طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی
طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی

طرز تهیه رنگینک رنگینک رنگینک یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. در برخی شهرهای جنوبی کشورمان …

طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی میلک شیک توت فرنگی میلک شیک توت فرنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان می باشد که اصالت آن …

طرز تهیه کمپوت سیب کمپوت سیب کمپوت سیب یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که در کشور عزیزمان ایران بیشتر برای تقویت بیماران مورد استفاده قرار …

طرز تهیه کاچی کاچی کاچی مانند شله زرد یکی از انواع دسرهای قدیمی و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه هم سرو می شود. کاچی علاوه بر اینکه به …

طرز تهیه فالوده فالوده فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها …طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی

طرز تهیه بستنی سنتی بستنی سنتی بستنی سنتی یکی از دسرهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که از قدمت بالایی برخوردار است. یکی از قدیمی ترین و معروف ترین بستنی …

دوره مقدماتی php

طرز تهیه تیرامیسو تیرامیسو تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در جهان است که با سبک های متفاوتی تهیه می شود. این دسر خوشمزه که اصالت آن …

طرز تهیه مسقطی مسقطی مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهرستان لار استان فارس می بادش و به همین جهت آنرا با …

طرز تهیه ژله رولی ژله رولی ژله رولی یکی از انواع ژله های پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که مانند ژله های دیگر به عنوان دسر در مهمانی ها و …

طرز تهیه شله زرد شله زرد شله زرد یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به دو صورت سرد و گرم سرو می شود. این دسر …

طرز تهیه شیر برنج شیر برنج شیر برنج یکی از انواع دسرهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان وعده اصلی هم استفاده می شود. این دسر خوشمزه همانطور …

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی پاناکوتا شکلاتی پاناکوتا شکلاتی یکی از انواع دسرهای بین المللی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران خاص خودش …

طرز تهیه ژله بستنی ژله بستنی ژله بستنی یکی از انواع دسرهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است از ترکیب بستنی ساده و …

طرز تهیه کرم کارامل کرم کارامل کرم کارامل یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. …

طرز تهیه خورش ماست خورش ماست خورش ماست اصفهانی یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر اصفهان است. جالب است بدانید که این …

الو بستنی یا بستنی زرد الو برای تهیه این نوع بستنی ابتدا زرد آلو ها را بشویید و هسته گیری نمایید سپس آن را با سه قاشق آب بپزید تا نرم شود . پوره را در دستگاه غذا ساز  بگذارید و کنار بگذارید.

فرنی یکی دیگر از دسرهای ایرانی که به سادگی قابل تهیه میباشد و بسیار مقوی و خوشمزه است همچنین صرف این دسر بصورت داغ برای درمان گلودرد توصیه میگردد .

شیر برنج همانگونه که از نامش پیداست مخلوطی است از شیر و پرنج پخته که دارای خواص بسیار و همچنین دارای طعمی ملایم و خوشمزه میباشد .

کاچی یکی دیگر از دسرهای خوشمزه ایرانی میباشد که بسادگی قابل تهیه و کاربرد فراوان دارد همچنین زمان آماده سازی این دسر بسیار کوتاه میباشد .

مسقطی یکی از دسرهای ایرانی میباشد که اصالتی شیرازی دارد و به دو روش مسقطی شیرازی و مسقطی زعفرانی تهیه میگردد ، در این مقاله طرز تهیه نوع شیرازی مدنظر است .طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی

حریره بادام یا فرنی بادام غذائی است که معمولا برای بچه ها و بیمارانی که ناراحتی معده دارند توصیه میگردد که دارای خواص زیادی بوده و عموما مورد علاقه کودکان است.

یخ در بهشت سنتی نوعی دیگر از دسر های ایرانی میباشد که از آرد برنج و نشاسته تهیه شده و عموما با نوعی نوشیدنی یخی اشتباه گرفته میشود.

شله زرد یکی از دسرهای اصیل ایرانی میباشد که در مدت زمان کوتاه قابل تهیه و بسیار خوشمزه میباشد که در بسیاری از مراسم و مجالس مورد استفاده قرار میگردد .

حلوا ی ایرانی یکی از دسر های ایرانی میباشد که بدون شک در میان دسریجات بیشترین کاربرد را داراست اصلیترین ماده تشکیل دهنده آن آرد میباشد .  

کلیه مطالب متعلق به وب سایت خانه برگر میباشد

یه مسقطی فوری و خوشمزه مخصوص شب یلدا…

دلم می خواست که یه تزیین خوشگل برای شله زرد داشته باشم و بالاخره ایده آفتابگردان به ذهنم خطور کرد ؛ بنظرم گلهای آفتابگردان با رنگ شله زرد کاملا همخونی داره .

با توجه به برنامه تلویزیونی روز دوشنبه و درخواست شما عزیزان از برنامه “خانه مهر” این آموزش رو براتون در نظر گرفتم.
این آموزش جدیدترین روش تزیین حلوای مجلسی هست.

وقتی این حلوای خوشگل رو توی مهمونی هاتون درست کنید ، افرادی که با این روش آشنا نباشن و این قالبها رو ندیده باشن اصلا نمی تونن حدس بزنن که به چه طریق اینا رو درست کردید .

می دونم که همه دوستان طرز تهیه رنگینک رو بلدن ، اما این دستور تنوعی در آماده سازی اون محسوب می شه . طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی

یکی از حلواهای خوشمزه که درخواست خیلی از عزیزان بود که آموزشش رو تو سایت قرار بدیم.

در ادامه هم به روش مکروفر و هم روی حرارت مستقیم آموزش داده خواهد شد .

تر حلوا یکی حلواهای سنتی شهر شیراز هست که در ماه مبارک رمضان درست می شه. قدیم بین خانواده های شیرازی خیلی مرسوم بوده و در مهمانی ها و عزاداری ها و مخصوصاً ایام رمضان سرو می شده. فرق این حلوا با بقیه حلواها در استفاده از نشاسته هست که باعث می شه به صورت قالبی در بیاد و راحت …

حلوای کاسه یکی از حلواهای سنتی در شهر شیراز است که زمان های قدیم در تمام جشن ها و مراسم مذهبی مورد استفاده قرار می گرفته است. شاید الان کم رونق شده باشه ولی هنوز هم کسانی هستند که در مراسم مذهبی باید این حلوا سر سفره هاشون باشه .

دوست داشتم یه دستور حلوا بذارم که کمتر کسی اونو امتحان کرده باشه چون هر کسی دوست داره برای سفره افطار یه حلوای منحصر بفرد تجربه کنه .

حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ،البته به نظر من خوشمزه ترین ! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!….

خمیر هزارلا که توسط خانم مهندس مبینی بصورت حضوری و آنلاین تدریس خواهد شد

این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

قدم اول : آموزش ببینید

قدم دوم : اجرا کنید

قدم سوم : لذت ببرید

طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 

مواد لازم کاچی :

طرزتهیه کاچی :

*. نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یک قابلمه ریخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم.

 

*. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.

طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی

*. شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. خلال بادام را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد . در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانیم.

*. یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم.کاچی به روغن بیفتد. معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند. از آنجایی که این غذا دارای خواص غذایی سرشاری است, خوردن آن را به دخترانی که به دوران بلوغ میرسند توصیه می کنیم.

 

خواص پسته :

*. دردهای کبدی را تسکین ، سموم بدن و یر قان ( زردی ) را از بین می برد ، برطرف کننده اسهال و تشنگی و دهان را خوشبو می کند ، بهترین راه معالجه وسواس بوده ، پسته کال اسهال ر ا درمان و ضد عفونی کننده است ، از پوست سبز و ضخیم پسته مربا تهیه کردن برای تقویت معده به کار می رود ، اگر پوست سبز تازه پسته را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید برای تقویت لثه ، خوشبویی دهان و معالجه جوشهای دهان مفید است .

 

اختصاصی آکاایران

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی
طرز تهیه انواع دسر سنتی ایرانی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *