طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون
طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

ترشی قارچ

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های خوشمزه و جدید ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای تزیین غذاها و سفره آرایی نیز مناسب است. این ترشی را بر خلاف دیگر ترشی های ایرانی می توانید در تمام فصول سال تهیه و مصرف کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی قارچ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

دستور تهیه

دوره مقدماتی php

برای تهیه ترشی قارچ خانگی ابتدا باید به این موضوع مهم اشاره کنم که حتما سعی کنید برای این ترشی از قارچ های دکمه ای با اندازه کوچک استفاده کنید چون ما در ترشی قارچ قصد نداریم آن ها را برش بزنیم و کاملا قارچ ها را درسته استفاده می کنیم.

قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکشی می کنیم و در آبکشی قرار میدهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. سپس در قابلمه ای آب و سرکه و نمک را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

تا جوش آمدن سرکه ، سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا کاملا خشک شوند و فلفل های سبز را نیز می شوییم و خشک می کنیم. بعد از جوش زدن سرکه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود.

بعد در ظرف مورد نظر کمی از قارچ ها را می ریزیم و تعدادی از حبه سیرها و ۲ عدد از فلفل سبزها و ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون روی قارچ ها می ریزیم و مجددا باقی قارچ ها و سیر ، نعناع ، فلفل سبز و ترخون را در ظرف می ریزیم تا پر شود

و به اندازه یک بند انگشت روی آن خالی بماند. در مرحله بعدی مخلوط سرکه ، نمک و آب جوشیده شده را که در مرحله اول کنار گذاشته بودیم تا سرد شود را روی مواد می ریزیم ، به صورتی که سرکه روی مواد ترشی را به طور کامل بگیرد.

در مرحله پایانی درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند. (می توانید ابتدا یک پلاستیک فریزر روی لبه درب ظرف قرار دهید و بعد درب را بگذارید) ظرف را به مدت ۲ هفته در جای خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.نوش جان

همچنین ببینید

ترشی قارچ

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های خوشمزه و جدید ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای تزیین غذاها و سفره آرایی نیز مناسب است. این ترشی را بر خلاف دیگر ترشی های ایرانی می توانید در تمام فصول سال تهیه و مصرف کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی قارچ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

دستور تهیه

برای تهیه ترشی قارچ خانگی ابتدا باید به این موضوع مهم اشاره کنم که حتما سعی کنید برای این ترشی از قارچ های دکمه ای با اندازه کوچک استفاده کنید چون ما در ترشی قارچ قصد نداریم آن ها را برش بزنیم و کاملا قارچ ها را درسته استفاده می کنیم.

قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکشی می کنیم و در آبکشی قرار میدهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. سپس در قابلمه ای آب و سرکه و نمک را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

تا جوش آمدن سرکه ، سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا کاملا خشک شوند و فلفل های سبز را نیز می شوییم و خشک می کنیم. بعد از جوش زدن سرکه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود.

بعد در ظرف مورد نظر کمی از قارچ ها را می ریزیم و تعدادی از حبه سیرها و ۲ عدد از فلفل سبزها و ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون روی قارچ ها می ریزیم و مجددا باقی قارچ ها و سیر ، نعناع ، فلفل سبز و ترخون را در ظرف می ریزیم تا پر شود

و به اندازه یک بند انگشت روی آن خالی بماند. در مرحله بعدی مخلوط سرکه ، نمک و آب جوشیده شده را که در مرحله اول کنار گذاشته بودیم تا سرد شود را روی مواد می ریزیم ، به صورتی که سرکه روی مواد ترشی را به طور کامل بگیرد.

در مرحله پایانی درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند. (می توانید ابتدا یک پلاستیک فریزر روی لبه درب ظرف قرار دهید و بعد درب را بگذارید) ظرف را به مدت ۲ هفته در جای خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.نوش جان

همچنین ببینید



ترشی‌ها یکی از چاشنی‌های مورداستفاده در کنار انواع غذاهاست و برای تهیه آن از انواع مختلف سبزیجات استفاده می‌شود. سبزیجات مختلف در هنگام طبخ به صورت سنتی برای تهیه غذا بسیاری از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های خود را از دست می‌دهند اما در فرایند ترشی کردن، سبزی‌ها معمولا بدون طبخ در مخلوط سرکه قرار داده می‌شود و از این رو ویژگی آنتی‌اکسیدان خود را کاملا حفظ می‌کند.

در این پست از مجله لادن طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون با روغن زیتون لادن را به شما آموزش می‌دهیم. این ترشی به دلیل داشتن روغن زیتون که سرشار از اسیدهای چرب مفید است، می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و سکته مغزی را کاهش دهد.

خواص روغن زیتون برای کودکان

 

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

 

قارچ ورقه‌شده: چهارصد گرم

زیتون بدون هسته حلقه‌شده: دو پیمانه

فلفل دلمه‌ای: دو عدد

پودر انبه: چهار قاشق غذاخوری

چهار عدد فلفل تند

نصف پیمانه روغن زیتون بکر لادن

یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

یک پیمانه سرکه

دو پیمانه آب گوجه‌فرنگی

 

 

در ابتدا قارچ‌ها را به‌صورت ورقه‌ای و فلفل‌دلمه‌ای را به صورت دلخواه خرد کنید. سپس آن‌ها را روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شود. توجه کنید که اگر در این مرحله عجله کنید و اجازه ندهید آب سبزیجات کاملا خشک شود ترشی در زمان کوتاهی کپک می‌زند.

چه روغنی روی برنج بدهیم؟

در یک شیشه تمیز و کاملا خشک قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، روغن زیتون بکر لادن، پودر انبه، نمک، فلفل و زرچوبه را با هم مخلوط کنید.

در ظرفی آب گوجه‌فرنگی بدون هسته، سرکه و نمک را بجوشانید و اجازه دهید خنک شود سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.

دقت کنید که شیشه کاملا پر شود و در آن را محکم ببندید.

شیشه را در جای خشک و خنک نگه دارید. بعد از حدود ۱۵ روز ترشی قارچ و زیتون با روغن زیتون آماده مصرف است.



ترشی‌ها یکی از چاشنی‌های مورداستفاده در کنار انواع غذاهاست و برای تهیه آن از انواع مختلف سبزیجات استفاده می‌شود. سبزیجات مختلف در هنگام طبخ به صورت سنتی برای تهیه غذا بسیاری از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های خود را از دست می‌دهند اما در فرایند ترشی کردن، سبزی‌ها معمولا بدون طبخ در مخلوط سرکه قرار داده می‌شود و از این رو ویژگی آنتی‌اکسیدان خود را کاملا حفظ می‌کند.

در این پست از مجله لادن طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون با روغن زیتون لادن را به شما آموزش می‌دهیم. این ترشی به دلیل داشتن روغن زیتون که سرشار از اسیدهای چرب مفید است، می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و سکته مغزی را کاهش دهد.

خواص روغن زیتون برای کودکان

 

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

 

قارچ ورقه‌شده: چهارصد گرم

زیتون بدون هسته حلقه‌شده: دو پیمانه

فلفل دلمه‌ای: دو عدد

پودر انبه: چهار قاشق غذاخوری

چهار عدد فلفل تند

نصف پیمانه روغن زیتون بکر لادن

یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

یک پیمانه سرکه

دو پیمانه آب گوجه‌فرنگی

 

 

در ابتدا قارچ‌ها را به‌صورت ورقه‌ای و فلفل‌دلمه‌ای را به صورت دلخواه خرد کنید. سپس آن‌ها را روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شود. توجه کنید که اگر در این مرحله عجله کنید و اجازه ندهید آب سبزیجات کاملا خشک شود ترشی در زمان کوتاهی کپک می‌زند.

چه روغنی روی برنج بدهیم؟

در یک شیشه تمیز و کاملا خشک قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، روغن زیتون بکر لادن، پودر انبه، نمک، فلفل و زرچوبه را با هم مخلوط کنید.

در ظرفی آب گوجه‌فرنگی بدون هسته، سرکه و نمک را بجوشانید و اجازه دهید خنک شود سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.

دقت کنید که شیشه کاملا پر شود و در آن را محکم ببندید.

شیشه را در جای خشک و خنک نگه دارید. بعد از حدود ۱۵ روز ترشی قارچ و زیتون با روغن زیتون آماده مصرف است.

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های جدید و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، برای دیزاین غذاها نیز مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

برای تهیه ترشی قارچ خوشمزه ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و داخل آبکش می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.سعی کنید از قارچ ها کوچک و دکمه ای استفاده کنید تا ترشی زیباتری داشته باشید.

در قابلمه ای سرکه،آب و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر به جوش بیاید.در این زمان سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی دستمال تمیزی می گذاریم تا خشک شوند.

فلفل سبزها را نیز می شوییم و کنار سیرها روی دستمال قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت در آن ها باقی نماند.زمانیکه سرکه به جوش آمد شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرکه سرد شود.طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

در این مرحله داخل ظرف شیشه ای مورد نظر که از قبل آن را تمیز شستیم و کاملا خشک شده است مقداری قارچ می ریزیم، سپس چند حبه سیر، ۱ عدد فلفل سبز، ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون نیز به آن اضافه می کنیم.

در ادامه به همین صورت مواد ترشی را به صورت لایه ای داخل ظرف شیشه ای می ریزیم. حالا مخلوط سرکه، نمک و آب که سرد شده است را روی مواد می ریزیم، مخلوط سرکه و آب باید یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی باشد

در این مرحله درب ظرف شیشه ای را محکم می بندیم تا هوا نتواند وارد ظرف شود. در پایان ظرف ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک مانند یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ هفته می توانیم ترشی را مصرف کنیم.

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های جدید و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، برای دیزاین غذاها نیز مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

برای تهیه ترشی قارچ خوشمزه ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و داخل آبکش می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.سعی کنید از قارچ ها کوچک و دکمه ای استفاده کنید تا ترشی زیباتری داشته باشید.

در قابلمه ای سرکه،آب و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر به جوش بیاید.در این زمان سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی دستمال تمیزی می گذاریم تا خشک شوند.

فلفل سبزها را نیز می شوییم و کنار سیرها روی دستمال قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت در آن ها باقی نماند.زمانیکه سرکه به جوش آمد شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرکه سرد شود.طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

در این مرحله داخل ظرف شیشه ای مورد نظر که از قبل آن را تمیز شستیم و کاملا خشک شده است مقداری قارچ می ریزیم، سپس چند حبه سیر، ۱ عدد فلفل سبز، ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون نیز به آن اضافه می کنیم.

در ادامه به همین صورت مواد ترشی را به صورت لایه ای داخل ظرف شیشه ای می ریزیم. حالا مخلوط سرکه، نمک و آب که سرد شده است را روی مواد می ریزیم، مخلوط سرکه و آب باید یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی باشد

در این مرحله درب ظرف شیشه ای را محکم می بندیم تا هوا نتواند وارد ظرف شود. در پایان ظرف ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک مانند یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ هفته می توانیم ترشی را مصرف کنیم.

گروه آشپزی وب

oliveland.ir

توسط
admin

·

منتشر شده ۱۳۹۸-۰۱-۲۷
· بروزرسانی شده ۱۳۹۸-۰۲-۱۶

ترشی قارچ روغن زیتون

 

ترشی زیتون عربی | Arabic Olive Pickle

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

فیلم تهیه ترشی زیتون پرورده با زیتون شکسته

ترشی زیتون فلفلی تند|Spicy Pepper Olive Pickle

ترشی زیتون اسپانیایی | Spanish Olive Pickle

ترشی زیتون لیمویی | Lemonade Olive Pickle

ترشی زیتون سبز مراکشی مشللا|Mesllaa Olive

برچسب‌ها: ترشی با روغن زیتونترشی روغن زیتونترشی روغنیترشی زیتونترشی زیتون روغنیترشی قارچترشی قارچ با روغن زیتونترشی قارچ خانگی با روغن زیتونخواص ترشی قارچ با روغن زیتونروغن زیتونطرز تهیه ترشی قارچ با روغن زیتونقارچمواد لازم برای تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون


۱۳۹۷-۱۲-۱۳

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۷-۱۲-۱۳
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۱


۱۳۹۸-۰۱-۲۸

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۸-۰۱-۲۸
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۶


۱۳۹۷-۱۲-۲۳

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۷-۱۲-۲۳
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۱

[…] ترشی زیتون| ترشی قارچ با روغن زیتون […]

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

دنبال کنید:

بیشتر

oliveland.ir

توسط
admin

·

منتشر شده ۱۳۹۸-۰۱-۲۷
· بروزرسانی شده ۱۳۹۸-۰۲-۱۶

ترشی قارچ روغن زیتون

 

ترشی زیتون عربی | Arabic Olive Pickle

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

فیلم تهیه ترشی زیتون پرورده با زیتون شکسته

ترشی زیتون فلفلی تند|Spicy Pepper Olive Pickle

ترشی زیتون اسپانیایی | Spanish Olive Pickle

ترشی زیتون لیمویی | Lemonade Olive Pickle

ترشی زیتون سبز مراکشی مشللا|Mesllaa Olive

برچسب‌ها: ترشی با روغن زیتونترشی روغن زیتونترشی روغنیترشی زیتونترشی زیتون روغنیترشی قارچترشی قارچ با روغن زیتونترشی قارچ خانگی با روغن زیتونخواص ترشی قارچ با روغن زیتونروغن زیتونطرز تهیه ترشی قارچ با روغن زیتونقارچمواد لازم برای تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون


۱۳۹۷-۱۲-۲۳

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۷-۱۲-۲۳
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۱


۱۳۹۸-۰۱-۲۳

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۸-۰۱-۲۳
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۶


۱۳۹۸-۱۰-۲۲

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۸-۱۰-۲۲
· Last modified ۱۳۹۹-۰۱-۲۸

[…] ترشی زیتون| ترشی قارچ با روغن زیتون […]

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

دنبال کنید:

بیشتر

به گزارش ایران ناز روش تهیه ترشی قارچ و زیتون

 

 

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

مواد لازم :

 

قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته     از هر کدام دو پیمانه موسیر                                         ۱ پیمانه سیر                                            ۱ پیمانه نمک                                            به میزان لازم فلفل سبز                                    چهار عددپودر کاری                                     یک قاشق غذاخوریپودر انبه                                       چهار قاشق غذاخوریروغن زیتون                                   پنج قاشق غذاخوریسرکه                                          به میزان لازمفلفل سیاه و زردچوبه                     از هر کدام یک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون :

 

خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه  تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.

 

به گزارش ایران ناز روش تهیه ترشی قارچ و زیتون

 

 

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

مواد لازم :

 

قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته     از هر کدام دو پیمانه موسیر                                         ۱ پیمانه سیر                                            ۱ پیمانه نمک                                            به میزان لازم فلفل سبز                                    چهار عددپودر کاری                                     یک قاشق غذاخوریپودر انبه                                       چهار قاشق غذاخوریروغن زیتون                                   پنج قاشق غذاخوریسرکه                                          به میزان لازمفلفل سیاه و زردچوبه                     از هر کدام یک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون :

 

خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه  تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.

 

برای درست‌کردن ترشی قارچ مخلوط با زیتون و ذرت مواد زیر را تهیه کنید.

 

گوجه را خرد کرده در یک ظرف دردار بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید به مدت 2 الی 3 روز بماند و سپس آن را صاف کنید.

قارچ و فلفل دلمه‌ای را شسته و بر روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شوند. فلفل دلمه‌ای و قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کنید. زیتون را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، کنسرو ذرت، روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در یک شیشه استریل کاملاً خشک بریزید.طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

در ظرفی سرکه، نمک و آب گوجه فرنگی را بجوشانید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید. شیشه را کاملاً پر کنید، درب شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید. بعد از حدود 15 روز ترشی آماده و قابل استفاده است.

برای تهیه ترشی بهتر است از شیشه‌هایی با دهانه باز استفاده کنید. بهتر است ترشی را به مقدار کم، تهیه و مصرف کنید. میزان تندی این ترشی را بسته به ذائقه خود می‌توانید کم و زیاد کنید.

نوش جان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

If you ask your question more clearly, we will be happy to g…

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?…

سلام و وقت بخیر از حسن توجه و لطف شما سپاس گزاریم….

مطلب جالبی بود که درباره قارچ خوراکی و قارچ سمی خوندم موفق ب…

سلام و وقت بخیر از حسن توجه و لطف شما سپاس گزاریم….

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون
طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *