طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ترشی زیتون در منزل
طرز تهیه ترشی زیتون در منزل


در آشپزی
۱ شهریور ۱۳۹۶
1 نظر
202,263 بازدید

طرز تهیه ترشی زیتون ، روش گرفتن تلخی زیتون ، روش شیرین کردن زیتون بدون سود ، شیرین کردن زیتون به روش سنتی ، سود زیتون چیست ، چگونه تلخی زیتون را بگیریم ، گرفتن تلخی زیتون با جوش شیرین ، شیرین کردن زیتون با نمک

شیرین کردن یا گرفتن تلخی زیتون، تهیه زیتون شور خانگی یا کنسرو زیتون به دو روش انجام میشود. روش شیرین کردن زیتون بدون سود و با سود را بخوانید.

میوه “زیتون” با وجود داشتن ارزش غذایی بالا و خواص دارویی منحصر بفرد بدلیل داشتن مزه تلخ و گس، هنگام چیدن از درخت غیرقابل مصرف است و برای مصرف باید آن را کنسرو و یا شیرین نمود.

برای شیرین‌کردن زیتون دو روش وجود داره:

طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

دوره مقدماتی php

در اینجا قصد داریم روش شیرین‌کردن زیتون یا تهیه زیتون شور را به هر دو روش به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

نکته:

از روش شکستن یا خراشیدن پوست زیتون فقط برای تهیه زیتون شور شکسته استفاده می‌شود و در روش دوم هرگز نباید از زیتون‌های آسیب‌دیده استفاده کرد.

از کنسرو زیتون نمی‌توان برای تهیه زیتون پرورده استفاده کرد زیرا هسته آن جدا نمی‌شود.

استفاده از مواد شیمیایی همیشه ضررهای خاص خود را دارد و همیشه انتخاب مواد غذایی سالم و اورگانیک توصیه می‌شود با این حال شما می‌توانید از هر روشی که دوست داشتید برای تهیه زیتون شور استفاده کنید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید.

اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته هستند . زیتون شکسته زیتونی است که  تلخی آن گرفته شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزیین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.

پس از آنکه میوه های زیتون بر روی درخت به حداکثر رشد خود رسیدند و کمی از حالت رنگ سبز تیره به سبز روشن تغییر رنگ دادند ، میوه ها را چیده و پس از جداسازی برگ و زیتونهای نامرغوب و  آفت زده، میوه ها را توسط دستگاهی مخصوص  می شکنند، بطوریکه هسته زیتون سالم بماند و علت شکستن زیتون ،نفوذ آب جهت گرفتن تلخی زیتون می باشد.

در هرحال همه زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .( می توان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم )
در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد مجدا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزی روی آن ۱ یا ۲ قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق ) بریز معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند وسعی کن این جای خنک یخچال نباشد.

معمولا زیتون‌های سبز یا زیتون‌هایی که اندکی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلول‌های قلیایی می‌خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود. سپس مدتی در آب می‌خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول کم‌نمک (مخلوط آب، نمک و سرکه) نگه می‌دارند یا اینکه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب‌نمک انجام می‌دهند.

زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می‌توان عمل آورد، اما به دلیل وقت‌گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف‌کنندگان، زیتون آماده را ترجیح می‌دهند. بعضی از زیتون‌ها پس از عمل آوردن سیاه می‌شوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار ‌گیرد، رنگش به سیاهی می‌زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می‌شود.
در مورد محلول های قلیایی خوراکی ( ترکیب آب و بی کربنات ها مثل جوش شیرین و آهک (که برای مربای بالنگ استفاده می شود )

زیتون شور خانگی سالم و خوشمزه شما آماده است. همان‌طور که گفته شد، با استفاده از این روش همچنان کمی طعم تلخی در زیتون باقی می‌ماند و یکی از مصارف این زیتون‌های سبز شکسته، تهیه زیتون پرورده می‌یاشد.

۲۱ خرداد ۱۳۹۹

۱۰ خرداد ۱۳۹۹

۸ خرداد ۱۳۹۹

وَهُوَ الَّذِی أَنزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَخْرَ‌جْنَا بِهِ نَبَاتَ کُلِّ شَیْءٍ فَأَخْرَ‌جْنَا مِنْهُ خَضِرً‌ا نُّخْرِ‌جُ مِنْهُ حَبًّا مُّتَرَ‌اکِبًا وَمِنَ النَّخْلِ مِن طَلْعِهَا قِنْوَانٌ دَانِیَهٌ وَجَنَّاتٍ مِّنْ أَعْنَابٍ وَالزَّیْتُونَ وَالرُّ‌مَّانَ مُشْتَبِهًا وَغَیْرَ‌ مُتَشَابِهٍ ۗ انظُرُ‌وا إِلَىٰ ثَمَرِ‌هِ إِذَا أَثْمَرَ‌ وَیَنْعِهِ ۚ إِنَّ فِی ذَٰلِکُمْ لَآیَاتٍ لِّقَوْمٍ یُؤْمِنُونَ ﴿٩٩﴾ «انعام» و اوست کسى که از آسمان، آبى فرود آورد؛ پس به وسیله آن از هر گونه گیاه برآوردیم، و از آن [گیاه‌] جوانه سبزى خارج ساختیم که از آن، دانه‌هاى متراکمى برمى‌آوریم، و از شکوفه درخت خرما خوشه‌هایى است نزدیک به هم. و [نیز ]باغهایى از انگور و زیتون و انار -همانند و غیر همانند- خارج نمودیم. به میوه آن چون ثمر دهد و به [طرز] رسیدنش بنگرید. قطعاً در اینها براى مردمى که ایمان مى‌آورند نشانه‌هاست. (۹۹)
وَهُوَ الَّذِی أَنشَأَ جَنَّاتٍ مَّعْرُ‌وشَاتٍ وَغَیْرَ‌ مَعْرُ‌وشَاتٍ وَالنَّخْلَ وَالزَّرْ‌عَ مُخْتَلِفًا أُکُلُهُ وَالزَّیْتُونَ وَالرُّ‌مَّانَ مُتَشَابِهًا وَغَیْرَ‌ مُتَشَابِهٍ ۚ کُلُوا مِن ثَمَرِ‌هِ إِذَا أَثْمَرَ‌ وَآتُوا حَقَّهُ یَوْمَ حَصَادِهِ ۖ وَلَا تُسْرِ‌فُوا ۚ إِنَّهُ لَا یُحِبُّ الْمُسْرِ‌فِینَ ﴿١۴١﴾ «انعام» و اوست کسى که باغهایى با داربست و بدون داربست، و خرمابن، و کشتزار با میوه‌هاى گوناگون آن، و زیتون، و انار، شبیه به یکدیگر و غیر شبیه پدید آورد. از میوه آن -چون ثمر داد- بخورید، و حق [بینوایان از] آن را روز بهره‌بردارى از آن بدهید، و[لى‌] زیاده‌روى مکنید که او اسرافکاران را دوست ندارد. (۱۴۱)
یُنبِتُ لَکُم بِهِ الزَّرْ‌عَ وَالزَّیْتُونَ وَالنَّخِیلَ وَالْأَعْنَابَ وَمِن کُلِّ الثَّمَرَ‌اتِ ۗ إِنَّ فِی ذَٰلِکَ لَآیَهً لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُ‌ونَ ﴿١١﴾ «نحل» به وسیله آن، کشت و زیتون و درختان خرما و انگور و از هر گونه محصولات [دیگر] براى شما مى‌رویاند. قطعاً در اینها براى مردمى که اندیشه مى‌کنند نشانه‌اى است. (۱۱)
وَشَجَرَ‌هً تَخْرُ‌جُ مِن طُورِ‌ سَیْنَاءَ تَنبُتُ بِالدُّهْنِ وَصِبْغٍ لِّلْآکِلِینَ ﴿٢٠﴾ «مؤمنون» و از طور سینا درختى برمى‌آید که روغن[زیتون] و نان خورشى براى خورندگان است. (۲۰)
اللَّـهُ نُورُ‌ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضِ ۚ مَثَلُ نُورِ‌هِ کَمِشْکَاهٍ فِیهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِی زُجَاجَهٍ ۖ الزُّجَاجَهُ کَأَنَّهَا کَوْکَبٌ دُرِّ‌یٌّ یُوقَدُ مِن شَجَرَ‌هٍ مُّبَارَ‌کَهٍ زَیْتُونَهٍ لَّا شَرْ‌قِیَّهٍ وَلَا غَرْ‌بِیَّهٍ یَکَادُ زَیْتُهَا یُضِیءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ‌ ۚ نُّورٌ‌ عَلَىٰ نُورٍ‌ ۗ یَهْدِی اللَّـهُ لِنُورِ‌هِ مَن یَشَاءُ ۚ وَیَضْرِ‌بُ اللَّـهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّـهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ ﴿٣۵﴾ «نور» خدا نور آسمانها و زمین است. مَثَل نور او چون چراغدانى است که در آن چراغى، و آن چراغ در شیشه‌اى است. آن شیشه گویى اخترى درخشان است که از درخت خجسته زیتونى که نه شرقى است و نه غربى، افروخته مى‌شود. نزدیک است که روغنش -هر چند بدان آتشى نرسیده باشد- روشنى بخشد. روشنىِ بر روى روشنى است. خدا هر که را بخواهد با نور خویش هدایت مى‌کند، و این مَثَلها را خدا براى مردم مى‌زند و خدا به هر چیزى داناست. (۳۵)
وَزَیْتُونًا وَنَخْلًا ﴿٢٩﴾ «عبس» و زیتون و درخت خرما، (۲۹)
وَالتِّینِ وَالزَّیْتُونِ ﴿١﴾ «تین» سوگند به [کوه‌] تین و زیتون، (۱)

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “49b9332d8ce931885890dbf0e28740ed” );document.getElementById(“cee805f48c”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام *

ایمیل *

وب سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

© Copyright 2020, All Rights Reserved. | Powered by saten

آموزش طرز تهیه ترشی زیتون سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۸ دقیقه

زیتون سبز تلخی گرفته 1 کیلوگرم
گشنیز ترخون،نعنا خشک(مخلوط هرسه باهم) 250 گرم
سیر 3 حبه
نمک و کلپر به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
پودر فلفل یا(فلفل قلمی درسته) به مقدار لازم

1-برای ترشی زیتون سبز ،ابتدا زیتون ها را بشویید ،سپس یک‌چاک‌کوچک بدهید تا سرکه به خورد آن ها برود. سپس داخل قابلمه زیتون وبعد سرکه ریخته ، روی شعله گاز گذاشته تا یک‌جوش بخورد ،بزارید سرد بشه

2-سیر را پوست بگیرید ،من رنده کردم ،وبزارید کنار

3-گشنیز ونعنا ،ترخون را پاک کرده شسته ،میتونین سبزی را خرد بکنین ،ولی من سبزی خرد نکردم ودرسته داخل ترشی استفاده کردم .

طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

4-یک ظرف در دار خشک وتمیز را برداشته ابتدا زیتون ،بعد سیر رنده شده (یا درسته )، سبزی های معطر ،نمک ،پودر فلفل ،(شما میتونین قلمی درسته هم استفاده بکنین ، سیر رنده شده (اینم شما میتونین سیر پوست گرفته درسته استفاده بکنین ،سلیقه ای هستش ،

5-سپس نمک ،و پودر گلپر کوبیده شده بعد سرکه بریزین روش در ظرف محکم ببندین ، این ترشی یک هفته بعد قابل خوردن هستش

دیدگاه شما

آدرس وبسایت

در این مطلب طرز تهیه زیتون شور با دو روش مختلف را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم که امیدواریم با کمک روش های ذکر شده بتوانید زیتون شور را به راحتی در منزل تهیه کنید.

زیتون شور از انواع چاشنی های خوشمزه شمالی است، برای ساخت زیتون شور از دو روش استفاده می شود و شما می توانید با انتخاب یکی از این روش ها زیتون شور خوش طعمی را در منزل تهیه کنید.

زیتون شور و زیتون پرورده و ترشی زیتون از انواع چاشنی های پرطرفدار و محبوب هستند و اگر شما از آن دسته از کدبانوهایی هستید که به تهیه انواع ترشی جات علاقه مند هستید بهتر است از تهیه این نوع ترشی ها غافل نشوید.

زیتون شور را می توانید به کمک مواد شیمیایی یا بدون استفاده از مواد شیمیایی تهیه نمایید. در ادامه این مطلب طریقه درست کردن زیتون شور را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

مواد لازم 

روش تهیه زیتون شور 

برای تهیه زیتون شور ابتدا روی میوه زیتون تمیز شده خراش ایجاد کنید سپس زیتون های شکسته شده را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را با کمک آب ساده پر کنید و به مدت ۷ تا ۱۰ روز به طور مرتب و هر صبح آب ظرف حاوی زیتون ها را عوض کنید تا تلخ زدایی شوند اگر در طول این مدت گندیدگی در زیتون ها مشاهده کردید مقداری نمک به آن ها بیفزایید.

بعد از مدت زمان ذکر شده زیتون ها را به مدت سه هفته درون آب نمک غلیظ ۱۰ تا ۱۲ درصد قرار دهید. توجه داشته باشید که آب نمک بهتر است به کمک آب جوشیده و سرد تهیه شود و برای شور کردن آب نمک می توانید از سنگ نمک یا نمک یددار استفاده کنید.با توجه به اینکه زیتون ها روی سطح آب می آیند بنابراین بهتر است آن ها را به کمک توری یا آبکش درون آب فرو کنید در غیر این صورت زیتون هایی که روی آب می آیند در معرض هوا قرار می گیرند و دچار گندیدگی می شوند. در طی هفته اول و هفته دوم اگر غلظت آب نمک کم باشد باید تا حدود غلظت مناسب به زیتون ها نمک اضافه کنید.در مرحله بعدی طرز تهیه زیتون شور برای نمک زدایی زیتون ها آن ها را از آب نمک خارج کنید و به مدت ۴۸ ساعت درون آب خالص قرار دهید و در طول این مدت چند مرتبه آب زیتون ها را عوض کنید و بعد از مدت زمان ذکر شده زیتون ها را در آب نمک سه درصد و سرکه سه درصد نگهداری کنید.

مواد لازم 

طرز تهیه زیتون شور 

برای تهیه زیتون شور با مواد شیمیایی ابتدا میوه های تازه و به رنگ سبز روشن زیتون را بشویید سپس زیتون ها را درون ظرفی مناسب بریزید و مقداری آب به آن ها اضافه کنید توجه داشته باشید که اندازه آب باید حدود ۱۵ سانتی متر بالاتر از سطح زیتون ها باشد.
در این مرحله از دستور تهیه زیتون شور به ازای هر کیلوگرم زیتون ۲۰ تا ۳۰ گرم سود درون آب بریزید و مخلوط زیتون و سود را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند.

بعد از گذشت ۷ تا ۸ ساعت رنگ محلول به رنگ قهوه ای تیره در می آید و شما می توانید چند دانه زیتون را از درون محلول سود و آب بیرون آورید و بشویید سپس زیتون ها را با زبان امتحان کنید و اگر مزه تلخی نمی دادند آن ها را از درون محلول بیرون آورید و زیتون ها را درون آب معمولی به مدت ۱ تا ۲ روز قرار دهید و در این مدت زمان آب را تعویض کنید و زیتون ها را بشویید و این مراحل را تا زمانی انجام دهید که دیگر رنگ آب تغییر نکند.

توجه داشته باشید که می توانید در طرز تهیه زیتون شور با استفاده از مواد شیمیایی برای خنثی شدن باقی مانده اثر سود به ازای هر ۱۰ لیتر آب ۱ لیتر سرکه به زیتون شور بیفزایید و بعد از گذشت ۲۴ ساعت آب سرکه را بیرون بریزید سپس زیتون ها را درون آب نمک ۴ درصد بریزید توجه داشته باشید که بهتر است آب را بشویید سپس با نمک ترکیب کنید و روی زیتون ها بریزید و زیتون شور را درون ظروف شیشه ای درب دار نگهداری کنید.

در این مطلب با طرز درست کردن زیتون شور با دو روش آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این چاشنی خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش انواع ترشی های مختلف به بخش مربا و ترشی جات مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا



دستمال خشك كن كودك


ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده



چظوری با همسرم صمیمی تر شوم؟



جذاب ترین انواع عید 99 رو اینجا ببین


طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a7e1af969c54f0530a65ce8dd3773953” );document.getElementById(“c526acb21e”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

  • عکس پروفایل ویژه روز عاشورا
  • ترشی زیتون از انواع ترش های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید این نوع ترشی را در منزل با ساده ترین روش و به صورت مرحله به مرحله تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

    ترشی ها از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار هستند که در کنار پلو و گوشت و پاستا و … استفاده می شوند. ترشی زیتون و زیتون شور را می توان از محبوب ترین ترشی ها محسوب کرد که  نحوه ساخت ترشی زیتون و زیتون شور در منزل به راحتی امکان پذیر است.

    ترشی بامیه و ترشی زیتون و ترشی فلفل سبز ترشی های خوشمزه ای هستند که دارای طعمی متفاوت می باشند و این نوع ترشی ها در کنار غذا ها اگه میل شوند طعم بی نظیری را به غذای شما می دهند.

    ابتدا قارچ های خرد شده را با مقداری سرکه مخلوط کنید و زیتون ها را هم به دو قسمت تقسیم نمایید.

    طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

    زیتون و هویج را به مخلوط سرکه و قارچ اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی زیتون سیر و موسیر و ففل دلمه ای و فلفل ترشی و نمک و زردچوبه و گلپر را به مواد مخلوط شده ترشی بیفزایید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند و در انتهای کار روغن زیتون را به مواد ترشی اضافه کنید.

    ۱. ترشی زیتون را می توانید بعد از دو روز سرو کنید.
    ۲. سرکه را باید به میزانی به مواد ترشی اضافه کنید که روی مواد را بگیرد.
    ۳. می توانید روغن زیتون را در زمان سرو ترشی به آن اضافه کنید.

    در این آموزش آشپزی با روش درست کردن ترشی زیتون آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این ترشی خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش دستور تهیه انواع ترشی کلیک کنید.

    منبع : آرگا



    دستمال خشك كن كودك


    ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده



    چظوری با همسرم صمیمی تر شوم؟



    جذاب ترین انواع عید 99 رو اینجا ببین


    نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



    چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a25714c239e0b066712ab6bcf9c27eb0” );document.getElementById(“bf8c98a24d”).setAttribute( “id”, “comment” );

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

    امتیاز دهید


    3.7
    از

    11

    یکی دیگر از انواع ترشی خوشمزه ترشی با زیتون است. به طور کلی به دلیل خواص زیتون از آن در بسیاری از ترشی ها می توان استفاده کرد. اما منحصراً ترشی به نام زیتون وجود دارد که آن نیز به روش های مختلف تهیه می شود. زیتون میوه ای است با مواد مغذی بسیار که به درمان بسیاری از بیماری ها از جمله کم خونی کمک می کند. از دیگر خواص زیتون می توان به جلوگیری از پوکی استخوان، کاهش حساسیت و محافظت از پوست و مو اشاره کرد. به دلیل وجود آنتی اکسیدان فراوان در زیتون مصرف آن توصیه می شود و می توان به شیوه های مختلف از آن استفاده کرد. بیش از هزار نوع زیتون در دنیا وجود دارد که بیشتر در مناطق مدیترانه ای یافت می شود. خواص این ترشی نیز کمتر از خود زیتون نیست و از جمله آن می توان به خواص ترشی زیتون در بارداری اشاره کرد. زیرا مصرف زیتون در دوران بارداری به رشد جنین کمک کرده و به دلیل وجود آهن فراوان از کم خونی جلوگیری می کند. اگر برای شما نیز سوال است که ترشی زیتون چطور درست میشه با ایران کوک همراه شوید تا با چند طرز تهیه زیتون آشنا شوید.

     

     

    طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

    1- زیتون ها را بشکنید یا یک چاک کوچک در آن ایجاد کنید تا سرکه راحت تر جذب آن شود. سپس آن را در شیشه بریزید.

    2- گشنیزها را شسته و پس از خشک شدن خرد کنید و به همراه نعنا خشک داخل شیشه بریزید.

    3- نمک، فلفل و گلپر را به آن ها اضافه کرده و ظرف را تا لب پر از سرکه کنید تا روی تمام مواد را بپوشاند.

    4- شیشه ترشی را در جای گرم قرار دهید و بعد از یک هفته نوش جان کنید. می توانید ترشی زیتون شور را در یخچال نیز نگهداری کنید.

     

     

     

    زیتون حلقه ای:  500 گرم

    کنسرو ذرت:  1 پیمانه

    فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد

    هویج: 1 عدد

    قارچ: 200 گرم

    سرکه: به میزان لازم

    نمک، فلفل، گلپر: به میزان لازم

    1- زیتون های حلقه حلقه شده را به همراه قارچ خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، هویج خرد شده یا رنده شده و ذرت داخل شیشه بریزید.

    2- نمک، فلفل و گلپر را به آن اضافه کنید و تا لب شیشه سرکه بریزید.

    3- درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. بعد از 15 روز ترشی آماده است.

    4- می توانید بسته به سلیقه 2 پیمانه آب گوجه نیز به این ترشی اضافه کنید و یک نوع ترشی بندری به نام ترشی زیتون بندری درست کنید.

     

     

     

    زیتون: 1 کیلوگرم

    آب انار ترش: 300 گرم

    طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

    سرکه: 400 گرم

    گلپر، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

    تمر هندی: 1 بسته

    1- تمر هندی را با سرکه مخلوط کرده و از صافی رد کنید تا هسته های آن جدا شود.

    2- آب انار، گلپر و زیتون را با هم مخلوط کنید.

    3- ممکن است به دلیل شور بودن زیتون و تمرهندی نیاز به افزودن نمک به ترشی نباشد. ابتدا آن را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک اضافه کنید.

    4- همه مواد را در شیشه تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

     

    – بسته به سلیقه می توانید سبزیجات معطر، سیر و ادویه ترشی را به این ترشی اضافه کنید.

  • قصه كودكانه بلند
  • – طعم این ترشی با افزودن نمک بیشتر به نسبت سرکه بهتر خواهد بود. به همین دلیل بهتر است از مخلوط آب و سرکه استفاده کنید.

    – غالباً زیتون شور است. در میزان نمک آن دقت کنید زیرا ممکن است خود زیتونی که از آن استفاده می کنید نیز شور باشد.

    – میزان تندی این ترشی را بسته به سلیقه می توانید کم و زیاد کنید.

    – ریز و درشت بودن مواد نرشی نیز سلیقه ای است.

     

     

    دیدگاه

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

    وب سایت

    برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    اگر قصد دارید زیتون را خودتان در منزل عمل آورید وبدانید که چگونه تلخی زیتون را بگیریم واز خواص زیتون آگاه شوید و همچنین راه اینکه چگونه ترشی زیتون درست کنیمرا بدانید، این مطلب شما را در انجام این کار به بهترین شکل یاری خواهد کرد.

    معمولا زیتون ها به سه صورت دیده می شوند :1-بی هسته2-کنسروی3-شکسته

    زیتون بی هسته در واقع همان زیتون کنسروی می باشد که روغن کشی شده است واز این نوع زیتون برای درست کردن زیتون پرورده وهمچنین برای زینت دادن با فلفل قرمز وبسته بندی های شکیل ،استفاده می شود و اما زیتون شکسته زیتونی می باشد که روغن آن گرفته شده است. در هر صورت تمام انواع زیتون ها دارای یک طعم تلخی در وجودشان می باشند که برای از بین بردن این تلخی باید آن را در آب نمک خواباند و چندین بار شستشو داد تا تلخی زیتون به اندازه ی مورد نظر ما کاهش یابد به زبان ساده تر می توان روزانه تقریبا 3تا 4 بار زیتون ها را شست و دوباره در آب نمک ریخت .البته در آب نمکی که شوری آن نه کم باشد نه زیاد . برای ظرف مربوط به این کار میتو انید از سطل پلاستیکی ماست (3کیلوی )استفاده نمایید .البته ریختن 1تا 2قاشق روغن زیتون به همراه 1 قاشق گل پر بر روی آن فراموش نشود در ضمن محل نگهداری زیتون باید در جای خنک غیر از یخچال باشد .زیتون های سبز (زیتون های نرسیده)را برای اینکه تلخی گوشت آنها گرفته شود در محلول های قلیایی می خوابانند و بعد از آن در آب میریزند ودر آخر برای نگهداری آنها از مخلوط آب نمک وسرکه استفاده می شود این روش را حتی در خانه نیز می توان انجام داد . اما به خاطر اینکه در عملکرد این فرایند زمان زیادی تلف می گردد بیشتر مردم آماده آن را مورد استفاده قرار می دهند .در ضمن در مورد رنگ زیتون باید گفت که از هر چیزی دیگر رنگ زیتون به نوع آن بستگی دارد همچنین ممکن است که بعضی از زیتون ها پس از بیرون آورده شدن از محلول قلیایی وتماس با هوا سیاه شوند.(چگونه تلخی زیتون را بگیریم)

     

    ​​

    طرز تهیه ترشی زیتون در منزل

     

    برای تهیه ترشی زیتون از این مواد استفاده می کنیم:

    زیتون سبز      1کیلو

    گشنیز و جعفری ونعناع      250 گرم

    پیاز               1 عددبزرگ

     سیر              2تا 3 حبه

     فلفل دلمه         2عدد

    سرکه سیب            به اندازه ای که شیشه پر شود

    گلپر          یک قاشق چایخوری

    نمک                به مقدار کافی

    فلفل                 به میزان لازم

    طرز تهیه: با چاقو زیتون ها را چاک بزنید تا سرکه به خوردشان برود.پیاز وفلفل را ریز خورد کرده ،سیرها را له کنید،سبزی ها را  بشویید وپس از خشک شدن خوب ریز کنید،سپس همه را داخل شیشه ریخته ونمک وفلفل وگلپر وسرکه را هم اضافه کنیداگر در جای گرم بگذارید زودتر آماده می شود وپس از یک هفته قابل خوردن می باشد.(چگونه ترشی زیتون درست کنیم)

    روغن زیتون به تنظیم قند وکنترل میزان کلسترول خون کمک می کند وچون این روغن یک چربی اشباع شده است در گوارش نقش مهمی را ایفا می کتد . از زیتون می توان به عنوان یک میان وعده استفا ده کرد و روغن زیتون را همچنین می توان همراه با سالاد مصرف کرد در ضمن در درست کردن بعضی از سسها ودر بعضی از غذاهای ادویه دار نیز روغن زیتون کاربرد دارد.برای درست کردن غذاهای سرخ کردنی بهتر است از روغن زیتون استفاده نشود. اگر برگ زیتون راجوید زخم ها ی دهان را از بین خواهد برد.اگر جایی از بدن را حشره ای گزید روی آن روغن زیتون بمالید.بدن  بچه هایی که نرمی استخوان دارند ومبتلا به کم خونی هستند را با روغن زیتون ماساژ دهید.(خواص زیتون)

    زیتون 1 کیلو                     مغز گردو چرخ شده    200 گرم                           آب انار   1 پیمانه .سبزی های معطر(چوچاقق)

    سیر 1بوته                             رب انار 3قاشق غذا خوری                                       گلپر 2 قاشق چایخوری

     

     

     

    طرز تهیه:ابتدا هسته ها را از زیتون جدا می کنیم.سبزی معطر را شسته وساطوری خورد می کنیم .آب زیتون را خالی کرده وگردوی چرخ کرده وسبزی ورب انار وگلپر وسیر کوبیده شده را با هم مخلوط می کنیم سپس مقداری آب انار در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم .اگر ترشی ومزه آن مناسب بود بقیه ی آب انار را نمی ریزیم.

     

     

     

    تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ استسئو سایت توسط لینک 1

    نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

    طرز تهیه ترشی زیتون در منزل
    طرز تهیه ترشی زیتون در منزل
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *