طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه
طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه

ترشی لیمو ترش از انواع ترشی های خوشمزه و خوش طعم است که با مواد ساده ای نظیر فلفل قرمز و زردچوبه و نمک و فلفل دلمه ای و لیمو ترش تازه تهیه می شود, در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما کدبانوهای عزیز و گرامی را با طرز تهیه ترشی لیمو ترش در منزل آشنا سازیم.

ترشی از انواع چاشنی های خوش طعم است که انواع مختلفی دارد و شما می توانید با توجه به ذائقه خود و افراد خانواده تان ترشی های مختلفی را برای فصل پاییز و زمستان تهیه کنید. ترشی لیمو ترش از انواع ترشی هایی است که بدون سرکه تهیه می شود و طرز تهیه ترشی لیمو ترش در منزل بسیار راحت و آسان است.

ترشی انبه و ترشی لوبیا سبز و ترشی قارچ و ترشی لیمو ترش از انواع ترشی ها با طعم متفاوت هستند و شما می توانید این ترشی های خوشمزه را در کنار انواع غذای های گوشتی و پلو ها میل کنید.

ابتدا لیموها را بشویید و آن ها را به مدت 1 روز در جایی قرار دهید تا آبشان برود.طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه

دوره مقدماتی php

سپس لیمو ترش ها را خرد کنید و آن ها را به 6 قسمت تقسیم کنید هسته های لیمو ترش را بیرون آورید زیرا هسته ها باعث تلخ شدن ترشی می شوند.

در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی لیمو ترش تکه های لیمو را داخل ظرف مناسبی بریزید و فلفل قرمز و زردچوبه و نمک را هم بر روی لیمو ترش های تکه شده قرار دهید سپس یک پارچه تمیز بر روی ظرف بکشید و به مدت 3 روز ترشی لیمو ترش را بیرون از یخچال قرار دهید و گهگاهی مواد ترشی را با کمک قاشق هم بزنید توجه داشته باشید قاشقی که مواد ترشی را با آن هم می زنید باید حتما به طور کامل خشک باشد. بعد از گذشت 3 روز آب غلیظی بر روی ترشی ایجاد می شود سپس باید ترشی لیمو ترش را درون ظرف مناسبی که برای ترشی در نظر گرفته اید بریزید و در ظرف را به طور محکم ببندید و اجازه دهید تا ترشی به خوبی برسد. ترشی لیمو ترش را اگر در یخچال و جای خنک قرار دهید بعد از چند ماه می رسد و اگردر جای گرم قرار دهید بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.

در این مطلب طریقه درست کردن ترشی لیمو ترش را با بهترین روش و به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد که امیدواریم از تهیه این نوع ترشی در منزل نهایت لذت را ببرید, برای مشاهده آموزش انواع ترشی کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » مربا، ترشی، سس » ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

 

در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود .

ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت های آموزش آشپزی پیدا کنید. این ترشی از لیمو ترش تازه به عنوان هسته مرکزی استفاده میکند. لیموترش به عنوان منبع غنی ویتامین باعث افزایش کیفیت این ترشی از نظر سلامتی می شود.طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه

 

 

مواد لازم :

لیمو عمانی  1 کیلوگرم

سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری

زیره  2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ترشی لیمو ترش :
لیمو ها را شسته و خشک کنید .
میان آن ها را یک بریدگی کوچک بدهید و با سیاه دانه و زیره پر کنید . به هم فشرده در ظرفتان بچینید و در آفتاب بگذارید.
معمولا آفتاب مرداد برای این ترشی مناسب است.

ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

پس از یک الی یک ماه و نیم ترشی لیموی شما بدون هیچ افزودنی دیگر آماده است.
و این مقدار ۲۰۰ سی سی ترشی به شما می دهد.

 

 

 

مواد لازم :

لیموی تازه 500 گرم
فلفل تند قرمز 3 عدد
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
نمک یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل دلمه رنگی 1 عدد

 

 

روش تهیه :
ابتدا لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد می کنیم . هر لیمو را شش قسمت می کنیم. تخم های آن را در می آوریم.
اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند.
ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.
این ترشی تند است و در عربستان تهیه میشود و آن را تند تهیه می کنند.
تکه های لیمو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و فلفل قرمز ، زردچوبه، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم و یک پارچه روی ظرف میکشیم و 3 روز بیرون از یخچال میگذاریم بماند گهگاهی مواد را با قاشق یا هر وسیله خشک دیگر هم مینزنیم.
دقت کنید قاشقی که مواد را با آن هم میزنیم باید حتماً خشک باشد و آبدار نباشد.

بعد از 3 روز که مواد را خوب هم زده ایم و آب غلیظی در آن ایجاد شده است داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.
این ترشی در یخچال و جای خنک بعد از 2 ماه می رسد و در جای گرم بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.
این ترشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.

تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.
برای خوب جلوه دادن این ترشی میتوان فلفل سبز تازه یا فلفل دلمه نیز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تاثیری در طعم آن ندارد و فقط برای ظاهر آن است.

 

خواص لیمو ترش :

لیموترش سرشار از ویتامین ث است یعنی در هر ۱۰۰ گرم لیمو ۵۰ میلی گرم ویتامین ث وجود دارد . همچنین حاوی کارو تنوئید می باشد و همین ها لیمو ترش را یک آنتی اکسیدان خیلی قوی می کند . به این ترتیب برای بیماران سرطانی و همین طور پیشگیری مفید است. برای آرامش اعصاب و همین طور برای حفاظت از مویرگ ها و کنترل فشار خون مؤثر است . لیمو ترش ضد عفونی کننده فوق العاده ای است و هنگام سرما خوردگی بسیار به کار می آید.

لیمو سرد و خشک است اما زیره و سیاه دانه گرم خشک هستند.

 

ashpazbashy.com

sooran.com

ارسال این مطلب برای دوستانتان (دکمه رو لمس کنید)

نام(لازم)

 

ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه

انواع ترشی در کنار غذای اصلی سرو می شوند و بسیاری از مردم طرفدار این چاشنی خوشمزه هستند و دوست دارند ان را به همراه غذا میل کنند.  ترشی انبه نه تنها در برخی ساندویچ‌ها نظیر …

ترشی ریزدانه یکی از انواع ترشی بسیار خوشمزه و اشتها آوره. مواد این ترشی اندازه خاصی نداره. به سلیقه خودتون چشمی مواد را اضافه کنید. بسته به ذائقتون هر ریزدونه که دارید می توانید در این ترشی …

ترشی نازخاتون بخاطر وجود آبغوره چربی خون رو نابود میکنه و وجود سیر فشار خون رو پایین میاره. این ترشی ضد سرطانه و گلپر هم تقویت کننده عمومی بدن هست. ریحان میکروب کش و دارای …

دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

 طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله 1 …

طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه مواد اولیه برای 12 نفر : آرد سفید 4قاشق غذاخوری کره 100گرم شیر  4لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

  آماده سازی: 4 ساعت مدت انتظار: 2 ساعت مجموعاً: 6 ساعت   مواد اولیه : زعفران 2قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  500گرم شکر 750گرم پودر هل سبز 1قاشق مرباخوری آبلیمو 1قاشق چایخوری   …

دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

لواشک تمشک با طعم نعنا و لیمو مواد اولیه برای تهیه لواشک تمشک : تمشک (سیاه) ۳ فنجان برگ نعنا ربع فنجان عسل ربع فنجان آب لیمو 2 ق.غ تراشه های پوست لیمو 2 ق.غ …


مربا و مارمالاد
25,662 بازدید

 

مواد برای ترشی لیمو برای ۱۰ نفر :

لیمو را همراه با نمک درون قابلمه‌ی آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه

آن‌گاه لیمو را در صافی خالی کنید و رویش آب سرد بریزید.

سپس آن را روی پارچه‌ی تمیزی پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود.

حالا روی لیموها برشی به شکل + ایجاد کنید و داخل آنها را از مخلوط دانه‌ی خردل، فلفل قرمز، زردچوبه و شکر قهوه‌ای پر کنید و در شیشه‌ی مناسبی بچینید.

اکنون آبلیمو و سرکه را بجوشانید و همچنان که داغ است روی لیموها بریزید.

حالا شیشه‌ها را در آفتاب قرار دهید. پس از یک هفته ترشی آماده‌ی مصرف می باشد.

نکته :
در ترشیها حتما نمک دریا استفاده کنید اکثر نمکهای آشپزخونه دارای ید هستش که خیار شور و ترشی رو نرم میکنه

ادویه ترشی شامل تخم گشنیز؛سیاه دانه تفت داده و گلپر هست

مواد لازم :
لیمو شیرازی
نمک
فلفل قرمز

طرز تهیه ترشی لیمو ترش

طرز تهیه ترشی لیمو ترش :

ابتدا لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد یا حلقه می کنیم . هسته های آن را در می آوریم. نیاز نیست حتما کاملا هسته ان را درمیاوریم اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند. فلفل قرمز ، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.

بیرون از یخچال جای سایه و خنک میگذاریم بماند گهگاهی روزی دوبار قوطی رو تکان میدهیم این ترشی بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.این تشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.

تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.

*نکته : اگه دوست دارید تلخی پوست لیمو رو بگیرید و بعد این ترشی رو درست کنید این روش رو انجام را انجام دهید :برای تلخی زدایی پوست لیمو بهتره لیمو را به مدت ۳ روزتوی اب سرد بگذارید و هردفعه ابش را عوض کنید تا پوست لیمو شیرین بشه و بعد مراحل کاررا مثل بالا انجام دهید

منبع : shooroshirin.ir

برچسب ها طرز تهیه انواع ترشی تهیه ترشی لیمو درست کردن ترشی لیمو طرز تهیه ترشی لیمو نحوه تهیه ترشی لیمو

به این مطلب امتیاز دهید ترشی های خوش طعم با گوجه فرنگی درست کنید ترشی …

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه

پروفایل اسفند ماهی

عکس پروفایل پدر

تزیین سفره هفت سین

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

لیمو عمانی خانگیلیمو ترش 1 کیلو . سرکه 1 فنجان . نمک به مقدار لازمطرز تهیه : لیموترش ها را بشوئید سپس روی انها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید.درون قابلمه چند لیوان اب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به اب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.در مرحله دوم لیموهای ابکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

در دسته بندی طرز تهیه ترشی و مربا

نمکستان» برای این پست آموزش طرز تهیه ترشی لیمو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور ترشی، این پست را دنبال کنید


طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه

ابتدا لیموی سالم بدون لک را می شوییم، یک روز می گذاریم آبش برود بعد خرد می کنیم. هر لیمو را شش قسمت می کنیم. تخم های آن را در می آوریم. اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند. ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.

این ترشی تند است و در عربستان تهیه می شود و آن را تند تهیه می کنند. تکه های لیمو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و فلفل قرمز، زردچوبه، نمک را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم و یک پارچه روی ظرف می کشیم و ۳ روز بیرون از یخچال می گذاریم بماند. گهگاهی مواد را با قاشق یا هر وسیله خشک دیگر هم می زنیم.

دقت کنید قاشقی که مواد را با آن هم می زنیم، باید حتماً خشک باشد و آبدار نباشد. بعد از ۳ روز که مواد را خوب هم زده ایم و آب غلیظی در آن ایجاد شده است، داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و می گذاریم برسد. این ترشی در یخچال و جای خنک بعد از چند ماه می رسد و در جای گرم بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.

این ترشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است. تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد. برای خوب جلوه دادن این ترشی میتوان فلفل سبز تازه یا فلفل دلمه نیز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تاثیری در طعم آن ندارد و فقط برای ظاهر آن است.

نکات : فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ثبت دامنه com | خرید بک لینک | آهنگ های شاد جدید | چت روم | خرید گوشواره

طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه
طرز تهیه ترشی لیمو بدون سرکه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *