طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز

دوره مقدماتی php
طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز
طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز

امتیاز دهید


3.4
از

474

درست است که این روزها بستنی مدل های مختلفی دارد. بستنی چوبی، اسکوپی و کاسه ای در طعم های مختلف همه جا پیدا میشوند و حتی خوراکی های ترکیبی خوشمزه مثل کیک بستنی، معجون و شیک های متنوع هم هستند. اما بستنی سنتی هنوز هم طرفداران خودش را دارد. هیچ چیزی مثل یک بستنی سنتی با عطر و طعم زعفران و گلاب نیست. بستنی سنتی ایرانی را میتوانید در همه فصل های سال در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید. بستنی سنتی با ثعلب تهیه میشود. پس قبل از شروع به تهیه بستنی زعفرانی با ثعلب این پودر را از لوازم قنادی یا عطاری تهیه کنید.

 

 

دوره مقدماتی php

طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز

 

ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

 

 

شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید (رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید). ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود (شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود).

 

 

مایه بستنی سنتی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید. پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را 5 بار انجام دهید.

 

 

پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید. بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود. در صورت تمایل میتوانید روی بستنی سنتی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام میشه این بستنی رو بدون خامه درست کرد ؟

بله عزیزم مشکلی نیست بدون خامه هم میشه

سلام خسته نباشید.واقعا من خیلی از دستورات شیرینی پزی شمارو استفاده کردم همیشه عالی بودین حالا میخام بستنی رو درست کنم
درضمن میخاستم از دستور کروسان هم تشکر کنم واقعا عالی میشه مخصوصا واسه بچه ها که وعده ای برای مدرسه هست

سلام دوست عزیز خوشحال هستیم که در کنار شما هستیم در صورت تمایل هر کدام از مواردی که درست کردین می توانید عکس بگیرید و برای ما ارسال کنید

خوب علتش این هستش اگه هر چه بیشتر هم بزنی بستنی خامه ای تر میشه دوستم

سلام با دستگاه بستنی ساز درست کنید عالی مشه

سلام دوست عزیز من میخوام این بستنی رو تو مغازه با یخچال فالوده درست کنم لنظرتون خوب در میاد قابلیت فروش داره به عنوان بستنی سنتی

سلام
خیلی ممنون از دستور تهیه بستی
همه چی عالی بود
فقط بستنی من مشکلی که داره، وقتی تو سردخونه میزارمش، مثل آلاسکا یخ میزنه، و سفتی‌ش مثل بستنی بازاری نیست
علتش چیه؟

سپاسگزارم

ممکنه دمای فریزرتون بالا باشه. البته مشکلی هم نداره. فقط یکمی زودتر از زمان سرو بستنی رو از یخچال خارج کنید تا موقع خوردن کمی نرم شده باشه.

واقعا عالی بود خیلی خوشمزه و مشدی بود? ممنونم ازت بانو خانوم

چرا برا من سفت نمیشه هرچی با همزن میزنم

یخ یادت نرفته؟

سلام مرسی از لطفتون.. من درست کردم خیلی عالی شد فقط یخورده انگار گلاب شو زیاد زدم خیلی بو گلاب میده.. چی بهش اضافه کنم ک خوب بشه؟

سلام رویا جان. تا جایی که من میدونم کاری نمیشه کرد. ولی در کل مقدار گلاب سلیقه ایه. دفعه بعدی کمتر بزنید بسته به ذائقه تون.

سلام خوبید ببخشید من این دستور رو درست کردم فقط به جای دو قاشق چایخوری ثعلب سه قاشق ریختم خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد

میشه لطفابگیدوقتی هربارازفریزراونوبیرون میاریم باید چنددقیقه باهمزن اونوهم بزنیم.۲-همزن بایدبادورکندیاتندباشد.ممنون از آموزش مفیدتان.

سلام ایران کوک عزیز.من در حال درست کردن این بستنی هستم.امیدوارم خوب در بیاد.بار اولمه
حتما نتیجه رو میگم

سلام میشه از شیر کم چرب استفاده کرد یا حتما پر چرب باشه؟؟

طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز

ممنون از دستور پختتون

سلام.من سیزده سال پیش درست کردم.محشر بود.فقط کمی یخ زده بود.خوشحالم که اینجارو پیدا کردم.

وای دستورتون عااااللللییییهههه
من چندین بار از این بستنی برای پذیرایی از مهمونام درست کردم و باورشون نشده که خونگیه?

نوش جان خوشحالم که براتون مفید بوده.

سلام برا درست کردن بستنی قیفی تو بستنی ساز چیکار کنم؟برا مغازم بستنی ساز گرفتم زیاد وارد نیستم بستنی بسازم

خیلی ممنون واقعا عالی وبسیار کامل بود امیدوارم که چند نوع بستی دیگه بخصوص بستنی میوه ای رو بطور دقیق توضیح بدید وطرز سرو کردن آن رو هم توضیح دهید لطفا به صورت و به و که همه متوجه بشوند باز هم تشکر قربان شما یاعلی ؟

سلام .اگه ممکنه راهنمایی کنید
من به شیر بسیار بسیار چرب گاوویش دسترسی دارم که به ازای یک کیلو شیرش حدود دویست تا سیصد گرم سرشیر ازش میگیرم.سوالم اینه با وجود همچین شیری بازم به خامه نیازی هست؟

سلام ,ببخشید من این بستنی رو بارها درست کردم اما خیلی شیرین شد به همین خاطر از 1 لیوان شکر استفادهکردم خوب شد اما خامش خیلی بد شد می شه راهنمایی کنیدممنون.

خیلی عالیه!

سلام..
من بستنی رو درست کردم از لحاظ طعم و مزه عالی بود. ولی نمیدونم چرا به محض اینکه از فریزر درآوردم بعد ۵ ساعت و بیشتر فوری اب میشد. بستنی های بیرون مثل سنگ میمونه زود آب نمیشه. لطفا بگید چرا..
از همزن برقی میشه استفاده کرد؟
ممنون

عزیزم مایع بستنی روی حرارت باید غلیظ بشه؟؟؟

سلام حجم لیوانی که میگید چقدره چون کم و زیاد میشه لطفا جوابو اگه میتونید برام ایمیلی کنید

عالیه به زودی درستش میکنم

عالیه حرف نداشت

به نظر که عالی میاد من الان دارم درستش میکنم?

سلام
در بعضی آموزشها از زرده تخم مرغ به جای ثعلب استفاده میشه! از بین اونا کدومش بستنی رو خوشمزه تر میکنه کدومو پیشنهاد میدید؟

سلام بهرام عزیز. من تا به حال نشنیدم در تهیه بستنی سنتی از زرده استفاده کنن اما ثعلب نتیجه خیلی خوبی میده.

من این بستنی و با این دستور درست کردم تو فریزر گذاشتم و سر موقع های مشخص هم زدم ولی اصلا سفت نشده. الان 5ساعت گذشته ولی سفت نشده
دلیلشو بهم میگید؟ ?

من این بستنی و با این دستور درست کردم تو فریزر گذاشتم و سر موقع های مشخص هم زدم ولی اصلا سفت نشده. الان 5ساعت گذشته ولی سفت نشده
دلیلشو بهم میگید؟ ?

زرده تخم هم قوام دهنده و پایدار کننده ی بستنی و سس هست ، اما حالت کش سانی ثعلب رو نداره، و خب محصول نهایی طعم متفاوتی خواهد داشت، ثعلب اگه زیاد استفاده بشه طعم تلخ زننده ای به بستنی میده،

سلام میشه بجای شکر عسل استفاده کرد؟ اگر بله چقدر عسل؟ ممنون

سلام داریوش عزیز، هنگامی که بستنی رو برای سرد شدن داخل یخچال میذارید، عسل سفت میشه و کیفیت بافت بستنی میاد پایین.

سلام من این دستور بستنی رو درست کردم عالی شد ممنون از سایت و نرم افزار آشپزیتون

خواهش می کنم مریم جان، خوشحالم که دوست داشتی

ببخشید میخواستم بدونم باید مایه بستنی رو یه رایت که از روی گاز برداشتیم بریزیم توی کاسه ای که یخ توشه یا که بزاریم یه مقدار خنک شه خیلی ممنون میشم بگید

علی جان میتونید سریعا داخل کاسه یخ بذارین.

سلام
من میخاستم به جای شکر عسل بریزم میشه؟
آخه برام مصرف شکر ممنوع شده از طرف دکتر
اگه میشه جایگزین کرد میشه بهم بگید چقدر عسل بریزم به جای شکر؟

سلام وحیده جان، عسل سرد وقتی سرد بشه، سفت میشه پیشنهاد نمیکنم که در بستنی جایگزین شکر بکنین

سلام عالی بود
من میخوام درست کنم ولی یه سوال؟؟!
خامه اش خامه صبحانه اس؟

سلام عسل جان. بله خامه صبحانه س.

ممنون
درست کردم عاالی شده بود
واقعا متشکرم

منظورتون از خامه. همون خامه پاستوریزه های بیرونه یا خامه مخصوص داره؟

منظور همون خامه معمولی هست.

سلام. ممنون از سایت خوبتون. فقط ثعلب از کجا گیر بیاریم؟؟!!

سلام ، از فروشگاه های لوازم قنادی و شیرینی پزی

عالی بود متشکرم

ممنونم از کمکتون

دستتان درد نکند بهترازاین نمیشه .آفرین وصداها آفرین به شما بااین همه تجربه

ممنون مینا جان لطف داری

سلام من بستنی ودرست کردم ولی مزه فرنی یخ زده می ده میخواستم دلیلش و بدونم

زیبا جان نباید میذاشتی بستنی یخ بزنه و در زمان های مشخص شده باید خوب بستنی رو مخلوط میکردی تا به بافتی که میخوای برسی

فقط ای کاش می نوشتید این مواد برای چند نفر است

ممنون از سایت شما

دمتون گرم اینکه با عکس اموزش دادین خیلی خوبه

من از این بستنی درست کردم با همین مقدار اندازه هایی که گفته شده دقیقا با ترازو وزن کردم.بسیار بسیار شیرین و حال به هم زن شد. آخه کدوم آدم عاقلی تو یک لیتر شیر 400 گرم شکر میریزه؟شما هم که مردم رو گمراه میکنین!!!

مرجان عزیز دستور هیچ مشکلی نداره ، فکر نمیکنم 2 لیوان شکر برای 4 لیوان شیر زیاد باشه ! بعضی دستورهای بستنی از این هم مقدار شکرش بیشتره ! شما احتمالا به جای 1 لیتر 1 لیوان شیر ریختی :))

باید ۳۰۰گرم باشه تو یه لیتر همون دو لیوان بسه

بنظر خوشمزه میاد
لایک

ممنون استفاده بردم

بستنی سنتی زعفرانی عاشقشم

ممنونم خیلی خوشمزه شد

سلام وقت بخیر و متشکرم از اموزش خوبتون ٬ من بستنی درست میکنم موقع خوردن همیشه تکه هالی خیلی ریز یخ زیر دندان می یاد مثل بستنی سنتی بیرون در نمی اید دوست دارم یکدست بشه لطفا راهنمایی ام کنید که برای حل این مشکل چکار کنم؟

طاهره جان دلیلی اصلی یخ زدن بستنی اینه که دیر به دیر هم میزنی ٬ حتما باید مرتب از فریزر خارج کنی و هم بزنی تا این مشکل بوجود نیاد

خیلی مفید بود حتماً به این روش درست می کنم.من قبلاً با همزن همش نمی زدم و یخی می شد و کش نمیامد حالا از همزن استفاده می کنم ببینم چی می شه.ممنون

آرزو جان بستنی حتما باید هم زده بشه ، یعنی همه بستنی ها به همین صورت هست چون اگه هم نزنی به همون صورتی که گفتی یخی میشه

مرسی تشکر

خواهش میکنم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

باز کن چشمت را تا که گل باز شود؛ قصه زندگي آغاز شود؛ تا که از پنجره چشمانت، عشق آغاز شود …

صفحه اصلی |
عناوین مطالب |
تماس با من |
پروفایل |
طراح قالب

توضيح نوشت : اين پست رو روز دوشنبه نوشتم. ولي يادم مي‌رفت يا وقت نمي‌كردم عكس‌ها رو از خونه بيارم. بدون عكس هم كه لطفي نداشت. خلاصه كه بدونين من بدقول نيستم. بستني‌های موجود در عکس هم ساخت بنده مي‌باشد.  (از بستنی های وانیل و انارم عکس نداشتم که بذارم)

كيف مي‌كنين تند و تند از خودم پست در مي‌كنم ؟! خب طبق قول و قرارهايي كه داشتيم اين پست اختصاص داره به بستني و بستني‌ساز.

روش درست كردن بستني تا اون جايي كه من مي‌دونم (اگه اشتباه مي‌كنم تصحيحم كنين) اينه كه بايد مواد بستني رو با هم مخلوط كرده و بذاريم فريزر. بعد از مدتي دوباره از فريزر دربياريم و باز هم بزنيم و دوباره بذاريم فريزر. بعد اين پروسه رو چند بار تكرار كنيم تا بستني اون حالت كش اومدن رو داشته باشه.

طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز

جهت تسهيل اين فرآيند، دستگاهي وجود داره به اسم بستني‌ساز ! دستگاه‌هاي بستني ساز يه بخش مشترك دارن. يه ظرف دو جداره كه داخل ديواره‌اش يه مايعي وجود داره. نمي‌دونم اين مايع دقيقا چيه، ولي وقتي اين محفظه دماش خيلي مياد پايين اين مايع تقريبا نيمه جامد ميشه. اين مايع سرما رو در خودش حفظ مي‌كنه. وقتي مواد بستني داخل كاسه يا ظرف مخصوص ريخته ميشه و با همزني كه در سر دستگاه تعبيه شده، مخلوط ميشن، اين محفظه حكم فريزر رو براش پيدا مي‌كنه. انگار كه در روش سنتي شما خودتون با بستني بشينين تو فريزر و اون تو بستني رو هم بزنين !!

پس اين قسمت محفظه و اون هم‌زن در تمام بستني ساز‌ها مشترك هستن.

بستني‌سازها به دو دسته تقسيم ميشن. بستني‌سازهاي ساده و بستني‌سازهاي كمپرسردار.

كاسه بستني‌ساز‌هاي ساده رو شما بايد داخل فريزر قرار بدين. يه چند ساعتي اونجا بمونه تا مايع درونش كاملا سرد بشه و دماش خيلي بياد پايين ، و بعد مي‌تونين ازش استفاده كنين (طبق روش بالا)

بستني‌سازهاي كمپرسردار ديگه به چنين كاري نياز ندارن. در واقع كمپرسر نقش همون فريزر رو ايفا مي‌كنه. يعني ديگه لازم نيست قبل از درست كردن بستني كاسه رو چندين ساعت داخل فريزر قرار بدين.

خب صرف نظر از اختلاف قيمتش، بستني‌ساز كمپرسردار بهتر به نظر مياد. طبق تحقيقات من تنها برند بستني‌ساز كمپرسردار در ايران فلر Feller هست. زماني كه تصميم گرفتم اين دستگاه رو بخرم با هر نمايندگي يا وارد كننده محصولات فلر كه تماس گرفتم، گفتن اين محصول رو تموم كردن و اصلا معلوم نيست بار بعدي‌اش كي وارد ايران بشه. چند ماه ديگه، يك سال ديگه يا …

بستنی ساز فلر

 

ناچارا رفتم سراغ بستني‌ساز‌هاي ساده. باز هم طبق تحقيقات من برندهاي اين محصول در ايران عبارتند از :

الگانت Elegant تحت ليسانس انگلستان و ساخته شده در مالزي

بستنی ساز Elegant

مونتيس Montiss تحت ليسانس هلند

سورين Severin ساخت كشور آلمان

بستنی ساز Severin

كروپس Krups (تنها اطلاعاتي كه ازش دارم اينه كه تحت ضمانت شركت آسياكيش – وارد كننده محصولات مولينكس در ايران – هست)

در مورد چهارمي اطلاعات خاصي ندارم اما سه تاي اولي. يه فاكتور مهم در مورد بستني‌سازهاي ساده اينه كه مدت زماني كه لازمه قبل از تهيه بستني، كاسه بستني‌ساز در فريزر (با دماي 18-) قرار بگيره چقدره. در مورد الگانت و سورين اين زمان 8 ساعت بود، اما براي مونتيس 18 ساعت. پس اين به كل منتفي شد.

بين الگانت و سورين، اول رفتم سراغ سورين. مخصوصا كه وقتي تو چند تا سايت خارجي search كردم ديدم جزو برندهاي نسبتا مطرح در زمينه بستني‌سازه. تنها عاملي كه باعث شد بي‌خيال خريدنش بشم قيافه‌اش يود. همين ! زياد با قيافه‌اش حال نكردم ! (مي‌دونم دليل قانع كننده‌اي نيست اصلا !)

پس در آخر الگانت رو انتخاب كردم. يه همين سادگي به همين خوشمزگي.

خب برسيم به قسمت تهيه بستني. همراه بستني‌سازم به من يه دفترچه دادن كه طرز تهيه حدودا 30 تا بستني توش بود. من بستني شاتوتي و وانيلي و نسكافه‌اي رو طبق دستور اون دفترچه تهيه كردم. اما به اين نتيجه رسيدم اين همه جينگولك بازي لازم نيست ! طبق تجربه‌ام از روي سه تا بستني متوجه شدم دستور تهيه بستني شاتوتي (طبق اون كتاب) براي بستني‌هاي ديگه هم صادقه. هم بي‌دردسرتر بود هم به نظر من و لوك خوشمزه‌تر.

بستنی شکلاتی + نسکافه

بستني‌هاي شكلاتي و انار و هلو رو طبق هون دستور درست كردم و به اين نتيجه رسيدم حق با من بوده !!

خب براي تهيه يه بستني چه چيزهايي لازم داريم ؟

شير

خامه

ثعلب 1 قاشق چايخوري (اين از واجب هم واجب‌تره !)

شكر

افزودني

 

چي ؟ من اصلا بلد نيستم دستور آشپزي بنويسم ؟ چرا مقدار مواد رو ننوشتم ؟ خب الان ميگم براتون !

طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز

بستنی نسکافه + خامه + شکلات مایع

اولا منظور از افزودني، چيزهاييه مثل نسكافه، ميوه‌ها، شكلات و … يعني هر طعمي كه مي‌خواين بستني‌تون داشته باشه !

خب مقدار شكر ارتباط مستقيم داره با مقدار افزودني و حجم بستني‌اي كه دارين درست مي‌كنين و ذائقه خودتون. يكي شيرين‌تر دوست داره يكي ملس‌تر. موقعي كه دارين مواد رو مخلوط كنين و بچشين و به مقداري كه دوست دارين شكر بريزين. دقيقا يه چيزيه مثل مقدار نمك تو غذا !

بسته به مقدار بستني‌اي كه مي‌خواين درست كنين بايد خامه و شير هم بريزين. مثلا اگه حدود يك ليتر بستني‌ ميخواين، بايد حدودا يك پيمانه و نيم شير و يك پيمانه و نيم خامه بريزين (هر پيمانه معادل 250ميلي‌ليتر) خوبه كه اندازه شير و خامه برابر باشه ولي اگه مي‌خواين بستني غليظ درست كنين، پيشنهاد سرآشپز (!!) اينه كه خامه‌اش كمي بيشتر باشه.

بستنی شکلاتی + هلو + نسکافه

بستني‌هاي ميوه‌اي رو هم ميشه با تكه‌هاي ميوه درست كرد و هم با آب ميوه. من با هر دوش امتحان كردم و خوب شد.

اينم مخصوص ناهيد جون : دستور بستني شاتوتي رو هم كه درست كردم با مقدار دقيق مواد اوليه‌‌اش براتون مي‌نويسم كه مي‌تونين به جاي شاتوت از آلبالو، توت‌فرنگي يا ميوه‌هاي مشابه هم استفاده كنين. (ميزان شكر باز به ذائقه خودتون بستگي داره.)

شير                  يك پيمانه (هر پيمانه معادل 250 ميلي‌ليتر)

خامه                 يك پيمانه

شاتوت               200 گرم

شكر                  سه قاشق غذا خوري

ثعلب                 يك قاشق چاي‌خوري

ليموي تازه          يك عدد (براي ملس كردن طعم بستني)

 

كاسه بستني‌ساز رو كه قبلا به مدت 8 ساعت در فريزر گذاشتين. شكر و ثعلب رو در يك ظرف مخلوط مي‌كنين. در يه ظرف ديگه شير و خامه و ليمو رو با هم مخلوط كنين (بهتره از همزن استفاده كنين تا خامه هم گلوله گلوله نشه) و بعد مخلوط شكر و ثعلب رو بهش اضافه كنين.

شاتوت رو در مخلوط‌كن بريزين تا تقريبا له بشه. بعد شاتوت رو به مخلوط بالا اضافه كنين.

وقتي همه مواد با هم مخلوط شد، مواد بستني رو بريزين داخل كاسه بستني‌ساز. درش رو خوب ببندين و روشنش كنين. حدود 20 تا نهايتا 25 دقيقه براي آماده شدن بستني كافيه.

بعد از اتمام كار بستني خوشمزه‌تون رو بريزين داخل يه ظرف و حدود نيم ساعت بذارين فريزر تا خوب خودش رو بگيره. حالا بستني شما آماده است. نتيجه هم ميشه اين :

 

نوش جان.

 

[ چهارشنبه شانزدهم شهریور ۱۳۹۰ ] [ ۱۲:۵۹ ب.ظ ] [ جودی ابوت ]

[ GetBC(160);
]

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز
طرز تهیه بستنی خانگی با بستنی ساز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *