طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت

دوره مقدماتی php
طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت
طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت

شبتون به خیر دوستان ، داشتم تو آرشیو عکسام میگشتم به این استامبولی خوشمزه رسیدم ، که دیدم بله فصل سیب زمینی استامبولی گذشت و من هنوز اینو نذاشتم ، اما اشکال نداره میشه با سیب زمینی معمولی هم درستش کرد.
حتما هم خیلی هاتون بلد هستین ، اما با کامنتهایی که برام میذارن متوجه شدم دوستانی هم هستن که تو آشپزی خیلی وارد نیستن ، این پست تقدیم به اونا ، ما ایرانی ها هم که عشق دمی هستیم ، حالا از هر نوعش باشه!

مواد لازم :
سیب زمینی استامبولی ۳۰۰ گرم ، استامبولی اینه که توش سیب زمینی استامبولی داره دیگه
پوره گوجه فرنگی ۲ پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
رب ۲ قاشق غذاخوری
برنج سه پیمانه
نمک ، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه :
اول از همه این سیب زمینی استامبولی است که اصل استامبولی با این سیب زمینی درست میشه ولی اگه دم دستتون نبود با سیب زمینی معمولی هم میتونید درست کنید.

این سیب زمینی را بهتره که پوستشو با چاقو بتراشید که حروم نشه ، از اون یکی سیب زمینی گرونتره.
پیاز را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه بهش زردچوبه اضافه کنید و سیب زمینی های مکعب شده را اضافه کنید و تفت بدین.طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت

دوره مقدماتی php

دو تا قاشق رب را اضافه کنید و تفت بدین.
بعد پوره گوجه فرنگی را بریزید.
اینجا من گوجه فرنگی را رنده کردم.
به ترتیب ذیل

یک لیوان آب و مقداری نمک به این مواد اضافه کنید و بذارین موادتون پخته بشن و مزه هاشون مخلوط بشن.

برنجتون را بشورین و این مواد را قاطیش کنید ، نمک را یادتون نداره اندازه کنید.
من تو پلوپز درست کردم ، دقت کنید ته دیگتون نسوزه مال من سوخت ، جاتون خالی !

اینم دمی استامبولی خوشمزه ما
یک مدل دیگه استامبولی هم اینجا دارم که قبلش برنج را با پوره گوجه خیس کرده بودم که تون هم خوشمزه میشه حتما امتحان بفرمایید.

چندتا نکته هم آخر کار خدمتتون عرض کنم.
سیب زمینی که تو این غذا میریزی که باید بذاری قبلش پخته بشه نوشتم تو طرز تهیه!
اما واسه ته دیگ سیب زمینی را نازک ورقه کن ، روغن بریز بذار داغ بشه ، بعد سیب زمینی را کف قابلمه بچین ، بذار یک طرفش برشته و سرخ بشه ، بعد برشون گردون و پلو را بریز روش ، اینجوری اونور سیب زمینی هم سرخ میشه و خوشگل موشگل و بدون سوختن درشون میاری ، شعله ات هم ملایم باید باشه ، نه زیاد.
سلام یادمه وقتی خودم محصل بودم وقتی از مدرسه بر میگشتم از چند متری خونمون بوی استنبولی مامانم منو بیهوش میکرد!!! حالا هم بچه هام خیلی این غذا رو دوست دارند. ولی من سعی می کنم زرد چوبه کمتر استفاده کنم ، احساس میکنم عطر گوجه رو میگیره.
من که خیلی خوشم اومد ، امیدوارم شما هم لذت ببرید.

در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۹۵ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , پلو , غذا سنتی , غذای ایرانی

تعداد بازدید : 60317

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 224 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات کافی شاپ

اینستاگرام

تلگرام

استانبولی پلو

استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که محبوبیت زیادی بین ایرانیان دارد. این غذای خوشمزه با مواد و روش های مختلفی طبخ می شود. این غذا را می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ به سلیقه خود تهیه کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر استانبولی پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری استانبولی پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه استانبولی پلو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت

دستور پخت

ابتدا در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم و کمی نمک و حرارت را زیاد می کنیم و درب آن را می گذاریم تا جوش بیاید سپس سینه مرغ را در آب در حال جوش قرار می دهیم و یک عدد پیاز کوچک را پوست می گیریم می شوییم و به دو قسمت تقسیم می کنیم

و همراره زردچوبه یا یک چوب دارچین داخل قابلمه قرار می دهیم تا بوی مرغ را بگیرد.به مدت ۳۰ دقیقه بعد مرغ پخته شده است. سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم

و کمی که داغ شد سیب زمینی ها را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نیم پز شود و کنار می گذاریم. سینه مرغ پخته شده را در آبکش می گذاریم و استخوان آن را جدا می کنیم و روی تخته با چاقو به هر صورتی که تمایل داریم خرد می کنیم و یا ریش ریش می کنیم.

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود سپس پیاز را در تابه می ریزیم و در روغن تفت می دهیم تا نرم شود و بعد گوشت مرغ خرد شده را اضافه می کنیم

و تفت می دهیم و گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و به مواد تابه می افزاییم و تفت می دهیم و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود

و داخل تابه آب مواد را دیگر مشاهده نکنیم و آن وقت سیب زمنی های تفت داده را به مواد می افزاییم و نمک،فلفل روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و سس استانبولی را کنار می گذاریم. اگر در پخت برنج مهارت ندارید بهتر است برنج را از قبل خیس نکنید

ولی اگر پخت آن را بلد هستید می توانید از قبل در ظرفی بریزید و روی آن آب بریزید و بگذارید تا خیس بخورد. در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا جوش بیاید.

اگر در پخت برنج تجربه ندارید برنج را در کاسه ای بزرگ بریزید و روی آن آب بگیرید و با دست برنج را زیر و رو کنید و آب آن را بیرون بریزید این کار را دو الی سه بار انجام می دهیم تا برنج کاملا شسته شود سپس در آب در حال جوش می ریزیم

ولی اگر از قبل برنج را گذاشته باشیم تا خیس بخورد آب آن را خارج می کنیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و یک بار هم می زنیم و اجازه می دهیم تا اطراف برنج بپزد ولی مغز آن سفت باشد. یک دانه از برنج را بر می داریم

و زیر دندان امتحان می کنیم اگر اطرافش نرم بود ولی مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم. قابلمه ای که متناسب با میزان پلو و مواد آن باشد انتخاب می کنیم و کف آن روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود

سپس نان لواش یا سیب زمینی را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته ورقه ورقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم و کمی از برنج را روی سیب زمینی ها می ریزیم و روی آن نیز کمی سس می ریزیم (از قبل آماده کردیم)

مجددا کمی برنج و روی آن سس می ریزیم ،همین طور لایه لایه برنج و سس می ریزیم تا مواد استانبولی تمام شود و نصف لیوان آب و روغن را با هم مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا برنج شروع به بخار کردن کند

و بعد حرارت را کم می کنیم تا برنج دم بکشد. پس از پخت استانبولی پلو با کفگیر پلو و سس را زیر و رو می کنیم تا مواد سس با پلو مخلوط و یکدست شود و همه جای پلو با سس ادغام شده باشد.استانبولی را دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید.

تصویر از esfahan_bestfood

همچنین ببینید

article

مرداد ۱۷, ۱۳۹۷
غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید
1,894 بازدید

4 روز قبل

2 هفته قبل

اسفند ۱, ۱۳۹۷

استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به همراه سالاد شیرازی یا ترشی طعم دلچسبی دارد. این غذا با گوشت کنجه، گوشت چرخی، گوشت مرغ یا کوفته قلقلی درست می شود. اما بسیاری از افراد هستند که ممنوعیت استفاده از گوشت را دارند. اما این موضوع دلیل نمی شود تا این غذا را نخورند. به همین دلیل در این مطلب تصمیم گرفتم تا طرز تهیه استانبولی پلو بدون گوشت را آموزش دهم.طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت

استانبولی پلو بدون گوشت هیچ چیزی کمتر از نوع گوشت دار آن ندارد و به هیچ عنوان از مزه ان چیزی کم نمی شود. اگر شما هم این غذا را دوست دارید با این آموزش همراه باشید.

 

 

در ابتدا باید لوبیا ها را آماده کنید.

لوبیا سبز را به قطعات دلخواه برش داده و بشویید.

قابلمه کوچکی را آب کرده و لوبیا سبزها را درون آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. زیر اجاق را روشن کنید تا لوبیا ها کمی نرم شوند.

درون ماهی تابه یک عدد پیاز متوسط را خرد کنید و کمی تفت دهید.

زمانی که پیاز سبک شد، زردچوبه را به ان اضاف کرده و باز تفت دهید. حالا لوبیاهای نرم شده را درون پیازها ریخته و هم بزنید. سیب زمینی نگینی شده را هم درون تابه بریزید و به همراه بقیه مواد تفت دهید.

کمی که لوبیاها و سیب زمینی تفت خورد، گوجه های نگینی شده را درون تابه بریزید.

گوجه ها را تفت دهید تا بافت نرمی پیدا کنند. سپس کمی رب گوجه (یک قاشق) درون تابه بریزید و تفت دهید.

همین که رنگ رب باز شد و گوجه ها نرم شدند ادویه را اضافه کرده و بعد از هم زدن زیر اجاق را خاموش کنید.

دم کردن برنج را هم که همه خانم ها بلد هستند.

اگر می خواهید استامبولی را به صورت کته ای درست کنید، زمانی که مواد شما اماده شد، به اندازه کافی آب روی آن ریخته و بعد از جوش آمدن، برنج را درون ان بریزید و بعد از تمام شدن آب، ان را دم کنید.

اگر استامبولی را به صورت مجلسی درست می کنید، آب را درون قابلمه ای به جوش اورید. نمک را به ان اضافه کرده و سپس برنج شسته شده را درون ان بریزید.

زمانی که برنج نرم شد، آن را آبکش کرده و بعد از مواد لای برنج ریخته و دم کنید.

برای خوشمزه تر شدن می توانید در اخر، روی برنج را با پیاز داغ تزیین کنید.

Tags استامبولی بدون گوشت استانبولی پلو بدون گوشت استانبولی پلو رزا منتظمی استانبولی شف طیبه طرز تهيه استانبولي با سيب زميني و گوشت طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ طرزتهیه استانبولی پلو بدون گوشت

خورش دال عدس یه خورش گیاهی بدون گوشت هست که جنوبی ها اون رو به …

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت
طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی بدون گوشت
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *