طرز تهیه ترشی شور مشهدی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ترشی شور مشهدی
طرز تهیه ترشی شور مشهدی

Завантаження…

Завантаження…

دوره مقدماتی php

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه ترشی شور مشهدی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

مواد لازم:گل کلم ۱ عدد درشتهویج ۲۵۰ گرمکرفس ۱ دستهسیر ۱ تا ۲ بوتهفلفل تند چند عددخیار قلمی در صورت تمایل ۲۰۰ گرمسیب زمینی ترشی ۳۰۰ گرممواد لازم برای چاشنی:نمک سنگ پودر شده یا نمک بدون ید ۳/۲ پیمانهآب گوجه فرنگی ۱۸ پیمانه تقریبا ۴ لیترسرکه ۱ تا ۲ پیمانه(فرمول دیگر : به نسبت هر ۱ لیتر آبگوجه ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲/۱ پیمانه سرکه)تخم گشنیز درصورت تمایل ۱ قاشق غذاخوریدر صورت استفاده از گوجه فرنگی ۲ تا ۳ کیلو

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

به به….من هنوز امسال ترشیامو نذاشتم….دلم آب شد

جات خالی ما ترشی های دور اولمون رو تموم کردیم داریم برای دور دوم ترشی میندازیم:D

به به ، خیلی دوست دارم ، من امروز دارم شور میندازم ، جات خالی 🙂

نوش جوون عزیزم 🙂

طرز تهیه ترشی شور مشهدی

سلام تشکر از زحماتتان برای رسپی میخواستم بدون میشه از خیار هم داخل مواد استفاده کرد؟



اینم دستور سالاد شور مشهدی ( تا امروز نمی دونستم اسمش سالاد مشهدیه! )

مواد لازم : گل کلم ………………. سه لیوان خرد کردهکرفس ……………….. دو لیوان خرد کردههویج ………………… دو لیوان خرد کردهفلفل تند …………….. 5-6 عددسیر …………………. 5-6 حبهگوجه فرنگی ……….. دو تا سه کیلوسرکه سفید یک لیوان برای هر یک تا یک و نیم کیلو گوجهطرز تهیه :همه مواد را شسته و نگینی درشت خرد می کنیم و یک روز روی پارچه پهن می کنیم تا هوا بخورد و کاملا خشک شودگوجه فرنگی ها را یک دقیقه در آب جوش می اندازیم و پوست آنها را میگیریم و بعد در میکسر می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم آب گوجه فرنگی بدست آمده را بدون صاف کردن در قابلمه روی حرارت می گذاریم و به آن کمی نمک در حدی که خیلی شور نشود ( هر کیلو گوجه حدود یک قاشق غذاخوری سرصاف)  اضافه می کنیم و حدود ده دقیقه می جوشانیم بعد از روی حرارت بر می داریم , یک لیوان سرکه به آن اضافه می کنیم و همانطور داغ در یک ظرف دیگر روی مخلوط سبزیجات می ریزیم

کمی که سردتر شد آنرا به شیشه های اصلی منتقل می کنیم و تا 24 ساعت درب آنرا محکم نمی کنیم که سر می رود

بعد 24 ساعت درب آنرا محکم می کنیم و بعد از 10 روز قابل خوردن است

این شور را ترجیحا در یخچال نگه دارید چون خیلی زود کپک می زند.طرز تهیه ترشی شور مشهدی

دوست عزیزم قنادباشی معتقد است استریل کردن ظرف نگهداری سالاد در ماکروفر یا روی بخار آب داغ و بعد کاملا خشک کردن آن در کاهش کپک شدیدا موثر است.

عاشقشم خیلی خوشمزست

سلام عزیزم از صحبتهای خوبی که در هاشیه نوشته بودید تشکر میکنم منم کارمندم و نظر شما رو دارم و می گم ما قبل از اینکه کارمند باشیم مادر و کدبانویم منم از آشپزی لذت می برم تمام وقت آشپزی به هیچی جز مخلفات و محتویات داخل قابلمه فکر نمی کنم خیلی عالیه

بسیار عالی
ولی جهت اطلاعتون علت کپک زدن به آب سبزیها نیست
اگر محیط ترشی در صد قلیایی بودن یا اسیدی بودنش استاندارد باشه و دوم اینکه وجود هوا باعث رشد قارچها در محیط هستند که ما به اسم کپک میشناسیم وکیوم کردن ظروف بسیار مهم هستند که شما با عملیات اگزاستینگ کردن میتونین در صد کپک رو به صفر برسونین

ظروف شیشه ای رو وقتی پر از مواد کردین تو یه قابلمه آب بگذارین مشروط به اینکه میزان آب در قابلمه تا گلو گاه ظرف شیشه ای باشه اونموقع 25 دقیقه با حرارت 80 درجه شیشه ها رو نگه دارین بعد درب بندی کنید و بلافاصله زیر دوش آب سرد قرار بدین این عملیات رو اگزاستیگ میگویند …امیدوارم بهتون کمک کنه با تشکر شهریار

سلام به همه..اگرشیشه کمی سرخالی باشه اشکالی داره الان کم اوردم سالاد چکارکنم

سلام به همه..اگرشیشه کمی سرخالی باشه اشکالی داره الان کم اوردم سالاد چکارکنم

با سلام
من دبیر علوم اجتماعی هستم کاملا با نظر شما موافقم
به امید روزی که زنان ایرانی به همسر بودن و مادر بودنشان افتخار کنند
و برای تعالی ایران عزیز در عرصه های اجتماعی خوش بدرخشند .

جلیل

سلام من برای اولین بار این شور رو درست کردم و چون ظرف شیشیه ای کم داشتم مقداریشو توی ظرف های آبمیوه (پلاستیکی) ریختم الان مشکلم اینه که ظرفام هوا می گیره الان درشون رو با فویل پوشوندم ولی بازم داخلش حباب هواست

سلام یه سوال داشتم با رب گوجه هم میشه درستش کرد به جای گوجه

میشه به جای گوجه فرنگی از رب استفاده کرد

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

مواد لازم:

گل کلم 1 عدد درشت

هویج 250 گرم

کرفس 1 دسته

طرز تهیه ترشی شور مشهدی

سیر 1 تا 2 بوته

فلفل تند چند عدد

خیار قلمی در صورت تمایل 200 گرم

سیب زمینی ترشی 300 گرم

مواد لازم برای چاشنی:

نمک سنگ پودر شده یا نمک بدون ید 3/2 پیمانه

آب گوجه فرنگی 18 پیمانه تقریبا 4 لیتر

سرکه 1 تا 2 پیمانه

(فرمول دیگر : به نسبت هر 1 لیتر آبگوجه 1 قاشق غذاخوری نمک و 2/1 پیمانه سرکه)

تخم گشنیز درصورت تمایل 1 قاشق غذاخوری

در صورت استفاده از گوجه فرنگی 2 تا 3 کیلو

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طرز تهیه ترشی شور مشهدی
طرز تهیه ترشی شور مشهدی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *