طرز تهیه آش ماست و اسفناج

دوره مقدماتی php
طرز تهیه آش ماست و اسفناج
طرز تهیه آش ماست و اسفناج

 !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

برترین‌ها: سکانس جنجالی از سریال آقازاده که راضیه با یک ظرف آش، حامد را به خلوت خودش می‌برد در شبکه‌های اجتماعی بازتاب زیادی داشته، ما هم این‌جا برایتان طرز تهیه آش گذاشته‌ایم، آن هم تابستانی! ظاهرا آش، حاجت روا می‌کند، امیدواریم که فقط نفخ نکنید!

مواد لازم

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

دوره مقدماتی php

طرز تهیه:

۱. برای شروع لوبیا سفید، ۲ قاشق پیازداغ، ۱ قاشق سیر داغ و به مقدار کافی آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و اجازه میدیم تا لوبیا‌ها کاملا بپزن و نرم بشن، حدود ۲ ساعت کافیه.

۲. همین طور که میبینین دیگه لوبیا‌ها کاملا پختن در صورتی که مقدار آب کم شده بود میتونیم به مقدار لازم آب جوش اضافه کنیم.

۳. حالا نوبت به اضافه کردن اسفناج میرسه لازم نیست اسفناج رو کاملا خورد کنیم و هر چقدر درشت‌تر باشه بهتره.

۴. حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا اسفناج‌ها بپزن و تغییر رنگ بدن. حالا رشته آشی رو هم اضافه میکنیم.

۵. آش رو به آرومی هم میزنیم تا رشته‌ها به هم نچسبن و کم کم شروع به پختن و حجم گرفتن کنن.

۶. اجازه میدیم تا رشته‌ها کاملا نرم بشن و حجم بگیرن و به آش قوام بدن و آش روغلیظ کنن حالا دیگه درواقع آشمون حاضره و فقط میمونه اضافه کردن ماست. پس در پنج دقیقه نهایی به مقدار کافی نعناداغ اضافه کرده و ماست رو هم میریزیم.

۷. بهتره ماست رو کم کم اضافه کنیم و مزه‌ی آش رو بچشینم تا در صورت لزوم مقدارش رو کمتر یا بیشتر کنیم. هر چه ماست ترش‌تر باشه آشمون لذیذ‌تر میشه.

۸. آش حاضره پس برای خوشمزه‌تر شدن بهش پیاز داغ و سیر داغ اضافه کرده و سروش کنیم.

 !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

برترین‌ها: سکانس جنجالی از سریال آقازاده که راضیه با یک ظرف آش، حامد را به خلوت خودش می‌برد در شبکه‌های اجتماعی بازتاب زیادی داشته، ما هم این‌جا برایتان طرز تهیه آش گذاشته‌ایم، آن هم تابستانی! ظاهرا آش، حاجت روا می‌کند، امیدواریم که فقط نفخ نکنید!

مواد لازم

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

طرز تهیه:

۱. برای شروع لوبیا سفید، ۲ قاشق پیازداغ، ۱ قاشق سیر داغ و به مقدار کافی آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و اجازه میدیم تا لوبیا‌ها کاملا بپزن و نرم بشن، حدود ۲ ساعت کافیه.

۲. همین طور که میبینین دیگه لوبیا‌ها کاملا پختن در صورتی که مقدار آب کم شده بود میتونیم به مقدار لازم آب جوش اضافه کنیم.

۳. حالا نوبت به اضافه کردن اسفناج میرسه لازم نیست اسفناج رو کاملا خورد کنیم و هر چقدر درشت‌تر باشه بهتره.

۴. حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا اسفناج‌ها بپزن و تغییر رنگ بدن. حالا رشته آشی رو هم اضافه میکنیم.

۵. آش رو به آرومی هم میزنیم تا رشته‌ها به هم نچسبن و کم کم شروع به پختن و حجم گرفتن کنن.

۶. اجازه میدیم تا رشته‌ها کاملا نرم بشن و حجم بگیرن و به آش قوام بدن و آش روغلیظ کنن حالا دیگه درواقع آشمون حاضره و فقط میمونه اضافه کردن ماست. پس در پنج دقیقه نهایی به مقدار کافی نعناداغ اضافه کرده و ماست رو هم میریزیم.

۷. بهتره ماست رو کم کم اضافه کنیم و مزه‌ی آش رو بچشینم تا در صورت لزوم مقدارش رو کمتر یا بیشتر کنیم. هر چه ماست ترش‌تر باشه آشمون لذیذ‌تر میشه.

۸. آش حاضره پس برای خوشمزه‌تر شدن بهش پیاز داغ و سیر داغ اضافه کرده و سروش کنیم.

روسی‌ها و سوییسی‌ها سوپ شیر را به سفره ما وارد کرده‌اند و آذری‌ها آش دوغ را؛ اما آش و سوپ تنها با این فراورده‌های لبنی تهیه نمی‌شوند. شما می‌توانید ماست را هم به سبزیجات پرخاصیتی مثل اسفناج اضافه و با کمک آن سوپ پرخاصیت و متفاوتی را آماده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج به روش مصری‌ها را خواهید خواند.

۲-۳ قاشق روغن را در قابلمه جاداری روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید.برای آماده کردن این سوپ، نیازی به تهیه پیاز داغ و طلایی شدن آن ندارید؛ وقتی پیاز کمی رنگ گرفت، اسفناج خرد شده (درشت) را اضافه کنید و کمی بچرخانید تا نرم شود.

تره فرنگی را با برنج و یک لیتر آب و زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا برنج کاملا نرم شود ولی له نشود.

اگر از برنج نیم‌دانه استفاده نمی‌کنید، برنج را چند ساعت قبل از طبخ سوپ خیس کنید.

ماست را بزنید، سیر را به آن اضافه کنید و در قابلمه بریزید و در قابلمه را پیش از آنکه باز به جوش بیاید بردارید. اگر از سیر تازه استفاده می‌کنید، می‌توانید حجم بیشتری از سیر را در سوپتان بریزید.طرز تهیه آش ماست و اسفناج

سوپ ماست ، از پیش‌غذاهایی است که برای تهیه آن نیازی به صرف زمان طولانی ندارید. این پیش‌غذا در کمتر از ۴۵ دقیقه آماده می‌شود.

A post shared by لذت زندگی به روایت کاله (@kallehbrand)

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

روسی‌ها و سوییسی‌ها سوپ شیر را به سفره ما وارد کرده‌اند و آذری‌ها آش دوغ را؛ اما آش و سوپ تنها با این فراورده‌های لبنی تهیه نمی‌شوند. شما می‌توانید ماست را هم به سبزیجات پرخاصیتی مثل اسفناج اضافه و با کمک آن سوپ پرخاصیت و متفاوتی را آماده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج به روش مصری‌ها را خواهید خواند.

۲-۳ قاشق روغن را در قابلمه جاداری روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید.برای آماده کردن این سوپ، نیازی به تهیه پیاز داغ و طلایی شدن آن ندارید؛ وقتی پیاز کمی رنگ گرفت، اسفناج خرد شده (درشت) را اضافه کنید و کمی بچرخانید تا نرم شود.

تره فرنگی را با برنج و یک لیتر آب و زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا برنج کاملا نرم شود ولی له نشود.

اگر از برنج نیم‌دانه استفاده نمی‌کنید، برنج را چند ساعت قبل از طبخ سوپ خیس کنید.

ماست را بزنید، سیر را به آن اضافه کنید و در قابلمه بریزید و در قابلمه را پیش از آنکه باز به جوش بیاید بردارید. اگر از سیر تازه استفاده می‌کنید، می‌توانید حجم بیشتری از سیر را در سوپتان بریزید.طرز تهیه آش ماست و اسفناج

سوپ ماست ، از پیش‌غذاهایی است که برای تهیه آن نیازی به صرف زمان طولانی ندارید. این پیش‌غذا در کمتر از ۴۵ دقیقه آماده می‌شود.

A post shared by لذت زندگی به روایت کاله (@kallehbrand)

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

آش اسفناج

آش اسفناج یکی از انواع آش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که بر خلاف دیگر آش های ایرانی در این آش از حبوباتی مثل نخود و لوبیا استفاده نمی شود ، البته در این آش مانند آش رشته از رشته آشی و کشک استفاده می شود.

این آش خوشمزه به دلیل وجود اسفناج فراوان منبع غنی از آهن است و مصرف آن به کسانی که مبتلا به فقر آهن مبتلا هستند توصیه می شود ، ضمن اینکه اینکه عدس موجود در آش اسفناج برای بالا بردن انرژی روزانه بدن بسیار مفید است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر آش اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سنتی آش اسفناج با سایت پارسی دی همراه باشید.طرز تهیه آش ماست و اسفناج

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا اسفناج ها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد در خردکن یا روی تخته ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.سپس پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم

و در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و کمی که داغ شد پیازها را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند و بعد اسفناج ها را داخل تابه می ریزیم و با پیاز تفت می دهیم و کمی زردچوبه روی مواد می ریزیم و مجددا تفت می دهیم.

عدس را می شوییم و آبکش می کنیم و به مواد داخل تابه می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و ۲ الی ۳ لیوان آب ،کمی نمک و فلفل سیاه داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان خوب مواد بپزند.

سپس کلم برگ ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم و زمانی که آب اضافه آن ها خارج شد روی تخته آن ها را خرد می کنیم و در قابلمه ای جداگانه می ریزیم و کمی آب روی آن ها می گیریم و می گذاریم تا آبپز و پخته شود.

بعد از آبپز شدن کلم ها آن ها را به تابه و مواد آش می افزاییم و ۳ قاشق از پیاز داغ را نیز به مواد اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد آش منسجم شد و آش پخت رشته ها را داخل آش می ریزیم و اجازه می دهیم

تا رشته ها نرم و پخته شوند و بعد کشک را نیز اضافه می کنیم و آش را مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا آش جا بیافتد و بعد آش آماده شده را در کاسه ای بزرگ می کشیم و با پیاز داغ ،نعناع داغ و سیر داغ تزئین می کنیم.نوش جان

همچنین ببینید

 

در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن آش ماست و اسفناج را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

آش ماست و اسفناج

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

 

مواد لازم آش ماست و اسفناج :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

بلغور گندم

نصف پیمانه

100 گرم / 353 کالری

ماست موسیر

یک پیمانه

100 گرم / 55 کالری

اسفناج و سبزه سیر

به میزان لازم

100 گرم / 25 کالری

پیازداغ

جهت تزئین

100 گرم / 164 کالری

نعنا داغ

جهت تزئین

100 گرم / 279 کالری

 

روش تهیه آش ماست و اسفناج :

*. بلغور گندم را می ریزیم درون یک قابلمه و می گذاریم حسابی بپزه و له شود. بعد، در یک قابلمه دیگر، پیازداغ درست می کنیم . زردچوبه هم می زنیم، سپس بلغور گندم پخته را به آن اضافه می کنیم. دوباره آب می ریزیم و می گذاریم جا بیفتد.

*. وقتی که جا افتاد، سبزی ها را ( که شامل اسفناج و سبزه سیر است)  خرد می کنیم و اضافه می کنیم. بعد از حدود ده تا بیست دقیقه ، یک لیوان ماست موسیر را اضافه می کنیم و از وقتی که ماست را ریخته ایم، باید مرتب هم بزنیم که ماست نبرد و آش ته نگیرد.طرز تهیه آش ماست و اسفناج

 

نکات مهم :

*. برای تزئین می توانیم از نعناع داغ و پیازداغ یا سیرداغ استفاده کنیم.

*. می توانید درون آش، سیر هم بریزید تا حسابی بپزد. ( بوی سیر پخته شده کمتر از سیر خام و سرخ شده است.)

 

خواص نعناع :

*. یک شیرپاک کن مناسب برای پوست های چرب: 20 گرم نعنای تازه، 20 گرم جعفری تازه خرد شده رادر 200 گرم شیرمخلوط نموده 12 ساعت بگذارید بماند. سپس صاف نموده در یخچال نگهداری کنید. این شیرپاک کن علاوه براین که چربی پوست را از بین می برد، برای جوش و لک هم مناسب می باشد.برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعنا بشویید.کسانی که کلسترول دارند بعد از غذا و عصرها از دمکرده ی چای نعنا به مدت دو هفته در ماه بنوشند.دمکرده نعنا غلظت خون را طبیعی میکند.

 

اختصاصی آکاایران

 

آکاایران: طرز تهیه آش ماست و اسفناج

آش اسفناج آشی بسیار خوشمزه ، سریع و بسیار راحته این آش به
ویژه در فصول سرد سال دلچسب و لذیذه و وجود مواد اولیه بسیار متفاوت از دیگر آش ها
این آش را به صورت ویژه ای در طعم و مزه متمایز می کند. برای آموزش پخت این غذای خوشمزه
با ما همراه شوید.

مواد لازم :

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

بلغور گندم : نصف پیمانه

ماست موسیر : یک پیمانه

اسفناج و سبزه سیر : به میزان
لازم

پیاز جهت پیازداغ

نعنا داغ جهت تزئین

روش تهیه :

بلغور گندم را می ریزیم درون یک قابلمه و می گذاریم حسابی بپزه
و له شود. بعد، در یک قابلمه دیگر، پیازداغ درست می کنیم . زردچوبه هم می زنیم، سپس
بلغور گندم پخته را به آن اضافه می کنیم. دوباره آب می ریزیم و می گذاریم جا بیفتد.

وقتی که جا افتاد، سبزی ها را ( که شامل اسفناج و سبزه سیر
است) خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

بعد از حدود ده تا بیست دقیقه ، یک لیوان ماست موسیر را اضافه
می کنیم و از وقتی که ماست را ریخته ایم، باید مرتب هم بزنیم که ماست نبرد و آش ته
نگیرد.

نکات :

1
. برای تزئین می توانیم از نعناع داغ و پیازداغ یا سیرداغ استفاده
کنیم.

2.
می توانید درون آش، سیر هم بریزید تا حسابی بپزد. ( بوی سیر
پخته شده کمتر از سیر خام و سرخ شده است.)

منبع :

ماه رمضون به اندازه کافی ، دستور پخت آش داشتیم. ولی من چند روز پیش با یه آش برخورد کردم (!) که دلم نیومد دستورش رو اینجا نداشته باشیم. آخه خیلی خوشمزه بود. البته بیشتر به درد پیش غذا می خوره. همونطور که می بینید، ظاهرش  شکل آش دوغه (اینم یه جور آش دوغه ! )

مواد لازم :

بلغور گندم : نصف پیمانه

ماست موسیر : یک پیمانه

اسفناج و سبزه سیر : به میزان لازم

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

پیاز جهت پیازداغ

نعنا داغ جهت تزئین

طرز تهیه :

بلغور گندم را می ریزیم توی یه قابلمه و می گذاریم حسابی بپزه و له بشه. بعد، در یک قابلمه دیگه، پیازداغ درست می کنیم . زردچوبه هم می زنیم، سپس بلغور گندم پخته را بهش اضافه می کنیم. دوباره آب می ریزیم و می گذاریم جا بیفته. وقتی که جا افتاد، سبزی ها رو ( که شامل اسفناج و سبزه سیر است) را خرد می کنیم و اضافه می کنیم. بعد از حدود ده تا بیست دقیقه، یک لیوان ماست موسیر را اضافه می کنیم و حالا از وقتی که ماست را ریخته ایم، باید مرتب هم بزنیم که ماست نبرد و آش ته نگیرد.

۱ . برای تزئین می توانیم از نعنا داغ و پیازداغ یا سیرداغ استفاده کنیم.

۲٫ می توانید درون آش، سیر هم بریزید تا حسابی بپزد. ( بوی سیر پخته شده کمتر از سیر خام و سرخ شده است.)

لینک های مرتبط :

آش دوغ یا دوغاش

آش گوجه

آش جو

آش کاهو

آش رشته

آش تند

آش رشته با گوجه فرنگی

نوش جان ؛ گوارای وچود !

خیلی عالی بود حتما درست میکنم.

از اینکه همچنان فعال هستید و مرا فراموش نکردید بسیار سپاسگزارم. امیدوارم همیشه موفق باشید. ضمناً اکثر اوقات از دستورات آشپزی که برایم میفرستید استفاده می کنم.
سلامت باشید

ممنون از همه دستورای غذات.
راستی من دیشب یه نوشیدنی جدید اختراع کردم البته ایده از آقای همسرجان بود.

دست گلت درد نکنهههههسورملینا : نوش جان عزیزم!

وایییییییییی باید خیلی خوشمزه باشه،حتما درستش میکنم چون با هوای سردی که داره میاد خیلی میچسبه…

مرسی بابت این آش ولی من اسفناج دوست ندارمسورملینا: من شرمنده ام !

سلام
ممنون بهم سر زدید و با کلمات زیباتون بهم امیدواری دادید! می دونید برای رفتن عزیزان غصه نمی خورم برای فرصت از دست رفته خودم غصه می خورم!
منم از وقتی درسم تموم شده به آشپزی خیلی علاقه مند شدم! بازم بهتون سر می زنم!

وای دهنم آب افتاد من این دوشنبه می رم شمال حتماً آش دوغ می خورم جای شما رو هم خالی می کنمسورملینا: دوستان به جای ما !

ماه رمضون به اندازه کافی ، دستور پخت آش داشتیم. ولی من چند روز پیش با یه آش برخورد کردم (!) که دلم نیومد دستورش رو اینجا نداشته باشیم. آخه خیلی خوشمزه بود. البته بیشتر به درد پیش غذا می خوره. همونطور که می بینید، ظاهرش  شکل آش دوغه (اینم یه جور آش دوغه ! )

مواد لازم :

بلغور گندم : نصف پیمانه

ماست موسیر : یک پیمانه

اسفناج و سبزه سیر : به میزان لازم

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

پیاز جهت پیازداغ

نعنا داغ جهت تزئین

طرز تهیه :

بلغور گندم را می ریزیم توی یه قابلمه و می گذاریم حسابی بپزه و له بشه. بعد، در یک قابلمه دیگه، پیازداغ درست می کنیم . زردچوبه هم می زنیم، سپس بلغور گندم پخته را بهش اضافه می کنیم. دوباره آب می ریزیم و می گذاریم جا بیفته. وقتی که جا افتاد، سبزی ها رو ( که شامل اسفناج و سبزه سیر است) را خرد می کنیم و اضافه می کنیم. بعد از حدود ده تا بیست دقیقه، یک لیوان ماست موسیر را اضافه می کنیم و حالا از وقتی که ماست را ریخته ایم، باید مرتب هم بزنیم که ماست نبرد و آش ته نگیرد.

۱ . برای تزئین می توانیم از نعنا داغ و پیازداغ یا سیرداغ استفاده کنیم.

۲٫ می توانید درون آش، سیر هم بریزید تا حسابی بپزد. ( بوی سیر پخته شده کمتر از سیر خام و سرخ شده است.)

لینک های مرتبط :

آش دوغ یا دوغاش

آش گوجه

آش جو

آش کاهو

آش رشته

آش تند

آش رشته با گوجه فرنگی

نوش جان ؛ گوارای وچود !

خیلی عالی بود حتما درست میکنم.

از اینکه همچنان فعال هستید و مرا فراموش نکردید بسیار سپاسگزارم. امیدوارم همیشه موفق باشید. ضمناً اکثر اوقات از دستورات آشپزی که برایم میفرستید استفاده می کنم.
سلامت باشید

ممنون از همه دستورای غذات.
راستی من دیشب یه نوشیدنی جدید اختراع کردم البته ایده از آقای همسرجان بود.

دست گلت درد نکنهههههسورملینا : نوش جان عزیزم!

وایییییییییی باید خیلی خوشمزه باشه،حتما درستش میکنم چون با هوای سردی که داره میاد خیلی میچسبه…

مرسی بابت این آش ولی من اسفناج دوست ندارمسورملینا: من شرمنده ام !

سلام
ممنون بهم سر زدید و با کلمات زیباتون بهم امیدواری دادید! می دونید برای رفتن عزیزان غصه نمی خورم برای فرصت از دست رفته خودم غصه می خورم!
منم از وقتی درسم تموم شده به آشپزی خیلی علاقه مند شدم! بازم بهتون سر می زنم!

وای دهنم آب افتاد من این دوشنبه می رم شمال حتماً آش دوغ می خورم جای شما رو هم خالی می کنمسورملینا: دوستان به جای ما !

آش، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در فصل سرما طرفدارای بیشتری پیدا می‌کنه! مخصوصا اگر از نوع سالم و مقوی باشه و پر از سیر و پیاز فراوون (مثل آش رشته)! آش‌ها در هر شهری به نوعی درست میشه اما بیس اصلی همه آش‌ها، حبوبات، سبزی آش، کشک و پیاز داغ با نعناع هستش. ما امروز در مجله اینترتی اکالا میخواییم آشی را آموزش بدیم که فقط در آن از اسفناج استفاده میشه. برای سرماخوردگی در روزهای سرد عالیه و درست کردن آن به شما توصیه میشه. آش اسفناج اشی پرخاصیت و خوشمزه که می تونه گزینه‌ی مناسبی به عنوان غذای گرم و دلچسب تو روزهای سرد پاییزی باشه. با من همراه شید تا طرز تهیه آش اسفناج را به شما با تصویر آموزش بدم.

1- برای آماده سازی اولیه باید عدس و بلغور و برنج را از چند ساعت قبل جداگانه خیس کنیم. (می‌توانید برنج و بلغور را باهم خیس کنید.) برای این آش احتیاج به آب (عصاره) قلم داریم. بعد ازینکه آب قلم به جوش اومد عدس‌ها را اضافه می‌کنیم و اجازه می دهیم برای حدود ۱۵ دقیقه بجوشد. بعد ازین زمان بلغور و برنج را اضافه می‌کنیم درب قابلمه را می‌بندیم و حدود ۲ ساعت زمان می‌دهیم تا مواد بپزند. 

2- در این فاصله پیازها را خلالی خرد می‌کنیم و سرخ می کنیم تا طلایی شوند. بعد از طلایی شدن پیاز ها مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم. چند قاشق از پیاز داغ آماده شده را برای تزئین روی آش برمی‌داریم. 

3- به باقی مانده‌ی پیازها نعنا خشک اضافه می‌کنیم و حدود یک دقیقه تفت می دهیم و بعد پیاز داغ آماده شده را به آش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا آش مجددا به پخت ادامه دهد تا زمانی که کم کم عدس و بلغور و برنج له شوند و آش لعاب بیاندازد. در این مرحله می‌توانید مقداری نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید. 

4- بعد ازینکه مواد آش تا حدودی له شد، سبزی‌های خرد شده را به آن اضافه می کنیم. نیازی به اضافه کردن آب اضافی زیاد نیست. سبزی‌ها به خودی خود آب می‌اندازند. اما اگر آب آش خیلی کشیده شده بود می‌توانید مقداری آبجوش اضافه کنید. 5- تا زمانی که سبزی‌ها کمی بپزند باقی مواد را آماده می‌کنیم. چند قاشق از ماست موسیر را برای تزئین روی آش بر می‌داریم و باقی آن را داخل ظرفی می‌ریزیم. زرده تخم مرغ ، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم.
و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. دقت کنید که حتما هم تخم مرغ، هم ماست باید همدمای محیط باشد. بعد ازینکه مخلوط زرده و ماست موسیر یکدست شد، یک ملاقه از آب آش را آهسته به آن اضافه می‌کنیم.6- مواد را باهم هم می‌زنیم و بعد مجددا یک ملاقه ی دیگر از آب آش را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یکدست شود. انجام دادن اینکار به این علت است که با هم دما کردن ترکیب با آش از بریدن آش بعد از اضافه کردن ماست جلوگیری کنیم.
مخلوط آماده شده را بصورت تدریجی و آهسته به آش اضافه می کنیم و آش را هم می‌زنیم.طرز تهیه آش ماست و اسفناج

7- مجددا برای مدت نیم الی یک ساعت دیگر اجازه می دهیم تا آش با حرارت خیلی ملایم به پخت ادامه دهد تا به غلظت و قوام مورد نظر برسد. بعد از تنظیم نمک و فلفل آش به سلیقه‌ی خود می توانید آن را سرو کنید. روی آش را با ترکیب کشک و ماست موسیر و نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

 

سلام خانوم بهار هستم.
مدرس و مربی آشپزی و شیرینی پزی و مدیر مسئول مجموعه bonbon
بعد از چندین سال سابقه ی فعالیت تو زمینه آشپزی و شیرینی پزی بدلیل پیشینه و تجربه و مهارت قبلی تو زمینه ی آموزش و تدریس ، تصمیم گرفتم کارم و به عنوان مدرس و مربی آشپزی و شیرینی پزی ادامه بدم.
و در این راستا با گذروندن دوره های مختلف و اخذ مدرک های گوناگون روز به روز به مهارتم اضافه می کنم. تا به امروز در کلاس های آموزشی حضوری و غیرحضوری افتخار آموزش به تعداد زیادی هنرجوی عزیز رو داشتم ، و برام باعث افتخاره که خیلی از عزیزان وارد دنیای کسب و کار شدند.
در حال حاضر با اپلیکیشن اختصاصی bonbon برای آموزش های غیرحضوری آشپزی و شیرینی پزی در خدمتتون هستیم و تمام تلاش این مجموعه براینست که آموزش های آشپزی و شیرینی پزی بصورت حرفه ای در اختیار شما قرار بگیرد تا شما هم بتوانید این دنیای عطر ، طعم و رنگ به خونتون ببرید.

آش ماست یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

ابتدا لپه را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم شب تاصبح به مدت تقریبا ۶ ساعت خیس بخورد و چندین مرتبه در این مدت آب آن را تعویض می کنیم تا نفخ لپه ها از بین برود.

ماست را از یخچال بیرون می آوریم و ۱ قاشق غذاخوری نمک به کل ۱ کیلو ماست اضافه می کنیم و دوباره ماست را داخل یخچال می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نصف می کنیم و همراه با گوشت گردن داخل قابلمه ای قرار می دهیم.

سپس کمی نمک ،فلفل به آن می افزاییم و قابلمه را روی شعله قرار می دهیم و ۸ لیوان آب روی گوشت می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا به مرور زمان گوشت مغز پخت شود.طرز تهیه آش ماست و اسفناج

(تقریبا باید ۶ لیوان از آب گوشت ،زمان پخت کامل گوشت باقی مانده باشد) پس از اینکه گوشت پخت آب آن را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و قابلمه را مجددا روی حرارت می گذاریم تا گوشت کاملا خشک شود و بعد شعله را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت سرد شود.

لپه خیس خورده را داخل آبکش می ریزیم و می شوییم و داخل قابلمه ای می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و  آب گوشت را به آن اضافه می کنیم و همین طور کمی فلفل و نمک نیز اضافه می کنیم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا لپه ها بپزند.

ترخون و شوید را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن ها کاملا خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه با چاقو تیز آن ها را خرد می کنیم و یا داخل خردکن می ریزیم و خرد شده تحویل می گیریم و کنار می گذاریم.

زمانیکه لپه ها کمی گیر داشتند برنج را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و به لپه اضافه می کنیم و بلافاصله کمی نمک و سبزی خرد شده را نیز اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا لپه ها و سبزی نیز کاملا پخته شوند.

ماست را نیز از یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شود و زمان افزودن به آش نبرد.گوشت پخته و سرد شده را با گوشتکوب برقی یا دستی خوب له می کنیم و زمانیکه سبزی و لپه کاملا پخته شدند به آش اضافه می کنیم

حالا آش را هر ۵ دقیقه یکبار هم می زنیم تا هم ته نگیرد و هم اینکه زمانیکه به قوام مطلوب رسید آن را از روی حرارت بر داریم. پس از اینکه آش جاافتاد و مواد منسجم بودن و به غلظت مطلوبمان رسید حرارت را خاموش می کنیم.

تقریبا ۵ دقیقه بعد که آش کمی از حرارت افتاد ماست را کم کم به آش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا مواد آش آغشته به ماست شود و آش ماست آماده شده را داخل کاسه ای می ریزیم و با پیاز داغ تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

اضافه کردن گوشت به آش ماست باعث می شود که مانند آش آبادانی، آشی غلیظ و کشدار داشته باشید. اما اگر به هر دلیلی دوست ندارید از گوشت استفاده کنید می توانید گوشت را از مواد لازم حذف کنید و آش را بدون گوشت درست کنید.

در صورتی که تمایل دارید آش ماست غلیظ تر و خوشمزه تری داشته باشید توصیه می شود از ماست محلی یا ماست خانگی استفاده کنید. با استفاده از آموزش زیر به راحتی می توانید یک ماست خوشمزه و حرفه ای درست کنید.

آش ماست یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

ابتدا لپه را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم شب تاصبح به مدت تقریبا ۶ ساعت خیس بخورد و چندین مرتبه در این مدت آب آن را تعویض می کنیم تا نفخ لپه ها از بین برود.

ماست را از یخچال بیرون می آوریم و ۱ قاشق غذاخوری نمک به کل ۱ کیلو ماست اضافه می کنیم و دوباره ماست را داخل یخچال می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نصف می کنیم و همراه با گوشت گردن داخل قابلمه ای قرار می دهیم.

سپس کمی نمک ،فلفل به آن می افزاییم و قابلمه را روی شعله قرار می دهیم و ۸ لیوان آب روی گوشت می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا به مرور زمان گوشت مغز پخت شود.طرز تهیه آش ماست و اسفناج

(تقریبا باید ۶ لیوان از آب گوشت ،زمان پخت کامل گوشت باقی مانده باشد) پس از اینکه گوشت پخت آب آن را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و قابلمه را مجددا روی حرارت می گذاریم تا گوشت کاملا خشک شود و بعد شعله را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت سرد شود.

لپه خیس خورده را داخل آبکش می ریزیم و می شوییم و داخل قابلمه ای می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و  آب گوشت را به آن اضافه می کنیم و همین طور کمی فلفل و نمک نیز اضافه می کنیم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا لپه ها بپزند.

ترخون و شوید را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن ها کاملا خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه با چاقو تیز آن ها را خرد می کنیم و یا داخل خردکن می ریزیم و خرد شده تحویل می گیریم و کنار می گذاریم.

زمانیکه لپه ها کمی گیر داشتند برنج را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و به لپه اضافه می کنیم و بلافاصله کمی نمک و سبزی خرد شده را نیز اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا لپه ها و سبزی نیز کاملا پخته شوند.

ماست را نیز از یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شود و زمان افزودن به آش نبرد.گوشت پخته و سرد شده را با گوشتکوب برقی یا دستی خوب له می کنیم و زمانیکه سبزی و لپه کاملا پخته شدند به آش اضافه می کنیم

حالا آش را هر ۵ دقیقه یکبار هم می زنیم تا هم ته نگیرد و هم اینکه زمانیکه به قوام مطلوب رسید آن را از روی حرارت بر داریم. پس از اینکه آش جاافتاد و مواد منسجم بودن و به غلظت مطلوبمان رسید حرارت را خاموش می کنیم.

تقریبا ۵ دقیقه بعد که آش کمی از حرارت افتاد ماست را کم کم به آش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا مواد آش آغشته به ماست شود و آش ماست آماده شده را داخل کاسه ای می ریزیم و با پیاز داغ تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

اضافه کردن گوشت به آش ماست باعث می شود که مانند آش آبادانی، آشی غلیظ و کشدار داشته باشید. اما اگر به هر دلیلی دوست ندارید از گوشت استفاده کنید می توانید گوشت را از مواد لازم حذف کنید و آش را بدون گوشت درست کنید.

در صورتی که تمایل دارید آش ماست غلیظ تر و خوشمزه تری داشته باشید توصیه می شود از ماست محلی یا ماست خانگی استفاده کنید. با استفاده از آموزش زیر به راحتی می توانید یک ماست خوشمزه و حرفه ای درست کنید.

 (function () { var now = new Date(); var version = now.getFullYear().toString() + “0” + now.getMonth() + “0” + now.getDate() + “0” + now.getHours(); var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0]; var link = document.createElement(“link”); link.rel = “stylesheet”; link.href = “https://app.najva.com/static/css/local-messaging.css” + “?v=” + version; head.appendChild(link); var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = true; script.src = “https://app.najva.com/static/js/scripts/tabnakjavan-3294-253787cc-eb4b-4d87-bd2c-90159a756a16.js” + “?v=” + version; head.appendChild(script); })() (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ ‘gtm.start’: new Date().getTime(), event: ‘gtm.js’ }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != ‘dataLayer’ ? ‘

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگلیش) معذور است.

 (function () { var now = new Date(); var version = now.getFullYear().toString() + “0” + now.getMonth() + “0” + now.getDate() + “0” + now.getHours(); var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0]; var link = document.createElement(“link”); link.rel = “stylesheet”; link.href = “https://app.najva.com/static/css/local-messaging.css” + “?v=” + version; head.appendChild(link); var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = true; script.src = “https://app.najva.com/static/js/scripts/tabnakjavan-3294-253787cc-eb4b-4d87-bd2c-90159a756a16.js” + “?v=” + version; head.appendChild(script); })() (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ ‘gtm.start’: new Date().getTime(), event: ‘gtm.js’ }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != ‘dataLayer’ ? ‘

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگلیش) معذور است.

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید


آخرین خبر/ طرز تهیه آش ماست با اسفناج.


(٢٠:٥٢) ٩٩/٠٩/١٩


(٢٠:٤٥) ٩٩/٠٩/١٩

طرز تهیه آش ماست و اسفناج


(٢٠:٢٣) ٩٩/٠٩/١٩


(١٩:٥٨) ٩٩/٠٩/١٩


(١٩:٤٥) ٩٩/٠٩/١٩


(١٨:٤٩) ٩٩/٠٩/١٩


(١٨:٤٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١٨:٣٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١٨:١٦) ٩٩/٠٩/١٩


(١٦:٥٥) ٩٩/٠٩/١٩


(١٦:٠٥) ٩٩/٠٩/١٩


(١٥:٢٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١٤:٥٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١٤:٢٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١٣:٤٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١٣:١٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١٢:٣٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١٢:٠٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١١:٣٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١١:٠٠) ٩٩/٠٩/١٩


(١٠:٣٥) ٩٩/٠٩/١٩


(١٠:٠٥) ٩٩/٠٩/١٩


(٠٩:٣٣) ٩٩/٠٩/١٩


(٠٩:١٠) ٩٩/٠٩/١٩


(٠٨:٣٨) ٩٩/٠٩/١٩


(٠٨:٢٠) ٩٩/٠٩/١٩


(٢١:٣٧) ٩٩/٠٩/١٨

طرز تهیه آش ماست و اسفناج


(٢١:١٣) ٩٩/٠٩/١٨


(٢٠:٣٠) ٩٩/٠٩/١٨


(٢٠:٠٠) ٩٩/٠٩/١٨


(١٩:٣٠) ٩٩/٠٩/١٨


(١٩:٠٠) ٩٩/٠٩/١٨


(١٨:٣٠) ٩٩/٠٩/١٨


(١٨:٠٠) ٩٩/٠٩/١٨


(١٧:٣٢) ٩٩/٠٩/١٨


(١٧:٠٠) ٩٩/٠٩/١٨


(١٦:٢٧) ٩٩/٠٩/١٨

  • مدل پردهای زبرا جدید اتاق خواب

  • (١٦:٠٥) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٥:٣٥) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٥:٢٠) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٥:٠٠) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٤:٤٠) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٤:١٨) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٤:١٠) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٢:٥١) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٢:٤٥) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٢:١٠) ٩٩/٠٩/١٨

    طرز تهیه آش ماست و اسفناج


    (١١:٣٠) ٩٩/٠٩/١٨


    (١٠:٤٢) ٩٩/٠٩/١٨


    (٠٩:٥٨) ٩٩/٠٩/١٨

    طرز تهیه آش ماست و اسفناج
    طرز تهیه آش ماست و اسفناج
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *