طرز تهیه آش گوجه با گوشت چرخ کرده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه آش گوجه با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه آش گوجه با گوشت چرخ کرده

آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی یکی دیگر از انواع آش های خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که در پخت این آش از گوشت چرخ کرده ، لوبیا چشم بلبلی ، برنج و پوره گوجه فرنگی استفاده می شود. در صورتی که میخواهید آش گوجه فرنگی را بدون گوشت قلقلی درست کنید می توانید از پست طرز تهیه آش گوجه فرنگی استفاده کنید.

آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی یک پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه است و شما می توانید این آش خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان های خود درست کنید. این آش واقعا بسیار خوشمزه و طعم بسیار عالی دارد و پیشنهاد می کنم برای یکبار هم که شده این آش خوشمزه را امتحان کنید.

اگر با طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک ، طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید آش گوجه فرنگی خوشمزه و عالی با کوفته قلقلی برای 4 تا 5 نفر درست کنید.

1. لوبیا چشم بلبلی و برنج را از شب قبل خیس می کنیم تا هم راحت تر پخته شوند و هم نفخ آن ها از بین برود. برای شروع یکی از پیازها را رنده می کنیم و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. سپس به اندازه یک قاشق چایخوری از گوشت بر می داریم و با دست آن را به صورت کوفته قلقلی درمی آوریم. سپس کوفته های قلقلی را در یک تابه با روغن مایع سرخ می کنیم.

2. پیاز باقی مانده را به صورت خلالی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم با مقداری روغن مایه تفت می دهیم تا سبک شود. سپس سیر ریز خرد شده ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه می کنیم و دوباره تفت می هیم. حالا لوبیا چشم بلبلی را به همراه آب گوشت اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاد. بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم می کنیم و صبر می کنیم تا لوبیا نیم پز شود.

طرز تهیه آش گوجه با گوشت چرخ کرده

دوره مقدماتی php

3. بعد از اینکه لوبیا نیم پز شد برنج را به قابلمه آش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج هم با حرارت کم نیم پز شود. سپس پوره گوجه فرنگی و سبزی را به همراه کوفته قلقلی های سرخ شده به قابلمه آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا آش با حرارت ملایم بپزد.

4. در پنج دقیقه آخر پخت نعنا داغ و کشک را اضافه می کنیم و بعد از اینکه آش چند باری غوطه خورد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آش را در ظرف سرو می کشیم و با پیاز داغ، نعنا داغ و سایر مخلفات تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش گوجه فرنگی خوشمزه لذت ببرید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

دستورهای آشپزی:
آش ها
, آش ها و سوپ ها
, ترشی
, ترشیجات
, تنقلات
, خورشت ها
, دسرها
, سالادها
, سس ها
, سوپ ها
, شکلات ها
, شیرینی
, صبحانه
, غذای اصلی
, غذای دریای
, غذای سریع
, فینگرفود
, میان وعده
, نان ها
, نوشیدنی ها
, پاستاها
, پیش غذاها
, چاشنی ها
, کباب ها
, کیک ها

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

نظرها
|
Updated: ژانویه 10, 2016
|
دسته بندی:
غذای اصلی, فوت و فن آشپزی
| تگها : فوت و فن آشپزی

رمز رازه یک باقالی پلو کره ای با گوشت ترد باقالی پلوی کره ای با گوشت ترد یه بره ی فسقلی محشر: ماهیچه رو من از شب قبل توی پیاز و زعفرون و رزماری و نمک و فلفل میخوابونم و فرداش با مقدار کمی آب میزارم تو زودپز تا خوب… ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: جولای 19, 2015
|
دسته بندی:
اخبار سایت

طرز تهیه آش گوجه با گوشت چرخ کرده

تا حالا خودتون ادویه درست کردید     ادويه خورشتي ايراني: فلفل سياه و فلفل قرمز ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)       ادويه پلويي ايراني1: زيره ساييده شده،… ادامه

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

نظرها
|
Updated: ژوئن 20, 2014
|
دسته بندی:
سفره آرایی, غذای فانتزی, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, آشپزی جدید, آموزش آشپزی, دستور پخت ویژه, دسر, رژیمی, سایت آشپزی, شیرینی مناسب برای مهمانی, غذاهای سرد, غذای بین المللی, مناسب برای مهمانی


ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: ژوئن 12, 2014
|
دسته بندی:
غذای اصلی, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, آشپزی جدید, آموزش آشپزی, برش بوقلمون, برش مرغ, شیرینی مناسب برای مهمانی, غذای بین المللی, غذای گرم, مناسب برای مهمانی

  لازم به ذکر است روش های دیگر و پیچیده تری برای برش مرغ و بوقلمون پخته وجود دارد . اما شما در این روش در کمتر از 5 دقیقه  می توانید بوقلمون و مرغ را برش داده و سرو کنید برای دیدن طرز تهیه بوقلمون کامل  در فر کافیست… ادامه

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

نظرها
|
Updated: می 28, 2014
|
دسته بندی:
فوت و فن آشپزی

یک روش جالب برای جلوگیری از ریختن کف غذا فقط کافی یک قاشق با کف گیر چوبی بر روی قابلمه قرار دهید ادامه

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

یک نظری
|
Updated: می 28, 2014
|
دسته بندی:
فوت و فن آشپزی


اینم یک روش جالب برای پوست کندن کیوی ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: ژانویه 27, 2014
|
دسته بندی:
تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد, سایت آشپزی

تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد درجه حرارت لازم برای پختن غذاها در دستورهای این وبگاه به طور کلی بر حسب درجه فارنهایت , و سانتی گراد  ذکر شده است و در صورتی که خواسته باشیم درجه حرارت لازم را بر حسب سانتیگراد داشته باشید و یا بالعکس از فرمول… ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: ژانویه 21, 2014
|
دسته بندی:
تکاتی درباره تندرستی, خواص مواد غذایی, خواص میوه ها, میوها
| تگها : آووکادو, رژیمی, سلامتی, میوه, گیاه خواران

خواص میوه آووکادو   آووکادو، میوه‌ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته‌ای نسبتا بزرگ است که پیش‌بینی می‌شود نزدیک به 10 هزار سال قبل از میلاد در مکزیک رشد می‌کرده است! شاید این موضوع کمی برایتان عجیب به نظر برسد… ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: دسامبر 18, 2013
|
دسته بندی:
جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, آموزش آشپزی, تبدیل اونس به گرم, جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری, سایت آشپزی

جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری   تبدیل فنجان به قاشق غذا خوری ، قاشق چای خوری و میلی لیتر 1 فنجان = 16 قاشق غذاخوری = 48 قاشق چای خوری = 240 میلی لیتر 3/4 فنجان = 12 قاشق غذاخوری = 36 قاشق چای خوری = 180 میلی لیتر 2/3… ادامه

بوسیله:
diba
|

هیج نظری
|
Updated: دسامبر 16, 2013
|
دسته بندی:
تکاتی درباره تندرستی, خواص مواد غذایی, خواص میوه ها
| تگها : آشپزی آنلاین, رژیمی, سلامتی, میوه, گیاه خواران

خواص میوه به میوه به در درمان اسهال، ناراحتی‌های گوارشی، تب، تقویت معده و روده، سوختگی و درمان خشکی پوست بسیار موثر است. میوه به دارای ویتامین ث، ویتامین‌های ب و مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر و فیبر می‌باشد. میوه به در درمان اسهال، ناراحتی‌های گوارشی، تب، تقویت… ادامه

پای سیب جزو محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی هاست که باز این طرز تهیه شما میتوانید به راحتی آن را… ادامه

طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا در یک…

طرز تهیه ماهی تیلاپیا تند ماهی را در آب میپزیم…

این کوکی خوشمزه را میتوانید به عنوان میان وعده تهیه…

ذرت به دلیل مزه ی دلچسبش محبوب همه ست ،…

طرز تهیه کوکو باقالی پیاز و سیر را تفت میدهیم…

ما متعهد به ارائه دستور العمل ها، منو ها،
مجموعه ها و یک کتابخانه رو به رشد برای پخت و پزهستیم….

Copy right 2013-2015

Designer and Developter: parsmax.com

طرز تهیه آش گوجه بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

اگر شما هم نام آش گوجه را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیه آش گوجه تبریزی با گوشت چرخ کرده

آش گوجه نوعی پیش غذای محلی به شمار می‌رود. البته بسیاری آن را به عنوان غذای اصلی نیز مصرف می‌کنند.

طرز تهیه آش گوجه با گوشت چرخ کرده

این آش در شهرهای شرقی کشور همچون مشهد و نیشابور تا غرب کشور همچون تبریز و اردبیل طرفدارانی دارد.

گوشت چرخ كرده :♦: 0/5 کیلو

پیاز رنده شده :♦: 1 فنجان

پیاز داغ :♦: 1 فنجان

سبزی آش(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) :♦: 1 کیلو

رشته آشی :♦: 350 گرم

آرد :♦: 2 قاشق سوپخوری

حبوبات(نخود، لوبیاچیتی و عدس) :♦: از هر كدام 1 فنجان

گوجه فرنگی :♦: 3 کیلو

سیر داغ و نعناع داغ :♦: 2 تا 3 قاشق سوپخوری

سركه :♦: به مقدار دلخواه

نمك و فلفل و زردچوبه :♦: به مقدار لازم

دستور پخت و طرز تهیه آش گوجه تبریزی با گوشت چرخ کرده

دقت کنید که این آش هر چه تند‌تر باشد، خوشمزه‌تر است. بعد از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعنا داغ فراوان روی آن بریزید.

به نقل از سایت جسارت برای تهیه آش گوجه ابتدا باید

حبوبات را كه قبلاً شسته و خیس كرده اید بگذارید بپزد.

گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و

گوشت را به شكل كوفته ریزه درست كنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه كنید.

سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه كنید.

گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف كرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید.

دستور پخت و طرز تهیه آش گوجه تبریزی با گوشت چرخ کرده

برخی مقداری آلوچه نیز به این آش می افزایند.

بعد گوجه فرنگی ها را رنده كرده و پوست آن را كنار بگذارید .

گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط كرده و به حبوبات پخته شده اضافه كنید.

رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد.

سعی كنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد.

پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید.

موقع سرو آش می توانید آن را با كمی سركه میل كنید كه خوشمزه تر می شود.

طرز تهیه آش گوجه با گوشت چرخ کرده

دیدگاه



طرز تهیه آش گوجه با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه آش گوجه با گوشت چرخ کرده
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *