعی شیرینی به شکل گردو) رو داره. البته فکر نکنید چیز خیلی گرون قیمتیه! اتفاقاً خیلی هم قیمتش مناسب بود چون برندش معروف نیست!!! 

حالا انشالله در آینده وافل و ناتی رو هم آموزش خواهم داد.

پدر عزیزم،

                                 همسر مهربانم،

                                                                          روزتان مبارک

سلام عزیز دلم …
الهییییییی که خوب وخوش باشی مهربون …دلم برات خیلییییی تنگ شده ترلان جونم [ماچ]
عاشقتم خاله مهربون با این کادوی بینظیرت [دست] به دل خوش وبا شیرین کامی همیشگی استفاده کنند انشاالله …
خوشگل خانومی حال واحوال که خوب است بحمدالله …من هم درگیر امتحانات پسری بودم که فردا تمام میشود ونفسی میکشم….مراقب خودت باش عزیز دلم
سایه همسر مهربان وپدر عزیزت همیشه جاودان ومستدام ….
[بغل][ماچ][بغل]

سلام گلم آمارگیرم رو کنترل می کردم دیدم از وبت ورودی دارم اومدم اینجا اسم وبمو توی لینکات دیم !!!کی لینک وب منو وارد کردی گلم؟؟؟ چرا بهم خبر ندادی که یه دوست نازنین وهنرمندبه دوستام اضافه شده ؟؟
به هرحال با افتخار لینک وب قشنگتو وارد کردم عزیزم[قلب]

سلام ترلان بانوی باسلیقه
من از مشتریای خاموش وبلاگتون هستم .البته فقط هنراتونو می بینم و لذت می برم ولی فرصت ندارم درست کنم.بعضیا از ایران در مورد دستگاه پرسیدن. با ساندویچ میکر هم میشه اینکارو انجام داد فقط دیگه شکل دونات نمیشه. اما دستگاه دونات ساز رو بعضی شبکه های ماهواره ای مثل ایزی شاپ گاهی میارن.

سلام عزیزم.من این وسیله رو از کجا باید تهیه کنم؟
اخه تو مغازه ها ندیدم.
ممنونم گلم

سلام به ترلان خانوم گلم
من دونات ميكرم رو از دبى خريدم اما نميدونستم چطور باهاش كار كنم ممنون كه اين دستور رو گذاشتى همين امروز عمليش ميكنم
راستى من در جزيره قشم زندگى ميكنم و اين دستگاه رو اينجا هم ديدم

سلاممممممممم ترلان جون
درستش كردم عالى بود مرسى همه تعريفشو ميكردن
منتظر ايده هاى جديدت هستم عزيزم

سلام
به به چه خوشگل و عالی شده

ترلان جان من عین همین دستگاه رو دارم که 7کاره هم هس دقیقا شبیه مال خودت دونات هم با همین دستور درست کردم اما خشک و سفت بود دلم میخاست مثل کیک ترد باشه دلیلش چی بود که اینجور شد؟

سلام خیلی ممنون از اموزشهای خوبنون و وبلاگ پر باری که دارید .میخواستم بپرسم مارک دستگاه دونات شما چیه من برای خرید رفتم وگفتند ماتا حالا ندیدیم امکان داره محل خرید یا مارک دستگاه را بفرمایید؟

مرسییییییییییییییییییییییی عزیزم…

طرز تهیه دونات در کیک پز

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آکاایران: کیک های متفاوت را می توان با انواع روش های مختلفی تهیه کرد, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک بدون فر و در قابلمه و کیک پز را به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر و ایجاد طعم ایده آل را در اختیار شما قرار می دهیم.

کیک را می توانید بدون استفاده از فر و یا با استفاده از فر در منزل تهیه کنید. اگر شما به فر دسترسی ندارید می توانید کیک را به کمک انواع کیک پز های برقی و یا قابلمه در منزل بپزید, طرز تهیه کیک بدون فر در منزل به راحتی امکان پذیر است.

کیک ها انواع مختلفی دارند و شما می توانید با توجه به ذائقه شخصی خود انواع کیک های میوه ای و کیک اسفنجی و کیک کره ای را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید. طرز تهیه کیک در قابلمه و یا کیک پزهای مختلف بسیار راحت است اما باید به نکات و روش پخت آن توجه نمایید.

آکاایران: طرز تهیه کیک بدون فر و نکاتی که باید بدانید

در مرحله اول دستور پخت کیک بدون فر بیکینگ پودر و نمک و آرد را سه بار الک کنید.

سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

با کمک همزن برقی ابتدا با دور کند تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و تخم مرغ ها را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن ها عوض شود. سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر دوباره مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.

بعد از مدت زمان ذکر شده روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مایه کیک را هم بزنید.

شیر ولرم را هم به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اینکه همه مواد کیک به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند همزن را خاموش کنید.

سپس درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید و درب قابلمه را روی قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را روی حرارت گاز با شعله زیاد به مدت ۳۰ ثانیه قرار دهید.

بعد از مدت زمان ذکر شده شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا قابلمه به مدت ۲۵ دقیقه روی حرارت گاز با شعله کم قرار گیرد سپس بعد از مدت زمان ذکر شده شعله پخش کن را روی کوچک ترین شعله گاز قرار دهید تا به خوبی داغ شود و بعد از اینکه شعله پخش کن داغ شد قابلمه کیک را روی آن قرار دهید بعد از سپری شدن ۳۰ دقیقه می توانید در قابلمه را باز کنید و خلال دندانی را در وسط کیک فرو کنید و بیرون آورید اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبیده باشد کیک به خوبی پخته شده است. در مرحله آخر طرز تهیه کیک بدون فر با کمک قاشق چوبی به آرامی لبه های کیک را از قابلمه جدا کنید و یک دیس گرد را روی سر قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را برگردانید تا کیک به درون دیس انتقال پیدا کند.

      

امیدواریم از طرز تهیه کیک بدون فر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش پخت کیک های خانگی با طعم های مختلف می توانید به بخش انواع کیک مراجعه کنید.

منبع : آرگا + سورن

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

با این دستور 20 تا دونات خیلی عالی با طعم و بافت فوق العاده که سایزشون مثل داخل فیلم هست آماده میشه.

امتیاز دهید


3.4
از

783


200
کالری


5 گرم
چربی


30 گرم
کربوهیدرات

طرز تهیه دونات در کیک پز


5 گرم
پروتئین

شما هم دونات یا پیراشکی دوست دارید؟ دونات‌ها برای وقت هایی که احساس گرسنگی داریم و دلمان یک میان وعده شیرین میخواهد گزینه ی خوب و دلچسبی هستند. موافقید؟ بگذارید از اول ماجرا شروع کنیم.

اصلا دونات چیست؟ دونات به انگلیسی doughnuts نوشته می شود و بین ما ایرانی ها هم به اسم دونات و هم پیراشکی معروف است. تفاوت دونات و پیراشکی در اصل به نوع خمیر برمیگردد که پیراشکی نوعی خمیر غذایی است که با آن پیراشکی گوشت و پیراشکی سیب زمینی و … هم تهیه می شود. اما دونات، در اصل، نوعی خمیر شیرینی است و در واقع دسر به حساب می آید. ما در این مطلب به خاطر مرسوم بودن نام پیراشکی و دونات، از هر دو اسم استفاده کرده ایم و نوعی دونات پیراشکی را آموزش داده ایم که میتوانید به صورت شکری تهیه کرده و یا با انواع کرم، خامه و مارمالاد آن را پر کنید.

ما در این دستور آشپزی، از فر برای گرم کردن و استراحت خمیر کمک گرفتیم و در واقع پیراشکی ساده بدون فر تهیه کرده و آن را در روغن سرخ کرده ایم. اما اگر میخواهید بدانید برای تهیه دونات از چه آردی استفاده کنیم یا از علت خشک شدن دونات یا پف نکردن آن سر در بیاورید، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

همان طور که میدانید دونات خانگی تازه تر و با کیفیت تر از دونات بازاری خواهد بود. پس امیدواریم این شیرینی جذاب را در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

 

برای تهیه پیراشکی دونات ابتدا آب، باترمیلک، تخم مرغ زده شده و کره ذوب شده را در میکسر، مخلوط کن و یا ماشین پخت پیراشکی بریزید. سپس مواد خشک دستور را به جز مخمر، اضافه کنید.

 

 

یک حفره ی کوچک بین مواد درون کاسه ایجاد کنید. سپس مخمر را میان آن بریزید.

 

 

ماشین پخت پیراشکی را روی حالت خمیر تنظیم کنید. اگر از مخلوط کن استفاده می کنید، آن قدر مواد را بهم بزنید تا نرم شده و فرم بگیرد. سپس روی کاسه خمیر را بپوشانید و آن را در کناری قرار دهید تا اندازه ی آن حداقل دو برابر شود. زمان پف کردن خمیر به نوع مخمر و درجه حرارت آشپزخانه شما بستگی دارد.

 

 

هنگامی که خمیر پف کرد؛ سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیر را به آرامی ورز دهید. آن را دو قسمت کنید و روی یک نیمه ی خمیر را بپوشانید.

 

 

با وردنه یک نیمه ی خمیر را صاف کنید تا ضخامت آن حدودا به 3 سانتی متر برسد. سپس خمیر را به کمک یک کاتر دونات تیز برش دهید. اگر کاتر دونات پیراشکی ندارید؛ میتوانید برای این کار از کاتر کوکی که قطر 7 سانتی متری دارد، استفاده کنید. سپس برای برش دایره میانی پیراشکی از کاتر کوکی با قطر 2.5 سانتی متر کمک بگیرید.

 

 

کاغذ روغنی را برش دهید و هر پیراشکی را روی یک تکه از آن بگذارید و همه را در سینی فر بچینید. سینی را در فر بگذارید و فر را برای یک دقیقه روشن کنید. یک تایمر تنظیم کنید و پس از یک دقیقه فر را خاموش کنید تا فر فقط گرم شود. (گرم کردن فر در فصل تابستان ضروری نیست.) سپس مقداری آب را بجوشانید و در یک کاسه یا پارچ بریزید و درون فر کنار پیراشکی ها قرار دهید تا بخار ایجاد کند.

 

 

خمیری که از قبل نگه داشتید را به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس هر تکه را نصف کنید تا 8 تکه خمیر برابر به دست بیاید. برای دقت بیشتر، میتوانید هر تکه را وزن کنید، اما ضروری نیست.

 

 

طرز تهیه دونات در کیک پز

هر تکه از خمیر را به شکل توپ حالت دهید. کاغذ روغنی را برش دهید. دونات توپی را درون سینی فر و روی کاغذ روغنی بچینید. سینی را کنار سینی دیگر دونات در فر قرار دهید تا هنگامی که اندازه آن ها دو برابر شود.

 

 

مقداری روغن در ماهیتابه ای بریزید. درجه حرارت روغن باید به 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت برسد. اگر دماسنج ندارید میتوانید داغ بودن روغن را با یک پیراشکی کوچک امتحان کنید. اگر روغن فورا حباب تشکیل نداد و پیراشکی فورا سرخ نشد، روغن بسیار سرد است. اگر دونات پیراشکی سریع قهوه ای رنگ شد، روغن خیلی داغ است و میتوانید آن را بردارید. برای این که خمیر پیراشکی ها را درون روغن قرار دهید، از کاغذ روغنی کمک بگیرید تا بتوانید به آرامی آن ها را به درون روغن منتقل کنید.

 

 

 

وقتی هر دو سمت پیراشکی ها طلایی مایل به قهوه ای شد، آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.

 

 

صبر کنید تا پیراشکی دونات به طور کامل خنک شود. سپس آن ها را درون شکر بغلتانید تا روی آن ها کاملا به شکر آغشته شود.

 

 

برای تهیه سس یا کرم روی پیراشکی ابتدا باید مقداری پودر شکر را در کاسه ای بریزید و  مقداری شیر یا آب اضافه کنید. به طور مداوم بهم بزنید و شیر یا آب اضافه کنید تا حدی که کرم قوام پیدا کند. اگر کرم دونات پیراشکی خیلی روان است میتوانید شکر اضافه کنید. اما اگر خیلی غلیظ شده باید کمی آب یا شیر اضافه کنید. نیاز نیست مقدار مشخصی را برای این کار رعایت کنید. هر کدام از پیراشکی ها را که مایل هستید، روی یک سطح مناسب یا یک قفسه خنک کننده بگذارید و کرم را روی آن بریزید. اگر دوست دارید پیراشکی دونات با سس شکلات تهیه کنید؛ باید شکلات و کره را روی حرارت ذوب کنید و همین مراحل را تکرار کنید.

 

 

اگر بخواهید دونات پیراشکی کرم دار یا دونات شکلاتی تهیه کنید؛ یک راه وجود دارد. برای قرار دادن مواد داخل پیراشکی ساده باید درون پیراشکی های بزرگ را به وسیله سیخ، یک حفره ایجاد کنید. سپس درون آن را با مربایی که به دمای محیط رسیده، پر کنید. برای تهیه پیراشکی شکلاتی از شکلات فندقی یا نوتلا استفاده کنید. میتوانید به کمک یک نی یا لوله کوچک کرم میانی را به داخل آن ها بفرستید.

 

 

یک روش دیگر نیز وجود دارد. میتوانید پیراشکی ها را از وسط برش دهید تا حدی که انتهای آن ها بهم وصل بماند. سپس درون دونات پیراشکی را با انواع مربا و خامه ی فرم گرفته پر کنید. نوش جان.

 

 

-این دستور و آموزش تصویری دونات نیازمند رعایت مقیاس ها و اندازه هاست. لطفا اندازه ها را تغییر ندهید تا پیراشکی ها خراب نشود.

-برای تهیه دونات پفکی لازم است که باتر میلک و تخم مرغ حتما به دمای اتاق رسیده باشند.

-لوازمی که برای تهیه این دونات یا پیراشکی نیاز دارید شامل:

کاغذ روغنی است که به مربع های 11 سانتی متری برش خورده باشد. (برای پیراشکی های کوچک تر این اندازه کمتر خواهد بود)

یک ماهیتابه بزرگ و عمیق برای سرخ کردن پیراشکی ها

کاتر پیراشکی تیز و برنده یا کاتر کوکی

دماسنج روغن یا آبنبات که ضروری نیست اما مفید خواهد بود.

-برای تزیین دونات میتوانید از ترافل های رنگی و سس شکلات استفاده کنید.

-آرد استفاده شده در این دستور؛ آرد همه منظوره (all-purpose) و یا آرد نان است.

–دستور دونات پیراشکی از سایت christinascucina ترجمه شده است.

-آماده کردن این پیراشکی مجموعا 45 دقیقه زمان می برد. اگر دوست دارید پیراشکی فوری و در کمتر از نیم ساعت آماده شود؛ دونات خانگی بدون خمیر مایه از این نوع است.

–علت پف نکردن دونات و خشک و سفت شدن آن؛ استراحت نکردن یا استراحت بیش از حد خمیر است. اگر خمیر کمتر از یک الی دو ساعت استراحت کند یا بیش از حد بماند، سفت شده و پف نخواهد کرد.

 

سلام
مقدار دقیق شکر ، ارد و اب یا شیر را برای کرم بنویسید.
خیلی ممنون.
بطور مثال برای ۱ کیلو شکر چه میزان اب و ارد باید بریزم؟

مطلب مربوط به کرمفیل رو بخونید.

وای خیلی راحته ولی من داشتم درست می کردم دستور تهیه رو کل اشتباه انجام دادم به خاطر همین خیلی شل شد ومجبور شدم بهش ارد بزنم تا یخورده قیافش بهتر بشه .کسی مسموم نشه صلوات
دعا کنین خوب بشه

ایشالا که کسی مسموم نشده باشه :)) امیدوارم دفعه بعدی خوب از آب در بیاد.

salam mamnonam az zahamat va mihabate shoma

عالسییی خوشمزه

سلام من پختم طعمشم خوب شد ولی هر کاری کردم توش خمیر موند بازم.

من پختم طعمشم خوب شد ولی هر کاری کردم تو خمیر موند بازم

خیلی عالی بود من که خیلی خوشم اومد با خانواده خوردیم و لذت بوردیم من یگانه کتلان هستم ۱۱ ساله از دزفول من این رو خودم درست کردم و خیلی خوشم اومد همگی حتما یه بار درست کنید و لذت ببرید

کجای دزفولی

سلام دستورتون خیلیییی خوب بود خدا خیرتون بده کلی لذت بردیم از خوردنش :-);-)

واقعا عالی بود ممنون از سایت خوبتون??

عالی شد ممنونم

واقعا عالی شد ممنونم

سلام . ببخشید من اگه بخوام نصف این موادو درست کنم باید 2 تا تخم مرغ بزنم یا یکی ؟ چون این مواد واسه تعدادمون خیلی زیاده

سلام
مهسا جان اگه تخم مرغ شما بزرگ هست یکی کافیه. در غیر این صورت از 2 تا استفاده کنید.

سلم خمیرشو باید از کجا تهیه کنیم مغازه ها دارن

اگه منظورتون خمیر مایه است از فروشگاه ها یا سوپرمارکت میتونید تهیه کنید.

سلام میشه بجای کره از روغن استفاده کرد؟

تا جای ممکن این کار رو نکنید چون بافت خمیر رو خراب میکنه.

با سلام،یه سوال درمورد خمیر مایه.آیا میشه همون خمیر ترش رو از نانوایی گرفت و راحت در دستورالعمل و مابقی مواد اضافه کرد؟

راستش مطمئن نیستم. این روشی که شما میگید برای نون های ایرانی که پف نداشتن استفاده میشده. ممکنه برای پیراشکی جواب نده.

یعنی واقعا من اولش جوری ترسیده بودم که میخواستم واسه همیشه دیگه شیرینی درست نکنم.تمام دوستانی که فک میکنن خمیرشون شل میشه تا میتونن آرد بزنن اصلا هم نگران نباشید.این نکته هارو نمیدونم چرا تو سایت نمنویسن.موقع پهن کردن خمیر هم باید هی آرد بریزید روی سطحش.

سلام.ممنون بابت توضیحاتی که دادید

ببخشید اگر بخواهیم برای شش نفر آماده کنیم,تخم مرغ یک دونه کافی هست یا دو تا?

سلام به شما دوست عزیز. خواهش میکنم.
اگه تخم مرغ شما بزرگ هست یکی کافیه. در غیر این صورت از 2 تا استفاده کنید.

عالیه

خمیرش در حال استراحت هست تو روغن بندازم ببینم چه جور میشه

خمیرش رو درست کردم در حال استراحت هست تو روغن بندازم بببنم چی میشه

سلام
من همین امشب دارم درستش میکنم فعلا خمیر رو گذاشتم تا دو برابر پف کنه ولی وقتی درستش میکردم دیدم که واسه مواد چهار لیوان ارد بس نکرد یعنی چسبنده نشده بود بخواطر همین سه لیوانه دیگه ارد اضافه کردم , به نظرتون الان مشکلی تو سرخ کردنش واسم پیش میاد؟

خییلی خوبه,ولی اگر بخام مواد رو 2 برابر کنم, باید زمان هم دوبرابر شه؟؟؟؟؟ مثلا خمیر مایع بجای 10 دقیقه, 20 دقیقه باید استراحت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب بود

سلام
لطفا بفرمایید که منظور از لیوان اینجا چیه، لیوان در اندازه های مختلف وجود داره
اگر بشه بر اساس گرم این موارد رو بیان کرد فکر کنم بهتره
من به عنوان یه پسر که از این چیزا سر در نمیارم گیج کننده است
مرسی از لطفتون

با سلام.ممنون از زحمات شما.کره 100 گرم برای دونات هست?
ببخشید وقتی دونات رو شکل دادیم و روی اون رو با سلفون پوشاندیم , باز هم خمیر پف می کند?

دوستان مایه خمیرپودرش تاچندوقت قابل استفاده هست ؟

من بار ها با همین دستور دونات پختم و عاااالی شده حتی از بیرونم بهتر..مرسی ایران کوک❤

نوش جان

سلام.عالیه.بارها درست کردم.متشکرم

سلام مینا جان. نوش جان!

عالیه و خوشمزه بود. ساده هم هست

سلام بانو جان عزبزم میشه دستور دونات بدون خمیر مایه هم بزاری واسمون ممنون میشیم .

سلام عزیزم حتما میذارم.

خیلی خوب بود

مثل همیشه عالی و کاربردی بود

ممنونم یاسمین جان!

سلام
ممنون از دستور عالیتون ما در منزل درست کردیم عالی شده بود کارتون بیست بیست بیست

سلام بهار جان! نوش جونت عزیزم!

Slm azizam mikhasam bedunm k rikhtane khamir maye zaruriue va in k age hast az koja mitunam tahiyash konm

سلام آناهیتا جان. اگر استفاده نکنید، به اندازه کافی پف نمی کنه. البته یه دستور دونات دیگه هم هست که از ماست استفاده میشه توش و خمیر مایه نیازی نیست.

عالی بود.خسته نباشید

سلام ببخشید من پیراشکی درست کردم ولی موقع سرخ کردن ترک میخوردن
میشه راهنمایم کنید

سلام عزیزم،
ترک خوردن مشکلی نداره اما به هر حال به نظرم به اندازه شکر و بیکینگ پودر و آردی که میریزی دقت کن چون مقدار زیاد همه این مواد باعث میشه بافت خشک و شکننده بشه.
موفق باشی!

سلام خسته نباشید
شما تو قسمت سس شکلات نوشتید عسل و وانیل
اما تو طرز تهیه هیچ اشاره ای نکردید

سلام سپیده جان، نوشتم بعد از مخلوط کردن مواد، یعنی عسل و وانیل رو هم باید اضافه کنید.

با سلام منم امشب این شیریی درست کردم واقعا عالی شد باتشکر از راهنمایی هاتون ?

سلام ، خیلی عالیه لیلای عزیز نوش جان

عالی بود توضیحات

خیلی عالی بود !

مرسی خیلی عالی بود ٬ پاینده باشید دوستان

ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﻭﻧﺎﺕ ﺑﻴﻨﻬﺎﻳﺖ ﻋﺎﻟﻲ و ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺑﻮﺩ, اﻟﺒﺘﻪ ﺑﺮاﻱ ﺗﺰﻳﻴﻦ ﻓﻘﻄ ﺷﻜﻼﺕ ﺁﺏ ﻛﺮﺩﻡ, ﺳﭙﺎﺱ اﺯ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺧﻮﺑﺘﻮﻥ

ممنون شکوفه جان ، هر چیزی میتونی روی دونات بریزی مثل پودر قند ، حتی میتونی ساده سرو کنی

با سلام و خسته نباشید . من دقیقا مثل دستور شما پیراشکی درست کردم همه چیزم رعایت کردم اما اصلا خمیرم ور نیومد خلاصه کلی تو ذوقم خورد کلی براش وقت گذاشتم اما نشد ، فکر کنم مشکل از خمیر مایه بود

سمیه جان منم فکر میکنم مشکل از خمیر مایه بوده ، وقتی بسته اش رو باز میکنی باید بذاری داخل یخچال بمونه و نهایت تا 1 ماه مصرفش کنی

سلام ،یا اب و شیر که با ارد مخلوط کردی زیاد گرم بوده یا مخمر مشکل داشته

سلام ،یا اب و شیر که با مخمر مخلوط کردی زیاد گرم بوده یا مخمر مشکل داشته

سلام دوست خوبم ممنون از آموزشتون من امشب درس کردم اما زیاد جالب نشد کاش قبلش اومده بودم سراغت.

اشکالی نداره مریم جان ٬ انشاءالله با این دستور پیراشکی خوشمزه ای درست میکنی

عالیییییییییییییییییی

سلام نیلوفر جان پیراشکی عالی بود و خیلی خوشمزه شد مرسی
اگر بخوام تعداد دوبرابر از این شیرینی داشته باشم میشه مواد رو از ابتدا دو برابر بزارم یا باید توی 2 ظرف کارم رو شروع کنم؟

نوش جان عزیزم … از همون اول مقدار مواد رو دو برابر کن مشکلی پیش نمیاد

سلام خسته نباشید.میشه این دونات هارو داخل فر پخت؟

ممنونم ، خودم امتحان نکردم اما فکر میکنم میشه !

هوووووووووووم عاشقشم

سلام خسته نباشید.یه سوال دارم نیلوفر جان؛وقتی خمیر رو دو ساعت استراحت دادم تا پف کنه،قبل از قالب زدن دوباره ورزش میدم.اما حالت لاستیکی پیدا میکنه،بعنی وقتی با وردنه صافش میکنم دوباره به حالت اولش بر میگرده . چرا؟!

ترانه جان خمیرت مشکلی نداره و میتونی باهاش کار کنی ، اتفاقا این حالت که میگی یعنی خمیر خوبی شده ، اگه کار کردن باهاش سخته 10 دقیقه بعد از ورز دادن صبر کن بعد پهن کن و قالب بزن

سلام . در مواد لازم برای سس شکلاتی شیر نوشته اید ، چه مقدار شیر باید مخلوط شود ؟ ممنون . خدا به شما سلامتی و عزت بدهد

ممنون معصومه جان ، عزیزم ببخشید مقدار شیر یادم رفته بود ، سس شکلاتی بازبینی و اصلاح شد

خوب بود خیــــــــــــــلی عالی بود

ممنون مینا جان

عالی بود و خیلی خوشمزه شد مرسی و خسته نباشید

با تشکر از سایتتون

ممنون از شما

سلام.من این دوناتو مثل گفته هاتون درست کردم ولی سفت شد البته قابل خوردنه ولی مثل پیراشکی های بیرون نیست.میشه راهنماییم کنین ممنون

شیما جان دلایل مختلفی ممکنه داشته باشه ، باید دقت کنی که خمیر مایه ات تاریخ گذشته یا فاسد نشده باشه ، همچنین خمیرت باید استراحت کنه چون همین استراحت باعث میشه نرم و پوک شه و نکته مهم دیگه هم اینکه روغن باید داغ داغ باشه ، البته این شیرینی دوناته و با پیراشکی های بیرون تفاوت داره

خیلی عالی

عالی

چرا بعد از پخت روی سطح دونات ها مات است و براق نیست هرچند نرمی آن خوب است؟ممنون

افسانه جان باید روی دونات رو تزیین کنی یا پودر قند بپاشی ، چرا باید براق باشه ؟! دونات همینجوری براق نیست مگه اینکه با دستگاه زده بشه و بعدشم روش شیره یا کره اب شده بیاد

سلام . من بار اول که طبق دستور شما درست کردم عالی عالی شد ! دفعه دوم که درست کردم داخلش خیلی سفت شده بود ، چون عجله داشتم نذاشتم کره نرم بشه گذاشتم تو ماکروویو و آب آب شد یعنی مشکلش همین بوده؟! ببخشید که سوالم طولانی شد

حدیث جان کره نباید آب شه باید نرم باشه و اشکال کار همین بوده ، عزیزم همین نکته های کوچیک و البته مهم در خوب یا بد شدن کیک و شیرینی موثرن

سلام ببخشید شما توی دستور پخت نوشتید کره ذوب شده ولی اینجا گفتید کره فقط باید نرم شده باشه کره من خیلی آب شده بود نمیدونم خمیرم خراب شده یا نه

سلام . من تا مرحله ای که تمام آرد رو به مایه اضافه کردم پیش رفتم..ولی اون قسمت که میگید باید خمیر ورز داده بشه خمیر من هنوز شله! تمام اندازه هام درسته ، آرد کم نیست ؟باید چیکار کنم؟!

حدیث جان به دلایل مختلف مانند جنس آرد ، بزرگ بودن تخم مرغ و … ممکنه خمیر به مقدار بیشتری آرد نیاز داشته باشه ، اگه اینجور مواقع خمیر درست نشد بازم آرد اضافه کن تا خمیر شکل بگیره ، مشکلی پیش نمیاد

ممنونم ازشما

خواهش میکنم

همه چی رو دوباره انجام دادم و امیدوارم این دفعه خوب بشه

خودمم واقعا تعجب کردم چرا اینجوری شده آخه من این دستور رو دیدم مامانم درست کرده و خیلی خوب در اومده ، پس مشکل کار من چیه ؟

عزیزم همونطور که گفتم آرد کم بوده ، این بار مطمئنم خوب در میاری

از آرد سفید * استفاده کردم ، 5 بار هم الک کردم . وقتی کره زدم توی تخم مرغ خیلی گلوله گلوله شد یکدست نشد . نمیدونم چرا ، خیلی تو ذوقم خورد

عزیزم کره مشکلی نداره چون وقتی آرد رو اضافه کنی و کم کم با دست مخلوطش کنی با گرمای دست و ورز دادن کره داخل خمیر آب میشه ، اشکالی نداره ، تجربه است دیگه ، همه که از همون اول موفق نمیشن باید تمرین داشت

بعد از اینکه ناراحت شدم و همه رو ریختم دور تازه یادم اومد که باید اونقدر آرد اضافه میکردم تا خودشو بگیره ! یا اینکه باید اون اول آرد میریختم ؟ 3 لیوان ریختم

سپیده جان باید همون اول میریختی ، من احتمال میدم از آرد شیرینی پزی که خیلی سبکه استفاده کردی و اینجوری شده ، آرد های بسته بندی همه کاره و یا آرد نان بدلیل بافتی که دارن 3 لیوان کافیه اما آرد شیرینی پزی بدلیل بافت سبکتری که داره باید بیشتر اضافه کنی ، فکر میکنم مشکل کارت اینجا بوده ، نگران نباش این بار حتما موفق میشی

سلام نیلوفر بانو ، مواد دونات همه چیزشو تهیه کردم ، خمیر ترش همون خمیر مایه است ؟ خمیرم انقدر چسبناک شد که با آرد هم جواب نداد ! همه مواد و زحمتم حروم شد ، چرا ؟

سپیده جان اتفاقا خمیر راحتی داره ، خمیر ترش همون خمیر مایه است عزیزم ، وقتی خمیر چسبناک میشه یعنی آرد کمه ! باید اونقدر آرد اضافه میکردی که خمیرت آماده شه ، نا امید نشو ، کم کم دستت میاد ، مطمئنم این بار خوب در میاریش

نیلو جووون چه آردی میخواد ؟ این دیگه توضیحات نداره

سپیده جون آرد سفید ، همیشه منظور از آرد همون آرد سفید یا آرد گندمه و اگه جایی به غیر از این آرد باشه من حتما میگم مثلا آرد نخودچی یا آرد برنج و … عزیزم

عاشق دوناتم

این سایت خیلی عالی

سلام سوال من اینه که چرا دوناتها بعد از پخت خشک میشن ؟!آیا ربطی به زمان استراحت داره یا مورد دیگه ای باعثش میشه ؟ باتشکر

مهتاب جان دونات یا هر نان شیرینی دیگه ای که باشه نهایت تا 1 – 2 روز مناسب مصرفه و بعدش دیگه اون کیفیت اول رو نداره ، برای همین هم اغلب با شکلات آب شده یا کره آب شده و … سعی میکنن پوشش بدن تا بهتر بمونه ، البته این دستوری که من گذاشتم دونات واقعا ترد و عالی میشه و بهتره همون روز مصرف شه

با سلام و تشکر از شما من درست کردم مزه دونات ها خیلی خوب شد اما کمی سفت شدن ، میشه لطف کنید بگید اشکال کار من کجاست ؟

خوشحالم دوست داشتی ، عزیزم دونات ها اصلا سفت نمیشن و با این دستور کیفیت بسیار عالی ای دارن ، احتمال میدم لیوانت بزرگ بوده و آرد زیاد اضافه کردی و باعث شده کمی سفت شن ، این بار آرد کمتری اضافه کن تا خمیر لطیف تری داشته باشی

عالی بود

ممنون

نیلوفر جون سلام . خمیری دوناتی که با سوسیس و کالباس درست میکنیم هم همینه ؟ میشه اونم توضیح بدید ؟

عزیزم نمیدونم منظورت چه نوع خمیریه اما در بخش نان ها نان سوسیسی گذاشتم که میتونی از دستور خمیرش استفاده کنی

عالی بود مرسی.

عالی بود

سلام عزیزم نوروزت مبارک گلم . از تو خیلی ممنونم که این مطالب را در وب خود قرار میدهی و با این کارت خیلی به ما و به شکم میهمانانمان کمک کرد از این کارت ممنونم . خیلی خیلی دوست دارم.بوس بوس بوس بوووس

ممنونم تینای عزیزم ، خیلی خوشحال شدم از پیامت ، امیدوارم سال خوبی داشته باشی عزیزم . منم بوس

خیلی خوب و دقیق توضیح داده بودید من درست کردم و خیلی عالی شد
مموون

باسلام خمیرتون عالی بود فقط نمی دونم ایراد کارم کجا بود که خمیر خوب شکل نمیگرفت

لیلا جان حتما اردش کم بوده یا اینکه زیاد گذاشتی بمونه

دستت درد نکنه . هر چی تو سایت می گردم بیشتر خوشم میاد.

سلام ممنون از این مطالب زیبا تون واقعا بهره بردم

خیلی دوست دارم … مدتها بود دوست داشتم دستور تهیه دونات رو بدونم … دست تون درد نکنه

سلام هرزمان با خمیر ترش چیزی درست میکنم بوی ترشیدگی نامطلوبی میده که اصلا دوست ندارم چه جانشینی میتونم استفاده کنم که طعم بهتری داشته باشه

مهربانو جان اگه از پودر خمیر ترش مرغوب استفاده کنی این بواحساس نمیشه ، پودر خمیر ترش باید بعد از باز کردن بسته بندی در یخچال نگهداری بشه و حتما بعد از اماده سازی باید خمیر استفاده بشه و برای مدت طولانی باقی نمونه … بجای اب از شیر برای طعم بهتر استفاده میشه

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه دونات در کیک پز
طرز تهیه دونات در کیک پز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *