طرز تهیه انواع کیک ایران کوک

دوره مقدماتی php
طرز تهیه انواع کیک ایران کوک
طرز تهیه انواع کیک ایران کوک

کیک
درست کردن کیک این روزها کار زیاد سختی نیست. با وجود انواع پودر کیک آماده و امکانات مختلفی که در دسترس بیشتر افراد هست هر کسی میتواند به راحتی انواع کیک با طعم های مختلف درست کند. اما هنر کیک پزی و تزئین کیک همچنان با قدرت هرچه بیشتر در حال پیشرفت هستند. هنری قدیمی با پیشینه بسیار که نه تنها جذابیتش را از دست نداده بلکه شکوفاتر هم شده است. سالها تلاش و خلاقیت آشپزهای مختلف در سرتاسر دنیا باعث شده است کتابها و سایتهای آشپزی پر از دستور تهیه کیک و عکس تزئین کیک به شکل های مختلف باشند: از کیک ساده گرفته تا کیک خامه ای هوس برانگیز؛ کیک شکلاتی هم که همیشه جای ویژه خودش را دارد.

اما شاید از همه مهم تر کیک تولد باشد. وقتی تولد عزیزانمان نزدیک میشود همیشه میخواهیم بهترین و جذاب ترین کیک تولد را برایشان تهیه کنیم. کیکی که طبق سلیقه متولد پخته شده باشد. برای تزئین کیک تولد معمولاً از خامه استفاده میشود که خیلی هم خوشمزه است. گاهی هم از کرم های کره ای استفاده میکنند که نسبت به خامه راحت تر فرم میگیرد و دیرتر آب میشود. البته این روزها استفاده از خمیر فوندانت هم بسیار رایج شده است. تزئین کیک تولد با خمیر فوندانت باعث شده تنوع و خلاقیت در این زمینه به حد اعلی برسد. علاوه بر کیک تولد از فوندانت برای تزئین کیک در مناسبت های دیگر هم استفاده میشود مثل کیک روز مادر، کیک روز پدر، کیک روز معلم و…

علاوه بر این کاپ کیک هم این روزها جایگاه ویژه ای در بین خوراکی های خوشمزه پیدا کرده است. این کیک های کوچک خود از تنوع زیادی برخوردار هستند. کیک یزدی مدل سنتی آن است. کاپ کیک ها در طعم های مختلف تهیه میشوند: برخی ساده هستند، برخی شکلاتی یا میوه ای، بعضی هم خامه ای هستند یا حتی آتشفشانی! کیک لاوا یا کیک آتشفشانی که با برش زدنش شکلات مذاب فوران میکند. حالا دیگر حتی با سبزیجات مقوی هم میشود کاپ کیک (یا کیک) درست کرد، مثل کاپ کیک اسفناج که هم خوشمزه است و هم دارای خواص عالی اسفناج.

خبر خوب این است که با وجود این همه تنوع همه میتوانند کیک درست کنند. حتی بدون فر هم میشود کیک درست کرد. کیک ها و کاپ کیک های بدون فر هم تنوع نسبتا خوبی دارند و روش های مختلفی برای تهیه آنها آموزش داده شده است. حتی کیک هایی هست که در عرض یکی دو دقیقه در مایکروفر آماده میشوند. در ضمن برای افرادی که به گلوتن آرد یا تخم مرغ حساسیت دارند، کیک بدون گلوتن و کیک بدون تخم مرغ وجود دارد که با مواد جایگزین تهیه میشوند. دو دسته دیگر از کیک ها که نسبتا جدید هستند:

چیز کیک
تفاوت اصلی چیزکیک با کیک این است که در تهیه آن از پنیر (معمولاً پنیر خامه ای) استفاده میشود. گاهی پنیر با مواد اصلی کیک مخلوط شده و بافت و طعم آن را تغییر میدهد مثل چیزکیک ژاپنی. اما بعضی از انواع آن هم هستند که دو لایه جدا از هم دارند. لایه زیری (کراست) که بافتی مشابه کیک یا بیسکویت دارد و بافت رویی که از ترکیب پنیر و خامه تهیه تهیه میشود. این نوع چیزکیک در مواردی بدون نیاز به پخت تهیه میشود و فقط در یخچال قرار میگیرد تا لایه دوم خودش را بگیرد. در این صورت لایه کراست اغلب مخلوطی از بیسکویت پودر شده و کره است.

طرز تهیه انواع کیک ایران کوک

دوره مقدماتی php

کیک بستنی
کیک بستنی هم انواع مختلفی دارد اما معمولا بستنی بین دو لایه کیک قرار داده میشود و روی کیک با خامه تزئین میشود. به دلیل استفاده از بستنی در این نوع کیک باید در فریزر نگهداری شود. نکته مهم این است که قبل از مصرف باید مدتی کیک بیرون از فریزر قرار داده شود تا نرم و قابل برش زدن و خوردن شود اما نه آنقدر که بستنی بیش از حد نرم و آب شود.

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

طرز تهیه انواع کیک ایران کوک

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

امتیاز دهید


3.3
از

311

این روزها اغلب برای تهیه کیک ساده ای مثل کیک وانیلی از پودر کیک استفاده میکنند اما چنین کیک هایی را میتوان به سادگی با موادی که به راحتی در دسترس هستند تهیه کرد. تهیه کیک ساده وانیلی عملا چهار مرحله دارد. مخلوط کردن مواد خشک، مخلوط کردن مواد تر، اضافه کردن مواد خشک به مواد تر و در آخر پخت کیک در فر. البته جزئیاتی هم در نحوه اضافه کردن مواد وجود دارد که در خلال این دستور تهیه کیک وانیلی متوجه آنها میشوید.

کیک ساده به خودی خود خوشمزه و پوک است و به عنوان عصرانه در کنار چای و قهوه هیچ چیزی کم ندارد. اما برای مناسبت های خاص میتوانید آن را با استفاده از پودر قند و میوه های تازه و خوش آب و رنگی مثل مثل توت فرنگی تزیین کنید.  برای آشنایی با کیک های ساده دیگر میتوانید دستور تهیه کیک شکلاتی ساده، کیک ماست، کیک شیر یا کیک دارچینی آسان را ببینید. در ادامه آموزش طرز تهیه کیک ساده را به صورت مرحله به مرحله خواهید دید.

  

طرز تهیه انواع کیک ایران کوک

 

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

 

 

آرد ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و 2 بار الک کنید و کنار بگذارید. برای شروع کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و حدود 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

 

 

تخم مرغ ها را به نوبت به مایه کیک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.

 

 

آرد را قاشق قاشق به مایه کیک ساده اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی مخلوط کنید. همزمان شیر را نیز اضافه کنید (کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت کم کم مواد را اضافه و مخلوط کنید). در انتها وانیل را نیز اضافه نمایید.

 

 

قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک ساده را داخل قالب بریزید. سطح کیک ساده را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید (دمای فرها متفاوت میباشد و  پس از 20 دقیقه باید کیک را چک کنید). در صورتی که دسترسی به فر ندارید میتوانید از روش تهیه کیک بدون فر مثل فر دست ساز هم استفاده کنید.

 

 

کیک ساده را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

 

 

بعد از پخت و تهیه کیک ساده آن را به آرامی از قالب خارج و سرو کنید. برای تزیین میتوانید از شکلات ذوب شده، خامه یا پودر قند استفاده نمایید ( از این کیک میتوانید در تهیه کیک تولد و … استفاده کنید).

 

 

سلام. ببخشید بدون همزن برقی میشه درست کرد یا کیفیت کیک و میزان پف کیک اونقدر کم میشه که ارزش پختن نداره؟

نرگس جان من تا حالا این کیک رو بدون همزن برقی درست نکردم. نمیدونم خوب میشه یا نه. بعضی کیک ها که حالت خیس دارن نیاز به همزدن تند ندارن مثل کیک هویج. ولی این کیک هایی که پوک هستن باید با سرعت زیاد هم زده بشن. در کل توصیه نمیکنم. ولی اگه امتحان کردی نتیجه ش رو به ما هم بگو عزیزم.

سلام ببخشید وقتی کره و شکر را مخلوط کردیم بعد به مخلوط آرد و نمک و بیکینک پودر اضافه کنیم ؟؟

نه دوست عزیز. همون طور که توضیح دادیم آرد توی مرحله چهارم بعد از تخم مرغ اضافه میشه.

سلام
می خواستم بپرسم می شه مقدار کره رو کم کرد؟
زیاد چرب نمی شه؟

سلام آتریسا جان
این کیک کلا کره زیاد نیاز داره و بافت خوبش هم به خاطر همینه. اگه میخواید کم چرب باشه پیشنهاد میکنم از دستور کیک ماست استفاده کنید که خیلی سبک و خوشمزه هست.

طرز تهیه انواع کیک ایران کوک

سلام میشه بجاى کره از روغن مایع استفاده کرد!؟

سلام سارا جان
نه توی این دستور باید حتما از روغن جامد یا کره استفاده بشه.
اگه میخوای حتما روغن مایع استفاده کنی میتونی از دستور کیک دو رنگ مون استفاده کنی. کاکائوش رو میتونی حذف کنی اگه خواستی.

سلام اگه بخوام کیک کاکائویی درست کنم با همین دستور کیک چقدر باید پودر کاکائو و چند پیمانه شکر اضافه کنم تا خوب از آب در آد؟

این دستور مخصوص تهیه کیک ساده ست. میتونی از دستور کیک شکلاتی ساده استفاده کنی عزیزم.

سلام
ممنون از دستور پخت عالی تون . کیک عالی شد و خیلی هم پف کرد

سلام ببخشید هر پیمانه چند گرمه

هر پیمانه از چه ماده ای؟

سلام و خسته نباشید
ممنون از توضیحاتتون من همرو خوندم و چنتا سوال داشتم اول اینکه به جای روغن جامد روغن مایه میشه استفاده کرد؟من چنجا خوندم روغن زیادی کیک مانع از پف کردن اون میشه که حتی یکی از دلایل جداهم زدن زرده و سفیده تخممرغ هم به همین علت میتونه باشه.
و اگر پودر کاکائو رو اضاف کنیم به مواد،باعث سنگین شدن مایه کیک نمیشه ؟یااینکه باید به میزان اضافه کردن پودرکاکائو از ارد کم کنیم؟
ودوم اینکه تو قالبی باقطر 26 وارتفاع7سانتی ایااین کیک خوب پف میکنه؟ینی تا حدود 6.7 سانت پف میکنه که بتونم از پهلو کیک رو به چهار قسمت تقسیم کنم.
یه سوال دیگه این که وقتی بین کیک رو خامه کشی میکنیم و میذاریم یخچال یه مقدار کیک حالت خمیری پیدا میکنه ایا قبل از خامه کشی لایه ها اگه اون رو با شربت یا مربا با قلمو اغشته کنیم مانع از خمیر شدن کیک میشه یا تاثیری نداره
ببخشید که طولانی شد سوال اخرم اینکه خمیر ژلارد روی کیک خامه کشی شده شل نمیشه وموقع بریدن کیک باعث جداشدن خمیر از روی خامه نمیشه؟ ممنون

سلام دوست عزیز
نه توی این دستور نمیتونید روغن مایع استفاده کنید. اگه میخواید روغن مایع باشه خیلی دستورهای دیگه هستند پیشنهاد میکنم از اونا استفاده کنید.
بله بهتره به ازای مقدار کاکائوی استفاده شده (به همون وزن) آرد رو کم کنید مخصوصا اگر مقدار کاکائو زیاد هست. اگه کم باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.
در مورد سایز قالب به قاعده کلی بگم. مقدار مایه ای که داخل قالب میریزید حداکثر نصف قالب رو پر بکنه تا جای کافی برای پف کردن بمونه.
درسته باید قبل از خامه کشی کمی شربت بمالید روی لایه ها.
در مورد خمیر ژلارد راستش نمیدونم. چون دستور خمیر ژلارد رو دوستمون زینب سادات برای ما فرستادن. زیر پست ژلارد کامنت بذارید احتمالا خودشون جواب میدن.
موفق باشد

سلام من توبخش کیک شکلاتی هم سوال کردم اما کسی جواب نداد لطفا جوابمو بدین میشه تو قابلمه درست کنم؟؟مزش عوض نمیشه؟؟درضمن من اون کیک شکلاتی رو درست کردم ولی پف نکرد اینجا هم بخش ترفند اشپزی نیست خواهشا جواب بدین خیلییییی عجله دارم??

در کل روش هایی برای پخت کیک روی گاز هم هست ولی به هیچ وجه انتظار نداشته باشید کیفیتش مثل کیکی بشه که توی فر پخته شده.
دلیل پف نکردن کیک میتونه هم زدن زیاد مایه بعد از اضافه کردن بیکینگ پودر باشه یا زود باز کردن در فر. دلایل زیادی میتونه داشته باشه.

سلام عزیزان…..من پختم دوبار کیکم عالی شد….درضمن به جای شیر ماست هم میتونید یک پیمانه بزنید

عالییییییییییی بود دست مریضاد

سلام ممنونم از سایت عالی و کاربردیتون …یه سوال
٢٣٠ کرم کره یعنی تقریبا جند لیوان؟

حدود یک پیمانه میشه

سلام. 230 گرم چقدر لیوان میشه؟ و اینکه اگه بخوام پودر کاکائو اضافه کنم به همین دستور پخت چقدر باید اضافه کنم و چه زمانی؟

من این کیک رو با رگه های شکلات درست کردم محشر شد! هم زیبا هم خوشمزه! خیلی ممنون

سلام عالی بود اما یه سوال میشه به جای شیر آب اضافه کرد؟

سلام عزیزم. باید شیر باشه تو دستور

عاشق این کیکم مرسی دوست خوبم?

با سلام من این کیک رو دروست کردم خیلی جالب بود اولین کیکی بود که همه چیزش به اندازه بود الخصوص پف کیک

سلام باران جان.جدی؟ خوشحالم که راضی بودی

دستور پخته خیلی خوبیه.فقط 1 سوال:میشه پودر کاکاعو بهش اضافه کرد و کیک کاکاعویی با همین دستور درست کرد؟

بله می تونید اضافه کنید.

واقعا ازتون ممنونم با این سایت محشری که دارید مرسسسسسسی این کیک هم عالی بود

ممنون آهو جان ، خوشحالم پسندیدی

ببخشید میخواستم بپرسم تو کیکا بجای جوش شیرین میشه از چیز دیگه هم استفاده کرد ؟

در بعضی از دستورها بکینگ پودر با جوش شیرین جایگزین میشه …

خیلی ممنون

سلام عزیییزم خیلی خوشمزه شد،ممنون

سلام تشکر میکنم اگه مطلب جدید داشتید برام ایمیل کنید مرسی

سلام دست تون درد نکنه ، من امتحان کردم خوب شد ، البته یه نفرو میشناسم با یه روش دیگه دقیقا کیکو با همین مزه درست میکنه … در کل ممنون

مرسی از سایت خوبتون

عالــــــــــــی بود

سلام ممنون از مطلب مفیدتون راستش من یه سوال داشتم میشه لطفا بگید که من چیکار کنم تا کیک هام پف کنن؟اخه همش که درست میکنم اصلا پف نمیکنه:((((((

نیلوفر جان دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، به بخش خانه داری » ترفندهای آشپزی » مشکلات رایج در پخت کیک مراجعه کن عزیزم

عالی بود

سلام
شیرینی این کیک زیاده، بنابراین حداکثر 1/5 لیوان شکر کافیه، با 2 قاشق بکینگ پودر هم خوب میشه و اگر 4 قاشق میریزید ظرف بزرگ بردارید چون ممکنه هنگام پخت سرریز کنه.

البته شیرینیش سلیقه ای هست ٬ من با این دستور تهیه کردم و راضی بودم اما در کل ممنون از توضیحاتی که دادید

عالی بود ممنونم

خوب بوووووووووووووووووووووود

سلام خسته نباشید من این کیک ودرست کردم عالی شد. بااینکه اولین بار بود که کلا کیک درست میکردم اما هیچ ایرادی نداشت. البته من این کیک و توی کیک پربرقی درست کردم واسه همین نگران بودم خراب شه اما واقعا از نتیجه راضی بودم. راستی من یه ابتکار به خرج دادم وتوی یک سوم آخرموادکیکم 2ق مربا خوری پودر کاکائو ریختم و خوب شد.
میخواستم ازتون تشکر کنم.

ممنون مونا جان ؛ خوشحالم دوست داشتی … ابتکار داشتن خیلی خوبه

لطفا طرز تهیه پخت انواع واقسام کیک و شیرینی و غذاها برام ارسال بفرمائید.

زهرای عزیز با عضویت در خبرنامه سایت مطالب برات ارسال میشه

عالی بود ممنون اما اگر تخم مرغش کمتر بود بهتر بود

من درست کردم خیلی خوشمزه بود

ممنونم عالی بود

سلام عزیزم خوبی خسته نباشید سایت خیلی زیبایی داری موفق باشی مخصوصا اموزش کیک های خوشمزه

عالییییییییییییی بود :*

سلام وقت بخیر . ممنونم از ایده ها و دستورات غذایی دقیق شما فقط خواستم تشکرم را پذیرا باشید.

سلام خیلی خیلی ممنون . این کیک رو هم درست کردم ، با تغییراتی جزئی و وانیل بیشتر فوق العاده بود ، یکی از بهترین کیک هایی بود که تا حالا درست کردم ،جای شما خالی

سلام ممنون میشم بهم بگید چرا کیک های من پف نمیکنه؟اگه هم پف میکنه سریع پفش میخوابه؟ ممنون

سرین جان در بخش ترفندهای آشپزی نکات مربوط به پخت کیک هست که میتونی با مطالعه اون دلیل تمام مشکلات پخت کیک رو بدونی عزیزم

سلام خیلی سایت خوبی دارین دمتون گرم من این کیکو درست کردم خیلی خوشمزه شد.خیلی ممنون از این که دستور پختشو دادید.متشکرم

سلام و خسته نباشید.با تشکر از زحمات شما نیلوفر جون. میخواستم بدون اگر مواد این کیک را کم یا زیاد کنیم مشکلی پیش می آید؟

ممنون شیرین جان ، عزیزم برای تهیه کیک مهم ترین نکته اینه که مواد کیک کم و زیاد نشه ، هر کیکی باشه فرقی نداره

سلام خسته نباشید ببخشید برای ١۵نفر باید چقدر به موادها اضافه کنم؟

مواد رو یک و نیم برابر کنید. مثلا به جای 2 پیمانه شکر از 3 پیمانه استفاده کنید.

خوب است

سلام خسته نباشید . یه سوال داشتم ، چرا زیر کیک من خمیر میشه ؟ مرسی

نوشین جان دلیلش حرارت کم فر و نپختن کیکه … میتونی برای اطلاعات بیشتر به بخش ترفندهای اشپزی مراجعه کنی

می شه با ماکروفرم درستش کرد؟

عزیزم من امتحان نکردم اما در بخش ماکروفر دستور کیک گذاشتم میتونی موادش رو مقایسه و جایگزین کنی

بله عزیزم من درست کردم عالی شد به شما گلم پیشنهاد می کنم

من که اسیر اون کیک شکلاتی شدم و به همه پیشنهاد میدم درستش کنن

واقعا چه خوب پس من هم میرم درست کنم مرسی گلم که پیشنهاد کردی?@

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

اپلیکیشن IOS و اندروید ایران کوک با هدف دسترسی بهتر شما به دستور پخت با انواع دسته بندی های غذا و امکان ارسال دستور پخت طراحی شده و به رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. امکان استفاده آفلاین از اپلیکیشن اندروید آشپزی وجود دارد. دستورات آشپزی روزانه به اپلیکیشن افزوده می شود. همچنین، می توانید از روی مواد اولیه هر دستور لیست خرید روزانه خود را بسازید.

 

طرز تهیه انواع کیک ایران کوک

 

 

کیک بدون شک یکی از دوست داشتنی ترین بخش های مهمانی ها، عصرانه، صبحانه ها و…

برای آن هایی که علاقه به هنر آشپزی یا هرگونه پخت و پز دارند، تهیه…

ما ایرانی ها از دیرباز به دنبال شادی و جشن و پایکوبی بوده ایم شب…

ادامه مطلب

 

رژیم کتوژنیک یا رژیم کتو، رژیم کم کربوهیدرات با چربی بالاست که خواص زیادی دارد…

شکلات از گذشته از جمله خوراکی های پرطرفدار و پرکاربرد بوده است که در شکل…

ممکن است شنیده باشید که مصرف ویتامین D استخوان ها را قوی میکند. یا ممکن…

ادامه مطلب

 

قارچ ارزش غذایی بالا و کالری کمی دارد و به همین دلیل هم یکی از…

ترکیب تن ماهی و ذرت همیشه دلچسب است و پیتزا تن ماهی خوشمزه هم از…

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم…

ادامه مطلب

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

طرز تهیه انواع کیک ایران کوک

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

در این کانال فیلم های آموزش آشپزی، شیرینی پزی، کیک، دسر، ژله، فست فود، سالاد و انواع نوشیدنی های گرم و سرد قرار دارد که توسط تیم ایران کوک برای شما عزیزان علاقه مند به تهیه شده است.

در این کانال فیلم های آموزش آشپزی، شیرینی پزی، کیک، دسر، ژله، فست فود، سالاد و انواع نوشیدنی های گرم و سرد قرار دارد که توسط تیم ایران کوک برای شما عزیزان علاقه مند به تهیه شده است.

طرز تهیه نان کشمشی
برای خواندن مطالب خانه داری و آشپزی به سایت ایران کوک مراجعه فرمایید.

طرز تهیه کیک گردو و خرما
جهت مطالعه انواع آموزش های آشپزی و خانه داری به وبسات ایران کوک مراجعه فرمایید

طرز تهیه انواع کیک ایران کوک

طرز تهیه پودرینگ برنج
جهت مشاهده دستورهای آشپزی به وبسایت ایران کوک مراجعه فرمایید.

معرفی اپلیکیشن آموزش آشپزی ایران کوک در برنامه “به روز” شبکه سه

آموزش طرز تهیه شیرینی وینی توسط استاد سعید شیوایی | سایت آموزش آشپزی ایران کوک

این بسته شامل مواد لازم و ابزارهای مورد نیاز برای پخت شیرینی مخصوص شب عید است که توسط ایران کوک تهیه و بسته بندی شده است. این بسته ها همچنین دارای بروشور طرز تهیه و فیلم آموزشی شیرینی را به همراه دارند که هر فرد مبتدی را قادر می سازد تا مانند یک آشپز حرفه ای شیرینی بپزد. تمام این فیلم ها و بروشور ها توسط ایران کوک تهیه شده است.

آموزش طرز تهیه سوهان عسلی توسط استاد سعید شیوایی | سایت آموزش آشپزی ایران کوک

آموزش طرز تهیه شیرینی نخودچی توسط استاد سعید شیوایی | سایت آموزش آشپزی ایران کوک

معرفی سایت ایران کوک در برنامه “به روز” شبکه سه سیما

طرز تهیه انواع کیک ایران کوک
طرز تهیه انواع کیک ایران کوک
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *