امتیاز دهید
3.6
از
183
قیمه بادمجان گونه ای از خورشت قیمه است که همراه با بادمجان پخته و سرو میشود. خورشت قیمه بادمجان را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد. بادمجان میتواند پس از سرخ شدن در مراحل پایانی در خورشت ریخته شده و پخته شود و یا تنها جدا از خورشت سرخ شده و روی آن قرار بگیرد. علاوه بر این تهیه خورشت قیمه هم به خودی خود میتواند به روش های مختلفی انجام شود. در روشی که قبلاً گفتیم، لپه با گوشت و پیاز تفت داده میشد و بعد همراه با آنها آبپز میشد. اما در اینجا لپه جداگانه پخته شده و بعد به بقیه مواد اضافه میشود. هر دو این روش ها نسبتاً رایج هستند و نتیجه خوبی میدهند. اگر از نوع لپه و زمان پخت آن مطمئن نیستید بهتر است مطابق این دستور، آن را جداگانه بپزید.
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان برای 4 نفر
لپه را از شب قبل با مقداری آب خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب آن را تعویض کنید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند . چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود. لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.
رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد ( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید ).
بادمجان ها را پوست بگیرید. روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و 15 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید تا رطوبت بادمجان خارج شود. سپس ابکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.
پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید. نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و 10 دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.
میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید. استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری میباشد . میتوانید مقدار لپه را بیشتر کنید.
عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید
من درستش کردم خیلی عالی شد
عالیه
عالیه ممنون..
سایتتون واقعا عالی و بی نظیره.موفق باشید
دیدگاه
نام (ضروری)
ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)
وب سایت
برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید
آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغریطرز تهیه خورش قیمه بادمجان برای 4 نفر
| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله
غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed
© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان برای 4 نفر
آرایش
مدل مو
مدل لباس
یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم.
با این مقدار مواد لازم به اندازه 5 بشقاب خورش خوری از ”خورش قیمه بادمجان “ خواهیم داشت.
دو عدد پیاز کوچک (معادل 150 گرم)، یک فنجان لپه (معادل 100 گرم)
یک کیلو بادمجان (تقریباً هشت تا بادمجان کوچک)، دو فنجان روغن (جمعاً معادل 200 گرم)
یک قاشق غذاخوری غوره و چهار عدد لیمو عمانی، دو کاسه ماست خوری گوشت گوسفند یا گاو تکه شده (معادل نیم کیلو گوشت لخم)
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم، در صورت دلخواه یک چهارم قاشق چای خوری زعفران و دو قاشق غذاخوری گلاب
دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (معادل 80 گرم)، یک عدد فلفل دلمه ای متوسط و یک عدد گوجه فرنگی متوسط
یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم.
لپه را شسته، به پیاز داغ اضافه کرده، تفت میدهیم تا بعد از پختن، لپهها له نشود.
گوشت، نمک، فلفل و در صورت دلخواه زعفران را اضافه کرده، تفت میدهیم.
لیمو عمانی یا غوره و سه الی چهار لیوان آب را اضافه کرده، در ظرف را گذاشته، با حرارت کم میپزیم تا بعد از حدود دو ساعت خورش نیم پز شود.
بادمجانها را پوست کنده، وسط آنها را برش میزنیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ میکنیم. سپس روغن بادمجانها را جدا کرده، یک عدد پیاز را در آن سرخ میکنیم.
دو قاشق رب گوجه فرنگی را در یک فنجان آب حل میکنیم و در پیاز داغ تفت میدهیم و نصف آن را به خورش نیم پز شده اضافه کرده، میگذاریم خورش با شعله کم حدود یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد.
یک عدد گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را برش داده، همراه بادمجانهای سرخ شده و یک قاشق غوره به بقیه رب تفت داده شده اضافه میکنیم. در ظرف را گذاشته، آن را برای 5 دقیقه روی شعله میگذاریم تا جا بیفتد.
خورش قیمه و بادمجانهای جا افتاده را در ظرف میکشیم تا خورش آماده پذیرایی شود.
تبیان
آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی 10