طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی
طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی

آبگوشت مرغ یک غذای عالی برای سفره های ایرانی است. این غذا به راحتی آماده می شود و برای تهیه آن نیاز به زحمت چندانی نیست. همچنین این نوع آبگوشت برای کسانی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند، غذای مناسبی است. لطفا با طرز تهیه آبگوشت مرغ همراه ما باشید.

آبگوشت مرغ به خاطر جایگزینی گوشت مرغ با گوشت گوسفندی غذای نسبتاً رژیمی محسوب می شود. در طرز تهیه آبگوشت مرغ نیز از حبوبات و سیب زمینی استفاده می کنیم و از این نظر به همان آبگوشت معمولی شباهت دارد. 

همان طور که می دانید آبگوشت غذای ایرانی و بسیار قدیمی است. هنوز هم در بسیاری از خانه ها و مخصوصاً برای پدربزرگ ها و مادربزرگ ها گزینه اول انتخاب وعده غذایی است. دیزی یا آبگوشت سنتی ترین غذای ایرانی محسوب می گردد که اغلب با گوشت گوسفند طبخ می شود. حال ما می خواهیم با ارائه طرز تهیه آبگوشت مرغ طعم متفاوتی را تجربه نماییم و با روش تهیه آبگوشت جدید آشنا شویم.

 ابتدا حبوبات را از شب قبل بگذارید تا خیس بخورند.

طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی

دوره مقدماتی php

بهتر است در این مدت چند بار آب آن ها را عوض کنید و آب تازه بریزید. در این صورت نفخ آن ها نیز برطرف می شود. برای استارت کار، حبوبات را داخل ظرفی مناسبی مانند قابلمه بریزید. آن گاه مرغ را شسته و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

حالا تکه های مرغ را در دیگچه یا قابلمه ای که برای آبگوشت در نظر گرفته اید، بریزید. البته قبل از تکه های مرغ، مقداری روغن در آن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید. منتظر بمانید تا این تفت دادن منجر به تغییر رنگ مرغ شود. در ادامه پیاز و سیر را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه گوشت اضافه کنید. پیاز و سیر را نیز تفت دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه آبگوشت مرغ خوشمزه، حبوبات نیم پز شده را به گوشت اضافه و آن گاه ۶ فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید.

اگر می خواهید آبگوشت پر آبی داشته باشید، میزان آب برای آبگوشت را کمی بیشتر از ۶ فنجان در نظر بگیرید. برای طعم دهی به غذا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.

در آخرین مرحله از طرز تهیه آبگوشت مرغ نیز سیب زمینی را به سایر مواد اضافه و منتظر پختن و جا افتادن مواد شوید.

بعد از جا افتادن غذا نیز آبگوشت را در کاسه های مخصوص ریخته و نوش جان کنید. البته برای طعم بهتر آبگوشت می توانید از لیمو عمانی هم استفاده کنید. از همین آبگوشت نیز می توانید کوبیده مناسبی تهیه کنید. یعنی گوشت مرغ، حبوبات و سیب زمینی را جدا کرده و در داخل ظرفی بکوبید. جالب است بدانید طبخ این غذا تا حدودی شبیه به تاس کباب مرغ می باشد.

در این مطلب با طرز پخت آبگوشت مرغ خوشمزه آشنا شدید. امیدواریم با این شیوه پخت توانسته باشیم انگیزه لازم  را در شما برای امتحان یک بار این غذا ایجاد کنیم. شما طرفداران غذاهای سنتی و اصیل می توانید با مراجعه به بخش غذای ایرانی مجله آرگا از دیگر دستورات عالی و بی نظیر برای پخت غذاهای متنوع و بسیار خوشمزه دیدن نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آداب و رسوم و فرهنگ مردم تایلند



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز


چگونه عمر باتری موبایل و لپ تاپ را افزایش دهیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وبسایت


در دسته بندی آموزش آشپزی

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت مرغ خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

این آبگوشت مخصوص کسانیست که بخاطر بیماری نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند یا اینکه از خوردن گوشت سفید لذت بیشتری می برند.

طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی

با آموزش طرز تهیه آبگوشت مرغ از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. در ابتدا حبوبات مان را از شب قبل داخل آب می گذاریم تا نفخ شان برطرف شود . اگر بتوانیم چند بار آب حبوبات را عوض کنیم خیلی بهتر است.

حبوبات را بصورت جداگانه داخل قابلمه میریزیم تا نیم پز شوند. سپس مرغ را به قطعات کوچک خرد می کنیم و در قابلمه اصلی که برای تهیه آبگوشت مرغ در نظر گرفته ایم ، مقدار کمی روغن مایع می ریزیم و کمی مرغ را تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.

حالا پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و به قابلمه آبگوشت اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگشان طلایی شود سپس آب را به آبگوشت اضافه می کنیم. در اینجا حبوبات را به آبگوشت رژیمی و خوشمزه مان اضافه می کنیم . اگر تمایل دارید آبگوشت پر آبی داشته باشید می توانید کمی بیشتر از 6 فنجان آب داخل قابلمه بریزید.

حالا نوبت طعم دهی به غذاست . نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا آماده شود. اگر دوست دارید از سیب زمینی هم استفاده کنید می توانید یک سیب زمینی پوست بکنید و داخل قابلمه بیندازید.

در آخر آبگوشت را در کاسه های مورد نظر بریزید و سرو کنید. نکته دیگر اینست که می توانید برای طعم بهتر اگر دوست داشتید یک لیمو عمانی هم داخل آبگوشت بیندازید. می توانید مانند گوشت کوبیده آبگوشت سنتی گوشت مرغ و حبوبات این آبگوشت را نیز جداگانه بکوبید و سرو نمایید.

نکات : فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ثبت دامنه com | خرید بک لینک | چت روم | آهنگ های شاد جدید | چت روم | خرید گوشواره

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

مواد لازم: گوشت مرغ مخلوطی از سینه و ران ۷۰۰ گرم، پیاز خلالی شده ۲ عدد بزرگ، لپه نیم پیمانه، سیب زمینی یک عدد،‌ آرد ساده ۱/۵ قاشق غذاخوری، سماق نیم پیمانه، تخم مرغ ۲ عدد، پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری،‌پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوریویدیویهای دیگرطرز تهیه مرغ ترش شمالی درجه یکPersian Sour Chicken Recipehttps://youtu.be/K0h-2G94jlcطرز تهیه خوراک (گراتن) مرغ و سبزیجات سالم و فوق العاده خوشمزهhttps://youtu.be/4tVHFl2uiD0Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UC0IB…My Facebook Page: https://www.facebook.com/AshpaziBaSanaFollow me on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_ba_…Join my Telegram Channel: https://telegram.me/AshpaziBaSanaConnect with me on Telegram: https://telegram.me/sanakitchenAshpazi ba Sana tareh kababAshpazi ba Sanaآشپزی با سناآشپزی با سنا آبگوشت مرغآشپزی با سنا تره کباب

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

خدابیامرز
“آقا” (آقا محّرم، پدربزرگ پدری ام، زمانیکه من 7 ماهه بودم فوت کرده
اند) مثل اغلب ترکهای قدیمی به عنوان غذا فقط آبگوشت میل می کرده اند و چندان برنج
نمیخورده اند. یعنی در منزل “ننه بگیم جان”، (مادربزرگ پدری خدابیامرزم)،
اغلب دو نوع غذا تهیه میشده است، یکی آبگوشت و بعدی هر غذای دیگری.

این
آبگوشت مرغ یا ابتکار مادربزرگم بوده و یا واقعاً چنین آبگوشتی بوده ولی هرچه بوده
احتمالاً غذایی تبریزی نبوده است چون اغلب تبریزی ها این آبگوشت را نشنیده اند. قدیم
الایام مرغ و خروس در روستاها زیاد بوده، به احتمال قوی این آبگوشت غذایی روستایی
می باشد و مادربزرگم از روستا یاد گرفته اند.

آن
غذا سالیان سال بود که در منزل ما به دست فراموشی سپرده شده بود، تا همین چند سال
اخیر که “خواهر گلم پرستو”، دیگر گوشت قرمز مصرف نکردند و مامان هم یاد
این غذای قدیمی افتادند که بلکه این خواهر ما آبگوشت و ترید بخورد.

در
اینترنت هم سرچی کردم و دیدم که در خطه زیبای کردستان نیز چنین آبگوشتی تهیه می شود. از طریق
خواهرم از یکی از دوستان محترمشان استعلام کردیم و گفتند که چنین آبگوشتی دارند و
البته به آن “شوربا” می گویند.

طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی

این
آبگوشت برخلاف آبگوشتی که با گوشت قرمز تهیه می شود، نسبتاً کم چربی است و چربی آن
از پوست مرغ تأمین می شود. شاید برای کسانی که چربی خون دارند ولی هوس ترید کرده
اند نیز نسبتاً مناسب باشد.

توجه:

فنجان
مورد استفاده، فنجان دسته دار آرکوروک فرانسه می باشد که حدوداً 150 میلی لیتری است.

 

مواد
لازم:

گوشت
مرغ: نصف یک عدد سینه یا نصف یک عدد ران

پیاز:
یک عدد

سیب
زمینی: دو الی سه عدد

لپه:
یک فنجان

گوجه
فرنگی: دو عدد

روغن
(در صورت تمایل): مقداری (اگر پوست مرغ چرب باشد نیازی به روغن اضافی نیست)

رب
گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

نمک،
فلفل، زردچوبه: مقداری

 

پیش
از تهیه:

1-     لپه را چند ساعت با آب بدون نمک خیس می کنیم و
چند بار آبش را عوض می کنیم. این کار هم سبب خواهد شد آسانتر بپزد و هم اینکه نفخ
احتمالی بر اثر خوردن آن به حداقل برسد.

2-     مرغ حتماً با پوست مصرف شود و حین سرو پوستش
را جدا می کنیم.

 

طرز
تهیه:

1-     مرغ (حتماً با پوست) را با مقداری آب و پیاز
نگینی شده و مقداری نمک درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا
بپزد.

2-     وقتی نیم پز شد (نیم پز رو به پخته شده)، لپه
و زردچوبه را اضافه می نمائیم.

3-     وقتی لپه پخت، سیب زمینی پوست گرفته قاچ شده
(4 یا 6 قاچ شده) و رب را که با مقداری آب رقیق کرده ایم می افزائیم تا کاملاً بپزد.

4-     در انتها دو عدد گوجه فرنگی را چهار قاچ کرده
و به آن می افزائیم تا گوجه فرنگی ها بپزند و کمی نرم شوند.

5-     حرارت را خاموش کرده، آبش را جدا می کنیم و با
نان (ترجیحاً سنگگ) ترید درست می کنیم و خود آبگوشت را با نان میل می نمائیم، حتی
می توانیم آبگوشت را با گوشت کوب بکوبیم.

6-     این آبگوشت با ترشی، یا سبزی خوردن، یا خیار
حلقه شده با لیمو ترش تازه، یا فلفل سبز، یا ترب رنده شده با آبلیمو بسیار خوشمزه
می باشد.

نوش جان.

نکات:

1-     برخی چند عدد لیمو عمانی/امانی نیز به آبگوشت
اضافه می کنند. البته ما استفاده نمی کنیم.

2-     در این آبگوشت نبایستی از زعفران استفاده شود،
زیرا مزه خورشت مرغ به خود خواهد گرفت.

3-     اگر میخواهید احیاناً خوشرنگ تر شود می توانید
از کمی رنگ غذا، ملقب به “زعفران مکه” استفاده نمائید. ما استفاده نمی کنیم چون ظاهر ساده و روستایی آن را بیشتر می پسندیم.

طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی
طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *