طرز تهیه باقالی پلو

دوره مقدماتی php
طرز تهیه باقالی پلو
طرز تهیه باقالی پلو

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه باقالی پلو

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

قسمت دوم :در این ویدئو به شما آموزش درست کردن باقالی پلو با ماهیچه رو یاد میدم که بسیار ساده میتونید اونو درست کنید . این ویدئو در دو قسمت تهیه شده و در این قسمت روش پخت باقالی پلو و عمل آوردن برنج و باقالی رو یاد میگیرید و در قسمت یکم روش پخت ماهیچه و ریزه کاری ها و نکات مهمش رو : https://www.youtube.com/watch?v=TkI68…از لینک های زیر هم می تونید دیدن کنید در صورت تمایل :آموزش درست کردن برنج آبکش:https://www.youtube.com/watch?v=fBhGs…آموزش جدا کردن ته دیگ:https://www.youtube.com/watch?v=7TlfD…آموزش درست کردن ته دیگ زعفرانی:https://www.youtube.com/watch?v=-JOy3…آموزش درست کردن ادویه پلو:https://www.youtube.com/watch?v=An4Dk…آموزش پخت گوشت برای انواع غذاهای ایرانی:https://www.youtube.com/watch?v=ooY1x…آموزش دودی کردن برنج:https://www.youtube.com/watch?v=dO4PM…آموزش درست کردن ترشی:https://www.youtube.com/watch?v=WZrUx…آموزش پخت باقالی:https://www.youtube.com/watch?v=Jra8g…آموزش درست کردن دمی باقالی:https://www.youtube.com/watch?v=gRila…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

امتیاز دهید


3.4
از

405

انواع باقالی پلو از غذاهای دوست داشتنی و محبوب بین ما ایرانی هاست که در مراسمات و مهمانی ها بین همه ی غذاها جایگاهی ویژه دارد. مخصوصا باقالی پلو با ماهیچه ، غذایی هیجان انگیز و خوش طعم است که اصلا نمیتوان از آن گذشت. باقالی پلو با ماهیچه گوساله هم تهیه میشود اما ما در این دستور از گوشت ماهیچه گوسفندی استفاده کرده ایم. شاید اگر برای دفعه اول بخواهید باقالی پلو با ماهیچه را تهیه کنید، کمی نگران باشید یا فکر کنید که کار سختی است؛ اما اگر در تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی طبق دستور پیش بروید، مشکلی پیش نخواهد آمد. ما سعی کرده ایم در این مطلب به هر نکته ای که در تهیه این غذا نیاز دارید، اشاره کنیم. همان طور که میدانید باقالی پلو با گردن و باقالی پلو با مرغ از انواع دیگر این غذای فوق العاده هستند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اما باقالی پلو با ماهیچه و زرشک پلو با مرغ در مجالس ایرانی ها از پرطرفدار ترین غذا ها هستند. پس پیش به سوی تهیه یک باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه!

 

 

طرز تهیه باقالی پلو

 

 ماهیچه ها را خوب بشویید. پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن و 2 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم شود. سپس ماهیچه ها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه اجازه دهید گوشت بپزد و پس از 10 دقیقه گوشت را برگردانید. 

 

 

3 عدد سیر را خرد کنید و اضافه نمایید. کمی فلفل سیاه و کمی زردچوبه روی ماهیچه ها بپاشید. 1 چوب دارچین داخل غذا بیندازید سپس چند لیوان آب اضافه کنید ( دقت کنید که آب روی ماهیچه ها را بپوشاند ) ، با حرارت کم به مدت 3 ساعت اجازه دهید ماهیچه ها بپزند و نرم شوند و آب غذا کشیده شود ( در این مدت زمان اگر لازم بود مقداری آب جوش اضافه کنید ).

 

برنج را بشویید و بهمراه چند لیوان آب ، کمی روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد. سپس برنج را با آب ولرم آبکشی کنید. ( برنج را تا حدی بپزید که وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید مغزش کمی خام و اطرافش نرم باشد ).

 

 

باقالا ها را تمیز کنید و پوست ان را دور بریزید و لپه هایش را از هم جدا کنید سپس چند ساعت لپه های باقلا را خیس دهید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و لپه های باقلا را همراه با 2 عدد سیر خرد شده ، نمک و فلفل تفت دهید. پس از اینکه باقلاها کمی نرم شدند شوید و برنج ابکش شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان لواش یا سیب زمینی و … ) ، مخلوط برنج و باقلا را داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس حرارت را کم کنید و 1 لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بدهید و دم کنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد.

 

 

 

-برای تزیین باقالی پلو با ماهیچه ابتدا مقداری زعفران سائیده شده را با 1 قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. سپس با مقداری برنج و کره در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و در زمان سرو باقالی پلو برنج زعفرانی را رویش بریزید.

 -همچنین برای مجلسی و خوشمزه تر شدن غذا، پیشنهاد می دهیم از برنج ایرانی استفاده کنید تا باقالی پلوی با کیفیت تری داشته باشید.

 

حالا اگر باقالی پلو با ماهیچه را تهیه کردید و از آن لذت بردید، خوشحال می شویم تصویر آن را با هشتگ آشپزی_ایران_کوک در صفحه اجتماعی اینستاگرام خودتان، با ما به اشتراک بگذارید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

این غذا خیلی فوق العاده میشه

عالی بود

برای شش نفر کم نیست؟

برای 3 نفره امیر جان!

سبزیش شوید خالی نمیشه که یسری سبزی های معطرم باید باشه
سبزی های پلویی

سلام تشکر میکنم از زحمتتوتن ولی موضوعی که گفته نشد اینکه شیوید را کی وبه چه مقدار و به چه صورت باید اضافه کنیم (بازم ممنونم )

مسعود عزیز، همونطور که نوشتم شوید رو باید همراه با باقالی اضافه کنید. مقدارش هم که مشخصه

خوبه مرسی ، سلام چراوقتی غذا میپزم گوشتاش نمیپزه؟

عزیزم بستگی به گوشت داره ، بعضی گوشت ها مثل گوشت گوسفند زودپز و بعضی ها مثل گوشت گاو دیرپز هستند ، باید بذاری چند ساعت با حرارت کم بپزه ، استفاده از سیر هم به نرم شدن گوشت کمک میکنه

اول نباید به غذاهایی که گوشت و حبوبات داره نمک زد‌. چون باعث دیر پزی میشه

برای امشب درستش می کنم امیدوارم مثل شام عروسی لذیذ بشه.

زینب جان امیدوارم خوب در بیاری

طرز تهیه باقالی پلو

خسته نباشید. ببخشید شما بیشتر طرز تهیه باقالی پلو رو آموزش دادید نه روش طعم دار کردن و خوش رنگ و لعاب کردن ماهیچه رو. امیدوارم بیشتر به این موضوع توجه کنید که موضوع مهم توی این غذا بوی چربی گوشت و طعم و نحوه پختشه که چطور عالی و بی نقص باشه. حتی ادویه هم نزدید به گوشتتتتتتت

چشم دوست خوبم ، الان مطلب رو تصحیح میکنم و روش مزه دار کردن ماهیچه رو هم میگم ، ممنون که یادآوری کردید

خیلی قشنگه

ممنون عزیزم

خیلی زحمت کشیدید

برای تعداده بیشتر مقدارو دو برابر کنیم؟

بله میتونید دو برابر کنید مقادیر رو.

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

در این آموزش طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این غذای بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

باقالی پلو با مرغ از انواع غذاهای مجلسی و خوشمزه است و شما می توانید این نوع غذای بی نظیر را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. طرز تهیه باقالی پلو با مرغ به راحتی امکان پذیر است و بهتر است در پخت این غذای ایرانی فوت و فن هایی را برای پخت بهتر رعایت کنید تا باقالی پلو طعم بی نظیری پیدا کند. 

باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با ماهیچه از انواع غذاهای خوشمزه و بی نظیر برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف هستند و بهتر است شما این نوع غذاها را برای مهمانی های مختلف بپزید و پذیرایی باشکوهی را از مهمان هایتان داشته باشید.

برای پخت باقالی پلو با مرغ ابتدا برنج را به همراه مقداری آب به مدت چند ساعت خیس کنید.

طرز تهیه باقالی پلو

در مرحله بعدی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس باقالی ها را درون آب بریزید و به مدت نیم ساعت صبر کنید تا باقالی ها بپزند ( توجه داشته باشید که در طول این مدت باید باقالی ها را تست کنید زیرا زمان پخت باقالی ها با یکدیگر متفاوت است ) بعد از پخت باقالی ها برنج را به آن ها اضافه کنید.

بعد از اینکه برنج به مرحله آبکش کردن رسید آن را درون آبکش بریزید.

قابلمه برنج را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از خشک شدن قابلمه مقداری روغن درون قابلمه بریزید سپس ته دیگ مورد نظر خود را در کف قابلمه قرار دهید.

مقداری از مخلوط برنج و باقالی را روی سیب زمینی ها بریزید و در لا به لای برنج مقداری شوید و سیر خلال شده بریزید.

توجه داشته باشید که سیر باعث از بین رفتن بوی باقالی می شود و استفاده از آن در پخت برنج اختیاری است سپس لایه ای دیگر از مخلوط باقالی و برنج را روی لایه شوید و سیر خلال شده بریزید و تا تمام شدن مخلوط برنج و باقالی این روش را ادامه دهید. در صورت تمایل می توانید برای خوش طعم شدن برنج مقداری زعفران آب کرده و کره روی برنج بریزید سپس دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا باقالی پلو دم بکشد.

در این مرحله از دستور پخت باقالی پلو با مرغ باید مرغ را بپزید. برای پخت مرغ ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای و سیر را خرد کنید سپس همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و درون قابلمه ای مناسب مقداری کره بریزید سپس 1/2 از مخلوط سیر و پیاز و فلفل دلمه ای را درون قابلمه بریزید وسپس 1/2 از تکه های مرغ را هم درون قابلمه قرار دهید و روی تکه های مرغ دوباره مخلوط پیاز بریزید و باقی مانده ها تکه های مرغ را درون قابلمه قرار دهید و روی آن ها نمک و فلفل سیاه بریزید و درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را روی حرارت کم قرار دهید تا مرغ آب بیندازد و به خوبی پخته شود.
بعد از 30 دقیقه از آب انداختن مرغ یک پیاز کوچک را خرد کنید و در مقداری کره و یا روغن سرخ کنید سپس رب را به پیاز اضافه کنید و آن را تفت دهید و زعفران را به رب تفت داده شده بیفزایید سپس یک لیوان به آب جوش به سس اضافه کنید و بعد از اینکه سس 1 تا 2 جوش زد آن را به مرغ اضاغه کنید.

در مرحله آخر طرز تهیه باقالی پلو با مرغ بعد از اینکه برنج دم کشید شعله گاز را خاموش کنید و مرغ پخته شده را هم از روی گاز بردارید و غذا را به سلیقه خود درون ظرف مناسبی برای سرو بکشید.
می توانید مرغ و باقالی پلو را در ظرف های جداگانه ای بکشید برای سرو سر سفره بیاورید همچنین می توانید درون دیس مناسبی یک لایه باقالی پلو و یک لایه مرغ و دوباره یک لایه دیگر باقالی پلو بریزید سپس روی برنج را با زعفران تزیین کنید و سس مرغ را هم درون ظرفی مناسب بریزید و سر سفره بیاورید همچنین می توانید برای تزیین کردن باقالی پلو از روش های تزیین باقالی پلو استفاده کنید.

در این مطلب با طرز تهیه باقالی پلو با مرغ و فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر باقالی پلو آشنا شدید که امیدواریم با کمک این نکات طلایی بتوانید این غذای ایرانی بی نظیر را به راحتی در منزل بپزید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع پلو کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آداب و رسوم و فرهنگ مردم تایلند



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز


چگونه عمر باتری موبایل و لپ تاپ را افزایش دهیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز تهیه باقالی پلو

طرز تهیه باقالی پلو
طرز تهیه باقالی پلو
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *