طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی
طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی


نام کاربری یا نشانی ایمیل


رمز

دوره مقدماتی php

رمز عبورتان را فراموش کرده اید؟

دستورپخت خورشت فسنجان بدون گوشت

مواد لازم مغز گردوی چرخ شده ، نصف لیوان مغز بادام چرخ شده ، نصف لیوان پیاز کوچک ، ۱…

 
 

طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی

همه چیز درباره برنج و خواص آن

برنج، مهم مثل نان در مورد طبع برنج باید گفت که از دیدگاه حکمای طب سنتی ایران، برنج در سردی…

 
 

درمان خانگی سیاتیک

اگر در شرایطی خاص دچار اسپاسم یا گرفتگی عصب سیاتیک شدید، می توانید برای کاهش میزان درد از یکی از…

 
 

درمان پادرد و کمردرد در طب سنتی

یکی از مهم‌ترین علل پادرد، کمردرد، خواب رفتن پا و دردهای عضلانی تجمع رطوبت می باشد. این موضوع در میان…

 
 

مصرف سبزی های متنوع، خوب یا بد؟!

مصرف زیاد انواع سبزی می‌تواند مشکل ساز باشد! مصرف زیاد انواع سبزیجات در همه افراد برای حفظ سلامتی و درمان…

 
 

۹ توصیه تغذیه‌ای برای مادران در دوران بارداری

دوران بارداری یکی از مقاطع زندگی بانوان است که معمولا مراعات و پرهیزات خاص خود را میطلبد. بسیاری از این…

 
 

۱۲ توصیه مهم درمانی طب سنتی برای درد های پریود

این دردها بیشتر در ناحیه شکم، ران و کمر احساس می‌شوند و بسیاری از بانوان ترجیح می‌دهند به جای استفاده…

 
 

۵ راه ساده برای تامین کلسیم بدن

۱- آفتاب بگیرید اگر خانه آفتاب گیری ندارید، هرچند وقت یک بار سعی کنید که چنددقیقه ای آفتاب بگیرید.البته همیشه…

 
 

۷ نکته درمانی که درباره جوش و کهیر باید بدانید!

اگر ماده صفرا یا خون در بدن به طور غیرطبیعی افزایش یابد و بدن نتواند به شکل طبیعی این حرارت…

 
 

۹ راه کنترل سندروم روده تحریک پذیر از نظر طب سنتی

نفخ، صدای شکم، دوره‌های اسهال و یبوست از جمله تظاهرات سندرم روده‌ی تحریک پذیر است که در جوانان و افراد…

 
 

دمنوش پونه‌کوهی و آویشن‌شیرازی؛ فوق‌العاده جهت سرماخوردگی

دم نوش پونه کوهی و آویشن شیرازی مواد لازم: پونه ۱ قاشق غذاخوری آویشن ۱ قاشق غذاخوری عسل ۲ قاشق…

 
 

جلوگیری از سرماخوردگی با یک راه ساده!

در حمام های قدیمی کنار درب خروجی، یک حوض آب سرد قرار داشت تا با گذاشتن پاها داخل آن، بدن…

 
 

۱۱ توصیه تغذیه‌ای برای داشتن پوست خوش‌رنگ

از نظر طب سنتی ایران، تغذیه نقش بسیار مهمی در خوشرنگی و شادابی رنگ چهره دارد. پس برای جلوگیری از…

 
 

ویژگی‌های یک غذای مناسب زمستان

? غذای مناسب زمستان و ایام سرد سال چیست؟ ❄️ وقتی در #طب_ایرانی، صحبت از فصول چهارگانه می‌کنیم منظور فصل…

 
 

بلوغ زودرس ؛ علائم و ۷ راه کنترل آن

علائم بلوغ زودرس چیست؟ فرایند رشد انسان به رطوبت و حرارت بدن بستگی دارد. برای داشتن رشد و بلوغ طبیعی…

 
 

خواص پرتقال ؛ ۹ فایده و ضرر مهم از نظر حکما

یکی از میوه های دوست داشتنی این فصل، به ویژه برای کودکان میوه پرتقال است. از نظر عموم یکی از…

 
 

خوراکی‌هایی که پوست را روشن میکند!

خوراکی‌هایی که پوست را روشن میکند! در طب سنتی استفاده متعادل از خاکشیر، هویج، انار موجب نیکویی رنگ رخسار و…

 
 

جلوگیری از ترک خوردن لب ها

استفاده از مایعات اولین گام برای جلوگیری از خشکی و ترک خوردن لب هاست! که این کار کمک میکند تا…

 
 

پوست انار را دور نریزید!

طرز تهیه دهانشویه طبیعی با پوست انار پوست یک انار متوسط را به صورت خشک یا تازه، قطعه قطعه کنید!…

 
 

ظرف های پخت و پز ؛ راهنمای جامع انتخاب و استفاده از ظروف

بهترین ظرف برای پخت و پز در طب سنتی همواره به کیفیت و محتویات غذا توجه ویژه ای شده است…

 
 

۱۰ راه طبیعی جایگزین قرص آهن

۱۰ راه طبیعی جایگزین قرص آهن در صورت عمل به توصیه های این مقاله میتوانید بدون مصرف قرص آهن از…

 
 

چه چیزی برای کبد چرب خوب نیست؟!

یکی از بیماریهای که امروزه بسیار فراگیر و پرشمار شده است، کبدچرب است. در این پست بر اساس توصیه های…

 
 

خواص برگ چغندر ؛ ۱۴ فایده مهم برای سلامتی

? خواص مناسب برای غذای شخص بیمار (باعث خواب و تسکین درد او میشود). درمان بی خوابی (بهترین درمان برای…

 
 

خواص شکر سرخ

خواص شکر سرخ از خواص شکر سرخ خونساز بودن است که باعث رفع کم خونی میشود. این خاصیت باعث شده…

 
 

طرزتهیه آش شلغم و سوپ شلغم

دستورپخت سوپ شلغم : مواد لازم : شلغم: ۵۰۰ گرم جو پوست کنده: ۱پیمانه جعفری و اسفناج پاک شده: ۲۰۰…

 
 

شیر را با چی بخوریم ؟!

? شیر را با چی بخوریم ؟! ? اگر که مزاج گرم دارید، بهتر است شیر را با مقدار كمی…

 
 

طرز تهیه شلغم و عسل

مایع شفابخش سرماخوردگی چیست؟! قسمت بالایی شغلم خام را به وسیله چاقو بریده و داخل شلغم را به وسیله اسکوپ…

 
 

۱۳توصیه طب سنتی برای سلامت دهان و دندان

سلامت دهان و دندان در همه افراد به خصوص برای کودکان موضوعی مهم تلقی میشود. چرا که بسیاری از روی…

 
 

همه چیز درباره خرید زعفران

زعفران تقویت کننده قلب و معده است و برای درمان بیخوابی‌هایی که منشأ تحریکات مغزی دارد بسیار مفید است، البته…

 
 

۸ واقعیت درباره سرماخوردگی و درمان آن

این روزها سرماخوردگی بیماری فراگیر و رایجی در بین خانواده هاست و مهمتر از آن درمان سرماخوردگی به یکی از…

 
 

مورد علاقه ای وجود ندارد

کپی رایت © 2019 مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

به گفته یک متخصص فیزیولوژی، شیره و حریره بادام به دلیل ارزش غذایی بالا به افزایش قدرت و قوت نیروی بدنی کمک کرده و برای رفع ناتوانی جنسی مفید است.


دکتر سید مهدی میرغضنفری گفت: مصرف بادام درختی برای افرادی که از نظر جنسی کم‌توان شده اند بسیار مناسب است. از آنجا که حریره و شیره بادام طبع رو به گرمی دارند، نه تنها سبب تقویت و افزایش انرژی و توان بدنی در کسانی می‌شود که دچار ضعف قوای جنسی شده اند بلکه به تقویت حافظه نیز کمک شایانی می کند.

وی ادامه داد: مصرف شیره و حریره بادام به کودکان، افراد ضعیف و کم خون، کسانی ‌که مزاج یا معده سرد دارند، سالمندانی که جویدن و هضم معده برایشان مشکل است و زنانی که قصد حاملگی دارند یا باردارند نیز توصیه شده است.

این متخصص در مورد روش تهیه هر دو فرآورده گفت: برای تهیه شیره بادام، تعدادی بادام را چند ساعت خیس کنید و برای هضم آسان تر، پوست نازک آن را جدا نموده، سپس در مخلوط‌کن خرد کنید. کمی شکر یا پودر نبات یا عسل هم به آن بیفزایید. برای تهیه حریره بادام نیز مقداری پودر بادام را به همراه کمی شکر و آب حرارت دهید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود. از این فراورده ها می توانید روزانه به میزان متعادلی استفاده کنید.طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی

این عضو هیئت علمی دانشگاه، با اشاره به اینکه بادام درختی دو نوع تلخ و شیرین دارد گفت: بادام تلخ برای خوردن مناسب نیست زیرا سمومی دارد که برای سلامت مضرند اما مصرف روغن آن به صورت موضعی فواید زیادی دارد.

به گفته او از دیدگاه طب سنتی، طعم‌ها دارای مزاج مشخصی هستند و طعم تلخ، مزاج گرم دارد و از این رو بادام تلخ مزاج گرم و خشک داشته و حرارت بالایی دارد. بنابراین ماساژ عضلات و مفاصل مخصوصا در افراد سردمزاج که دچار اسپاسم و درد عضلانی و یا تورم و درد مفصل بویژه هنگام صبح هستند بسیار توصیه شده است.

میرغضنفری افزود: ماساژ این روغن روی شکم، برای تقویت معده و روده‌های سرد و نفاخ یا یبوست ناشی از کم تحرکی روده‌ها بسیار مفید است.

این متخصص فیزیولوژی، در مورد خاصیت بادام شیرین گفت: موارد مصرف این بادام به دو صورت خوراکی و موضعی است و استفاده از آن برای اغلب افراد مفید است زیرا حرارت زیادی ایجاد نمی کند و در مصارف موضعی با اغلب پوست‌ها سازگار است.

وی با اشاره به اینکه روغن بادام شیرین، رطوبت بخش بسیار خوبی به شمار می‌رود و مصرف خوراکی روزانه ۱ الی ۳ قاشق غذاخوری آن برای تامین رطوبت بدن مناسب است افزود:

افراد دچار یبوست و التهاب دستگاه گوارشی یا زخم مقعد (شقاق) می توانند هر ۸ ساعت یک قاشق غذاخوری- ترجیحا نیم ساعت بعد از غذا- از روغن بادام شیرین استفاده کنند.

“لطفاً نظرات خود را درباره این مطلب با “نی نی نما” در میان بگذارید”

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج نام و لينک سايت مجاز است.

حریره بادام یک غذای کمکی بسیار مقوی برای نوزاد شما است. در این مطلب طرز تهیه حریره بادام را به شما عزیزان آموزش می دهیم تا پایان مطلب ما را همراهی کنید.

حریره بادام سرشار از ویتامین ها است و همه املاح و ویتامین های مورد نیاز برای بدن نوزاد شما را به خوبی تامین می کند. طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد در منزل به راحتی امکان پذیر است.

 شما می توانید از ماه هفتم خوردن حریره بادام و فرنی را برای کودک خود آغاز کنید. میزان مصرف حریره بادام در روز 6 وعده است که در هر وعده دو قاشق مرباخوری حریره بادام را باید به کودک خود بدهید. در این قسمت از بخش آشپزی طرز تهیه حریره بادام را مشاهده خواهید کرد.

در مرحله اول طرز تهیه حریره بادام, بادام ها را در ظرف مناسبی ریخته و سپس آب گرم را به بادام اضافه کنید و به مدت 4 ساعت اجازه دهید تا بادام ها در درون آب باقی بمانند.طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی

بعد از مدت زمان ذکر شده پوست بادام ها را به طور کامل بکنید.

بعد از اینکه بادام ها را پوست کندید آن ها را به خوبی رنده کنید.

در ظرف مناسبی بادام رنده شده را بریزید سپس شیر و  آرد برنج را به ظرف اضافه کنید. توجه داشته باشید که آرد برنج و بادام های رنده شده باید به خوبی در شیر حل شوند.

سپس ظرف را بر روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید. بعد از چند دقیقه شکر و آب را به قابلمه اضافه کنید و آن ها را به خوبی با شیر و آرد برنج مخلوط کنید و به صورت مکرر این مخلوط را هم بزنید. بعد از 20 دقیقه حریره بادام آماده است.

حریره بادام یک غذای بسیار مفید برای نوزادان است در طرز تهیه حریره بادام می توانید به جای شیر پاستوریزه از شیر مادر نیز استفاده کنید و اگر تمایل دارید که حریره را با شیر مادر بپزید شیر مادر را در پایان به حریره اضافه کنید. برای مشاهده آموزش انواع دسر و پیش غذا کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

همونطوری که می دونیم، بعد از شش ماهگی به غیر از شیر مادر، باید سراغ غذاهای دیگه ای برای نی نی باشیم. چون دیگه شیر مادر به تنهایی همه نیازهای نی نی رو تامین نمی کنه. یکی از این موارد، حریره بادامه.

اولش بگم که درست کردن حریره بادام، به دو صورته. یعنی شاید هزار تا روش باشه ولی من دو تا رو بلدم! یکی روش خانم رویا منتظمی خدابیامرز یکی هم روش مامانم! هر دو روش هم تا یک جاهایی با هم مشترکند:

مواد لازم:

بادام

آرد برنج

طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی

شکر (کمی)

شیر (در روش خودم)

طرز تهیه:

اول با یک دانه بادام شروع می کنیم. بعد تقریبا هر یه هفته یکبار یا هر ده روز یکبار، یک دانه بادام اضافه می کنیم. من خودم مثلا شب یک دونه بادام رو توی یه کاسه کوچک آب داغ خیس می کنم. فردا صبحش بادام رو با این رنده های کوچک رنده می کنم:

روش خانم منتظمی اینجوریه که بادامهای رنده شده رو توی یه تنظیف می پیچیم و اون تنظیف رو می ذاریم توی ظرف و روش آب می ریزیم و می ذاریم بجوشه. اینقدر که حسابی عصاره بادام دربیاد. بعد تنظیف رو در میاریم و بعدش بهش یه کم شکر و مقداری آرد برنج اضافه می کنیم و مثل فرنی درستش می کنیم.

ولی روش مامان من اینجوریه که:

بادامها رو که توی ظرف رنده کردیم، روش آب می ریزیم و می ذاریم بپزه. مثلا بین بیست تا سی دقیقه. که حسابی عصاره بادام بیرون بیاد. توی این فاصله آرد برنج رو با آب سرد مخلوط می کنیم تا یه کم لعاب بده. بعد از این بیست سی دقیقه، مخلوط آب و آرد برنج رو به بادامهای روی حرارت اضافه می کنیم و کمی هم شکر می ریزیم و حدود نود تا صد و بیست سی سی شیر هم اضافه می کنیم و حدود یک ربع می ذاریم همه با هم بپزند. بعدش ظرف رو از روی حرارت برمی داریم و محتویاتش رو از چای صاف کن، رد می کنیم:

بعدش عصاره اش رو می ذاریم خنک بشه، اونوقت می دیم نی نی جون نوش جونش کنه. معمولا در حریره بادام، شیر نمی ریزند. من می ریزم! تا قوت بیشتری برای نی نی داشته باشه.

این عکس همون قاشق حرارتیه که قبلا گفتم. همونطوری که می بینید، چون حریره داغ بود، رنگ سر قاشق، سفید شده.

راستی، شنیده ام حریره بادام به صورت پودر در داروخونه ها فروخته می شه و دیگه احتیاج نیست خودمون توی خونه تهیه کنیم. ولی خواهش می کنم خودتون درست کنید! مطمئن باشید استفاده از بادام تازه خیلی بیشتر خاصیت داره. ممکنه تهیه اش به نظر سخت بیاد، ولی عادت می کنید. اونجوریام که می گن درست کردنش سخت نیست. باید واسه نی نی وقت گذاشت دیگه!

نی نی هایی که به شیر گاو حساسیت دارند:

بعضی از نی نی ها به شیر گاو حساسیت دارند. مثلا نی نی من. می دیدم وقتی بهش فرنی یا حریره بادام میدم، بعد از چند ساعت، اینقدر گریه می کرد که از چشماش اشک می ریخت! خلاصه کاشف به عمل اومد که به شیر گاو حساسیت داره. به خاطر اینکه من سر کار می رم، شیری که براش می دوشم، کفاف شکم آقا رو نمی ده و در کنار غذاهای کمکی، باید شیر خشک کمکی هم استفاده کنه. (ماشالا بچه دهن داره!) دکتر هم شیر خشک بیومیل ۲ رو براش نوشت که خیلی هم خوشمزه نباشه که یه وقت به طور کلی از شیر مادر زده نشه. وقتی دیدم به شیر گاو حساسیت داره، توی حریره بادام و فرنی اش، شیر خشک می ریزم. یعنی اول شیر خشک درست می کنم یا وقتی که از شیر خشکش زیاد می مونه، باهاش حریره بادام یا فرنی درست می کنم. البته نی نی من به سرلاک هم حساسیت داشت. اونو فعلا قطع کرده ام و جایگزینی براش پیدا نکرده ام. دکترش می گفت بعضی بچه ها نمی تونند سرلاک رو خوب هضم کنند. می شه از برند غنچه یا پوره استفاده کرد که البته من هرچی هم گشتم، اونها رو پیدا نکردم!

این بود انشای من در مورد حریره بادام و تجربیات آن!

نوش جون نی نی ها ؛ گوارای وجودشون!

سلام دوست مهربون منم یک پیشنهاد بدم برای پوره کردن بادام …من با چایی صاف کن بادام رو له میکنم مثل رنده عمل میکنه بعد میزارم با آب و اردو برنج و کمی عسل بپزه…چون شکر خیلی ضرر داره حتی برای ما…

سلام خسته نباشید واسه کودک بالای یک سال میتونم حریره بادام درست کنم آیا پوستشو بگیرم یا دیگر نیازی نیست

سلام.میشه بجای آرد برنج از آرد دیگری استفاده کنیم؟

سلام.میشه بجای آرد برنج از آرد دیگری استفادا کنیم؟

سلام. میشه بجای آرد برنج از آرد دیگری استفاده کرد؟

بادام رو نمیشه آسیاب کرد

دختر من هم از وقتی حریره بادام میخوره خیلی ناآروم شده نمیدومنم چیکارش کنم؟

ازهمگی ممنونم.طرزتهیه سوپ شیرروبگیدلطفا”

سلام متشکرم ازراهنماییاتون.اماهاله جون حریره بادامای بیرون آماده ان وبه چیزی نیازندارن اضافه کنی

سلام من حریره اینجوری درست میکنم
اول برنج ایرانی رو مرطوب میکنم ،پوست مغز بادام رو میگیرم بعد به همراه برنج آسیاب میکنم میدارم رطوبتش جمع بشه نبات و بادیون رو باهم آسیاب میکنم ودر آخرهمه ی مواد رو مخلوط میکنم و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنم وموقع نیاز با آب یا شیر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا بپزد

سلام عسل زیر یک سال ممنوع

سلام حریره بادام را برای پسر هفت ماهه ام بدون شکر و شیر خشک تهیه میکنم خوب هم میخوره کودک را هر طوری عادت بدهید اونجوری غذا را میخوره

سلام.. پاسخ به اون خانمی که گفته روزانه باید یه نخود عسل شیره انگور داد شما مطمئنید نی نی تونو بهداشت میبرید واسه قدو وزن … اونجا به شما کاغذ ندادن باید نبایدهارو ننوشته … که نباید به کودک زیر یک سال عسل داد انگور و انواع توت و شیر و لبنیاتای گاوی و اجیل و غیره باعث حساسیت همیشه که خدای نکرده جبرانش شاید سخت باشه … تورو خدا مراقب فرشته هاتون باشید

سلام. میخاستم منم نظرمو بگم. به نظر من به هیچ وجه نباید از شکر سفید و آرد برنج سفید که هیچ خاصیتی نداره و ضرر هم داره برای حریره بادام استفاده کرد. اونم برای کودک بی گناه. سعی کنید از اول بچه رو به خورد غذاهای طبیعی عادت بدید نه غذاهای کارخونه ای و سرطان زا که یه عمره به خورد ما دادنو میدن. خواهش میکنم روش تغذیه تونو درست کنید. سرطان داره سر به فلک میکشه. انم تو کشور مسلمان. چرا؟چون نمیبینیم داریم چی میخوریم. به غذای خود بنگرید. این دستور خداوند است توی کتابش. من از کتابهای دکتر جمشید خدادادی برای کودک هشت ماهه ام غذا درست میکنم. حریره بادام به این صورته که اول بادامو با پوست چند ساعت خیس میدید. بعد پوستشو میکنید و با هر روشی که بهترینش پنج دقیقه در مخلوط کن با نصف استکان آبه. بعد یه قاشق پودر جوانه گندمو که خودتون تهیه کردید به این شیر بادام اضافه کرده روی حرارت کم بزارید تا غلیظ بشه و بعد چند عدد کشمش که تیزابی نباشه و سالم باشه رو خیس بدید و له کنید و آبشو بریزید توی شیر و ارد. اینکارو وقتی که حرارتو خاموش کردید انجام بدید. دوبار در هفته از این غذای طبیعی و خدایی بدید به کودکتون نوش جان کنه. روش تهیه جوونه هم راحته. همه چی تو اینترنت هست. اگر هم دوست دارید برید تو گوگل بنویسید طب قران دکتر جمشید خدادادی. بخونید و ببینید که کجای این راهیم. و چقدر داریم تو زندگی و تغذیمون اشتباه میکنیم. شادو سلامت باشید.

مرسی ژیلا جون از دلسوزیت …منم از بارداری تحت نظر دکتر طب اسلامی «ایت الله تبریزیان »بودم و اصلا قرص آهن و مولتی ویتامین های شیمیایی نخوردم به جاش همه چیزهای طبیعی مثل سه شیره«شیره خرما،انگورو توت» ،گرده گل،دوغ شتر ،فالوده سیب«سیب رنده شده +عرق بیدمشک +گلاب و عسل» ،سویق کامل ،گوشت گوسفندی پر چربی،کله جوش و هیلی چیزهای مقوی دیگه ….
خدا رو شکر همه چیز هم نرمال بود پسرم? تو ۳۹‌هفته ای با وزن ۳کیلو و قد ۵۰ به صورت طبیعی به دنیا اومد …
الان هم به پسرم قطره آ+د نمیدم و به جاش از سه ماهگی حریره بادام و سه شیره و سویق رو براش شروع کردم….
به امید روزی که هممون مو به مو روایات ائمه اطهار رو تو زندگیمون پیاده کنیم و دیگه شاعد این همه مریضیهای مختلف و غیره نشیم?

با سلام و خسته نباشی به همه مامانا.میخواستم من هم یک نکته بگم که طبق تحقیقات علمی به کودکان زیر یک سال نباید عسل خوراند زیرا باعث ایجاد مشکلات تنفسی میشود

عسل زیر ۱ سال ممنوعه عزیزم.

عالی بود.

طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی

سلام با تشکر از مطالب مفیدتون من شنیدم برای بچه های زیر ۲ سال عسل ممنوع میباشد

سلام
گفتین هفته ای یه دونه بادوم اضافه کنیم،،،،بقیه موادش چی اوناهم باید اضافه بشن؟

سلام برای شیرین کردن حریره میتوانید از شیرین کننده های طبیعی مثل شیره انگور وعسل استفاده کنید.البته اساتید طب سنتی مثل استاد خیراندیش توصیه میکنند به نوزاد روزانه یک نخود عسل یا چند قطره شیره انگور بدهند این کلیه ویتامین های مورد نیاز نوزاد را تامین میکند .شیره انگور را میتوانید در حال پخت اضافه کنید ولی برای اضافه کردن عسل کمی صبر کنید حرارت به حدود ۶۰ درجه برسد

باسلام مطالب جالب ومفیدهستند.طرزتهیه چند سرلاک رو اگه میشه لطف کنید.قبلاتشکرمیکنم

ممنون وبت حرف نداره

باsepid کاملآ موافقم نباید به نی نی هامون خوراکی های نا سالم بدیم خیلی حواستون جم باشه مامانا وباباهایی که عاشق نی نی تونین ما در قبال سلامتی شون بیش از همه مسؤلیم.

خوبه

سلام من صنایع غذایی خوندم لطفا به کوچولوهاتون قند و شکر ندید مواد شیمیایی فرایند تولید خطرناکه

عزیزم حریره خوب بود اما اگه اندازه های دقیق بداری ممنون میشم

اگه بشه فرنی های دیگه هم یاد بدید

ممنونم از حریره بادامتان که یاد دادید

دست گلت درد نکنه پسرم فقط غذاهای شیرین دوست داره کاش غذاهای شیرین دیگ ی هم واسی نی نی بلد بودم

ازت ممنونم گلم واسه داداشم می خواستم.عالی بودامیدوارم حریره های دیگه ای هم داشته باشید.

طرز تهیه حریره بادام مامانتون هم عالیه هم راحت الان می خواهم به این روش برای عماد کوچولوم درست کنم . مرسی

ممنون

دستتون درد نکنه من اصلا طرز تهیه حریره بادام رو بلد نبودم ولی الان یاد گرفتم و میخوام برای دختر کوچولوم مبینا درست کنم

دستورحریره بادومتون بد نبود امافقط واسه نی نیا… یه دستور بذارین که توش اندازه ی دقیق موادونسبتشونو نوشته باشه من که با این دستور عمرا بتونم درست کنم!مگه فقط نی نیا حریره دوست دارن…

دستورحریره بادومتون بد نبود امافقط واسه نی نیا… یه دستور بذارین که توش اندازه ی دقیق موادونسبتشونو نوشته باشه من که با این دستور عمرا بتونم درست کنم!

مرسی من درست کردم خوب بود

خیلی عالی بود ممنون از لطفتون منم شیر ریختم بهتر شد.

عزیزم یه نکته ای که در ایران تقریبا همه بهش عادت دارن اینه که به بچه زیر یکسال هم آجیل میدن و هم شکر! این برای من عجیبه چون در همه کتابها و توصیه پزشکان اطفال در امریکا و اروپا اومده که به بچه زیر یکسال آجیل، شکر، ماهی، تخم مرغ و… نمیشه داد. بخصوص آجیل رو تاکید میکنن. اما عجیبه که ایران اصولا غذای کمکی رو با حریره/فرنی بادام شروع میکنن! به جای اون میشه میوه های مختلف رو که خودشون شیرین هستن، مثل سیب، موز، گلابی، هلو و … پوره کرد و برای شروع به بچه داد. بدون افزودن هیــــچ چیزی بهش. یادمه چند سال پیش یه مقاله ای خوندم که در خاور میانه تعداد دیابنی ها به طرز عجیبی زیاده و یکی از احتمالاتش این بود که در نوزادی(زیر دو سال) شکر زیادی به بچه داده شده (قنداب که نوزاد میدن در ایران رو که حتما یادتونه).

در هر صورت جسارتی نباشه. فقط خواستم نظرم رو بهتون بگم. امید که مفید واقع بشه ?

سلام
دوست عزیز دادن اجیل به بچه های زیر دو سال ممنوع هست اما نه بدلیل خواص و نوع ماده غذایی بلکه ب خاطر خطر قورت دادن و آسپیره کردن اون که میتونه خدای نکرده منجر ب خفگی شیرخوار بشه. اما نوع غذا که با پودر اجیل باشه خصوصا بادام هیچ مشکلی نداره و حتی مفید هم هست.
در مورد میوه ها، میوه های دارای دانه های ریز مثل انگور و انواع توت ها تا یکسالگی ممنوع هستند و برخی مثل گوجه فرنگی حساسیت زا هستند.
با احترام.

با سلام خدمت شما دوست عزیز
میوه واب میوه تا هشت ماهگی ممنوع چون برای معده ضرر داره بادام یکی از بهترین مموادغذاییی هست وباعث تقویت معده میشه

اخ سورملینای عزیزم جدا دلم واست تنگ شده بود من همواره به داشتن دوست نازنینی مثل شما به خودم می بالم چه اسم زیبایی هم برای پسرت انتخاب کردی می دونم که چقدر بچه کوچیک دست و بال ادم رو تنگ میکنه اما تو با همه گرفتاری هات به نوشتنت و علاقه مندی هات ادامه می دی از جانب خاله لاله مانی کوچولو رو ببوس

سلام خوبیدمیخواستم درمورد رستوران هفت خوان بنویسم اونجا کامنت نداشت منم شیرازیم نمیدونم شما کی رفتید اون رستوران ولی الان فقط با ورودی ۲۰۰۰۰تومان غذاهاشم واقعا خوشمزست ولی من هنوزنرفتم فقط شنیدممممم

نمیدونم چطور شده که نتونستید همونجا کامنت بذارید. من کامنتتون رو کپی کردم زیر همون صفحه

من تازه این پست رودیدم البته همیشه از راهنماییهات برای آشپزی استفاده میکردم و ممنونم اساسی.
مخصوصا از دستور فلافلت!
الان یه راهنمایی برات دارم طیبه عزیز: دخترک من هم به شیر گاو حساسیت داشت و برای بچه هایی که این مشکل رو دارند نباید شیر گاو و مشتقات اون رو(مثل شیر خشک، بیسکوییت ، شیرینی ، پنیر و حتی ماست) رو تا یه سالگی مصرف کرد. ویانا یه سالگی خوب شد و همه چی برای اون آزاد شد ولی افرادی که دکتر درست توجیحشون نکرده بود در بعضی موارد مشکلات حاد براشون پیش اومد. حتما پیش یه دکتر خیلی خوب که فوق تخصص گوارش اطفاله نی نی رو ببر.
۲ تا دکتر عمومی سراغ دارم که خیلی هم در شهر مامعروفن ولی با عدم راهنمایی صحیح مادر با سرنوشت بچه بازی کردنو کار رو به عمل کشوندن.
یعنی مشکلی که فقط یه پرهیز ۶ ماهه بود شد یه بیماری ریشه دار.

چرا دیگه نیستید؟ من از وقتی وبلاگ داشتید خوانندتون بودم
منتظر پست جدیدتون هستم

من پسر دایم تازه بدنیا اومده بود که بهش تیلیته آبگوشت میدادم. ولی چیزیش نمیشد و خیلی هم خوشش میومد و با اون دهن کوچکش ملاچ وملوچ میکرد.

سلام
من اون چیپس و پنیری که دستورشو گذاشتین با دقت درست کردم.اما یه طوری بود که با قاشق می شد خورد.چیپساش جدا جدا بودن و مواد بهشون نچسبیده بود.میدونید چرا اینطوری شده بود؟شما هم درست می کنید همین میشه؟تازه من نصف بسته ی چیپس و نریختم اگه همه ش بود که بد تر میشد.

سلام خانمی
من خواهرم که کوچیک بود به شیر خشک و شیر پاستوریزه حساسیت داشت به محض خوردن این شیرها از تو گلوش حباب حباب می آمد و یا گوشهایش ورم می کرد و قرمز می شد و دکتر گفته بود به هیچ عنوان نباید تا پایان دو سال غیر از شیر مادر شیر دیگری داده شود . خدا نی نی تون را سلامت نگهدارد .

طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی
طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *