طرز تهیه باقلوا ساده با خمیر یوفکا

دوره مقدماتی php
طرز تهیه باقلوا ساده با خمیر یوفکا
طرز تهیه باقلوا ساده با خمیر یوفکا

  بیوگرافی رهام هادیان ماکان بند عکس های رهام هادیان خواننده ماکان بند ماجرای رهام هادیان و همسرش را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی رهام هادیان ماکان بند     رهام هادیان متولد 7 مرداد 1370 در اراک، خواننده است   فارغ التحصیل لیسانس میکروبیولوژی و فوق لیسانس آموزش زبان انگلیسی می باشد، […]

  عکس تبریک عید نوروز 98 کارت تبریک عید نوروز ۹۸ تبریک عید نوروز ۹۸ متن تبریک روز عید 98 عکس عید نوروز 98 شیک و رسمی را در سایت فتوکده می خوانید   عکس تبریک عید نوروز 98 شیک     با خوبی‌ ها و بدی ها، هرآنچه که بود برگی دیگر از دفتر […]

  بیوگرافی خشایار الوند و همسرش عکس های خشایار الوند نویسنده همسر خشایار الوند و علت فوت اش بخاطر سکته قلبی را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی خشایار الوند     خشایار الوند متولد 1346 در تهران، نویسنده و کارگردان است   دانش آموخته کارگردانی می باشد و فعالیت خود را با نویسندگی […]

  بیوگرافی لیث نوبری مربی فوتبال پرسپولیس عکس های لیث نوبری و همسرش زندگینامه لیث نوبری مربی فوتبال را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی لیث نوبری     لیث نوبری متولد 1 مهر 1356 در بغداد، فوتبالیست است   با شروع جنگ ایران و عراق به ایران مهاجرت کردند اینجا بزرگ شده و […]

  خواص شاهدانه برای بدنسازی خاصیت شاهدانه در بارداری فواید شاهدانه برای کودکان شاهدانه برای مو چه فوایدی دارد شاهدانه بوداده و خام را در سایت فتوکده می خوانید   خواص شاهدانه     شاهدانه از جمله مقوی ترین و پرکاربردترین دانه های جهان به شمار می آید که سرشار از اسیدهای چرب ضروری چون؛ […]طرز تهیه باقلوا ساده با خمیر یوفکا

  جدیدترین مدل های شال و روسری و مدل روسری جدید 98 برای عید و عکس های روسری بهاره ماچو روسری ترک برای عید را در سایت فتوکده می خوانید   شال و روسری 98     مدل شال و روسری عید 98 می تواند نقش بسزایی در تیپ شما ایفا کند، با انتخاب رنگ […]

دوره مقدماتی php

  سفره هفت سین 98 طرز چیدن سفره هفت سین ۹۸ مدل تزیین هفت سین 98 تصاویر تزیین سفره هفت سین 98 عکس های هفت سین عروس 98 را در سایت فتوکده می خوانید   سفره هفت سین 98 شیک و زیبا     یکی از نماد های اصلی برای عید نوروز مدل تزیین سفره […]

فتوکده بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 92 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاش این گروه انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد، هرگونه کپی نیاز به اجازه کتبی از سایت فتوکده می باشد

 

خوب اولین قدم شهدتون رو درست کنید. توی یه شیر جوش تمام موادتون رو بریزید بجز گلاب یا هل که در آخر باید اضافه بشه. روی حرارت ملایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حاضره. باید وسط کار کفش رو بگیرید و در آخر اسانس رو بریزید و دو تا قل که زد برش دارید و بمونه خنک بشه.

خوب حالا مغزهاتون رو میکس کنید طوری که کمیشم زیر دندون بیاد و کاملا له نشه. من فقط از مغز گردو استفاده کردم. رنگ مواد داخلش تیره تر میشه.
دوست جونها میتونید برای گردو به تنهایی به جای هل از دارچین استفاده کنید و توی شهدش هم از اول کار چوب دارچین بندازید. طعم متفاوتی خواهید داشت. من توی این دستور که عکسهاشو می بینید فقط از گردو استفاده کردم ولی همون گلاب و هل رو ریختم. جاتون خالی عالی بود.
مغزها رو که میکس کردید توی یه کاسه با پودر قند و هل و گلاب مخلوط کنید اگر مواد حالت چسبندگی و خمیری شکل نشد کمی دیگه گلاب بریزید. مواظب باشید زیادم شل تشه.طرز تهیه باقلوا ساده با خمیر یوفکا

حالا کره ذوب شده تون رو کنار دستتون با یه قلمو بگذارید و توی پشت یه سینی بزرگ خمیر هاتون رو ۳ لایه ازش بردارید و باقیشو سریع ببندید لای نایلون یا دستمال تا خشک نشه. از بس نازکه سریع خشک می شند و کیفیت کار رو پایین مییاره. پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید.

خوب خمیرها خیلی نازک و شکننده هستند. پس بادقت ۳ ورق ازش جدا کنید و سعی کنید کنده و پاره نشه. اگرم کمی شد نگرانش نشید و صاف و صوفش کنید. و روی لایه بالایی رو با قلمو یا هرچیزیکه براتون ممکنه با کره ذوب شده حسابی چرب کنید. من با پوست خود کره این کار رو کردم.

بعد هم نیمی از مواد میانی رو بردارید و روی طول خمیر ها با ۳ انگشت فاصله مثل شکل زیر بریزید و کمی فشرده کنید . این کباب کوبیده نیست ها!!! مواد میانی مونه!!!

و محکم رولش کنید و بعد با یه چاقوی تیز به فاصله۳ سانتی یا کمتر و بیشتر بسته به اندازه نهایی که می خواهید باقلوا ها داشته باشند برش بزنید.

این کار رو با دقت انجام بدید و زیاد فشارش ندید که بافتش خراب نشه. بهتر با چاقوی اره ای تیز این کار رو بکنید. بعد یه پیرکس رو یا قالبتون رو با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب توش بچینید و روشون رو بازم کره بمالید.

حالا رول بعدی و تکرار کارهای بالا.
فرتون رو با ۱۸۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مونده کره های آب شده رو روی تمام باقلوا ها بدید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید توی فر.

اگر مثل من می خواهید توی ماکرو فر درستش کنید باید دکمه کانوکشن رو بزنید و ۱۰ دقیقه زمان بدید تا داخل دستگاه گرم بشه. بعد هم روی پایه کوتاه با درجه ۲۰۰ و مدت ۲۰ دقیقه و دکمه کانوکشن.

در آخر کار اگر به اون رنگ طلایی دلخواه نرسیدید ۵ دقیقه از دگمه گریل استفاده کنید.
برای من لازم نشد و حدود ۱۸ دقیقه روشون حسابی طلایی شد.

قدم بعدی چیه؟ اینه که تا باقلواها داغ داغ هستند شهدمون رو که خنک خنک شده می ریزیم روش و البته باید توی دو یا سه مرحله بریزید تا خمیر نشه.

عزیزان کلا باید یا باقلواها سرد و شهد داغ باشه یا برعکس یه اینکه هر دو ولرم باشند. پس به این نکته توجه کنید.

اگر شیر عسلی ندارید یا طعمش رو نمی پسندید. همون شهد ساده رو با شکر و آب درست کنید و بگذارید تا قوام بیاد. اما باید توش آبلیمو بزنید تا شکرک نزنه. اما با شیر عسلی نیازی به آبلیمو نیست و شکرک هم نمی زنه.

 

 

++++++++++++++++++

++++++++++++++++++

++++++++++++++++++

دیدگاه

طرز تهیه باقلوا ساده با خمیر یوفکا
طرز تهیه باقلوا ساده با خمیر یوفکا
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *