طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون

دوره مقدماتی php
طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون
طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون

طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون

دوره مقدماتی php

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

دانلود آهنگ جدید

استعلام خلافی خودرو
eq یا iq مسئله این است!!!

غذای اصلی  : جوجه كباب بوقلمون

مـــــــواد لازم :بوقلمون : 1 عددکره برای چرب کردن : 50 گرمآبلیمو :1 استکانروغن زیتون : 3 قاشقآب پیاز رنده شده : 2 قاشق زعفران حل شده در آب : مقداری نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون

دستور تهیه: ابتدا بوقلمون را تکه تکه کرده سعی شود از بوقلمون های جوان استفاده شود. مواد تهیه شده را بجز کره همه را باهم مخلوط کرده و تکه های کوچک جوجه را در مواد غوطه ور کرده و به مدت پنج ساعت می خوابانیم بعد به سیخ می کشیم و بعد از اینکه کمی رنگ عوض کرد شروع به مالیدن کره روی سیخ ها می کنیم در آخر با یک قلمو مقداری آب زعفران را به جوجه ها می کشیم و دوباره برای 1 دقیقه یک حرارت کوچک به آن می دهیم تا خوب طلایی شود .

پایگاه فرهنگی هنری تکناز

Slideshow2-2.jpg

Slideshow1-2.jpg

slideshow120.jpg

slideshow

طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون

Slideshow2-2.jpg

http://192.168.10.7/parsturkey3/images/Slideshow2-2.jpg

Slideshow1-2.jpg

http://192.168.10.7/parsturkey3/images/Slideshow1-2.jpg

slideshow120.jpg

http://192.168.10.7/parsturkey3/images/slideshow120.jpg

 

 

 

 

مواد مورد نیاز برای 4 نفر

500 گرم

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

2 عدد

1 عدد

توجه: در صورت استفاده از سیخ چوبی،‌ سیخ‌ها را به مدت 30 دقیقه در آب سرد بخیسانید تا از آتش گرفتن آنها جلوگیری کنید. بعد از خیساندن‌، روی سیخ‌ها را با سلفون بپوشانید تا رطوبت در آنها بماند.

 

تمامی حقوق این سایت برای شرکت توسعه صنعتبوقلمون پارس محفوظ است.بازنشر مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.

ما با در دست داشتن افراد توانمند و فعال، برآنیم تا به بزرگترین شرکت تخصصی در زمینه تولید، فرآوری و عرضه گوشت بوقلمون در منطقه تبدیل شده و محصولات خود را به اشکال مختلف به عنوان غذایی سالم و باصرفه از مزرعه تا سفره مردم ببریم.

طراحی وب سایت و بهینه سازی:گسترش فضای مجازی نوید ایرانیان

 

مواد لازم:

سینه بوقلمون قسمت بالای فیله

پیاز

طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون

زعفران دم کرده

نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز

روغن زیتون طعم دار با طعم فلفل و سیر

سس کره :

کره: 50 گرم

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : یک قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سقید یا سیاه

گوجه فرنگی

 

در ابتدا سینه مرغ رو آجری برش میدیم و به مدت 5 ساعت در مواد زعفران پیاز ژولین شده و نمک و فلفل و روغن زیتون میخوابونیم

بعد به سیخ میکشیم توجه داشته باشید برای اینکه کار حرفه ای تر از آب دربیاد تکه ها باید مستطیلی برش بخوره و اونها رو فشرده و کنار هم به سیخ بکشید یعنی بین گوشت نباید فضای خالی وجود داشته باشه تا بعد از اینکه از سیخ خالی میکنیم تکه ها به هم چسبیده باشه

گوجه ها رو هم به سیخ میکشیم

سس کره رو درست میکینیم

کره رو با حرارت کم آب میکنیم بعد آب لیمو و زعفران و نمک و فلفل اضافه میکنیم

سیخ ها رو روی کباب پز قرار داده وقتی یک طرف رنگش تغییر کرد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم رنگش عوض بشه توجه داشته باشید که باید حرارت خیلی کم باشه زمان کباب کردن بوقلمون بیشتر از جوجه کباب هست به خاطر اینکه رو شعله کم باید بپزه

سیخ ها رو جابجا کنید پشت و رو کنید تا همه یکنواخت کباب بشه در این حین گوجه رو هم کباب کنید

شعله کباب پز رو میتونید کم کم زیاد کنید فقط توجه داشته باشید که روی کباب نسوزه

در انتها که رنگ بوقلمون عوض شد و به کباب دست زدید و رنگ قرمز داخل کباب از بین رفته بود با قلمو سس کره روی کبابها بکشید مواظب شعله کشیدن آتش باشید

سریع کباب رو برمیگردونیم و اون طرفش رو هم با سس میزنیم و بعد از 3 دقیقه از وروی آتش برمیداریم

سیخ را روی ظرف گذاشته و روش رو یک تکه نان بزارید و سیخ رو بکشید بیرون و بقیه سس کره رو روش بریزید

نوش جان!

 

این غذا خیلی حرفه ای طبخ شده[سوال] نکنه شما شف هستین؟[متفکر]

وااااااااااای خدایا عجب کبابی
دهانم آب افتاد
خیلی خیلی عالیه
نوش جونتون گلک

فوق العاده ست مهسا جون…جدی می گم…خیلی عالیه…….فقط ژولین یعنی چی؟

با سلام استاد کباب ![چشمک] میشود در تابه پخت ؟؟؟؟؟[خجالت]

vayyy ajab kababiiiiiii
az un kababae khsomazast !
albate man kababe booghalamoon tahala nakhordam amma fekoonam bayad kheili khoob bashe
dastetoon dard nakone kheili zahmat keshidin 🙂

سلام شف مهسا
میشه پیاز هم تو مواد مارینادش زد؟

سلام گلم …استاد قبلا درست کردم بوی خامی می داد چه جور بگم بوی بوقلمون گوشتش البته …وکلا زده شدم …این فرق داره ممنونم

سلام دختر خاله / میخاستم بگم چرا تو تلوزیون آموزش نمیدی کلاسش بیشتره/راستی عکس بعضی از غذاهات باز نمیشه /با تشکراز چمستان

سلام ….. نوشته اید کباب بوقلمون ولی در خط اول طرز تهیه نوشته اید سینه ( مرغ ) مگه بوقلمون نیست این غذا !!!!!!!!

با تشکر از شما بسیار عالی بود وفقط توضیح ها کم بود البته برای افراد تازه کار

طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون
طرز تهیه جوجه کباب با گوشت بوقلمون
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *