طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده
طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Recipe: http://ashpazibasana.com/recipe/cucum…Subscribe: http://bit.ly/2jZKDGXSana Ashpazi Ba Sana Channel: https://www.youtube.com/channel/UC0IB…My Facebook Page: https://www.facebook.com/AshpaziBaSanaFollow me on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_ba_…Join my Telegram Channel: https://telegram.me/AshpaziBaSanaConnect with me on Telegram: https://telegram.me/sanakitchen

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده

آرایش

مدل مو

مدل لباس

اگر خیارهایتان زیادی چروک شده اند:

· چروک شدن می تواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیارشور باشد. برای درست کردن انواع خیار شیرین یا ترش، بهتر است که در ابتدا محلول رقیقی استفاده کنید و به تدریج آن را به غلظت دلخواه برسانید.

· پختن زیاد یا فرآوری زیاد هم موجب چروک شدن خیارها می شود.

اگر خیارهایتان پوک شده اند:

پوکی خیارها اغلب ناشی از:

· خیارهایی است که بد رشد کرده اند.

· خیارها را قبل از ترشی کردن زیاد نگه داشته اید.

· تخمیر آنها خیلی تند بوده است.

· آب شوری که برای تخمیر استفاده کردید زیادی قوی یا ضعیف بوده است.

اگر خیارهایتان زیادی نرم یا لیز شده اند:

این اغلب به خاطر عمل میکربی ناشی می شود که موجب فاسد شدن می شود. وقتی ترشی شما نرم می شود، دیگر نمی توانید آن را سفت کنید. فعالیت میکربی می تواند ناشی از عوامل زیر باشد:

· نمک یا اسید بسیار کم.

· خیارها در مدت تخمیر کاملاً با آب شور پوشیده نشده اند.طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده

· در مدت تخمیر در کل آب شور، کف وجود داشته است.

· به اندازه کافی حرارت نداده اید.

· درپوش کاملاً مهر و موم نشده و هوا به داخل راه یافته است.

· سیر یا ادویه ها کپک زده بوده اند.

اگر شکوفه های خیارها را قبل از تخمیر کاملاً از خیار جدا نکنید، ممکن است قارچ یا مخمر موجود در آنها مسئول نرم شدن آنزیمی ترشی باشد.

خیارهایتان خیلی تیره اند

تیرگی در این محصولات می تواند ناشی از عوامل زیر باشد:

· استفاده از ادویه جات آسیاب شده

· ادویه زیاد

· نمک ید دار

· پختن زیاد

· مواد معدنی موجود در آب، به خصوص آهن

· استفاده از ظروف آهنی.

نکات مهم در درست کردن ترشی:

1. استفاده از سبزیجات و میوه جاتی با کیفیت خوب و سالم.

2. سبزیجاتی مانند خیار باید قبل از ریختن داخل سرکه، در آب شور خیسانده شوند. این خیساندن باعث می شود که سبزیجات استحکام و رنگ خود را در روند ترشی سازی حفظ کنند و تلخی آنها کاهش یابد. خیارهای ریز باید درست بعد از چیدن داخل آب شور گذاشته شوند. اگر خیارها حتی برای چند ساعت در دمای اتاق قرار گیرند، در ترشی پوک می شوند.

3. نسبت یک فنجان نمک ریز یا یک و نیم فنجان نمک درشت با ده فنجان آب، مناسب آب شور است. اگر آب شور شما ضعیف باشد، ترشی نرم می شود و اگر آب شور قوی باشد، خیارها چروک و سفت می شوند.

فقط از نمک ترشی برای ترشی انداختن استفاده کنید. نمک های خوراکی مواد شیمیایی اضافه ای دارند که برای ترشی سازی و آب شور توصیه نمی شوند.

4. از سرکه مرغوب استفاده کنید. سرکه سیب و سرکه مخلوط هر دو طعم های خوبی دارند، ولی سرکه سفید رنگ بهتری به ترشی سبزیجات کمرنگ مانند پیاز و گل کلم می دهد. هرگز سرکه را رقیق نکنید، مگر آنکه در دستور تهیه نوشته شده باشد.

5. با احتیاط از ادویه استفاده کنید. طعم تلخ و رنگ تیره ترشی ناشی از استفاده بیش از حد از ادویه یا زیاد جوشاندن ادویه با سرکه است. ادویه جات آسیاب نشده بهتر از ادویه آسیاب شده به ترشی رنگ و طعم می دهند. باید ادویه آسیاب نشده را در پارچه ای ریخته و با سرکه یا ترشی حرارت دهید و سپس از پارچه خارج کنید.

6. ترشی ها باید در ظروف شیشه ای تمیز با درزگیر ریخته شوند. اگر ترشی را در ظروف سفالی می ریزید، باید حتماً ترشی را با محلول سرکه بپوشانید تا فاسد نشود. یک بشقاب یا صفحه چوبی باید درست بالای ترشی قرار داده شود و به پایین فشار داده شود.

7. چاشنی و سس باید در ظروف استرلیزه داغ بسته بندی شوند و کاملاً هواگیری شوند.

دستور تهیه ادویه مخلوط ترشی

دو قاشق غذاخوری از هر یک از موارد زیر را با هم مخلوط کنید:

دانه فلفل فرنگی

دانه هل

دانه گشنیز

دانه میخک

دانه خردل

دانه فلفل

این موارد را نیز اضافه کنید:

2 برگ بو (ریز ریز شده)

دو چوب دارچین (خرد شده)

دو تکه کوچک ریشه زنجبیل خشک (خرد شده)

2 عدد فلفل فرنگی کوچک خشک (خرد شده) یا 1-2 قاشق چایخوری پوست فلفل تند

· همه اینها را در قوطی کاملاً مهر و موم شده ای نگه دارید تا برای استفاده آماده باشد.

گردآوری آشپزی اکاایران

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

امتیاز دهید


3.4
از

216

مزیت خیار شور خانگی به خیارشور آماده کارخانه ای این است که میتوانید آن را با طعم سبزیجات دلخواه خود درست کنید. تندی و طعم سیر آن را به دلخواه کمتر یا بیشتر کنید. در ضمن با تهیه خیار شور در منزل مطمئن هستید که هیچ ماده افزودنی در آن استفاده نشده است. در ادامه با طرز تهیه خیار شور خانگی ترد و خوشمزه آشنا میشوید.

 

 

طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده

خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشویید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند. سر و ته خیارها را با چاقو ببرید.

 

 

در ظرفی آب و نمک را به جوش آورید سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. وقتی مخلوط آب نمک کمی خنک شد (باید هنوز کمی گرم باشد) سرکه را با آن مخلوط کنید.

 

درون شیشه ای تمیز مخلوطی از شوید، ترخون، فلفل سبز، سیر، تخم و گشنیز به همراه خیارها بریزید. میتوانید روی هر لایه خیار مقداری از مواد دیگر بریزید تا یکدست باشد. سپس محلول آب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با آن پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید. بهتر است یک کیسه پلاستیکی را روی شیشه با کش فیکس کنید تا هیچ هوایی وارد ظرف خیارشور نشود. در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید، پس از این مدت خیارشور های آماده شده را درون یخچال بگذارید.

 

 

– برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

– دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید.

– برای تهیه خیار شور بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

– مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد.

– برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.

– در صورت تمایل میتوانید از کمی کرفس هم در خیار شور استفاده کنید.

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام ممنون از توضیحات کاملتون..چندروز دیگ میخوام درست کنم امیدوارم خوب بشه??

سلام نمیدونم چرا خیارشورا نرم میشه با اینکه بعد یک هفته میذارمش تو یخچال اما بازم نرم میشه و اگه زود استفاده نکنیم جز پوست چیزی ازشون نمیمونه میشه راهنماییم کنین?

سلام عزیزم
بنظرتون اگه ب جای شیشه از دبه پلاستیکی استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

زاج چیه و کجا فروخته میشه؟

زاج چیه کجا فروخته میشه

واقعا عالی توضیح دادین مخصوصا استفاده از زاج برای ترد شدن خیار شور من همیشه برام سوال بود ممنونم از شما

ببخشید برای رفع شوری خیارشور چکار باید کرد؟

سلام. یک دبه آب جوش رو بذارید خنک بشه و سپس خیار شور ها رو داخل دبه بریزید آب باید روی خیارشور ها رو بگیره. اگر زیاد بود خالی کنید. خیار شور ها رو چک کنید اگر بازهم شور بود مجددا آبش رو به همین ترتیب عوض کنید.

واقعاخوب از آب درمی آید ممنون

سلام و عرض ادب . وقتتون بخیر . ممنونم از شما که روش تهیه ی خیار شور خانگی رو بهم یاد دادین . برقرار باشین

سلام فرنگیس جان ممنونم از لطفت عزیزم

سلام لطفا میشه بگید چرا سر وته خیارها رو بگیریم داخل عکس هم به نظر میرسه نگرفته شده ممنونم

عالی بود

سلام من خیارشور را با این روش تهیه کردم ولی بعد از 4 روز آب آن تغییر رنگ داده حالا برای اینکه خیارها خراب نشن چکار کنم؟لطفا راهنماییم کنید

سمیه جان اگه منظورت رنگ مایع داخل شیشه خیارشوره که تغییر رنگش میتونه بدلیل سبزی و … باشه و مشکلی نیست ،خیارشورهای بازاری بعد از عمل اومدن از ظرف اصلی خارج و داخل سرکه نگهداری میشن ، شاید برای همین فکر کردی باید رنگ مایع سفید بمونه

عالی بود مرسی.خسته نباشی نویسنده واقعا ممنون خیلی فوق العاده بود.

مرسی از راهنماییتون

مرسی کامل وجامع بود

طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده

باعرض سلام. اگه میشه همزمان با دستور تهیه تصویر هم نشون بدین

دوست خوبم تا جایی که تونستم برای اموزش از تصویر استفاده کردم اما بازم چشم سعی میکنم اموزش ها کامل باشه

خیلی خوبه

عالی بود

خوب بود

سایت جالبی دارید

مرسی از اطلاعاتی که در اختیار ما میگذارید

برای سفت شدن خیار شور کمی نخود خام هم لازمه

نمیدونستم ، این دفعه امتحان میکنم

متشکر از اطلاعات خوبتون

ممنونم ?

ممنون از زحمات شما

خواهش میکنم ، منم ممنونم

خیلی مطالب جالب و جذابی دارید . مرسی از این همه وسواس در انتخاب مطالب ، تو خودت قند و نباتی شکلاتی شکلاتی.

ممنونم عزیزم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده
طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ساده
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *