طرز تهیه بورک مرغ ترکیه ای
توپ تاپ
هتل های شیراز
رزرو هتل
بلیط هواپیما چارتر
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
طرز تهیه بورک مرغ ترکیه ای
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
ویدئوی طرز تهیه بورِک ترکیه ای با اسفناجموادلازم:اسفناج پخته شده: 500 گرمخمیر یوفکا: یک بستهپنیر لیقوان خورده شده: 200 گرمروغن زیتون: 100 میلی لیترماست: یک پیمانه کنجد بو داده شده: به مقدار لازمطرز تهیه:خمیر یوفکا را باز کرده و به روغن آغشته کنید. سپس از اسفناج پخته و پنیر روی آن بذارید و خمیر را لول کنید.خمیر را به شکل مدور دور هم بپیچید تا به شکل گل درآید. همه ی تکه های خمیر یوفکا را به همین صورت درست کرده و مواد آماده شده را درون قالب فر بچینید.سپس باقی مانده ی روغن زیتون را با ماست مخلوط کرده روی خمیرهای آماده شده آغشته کنید. از کنجده برای تزئین این مواد استفاده کنید.مواد را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید. به محض طلایی شده رویه ی خوراک، بورک آماده است.این خوراک در ترکیه از محبوبیت بالایی برخوردار است.
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка плейлистов…
9