طرز تهیه ترشی آلبالو با رب انار

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ترشی آلبالو با رب انار
طرز تهیه ترشی آلبالو با رب انار

کاربران گرامی,این مقاله از سایت حذف گردیده.

مروری بر دیگر مطالب ”




نیم کیلو آلبالو را شسته، در یک شیشه می‌ریزیم. یک قاشق مرباخوری نمک و شکر را اضافه می‌کنیم.


دوره مقدماتی php

 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید 

طرز تهیه ترشی آلبالو با رب انار

 

مواد لازمآلبالو                    نیم کیلوگرمشکر                    یک قاشق مرباخورینمک                    یک قاشق مرباخوریسرکه سفید        نیم کیلوگرم

 

 

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه دو کاسه ماست‌خوری از «ترشی آلبالو» خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای ترشی آلبالویک قاشق مرباخوری نمک. یک قاشق مرباخوری شکر.

 

نیم کیلو آلبالو حدود دو کاسه ماست‌خوری. نیم کیلوگرم سرکه سفید حدود دو لیوان سر پر به حدی که ظرف پر شود.


طرز تهیهنیم کیلو آلبالو را شسته، در یک شیشه می‌ریزیم. یک قاشق مرباخوری نمک و شکر را اضافه می‌کنیم. در آخر سرکه سفید اضافه می‌کنیم تا روی آلبالو را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود.


ترشی آماده پذیرایی می‌باشد. نوش جان

کالری موجود در ترشی آلبالومقدار کالری موجود در کل ترشی حدود 350 کیلوکالری می‌باشد.مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از ترشی حدود 170 کیلوکالری می‌باشد.

 

مطالب مرتبط:آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی آشنایی با روش تهیه ترشی چند میوه آشنایی با روش تهیه ترشی به و چغندر ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه ترشی آلبالو با رب انار

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

طرز تهیه ترشی آلبالو با رب انار
طرز تهیه ترشی آلبالو با رب انار
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *