طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر
طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر

آش رشته , طرز تهیه آش رشته ، کم کم که به روزهای سرد سال نزدیک می شویم، یکی از غذاهایی که خوردنش در سرما خالی از لذت نیست آش رشته است. این آش با طعم دلچسب و لذیذ خود برای همه یادآور دورهمی های گرم و خاطره های خانوادگی است، در این مطلب از آموزش آشپزی قصد داریم روش تهیه آش رشته را بصورت اصولی‌ آموزش دهیم.


 


 


 

دوره مقدماتی php

طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر

از خوراک های محبوب ایرانی می توان به آش اشاره کرد که این محبوبیت در فصل سرما دوچندان می شود. در اکثر مواقع و با توجه به ذائقه هر شخص ، آش رشته را با کشک، سرکه و ترشی میل می کنند. با توجه به عدت های غذایی هر خانواده، آش رشته بعنوان غذای اصلی و یا پیش غذا سرو می شود.


 


 


 


 

 


 


 

توصیه می کنیم از شب قبل لوبیا چیتی، لوبیا سفید و نخود را خیس دهید. بعد از انجام این کار قابلمه ای را بردارید و داخل آن آب ریخته و این سه مورد را به قابلمه اضافه کنید. سپس روی شعله قرار دهید . درب قابلمه را بگذارید تا پخته شوند.


 

اگر می خواهید حبوبات طعم بهتری به خود بگیرند، هنگام پخت‌ شان کمی از پیاز داغ و سیر داغ استفاده کنید، این دو را به قابلمه اضافه کنید تا همگی با هم پخته شوند. البته می توانید از آب قلم برای تهیه آش استفاده نمایید. بدین صورت که ابتدا قلم را داخل قابلمه بپزید و بعد از آن قلم را خارج کنید و حبوبات را داخل عصاره قلم گوسفند بریزید تا بپزند.


 

تقریبا یکی دو ساعتی طول می کشد تا حبوبات به خوبی پخته شوند، بعد ازآن باید به مواد داخل قابلمه، سبزی‌ها، عدس و اسفناج را نیز اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید تا بقیه مواد هم بپزند.


 


 

عدس رنگ آش را تیره می کند اگر مایل هستید می توانید عدس را به صورت جداگانه بپزید و درمرحله آخر به آش اضافه کنید. دقت نمایید که نمک آش را پس از ریختن رشته و کشک اضافه نمایید تا طعم آش شور نشود.


 

بعد از تقریبا 1 ساعت که آن چند قلم هم پختند، رشته را نیز اضافه می کنیم. حال آش را کمی بهم بزنید تا از چسبیدن رشته ها بهم جلوگیری شود. صبر کنید تا رشته ها بعد از پختن، کمی حجم بگیرند.


 

کمی بعد مقداری دیگر از سیر داغ و نعنا داغ را به قابلمه اضافه کنید. ( کمی از هر دو برای تزئین هم نگه دارید )


 

حالا وقت آن است که کشک را بجوشانیم. کشک را به مدت 20 دقیقه با 1 لیوان آب بجوشانید.سپس به سراغ نعنا داغ می رویم. ماهیتابه ای بردارید و کمی روغن در آن بریزید و تا داغ شد نعنا خشک را داخل ماهیتابه بریزید و بعد از چند ثانیه از روی حرارت آن را بردارید. ( دقت کنید که نعنا سیاه نشود )


 

تقریبا کار تمام است و بعد از 3 ربع می توانید آش رشته خوشمزه خودتان را آماده ببینید. زمانی که آش حاضر شد مرحله آخر کشک است که آن را هم به آش اضافه می کنیم. و بعد از 5 دقیقه حرارت دادن، آش ما کاملا حاضر است.


 

طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر


 

در آخر هم می توانید بوسیله‌ نعنا داغ، سیرداغ و پیازداغ و حتی مقداری زعفران آن را تزئین کنید.


 


 

توضیحات عالی بود ممنونم  

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سبزی خردکن

آکاایران,روزنامه,اخبار,خانواده,فال,سرگرمی,آشپزی,شیرنی پزی

246

طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سبزی خردکن

آکاایران,روزنامه,اخبار,خانواده,فال,سرگرمی,آشپزی,شیرنی پزی

246

امتیاز دهید


3.5
از

347

آش رشته یکی از محبوب ترین آش های ایرانی می باشد. این آش جزو غذاهای سنتی ایران محسوب میشه که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد. در فصل پاییز و زمستان، لذت خوردن یک کاسه آش رشته داغ را نمی توان با چیز دیگری مقایسه کرد. طبخ آش رشته در دورهمی ها را شاید بتوان یکی از رسوم ایرانی به حساب آورد. همچنین در مناسبت های خاص مثل شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده بدر، معمولا برای عصرانه این آش خوشمزه را تهیه می کنند. آش رشته نذری هم جایگاه ویژه ای در بین تمام غذاهای نذری دارد. با عطر و طعمی بی نظیر که لذت خوردن آن را دو چندان می کند. همچنین در ماه رمضان روزه داران برای سفره افطار آش رشته تهیه می کنند. آش شله قلمکار یکی دیگر از آش های سنتی ایرانی است.

شاید تهیه آش رشته برای خیلی از خانوم ها سخت به نظر برسد، به خصوص وقتی برای تعداد زیادی طبخ شود. اما شما با دانستن ترفند های آش رشته خوشمزه میتوانید بهترین نوع آن را آماده کنید. ایران کوک در این مطلب طرز تهیه آش رشته مجلسی با تمام فوت و فن های جا افتادن و خوشمزه تر شدن آن را به شما آموزش می دهد. در دستور آش رشته برای 10 نفر با ما همراه شوید.

 

طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر

 

 

برای تهیه آش رشته لازم است که حبوبات به جز عدس را از روز قبل و برای 24 ساعت خیس کرده و چند مرتبه آب آن ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود. (عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد، زیرا در این صورت حین پخت وا می ورد)

 

لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود را به طور جداگانه بپزید. عدس را نیم پز کنید. (نیم پز یعنی وقت بین دو انگشت فشار دهید سفت است ولی له می شود) توجه کنید که عدس حتما باید نیم پز شود، در غیر این صورت داخل آش له می شود.

 

در قابلمه که گنجایش مواد را دارد و میخواهید آش را درون آن تهیه کنید، پیاز ها را نگینی خرد کرده و درون آن تفت دهید تا رنگ آن ها طلایی روشن شود. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آن ها گرفته شده و عطر مواد بلند شود.

 

در این مرحله حبوبات پخته شده را درون قابلمه ریخته و به مقدار لازم آب اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا آب به جوش بیاید. (می توانید برای لعاب، غلظت و طعم آش، به جای آب از آب گوشت یا آب قلم استفاده کنید) همچنین برای لعاب بیشتر آش می توانید در این مرحله 1 قاشق غذاخوری آرد و یا جو پرک اضافه کنید.

 

وقتی آب جوش آمد سبزی آش را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. حرارت را روی ملایم قرار داده تا سبزی آهسته پخته شود و آش لعاب بیندازد.

 

پس از پخته شدن سبزی ها حالا نوبت اضافه کردن رشته آشی می باشد. رشته ها را بشکنید و کمی خرد کنید. (نباید خیلی خرد کنید زیرا ممکن است داخل آش له شود و شکل آن خراب شود) رشته ها را کم کم اضافه کنید و آرام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند. (ممکن است تمام رشته ها نیاز نباشد و در صورتی که یک جا اضافه کنید آش خیلی سفت شود.) اگر آش خیلی سفت شد می توانید کمی آب جوش اضافه کرده تا رقیق شود.

 

در قابلمه را نیمه بگذارید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا رشته ها خوب پخته شده و لعاب بیندازند. در این حین گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرد. اگر پس از پخته شدن احساس کردید که آش بیش از اندازه سفت است، 1 الی 2 لیوان آب جوش اضافه کرده بگذارید چند قل ریز بزند تا آش به غلظت دلخواه برسد. (در نظر داشته باشید آش پس از سرد شدن معمولا کمی سفت تر خواهد شد)

 

وقتی آش به خوبی جا افتاد و مواد جدا از هم نبود، آش رشته خوشمزه شما آماده است. می توانید مقداری از نعناع داغ و کشک را در حین پخت هم اضافه کرده تا طعم آن ها به خورد آش رود. کمی از طعم آش را بچشید و اگر نیاز بود کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند تا نمک به خورد آش برود. در آخر آش را در ظرف های مناسب سرو کرده و روی آن را با کشک، پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید. نوش جان.

 

 

– برای تهیه نعناع داغ، ابتدا روغن را درون تابه ای داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع از روی حرارت بردارید تا نعناع سیاه نشود.

– می توانید حبوبات را هم زمان در یک قابلمه هم بپزید اما ممکن است رنگ آش شما تیره شود.

– می توانید در صورت تمایل به جای عدس، ماش داخل آش بریزید.

– زمان پخت حبوبات معمولا 3 ساعت تا 3 ساعت و نیم طول می کشد.

– آش رشته نذری را هم میتوانید با همین دستور تهیه کنید.

 

 

خوشحال می شویم آش رشته را طبق دستور ایران کوک تهیه کرده و عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ آشپزی_ایران_کوک به اشتراک بگذارید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام ممنون از دستور خوبی ک دادید
ببخشید این دستوری ک نوشتید برای چند نفر هست؟

برای چند نفره این مواد؟
چرا نصف دستورای این سایت مشخص نیست برا چند نفره؟

سلام .. کشک روش چطور درست کنم ؟؟

طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر

خیییییییبببببلی خوب بودممنون ازلطفتون

سلام من درست کردم عالی شد میشه یکم از لوبیا چیتی رو لوبیا قرمز بریزیم؟ خوشمزه تر نمیشه؟

واسه چند نفره

این دستور برای چند نفره؟

سلام زمان پخت حبوبات چقدر باشه

۱۰ تا پیاز؟؟؟؟؟

سلام
عزیز آش رشته آرد نمیخواد عایا؟!?

سلام. نجمه جان رشته آشی خودش لعاب میندازه به آرد احتیاجی نیست!

عالی ساده

Mercy

سلام عزیزان چرا کشک من میبره در مرحله آخر کشک رو میجوشونم و میریزم تو آش که یکم خنک شده و از جوش افتاده لطفاً راهنمایی کنید

بهناز جان کشک رو باید وقتی به آش اضافه کنی که روی حرارت قرار داره ، مرتب هم باید هم بزنی تا داخل آش حل شه و کمی که جوشید از روی حرارت برداری

من اش رشته زیاد درست میکنم کشک رو با آب سرد حل کن یواش یواش به اش درحال جوش خوردن اضافه کن و هم بزن
میتونین دوغ گازدار هم اضافه کنین به اش رسته مزه اش عالی میشه

من عاشق اش رشتم ولی مامانم برام درس نمیکنه همیشه میگه سخته و ازبیرون میخره منم غذاهای بیرون و دوس ندارم تصمیم گرفتم خودم درس کنم به نظرتون میتونم …؟؟؟بازم ممنون از مطالبتون

مهتا جان منم اولین بار که اش رشته درست کردم دبیرستانی بودم ! خودمم باورم نمیشد بتونم یه دیگ بزرگ آش رشته درست کنم اما به تشویق اطرافیان دست به کار شدم و نتیجه عالی شد … مطمئنم تو هم میتونی عزیزم

خیلی خیلی عالییییییییییییی بودمن اش زیاددرست میکنم ولی اینو ازهمه بیشتردوست داشتم ممنون

سلام . با تشکر از توضیحات خوبتون

خـــوب و عـــالی

عالی بود

مرسی

بین سایر آموزش دهنده ها بهترین و کاملترین آموزش رو داشتین ممنونم از راهنماییتون:منتظر آموزشای فوق العادتون هستیم

خیلی ممنون

سلام سایتتون واقعا بی نظیره مرسی من تازه عروسم زیادم آشپزی بلد نیستم اموزش تصویری خیلی کمکم میکنه واقعا ممنون

سلام بسیار عالی

سلام.من میخوام برای 2نفر اش بذارم اندازه مواد رو نصف کنم؟

مریم جان میتونی با نصف این مقدار هم آش تهیه کنی

لطفا طرز تهیه کیک اسفنجی رو برام ایمیل کنید البته در صورت امکان با تشکر

فاطمه جان دستور کیک اسفنجی در بخش کیک ها هست که میتونی مطالعه کنی

ممنون عزیزم واقعا که خیلی خیلی عالی بود

وقتی سه لیوان آب رو نخود لوبیا ریختیم تا بپزه خووووو آبه تبخیر میشه ما بازم باید آب اضاف کنیم

آرزو جون باید حرارت ملایم باشه ، میتونی برای شروع آب بیشتری هم بریزی ، اگه بازم خواستی آب اضافه کنی باید کم کم و البته آب جوش بریزی ،اینو میتونی با توجه به غلظت آش متوجه شی

سلام خانومی .
خسته نباشی…

نیلوفر جان ، منظورت از 20 عدد سیر حبه است یا بوته ؟

با تشکر

ممنون مریم جان ، منظورم حبه است ، 20 تا حبه حدود 4 تا بوته میشه

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

مواد لازم برای ۱۰ نفر:نخود: ۱۰۰ گرملوبیا سفید: ۱۰۰گرمعدس: ۱۰۰گرمسبزی آش: ۱ کیلوپیاز داغ: ۱۰۰ گرمروغن: ۱۰۰ گرمآرد بزنج:۲قاشق غذا خورینعناء داغ: به مقدار لازمسیرداغ: به مقدار لازمرشته آش: ۵۰۰گرم آب: ۱۰ لیواننمک و زردچوبه: به مقدار لازمطرز تهیه:ابتدا نخود، لوبیا و عدس را ۲۴ساعت قبل در آب خیس کنید. در دیگ مورد نظر نخود، لوبیا و عدس را بریزید و ۱۰ لیوان آب به آن اضافه کنید. وقتی حبوبات نیم پز شد سبزی آش را به آن اضافه کرده، بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.آرد برنج را با آب سرد مخلوط کنید و به مواد آش بیافزایید. مقدار کمی نمک و زرچوبه هم اضافه کنید.پس از پخت حبوبات و سبزی، روغن، مقداری پیاز داغ، یک قاشق از سیر داغ و یک قاشق از نعناء داغ را به آش اضافه کرده و بعد از یک حرارت کوتاه، رشته آش را به آش اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید رشته‏ها کاملاَ نرم شوند .آش که حاضر شد می‏توانید با کشک، نعناء داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزئین کنید.برای دیدن ویدئوهای بیشتر Subscribe (سابسکرایب) کنین یا★↓در شبکه های اجتماعی ما رو دنبال کنید!↓★ فیسبوک:https://www.facebook.com/PersianEpoch…تلگرام:https://telegram.me/PersianEpochtimesاینستاگرام:https://www.instagram.com/persianepoc…توییتر:https://twitter.com/PersianETگوگل پلاس:https://plus.google.com/1066055049528…آپارات:http://www.aparat.com/PersianEpochTimesو یا اینکه در سایت ما عضو خبرنامه بشیدhttp://persian.epochtimes.com

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر
طرز تهیه اش رشته برای 4 نفر
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *