طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی
طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی

دوره مقدماتی php

می پسندم

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده

200 گرم گوشت چرخ کرده
1/3 لیوان لپه خام
1 عدد پیاز
2 الی 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 عدد سیب زمینی متوسط
3 عدد لیمو عمانی
1 الی 2 قاشق غذا خوری گلاب
1 قاشق مرباخوری شکر
زعفران دم کرده به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

اینجابهترین ویدئوکلیپهارو دنبال کنید،باماهمراه باشید عزیزان.

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

یک غذای ایرانی و خوشمزه که با کمی تغییر در دستوره تهیه مزه ای جدید به خود میگیرد


 

لپه رو حتما باید خیس کرده باشید پیاز را بسیار ریز خرد کرده و در روغن سرخ کرده تا طلایی شود.

به پیاز طلایی شده، گوشت راکه از قبل قلقلی کردیم اضافه نموده و تفت میدهیم .

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی

لپه خیس داده شده و لیمو عمانی که از چند جا سوراخ شده و رب گوجه اضافه نموده و تفت میدهیم به مواد آب را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن آب شعله را ملایم کرده تا خورش بپزد.

نیم ساعت قبل از پایان کار نمک فلفل زردچوبه و زعفران را اضافه میکنیم.

برای تزیین روی خورش میتوانیم از سیب زمینی سرخ شده استفاده کرد

(البته من توی خورشت 1عدد هویج رو خلالی نازک کردم و تفت دادم و داخل قیمه ریختم.خیلی خوشمزه شد.)

 


${Body}

آدرس : تهران

تلفن: ——-

فکس : —-

پست الکترونیک : info@bamacook.com

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 


مواد لازم خورش قیمه با گوشت چرخ کرده :

 


طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده :

ابتدا پیاز رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم.گوشت رو هم که قبلا با پیاز چرخ کرده ایم به پیاز تفت داده شده اضافه میکنیم و هم میزنیم (بهتره که در تابه گذاشته بشه تا هم گوشت بپزه و هم آبش کشیده بشه وقتی آب گوشت چرخکرده کشیده شد زردچوبه و رب و نمک و دارچین رو اضافه میکنیم و با هم تفت میدیم تا رب رنگ باز کنه.

حالا آب رو هم اضافه کرده و در قابلمه رو میذاریم تا به مدت 15 دقیقه رو حرارت ملایم بجوشه (من گوشت رو بعد از اضافه کردن رب به قابلمه انتقال دادم میشه تو تابه هم بقیه مراحل پخت رو انجام داد )

لیمو عمانی رو از نیم ساعت قبل روشون چند تا سوراخ با چنگال ایجاد میکنیم و میذاریم داخل آب تا تلخیش از بین بره،حالا لیمو و گوجه ها ی خشک رو هم اضافه میکنیم (من از گوجه گیلاسی خشک شده استفاده کردم )

و میذاریم 15 دقیقه دیگه آروم بجوشه لپه هم که از قبل پخته شده اضافه میکنیم و 10-15 دقیقه زمان میدهیم تا خورش جا بیفتد وقتی که خورش به روغن افتاد شعله رو خاموش میکنیم.و در ظرف مورد نظر با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم.

این خورش فوق العاده خوشمزه میشه ،امیدوارم درست کنید و در کنار اعضای خانواده نوش جان فرمایید.

 

منبع : آکاایران

 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی
طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *