طرز تهیه خامه کیک با سرشیر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه خامه کیک با سرشیر
طرز تهیه خامه کیک با سرشیر

خامه فرم گرفته به ویپینگ کریم نیز معروف است که بهتر است برای تزیین شیرینی ها و کیک های خانگی این نوع خامه را خودتان در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه خامه فرم گرفته را با دو روش مختلف به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

از خامه فرم گرفته برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود و شما می توانید این نوع خامه را در منزل به راحتی تهیه کنید برای طرز تهیه خامه فرم گرفته روش های متفاوتی وجود دارد که در هر کدام از این روش ها توسط همزن برقی و یا همزن دستی خامه هم زده می شود و از این طریق هوا وارد خامه می شود و باعث می شود تا خامه سبک و فرم گرفته شود.

ژله بریلو، خامه فرم گرفته و شکلات روی کیک از انواع موادی هستند که برای تزیین کیک ها و شیرینی های مختلف مورد استفاده می شوند و شما می توانید به آسانی این مواد تزیینی را در منزل تهیه کنید.

برای تهیه خامه فرم گرفته می توانید از پودر خامه و یا خامه صبحانه استفاده کنید که در ادامه این مطلب روش تهیه خامه فرم گرفته را با این روش مختلف به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه خامه کیک با سرشیر

دوره مقدماتی php

ابتدا ظرف شیشه ای درب داری را تهیه کنید و آن را به مدت چند دقیقه درون فریزر قرار دهید تا به طور کامل سرد شود سپس خامه را باز کنید و آب خامه را به طور کامل خالی کنید.
خامه و شکر را درون ظرف شیشه ای خنک شده بریزید.

با کمک چنگال مخلوط خامه و شکر را به مدت 10 ثانیه هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

سپس درب ظرف را به صورت کامل ببندید و آن را به مدت 25 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خامه مقداری یخ بزند. بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی خامه را از فریزر بیرون آورید و خامه را از اطراف به طرف داخل به خوبی هم بزنید و دوباره ظرف خامه را به مدت 20 دقیقه دیگر درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف خامه را بیرون آورید و مراحلی را که ذکر شد را دوباره تکرار کنید.

با توجه به دمای فریزر و دمای محیط ممکن است خامه به یکبار در فریزر قرار گرفتن نیاز داشته باشد و بعضی اوقات نیز ممکن است خامه به 4 بار در فریزر قرار گفتن نیاز داشته باشد در هر صورت خامه موقعی آماده است که به شکل زیر در آید.

در مرحله بعدی طرز تهیه خامه فرم گرفته خامه را با کمک چنگال مقداری هم بزنید و خامه های اطراف ظرف را هم به وسط آن انتقال دهید.
سپس خامه را با کمک درجه تند همزن به خوبی هم بزنید این مرحله از طرز تهیه خامه کیک ممکن است در فصل تابستان نیم ساعت طول بکشد و در فصل تابستان 1.5 ساعت طول بکشد که در انتهای هم زدن خامه باید شش برابر شده باشد و به صورت پفکی و لطیف در آید.

در روش دوم طرز تهیه خامه فرم گرفته ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن 3 دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت 8 دقیقه دیگر نیز با دور کند همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.

زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.

     

در این مطلب با طرز تهیه خامه فرم گرفته با دو روش مختلف در منزل آشنا شدید که امیدواریم با کمک این دو دستور تهیه بتوانید خامه فرم گرفته را به راحتی در منزل تهیه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

طرز تهیه خامه کیک با سرشیر

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

ثبت نام شما با موفقیت انجام شد

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فروشگاه آنلاین قنادباشی کاملا محفوظ می باشد

طرز تهیه خامه صبحانه موضوع امروز تحریریه مجله قنادباشی است. این ماده قسمتی از شیر است که حاوی چربی بالایی بوده و بوسیله روشهای خامه گیری از شیر جدا می شود. این ماده غذایی یک ترکیب امولسیون روغن در آب است. در روش سنتی، خامه از رویه بستن چربی شیر تهیه می شد، اما امروزه بوسیله دستگاههای جدا کننده گریز از مرکز تهیه می شود.

طرز تهیه خامه صبحانه موضوع امروز تحریریه مجله قنادباشی است. این ماده قسمتی از شیر است که حاوی چربی بالایی بوده و بوسیله روشهای خامه گیری از شیر جدا می شود. این ماده غذایی یک ترکیب امولسیون روغن در آب است. در روش سنتی، خامه از رویه بستن چربی شیر تهیه می شد، اما امروزه بوسیله دستگاههای جدا کننده گریز از مرکز تهیه می شود.

طرز تهیه خامه کیک با سرشیر

 

این ماده قسمتی از شیر است که حاوی چربی بالایی بوده  و بوسیله روشهای خامه گیری از شیر جدا می شود. این ماده غذایی مانند شیر یک ترکیب امولسیون روغن در آب است. قبلا و در روش سنتی، تهیه خامه با رویه بستن چربی شیر انجام می شد، اما امروزه خامه صبحانه در روش صنعتی با استفاده از جدا کننده های گریز از مرکز تهیه می شود.

در صورتی که چربی شیر طبیعی را به طور کامل از آن خارج کنیم، حدود 10% از کل شیر به دست می آید که دارای وزن مخصوص 0.93 می باشد.

 

 

 

 

هنگامی که  چربی از شیر حذف شود، حدود 10% از کل شیر به دست می آید که دارای وزن مخصوص 0/93 می باشد. اندازه قطرات چربی موجود در شیر به طور متوسط 3 تا 4 میکرون است. به جز چربی خامه صبحانه که از میزان درصد چربی شیر بیشتر است، بقیه ترکیبات آن مانند ترکیبات شیر می باشد.

 

خامه صبحانه بایستی سفید یا سفید کرم رنگ بوده و دارای طعم و بوی طبیعی خامه تازه را داشته و از هرگونه بو و طعم نامطبوع خارجی عاری باشد.

 

انواع مختلف خامه عبارتند از:

– خامه مخصوص قهوه :  حداقل حاوی 10% چربی است.

– خامه نیمه (کم چرب) : دارای 18-10 درصد چربی است (به طور معمول و متوسط چربی آن در حدود 12 درصد است.)

– خامه کف ساز (زدنی) : حداقل دارای 30 درصد چربی است (به طور متوسط 35% درصد چربی دارد.)

خامه کف ساز اغلب در تهیه انواع شیرینی های تر و کیک بکاربرد دارد. این نوع از خامه بعد از افزودن شکر و زدن مصرف می شود. البته قبل از زدن باید در جای خنک نگهداری شود. بهترین نوع خامه کف ساز و بیشترین کف، زمانی به دست می آید که این ماده در دمای 6-4 درجه نگهداری شود.

 

– خامه پر چرب: نوع پرچرب یا مضاعف خامه حاوی بیش از 45 درصد چربی است. چنانچه این نوع به مدت طولانی زده شود، چربی آن سفت تر شده و در نهایت کره به دست می آید.

– خامه ترش : این نوع خامه دارای 30-20 درصد چربی است که فرآورده ای است که از تخمیر خامه پاستوریزه یا UHT توسط مایه لاکتیک تهیه می شود و در تهیه برخی غذاها و سس ها کاربرد دارد.

– خامه سفت و لخته شده : این نوع خامه حاوی 55-50% چربی است.

 

البته خامه به دو نوع پاستوریزه و UHT نیز طبقه بندی می شود:

نوع پاستوریزه: خامه ای است که به وسیله یکی از روش های حرارتی شناخته شده در صنایع شیر، بروش پاستوریزه تهیه شده باشد.

خامه UHT : خامه ای است که به طریق فرآیند UHT ، سالم سازی و در شرایط سترون بسته بندی شده باشد.

 

امروزه بدلیل تغییر ذائقه مصرف کنندگان، تولید کنندگان خامه و خامه صبحانه تمایل دارند تا تنوع محصولات خود را افزایش دهند. به همین خاطر از انواع طعم دهنده مانند شکلات، خرما، عسل و… برای افزودن به خامه استفاده می شود. از آن جا که خامه دارای درصد چربی و کالری بالایی است، افزودن این مواد، نه تنها سبب افزایش میزان کالری شده بلکه به دلیل این که دارای قند هستند، مضرات آن برای افراد چاق یا دارای اضافه وزن چند برابر می شود.

 

امروزه خامه و خامه صبحانه به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می شود که در ادامه به آن می پردازیم.

 

این روش قدیمی خود به دو صورت انجام می گیرد:

روش اول سنتی: نخست شیر را در ظروف کم عمق (6-4 سانتی متر) ریخته و برای سهولت انجام کار آن را گرم می کنند و به حال خود رها کرده، بعد از 24 تا 36 ساعت خامه را از سطح شیر بر می دارند.

روش دوم سنتی: شیر را به کمک یخ در ظرف های بزرگی خنک کرده، بعد از 12 ساعت خامه آن را می گیرند. این روش ها، ناقص هستند چرا که حدود 2 تا 3 گرم ( و بعضی اوقات تا 10 گرم) چربی در هر لیتر شیر باقی می ماند.

 

در این روش از نیروی گریز از مرکز استفاده می شود. اساس این روش عبارت است از این که وقتی دو مایع غیر قابل ترکیب و با وزن مخصوص متفاوت در ظرفی ریخته شوند و ظرف حول محوری به سرعت چرخانده شود، به شدت نیروی گریز از مرکز به تناسب وزن مخصوص به آن ها اثر کرده و مایع سبک تر در اطراف محور و مایع سنگین تر دورتر از محور جمع می شود.

 

طرز تهیه خامه کیک با سرشیر

تهیه خامه صبحانه به روش صنعتی در دو مرحله صورت می گیرد:

مرحله اول: اگر شیر کامل در دستگاه های سانتریفوژ ریخته و حول محوری به دوران درآید، به دو قسمت تقسیم می شود. بخش اول این ماده که به علت سبک بودن در اطراف محور جمع می شود و بخش دوم که اصطلاحا شیر پس چرخ که سنگین تر از چربی می باشد، در اطراف پراکنده می شود.

مرحله دوم: این مرحله پاستوریزاسیون و بسته بندی خامه است. خامه های تولیدی سرد شده در مخزنی که دو نازل خروجی بر روی آن نصب است، ریخته شده و پس از این که ورقه های از جنس پارافین و سلولز و آلومینیوم و پلی اتیلن که به سفارش کارخانه ساخته شده به وسیله دستگاه شکل دهنده، شکل قوطی گرفتند و روی نوار نقاله قرار گرفتند، نازل ها باز شده و خامه داخل قوطی ریخته شده و درب قوطی ها توسط فک های حرارتی دوخته می شوند و به دستگاه بسته بندی ثانویه منتقل می گردند.

البته این ماده را می توان در ظروف پلاستیکی مجاز نیز بسته بندی نمود. در این صورت درپوش ظروف بسته بندی خامه باید محکم و غیرقابل نفوذ باشد.

 

روی بسته بندی خامه صبحانه باید مطالب زیر قید شود:

– نوع و نسبت درصد چربی آن

– وزن خالص

– نام کارخانه تولید کننده

– شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت

– تاریخ تولید

– تاریخ مصرف (انقضاء)

– شرایط نگهداری

 

با توجه به این که خامه صبحانه به آسانی طعم ها را از منابع خارجی مانند بعضی مواد بسته بندی جذب می کند، بنابراین ظروف  بسته بندی مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

این ماده حتماً باید در یخچال نگهداری شود.

 

 

طرز تهیه خامه صبحانه با سرشیر کمی تفاوت دارد. نخست شیر محلی در قابلمه ریخته شده و آن را حرارت داده تا به جوش آید. در ادامه و بعد از جوش آمدن، بایستی 10 تا 15 دقیقه با شعله ملایم در حالت جوشیدن حرارت داده شود. حال شیر جوشیده به حال خود رها شده تا کاملا خنک شده و رویه ببندد.

بعد از خنک شدن، لایه بسته شده روی شیر را با ملاقه از آن جدا کرده و این رویه سفت شده در ظرف دیگری ریخته می شود و مجددا قابلمه حدودا چند ساعت در یخچال گذاشته می شود. در این مرحله مجدد رویه بسته شده دیگری را که در قابلمه و روی شیر بسته شده با ملاقه جداکرده و به سرشیر قبلی اضافه می شود. بعد از اینکه سرشیر کامل خنک شد، با یک چنگال و یا همزن و دور کند آن، زده می شود. ابتدا سرشیر شل شده ولی در ادامه فرم گرفته و سفت می شود.

همانطور که در تهیه خامه صبحانه هم اشاره شد، در تهیه سرشیر هم کفایت همزدن سرشیر در حدی است که خامه کمی غلیظ شده و شکل بگیرد وگرنه در صورت ادامه دادن همزدن سرشیر، بجای خامه ، کره خواهیم داشت.

 

در تصاویر زیر مراحل تهیه سرشیر آورده شده است:

 

 

امروزه مصرف این محصول در محصولات صنایع پخت و قنادی به طور جدی گسترش یافته است. خامه به روشهای مختلفی قابل مصرف است که عبارتند از:

– به عنوان ماده افزودنی در تهیه خمیر.

– رویه یا پوشش روی انواع کیک.

– جزیی از مغزها و برای تزیین انواع شیرینی ها.

در این مورد خامه ها بیشتر برای تهیه خامه فرم گرفته ، یا خامه قنادی استفاده می شود که قبلا در مجله قنادباشی در مقاله ” طرز تهیه خامه فرم گرفته عالی ، یک خامه رولت ” به آن پرداخته شده است.

 

اصولا استفاده از خامه و خامه صبحانه نه تنها ارزش غذایی را افزایش می دهد بلکه قابلیت و میل به مصرف و کیفیت نهایی محصول را نیز بهبود می بخشد.

 

تعداد کل امتیازات این مطلب 4

این مطلب را به اشتراک بگذارید

هدف قنادباشی کمک به مشتریان از طریق سفارش آنلاین ( سفارش اینترنتی ) محصولات با کیفیت ، صرفه جویی در وقت و هزینه مشتریان و ارائه ارزش افزوده و همچنین ارتقای کیفیت خدمات و محصولات قنادی ها ، تولیدکننگان کیک و شیرینی خانگی و  تولیدکنندگان لوازم قنادی و مواد اولیه قنادی می باشد.

آدرس : تهران, خیابان کارگر جنوبی، بعد از میدان قزوین، کوچه ژیان پناه، پلاک 36، واحد 10

تلفن : 55486925

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعق به سایت فروشگاه آنلاین قنادباشی می باشد.هرگونه کپی برداری غیر اخلاقی بوده و پیگرد قانونی دارد

طراحی سایت و سئو توسط گروه تخصصی آرمانیک | مشاوره تبلیغات توسط مدیروب



آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه خامه کیک با سرشیر

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


طرز تهیه خامه کیک با سرشیر



طرز تهیه خامه کیک با سرشیر

آرایش

مدل مو

مدل لباس

شیرینی پزی – انواع خامه – روش تهیه خامه پفی برای تزیین روی کیک  می توان این رویه را برای تزیین انواع کیک استفاده نمود…  

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3 عدد          شکر 4/3 فنجان        نمک مقداری         آب 3/1 فنجان        پودر وانیل خالص 4/1 قاشق چای خوری طرز تهیه:در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود 2 یا 3 دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید. منبع:همشهری آنلاینویرایش و تلخیص:آکاایران

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3 عدد          شکر 4/3 فنجان        نمک مقداری         آب 3/1 فنجان        پودر وانیل خالص 4/1 قاشق چای خوری طرز تهیه:در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود 2 یا 3 دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید. منبع:همشهری آنلاینویرایش و تلخیص:آکاایران

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه خامه کیک با سرشیر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

هر چیزیش خونگیش خوبه

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه خامه کیک با سرشیر
طرز تهیه خامه کیک با سرشیر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *