طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهانی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهانی
طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهانی

طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهانی

دوره مقدماتی php

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سبزی خردکن

آکاایران,روزنامه,اخبار,خانواده,فال,سرگرمی,آشپزی,شیرنی پزی

246

خواص سیر و فواید آن برای سلامتی:سیر طبعی گرم و خشک دارد. این گیاه خواص بیشماری دارد که در این مطلب به بررسی تعدای از مهمترین این خواص میپردازیم. اگر می خواهید طاهری شاداب و زیبا داشته باشید حتما از سیر استفاده کنید. برای درمان فشار خون شریانی خوردن سیر توصیه میشود. خوردن سیر هنگام غذا باعث باز شدن اشتها می شود. برای درمان ورم روده و تقویت معده حتما سیر بخورید.

اين ماده غذايي جادويي از شما درمقابل بيماري هاي قلبي، سرطان و عفونت ها محافطت مي کند.

اگر سير به جاي اينکه در طبيعت ساخته مي شد، در آزمايشگاه ساخته شده بود، مطمئن باشيد دارويي بسيار گران قيمت بود.تحقيقات پزشکي و دارويي نشان داده است که سير-چاشني معطر که افراد يا از آن متنفر مي شوند و يا عاشقش مي شوند-مي تواند کلسترول را پايين آورده، از لخته شدن خون در بدن جلوگيري کرده، فشارخون را پايين آورده، از ابتلا به سرطان جلوگيري به عمل آورده، و شما را در برابر عفونت ها و بيماري هاي قارچي و باکتريايي مصون کند.اما چه چيز باعث مي شود سير چنين فوايد شگفت انگيري داشته باشد؟ سير حاوي بيش از 100 ماده شيميايي بيولوژيکي مفيد مي باشد که از جمله آن مي توان به موادي با نامهاي بسيار عجيب و غريب زير اشاره کنيم: آليين، آليناز، آليسين، اس آليلسيستئين، ديالين، آليل متيل تري سولفيد.در واقع، سير از 3000 سال پيش تاکنون مصرف دارويي داشته است اما فوايد آن تا زمان حال در حد اعتقاد مردم عادي محدود بود. طبق گزارشي در يکي از روزنامه هاي انجمن پزشکي امريکا، نقش درماني سير در تقريباً 1000 تحقيق توصيف و تشريح شده است.فوايد سير در سيستم قلبي-عروقي بدنآدِش کي جين، پزشک مرکز تحقيقاتي باليني و دانشکده پزشکي تولان در نيو اورلئان، سال گذشته گزارش داده است که سير مي تواند باعث پايين آوردن ميزان کلسترول و به ويژه نوع ليپوپروتئين کم حجم (LDL) در خون مي شود. جين به 20 مرد و زن روزانه 900 ميليگرم از قرص هاي پودر سير داده و آنها را با 22 فردي کهفقط داروي پلاسيبو دريافت مي کردند، مقايسه کرده است.در آخر اين تحقيق 12 هفته اي، ميزان کلي کلسترول خون در افرادي که قرص هاي سير مصرف نموده بودند، تا %6 کاهش پيدا کرد، درحاليکه در افراديکه دارونکا يا پلاسيبو دريافت کرده بودند، اين کاهش فقط %1 بوده است. افراديکه سير مصرف کرده بودند همچنين کاهش 11 درصدي در کلسترول LDL خود مشاهده کرده اندکه باز اين ميزان در گروه ديگر بسيار کمتر و فقط %3 بوده است.او در ژورنال پزشکي مي نويسد، “پودر سير که به شکل قرص به افراد داده شده بود، کاملاً براي آنها قابل تحمل بوده و فقط در يکي از از افراد ايجاد ناراحتي کرده بود.”سير همچنين داروي ضد انعقاد خون نيز به شمار مي رود-يک داروي طبيعي براي رقيق کردن خون. دکتر اچ کيسوتر از دانشگاه سارلاندس هامبورگ، اخيراً دريافته است که سير مي تواند به بيماراني که از بيماري انسداد شرياني که باعث لخته شدن خون در ناحيه پاها مي شود، رنج مي برند نيز کمک کند.معمولاً از اين بيماران خواسته مي شود که راه بروند، چون بالا رفتن جريان خون ميزان اين لخته ها را کاهش مي دهد. اما اين بيماران خيلي زود دلسرد مي شدند چون اين بيماري موقع راه رفتن درد بسيار عميقي در فرد ايجاد ميکند.

طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهانی

دکتر کيسوتر به مدت 12 هفته به 32 بيمار روزانه 800 ميليگرم از قرص هاي پودر سير و به 32 بيمار ديگر دارونما يا پلاسيبو مي دهد. سپس مسافتي را که بدون احساس درد مي توانند راه بروند را اندازه گيري مي کند. در هفته هاي اول، هر دو گروه پيشرفتي شبيه به يک برنامه پياده روي معمول داشتند. اما با گذشت زمان بيماراني که از پودر سير استفاده مي نمودند، قادر بودند يک سوم راه بيشتري را بدون احساس درد طي کنند. اين محقق همچنين گزارش مي کند که فوايد سير که شامل کاهش فشارخون مي شود، به فاصله کمي بعد از اينکه بيماران کپسول پودر سير را مصرف مي کردند، قابل مشاهده بوده است.فوايد سير در مقابله با سرطانسير در مقابل سرطان نيز از شما محافظت مي کند. دکتر بنجامين لاو در مجله بيوتراپي مولکولي عنوان مي کند که “سير يکي از قديمي ترين گياهاني است که گفته مي شود خواص ضد سرطاني دارد. در گذشته مصريان و پزشکان هندي از سير براي درمان تومرها استفاده مي نمودند.”دکتر لاو، محقق دانشگاه لوما ليندا، سه راهي را که از طريق آن سير از شما درمقابل سرطان محافظت مي کند را توصيف ميکند: با بازداشتن مستقيم متابوليسم سلول هاي تومر، با جلوگيري از شروع و توليد سلول هاي سرطاني، و با تقويت سيستم دفاعي فرد براي مقابله بهتر با سلول هاي سرطاني.ميلنر دريافته است که يک رژيم غذايي که از 2 تا 4 درصد سير تشکيل شده باشد، رشد سرطان سينه را به تاخير انداخته و تعداد تومرهاي سرطاني را کاهش مي دهد. او اينطور توضيح مي دهد: “تعداد کلي تومرها در موش هاي صحرايي که يک رژيم غذايي %2 سير طي دوره 20 هفته اي داشته اند، درمقايسه با گروه کنترل از اين موشهاي صحرايي تا %56 کاهش داشته است.”فايده ديگر اين بود که سطح گلوتاتيون-اس-ترنسفراز، بين حيواناتي که رژيم هاي غذايي با ميزان سير بالا داشته اند، تا %42 بالاتر بوده است. گلوتاتيون-اس-ترنسفراز آنزيمي است که به رفع مسموميت کبد از مواد سرطانزا و ساير مواد شيميايي خطرناک، کمک ميکند.در تحقيق ديگري، ميلنر دريافت که سير مي تواند به طرز قابل توجهي تعداد ترکيب هاي افزايشي را در اسيد دئوکسي ريبونوکلئيک (DNA)، کاهش مي دهد. ترکيب هاي افزايشي مواد شيميايي هستند که به نيتروسامين هاي DNA مي چسبند، و محيط را براي تغييرات سرطاني آماده مي کنند.ميلنر يک گروه موش هاي صحرايي آزمايشگاهي را در معرض نيتروسامين ها قرار داده، اما به برخي حيوانات هم ميزان بسيار زيادي از پودر سير-در 2 تا 4 درصد از رژيم غذايي-داده شد. اين موش هاي صحرايي، برحسب ميزان سيري که خورده بودند، 40 تا 80 درصد کاهش ترکيب هاي افزايشي در کبد داشته اند. بعلاوه، موشهاي صحرايي که سير مي خوردند، از 55 تا 60 درصد ترکيب هاي افزايشي در غدد پستان نيز بهره مند شده اند.تحقيقات مختلفي همچنين نشان داده است که سير احتمال خطر سرطان هاي معده و شکم را نيز کاهش مي دهد. در يک تحقيق که در چين انجام گرفته است، نشان داده شد که مصرف سير به طور معکوس به شيوع ابتلا به سرطان معده و شکم مربوط است. ساير آزمايشات نشان داده است که سولفيد دياليل به ميزان قابل توجهي تومرهاي سرطاني شکم را در همسترها کاهش مي دهد.در يک تحقيق ديگر، پروفسور ام. ام. ال موفتي از دانشگاه الکساندرا در مصر، به قورباغه هاي مصري، به مدت چهار ماه يا سير تازه خرد شده، يا روغن سير، و يا روغن ذرت (بعنوان پلاسيبو) داده شد و بعد آنها را در معرض آفلاتوکسين B1 AFB1، يک آلاينده غذايي که موجب سرطان کبد مي شود، قرار دادند.فقط 3 درصد از کليه قورباغه هايي که سير تازه خورده و فقط 9 درصد از 65 حيواني که روغن سير مصرف کرده بودند، دچار تومر شدند. درمقابل، 19 درصد از حيواناتي که روغن ذرت خورده بودند، دچار سرطان کبد و تومر کليه شدند.دکتر ال موفتي در اين زمينه مي گويد، “نتايج ما نشان مي دهد که دادن سير خردشده يا روغن سير به قورباغه ها، به طرز قابل توجهي موجب کاهش ايجاد تومر از طريق AFB1 مي شود. سير تازه تاثيرات بازداشتني بيشتري نشان داده است…اين نشان مي دهد که در سير تازه ميزان بيشتري ترکيبات فعال وجود دارد.”فوايد سير در عفونت هاي قارچي و ميکروبيتحقيقات پزشکي نقش سير را به عنوان يک آنتي بيوتيک طبيعي نيز تاييد مي کند. در 1983، دکتر لاو در مجله فرضيه پزشکي مي نويسد، “عصاره سير فعاليت بسيار وسيع ضد ميکروبي را درمقابل باکتري ها و قارچ هاي بسيار زيادي نشان مي دهد…چون بسياري از موجودات ميکروسکوپي که به عصاره سير حساسيت نشان داده اند، ازنظر پزشکي قابل توجه هستند، سير نقش بسيار مهمي بعنوان يک عامل درماني خواهد داشت.”يکي از روش هاي فعاليت سير از طريق تقويت سلول هاي فاگوسيتوز (سلول هاي بيگانه خوار)، توانايي گلوبول هاي سفيد براي مقابله با عفونت ها و بيماري ها مي باشد. يکي ديگر از اين راه ها، از طريق تحريک سلول هاي ايمني مثل ماکروفاژها و سلول هاي T براي مقابله با باکتري ها و عفونت هاي ويروسي و تنظيف سلول هاي سرطاني مي باشد.ترکيبات فعالدر طبيعت، سير خام فعاليت بيولوژيکي بسيار پاييني دارد. اما وقتي شما با خرد کردن، پختن، يا جويدن آن، بوته سير را تخريب مي کنيد، آنزيم آليناز فوراً آلين را به آليسين تيديل مي کند که آن رايحه را به سير مي بخشد.زماني تصور مي شد که آليسين اصلي ترين ترکيب فعال سير است. اما امروز محققان دريافته اند که آليسين به سرعت اکسيد مي شود. بيش از 100 ترکيب فعال بيولوژيکي حاوي سولفور، پروتئين ها، و ساپونين، در نتيجه اين اکسيد شدن به وجود مي آيد. با اينکه آليسين هنوز هم نشانگر قدرت و توانايي سير مي باشد، اما تحقيقات اس- آليلسيستئين و ساير ترکيبات را از جمله مهمترين ترکيبات درماني موجود در سير ميدانند.حال ميخواهيد بدانيد که سير را چطور بايد مصرف کنيد؟ در اکثر تحقيقات علمي از عصاره استاندارد شده سير به شکل روغن يا کپسول استفاده مي شود. اما مي توان گفت که تقريباً همه اشکال سير خواص و فوايد خود را دارند. اگر از مزه سير لذت مي بريد، مي توانيد به طور آزاد از آن در غذاهاي خود استفاده کنيد. اما اگر مزه يا بوي آنرا دوست نداريد، مي توانيد از کپسول هاي آن استفاده کنيد که فاقد بو و مزه طبيعي سير است. سير به هر صورت که استفاده شود، فوايد بسياري را عايدتان خواهد کرد..خواص سیر در حفظ سلامت استخوان زنانمطالعات صورت گرفته بر روی جوندگان نشان می دهد که سیر از طریق افزایش ترشح هورمون استروژن [در زنان]، میزان از بین رفتن بافت استخوانی را به حداقل می رساند. نتایج یک مطالعه بر روی زنان یائسه نشان داد که مصرف روزانه یک دوز سیر خشک (معادل ۲ گرم سیر خام) موجب کاهش چشمگیر یکی از شاخص های کمبود استروژن می شود، این موضوع می تواند اثرات مفیدی بر سلامت استخوان در زنان داشته باشد.غذاهایی مانند پیاز و سیر همچنین اثرات مفیدی بر بیماری آرتروز دارند. در پژوهشی که درباره تاثیر مصرف سیر بر سلامت استخوان ها صورت گرفت، مشخص شد زنانی که در رژیم غذایی خود از سبزیجات غنی از آلیوم استفاده کرده اند سطح بسیار پایینی از آرتروز مفصل ران داشتند. همانطور که قبلا نیز ذکر کردیم سیر یک نمونه از سبزیجات خانواده آلیوم است. این پژوهشگران معتقدند یافته‌های آنان نه تنها تاثیرات احتمالی رژیم غذایی بر روی آرتروز مفاصل را نشان می‌دهد بلکه نشان می‌دهد ترکیبات موجود در سیر برای درمان این شرایط بسیار مفید است. مطالعات بلند مدت که در آن ۱۰۰۰ زن سالم مورد بررسی قرار گرفتند نشان می‌دهد که عادت‌های غذایی آنان شامل سبزیجات، میوه ها و به خصوص سیر است…خواص سیر در افزایش میل جنسیتحقیقات دانشمندان نشان می دهد که آلیسین، که مهم ترین ترکیب موجود در سیر بوده و بسیاری از خواص سیر از آن ناشی می شود، میزان ترشح هورمون تستوسترون را افزایش داده و باعث کاهش هورمون کورتیزول می‌شود. کورتیزول، هورمون استرس است که به بافت‌های عضلانی آسیب می‌زند. سیر کاهنده‌ فشار خون بالاست و به این ترتیب نیز روی مویرگ‌ها و انقباض عضلات قلب تاثیر می‌گذارد و باعث انبساط رگ‌های موجود در ناحیه‌ آلت تناسلی می‌شود. به عقیده ی برخی از محققان سیر باعث افزایش میزان و کیفیت اسپرم می ‌شود.درمان اسهال التهابی در کودکانبه عقیده پژوهشگران اگر عصاره سیر را به میزان ۲۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، دو بار در روز و به مدت ۵ روز به کودکانی که دچار اسهال التهابی شده، بدهید، در کاهش علائم و درمان اسهال بسیار موثر خواهد بود. بر پایه این بررسی مصرف عصاره سیر، دفعات اسهال و میزان تب را از روز دوم به بعد به میزان درخور توجهی کاهش می‌دهد. همچنین این بررسی نشان می‌دهد، در روز چهارم بی اشتهایی و میزان گلبول سفید مدفوع که نشانه ای از عفونت است کاهش می‌یابد. عصاره سیر یک داروی موثر گیاهی در بهبود علائم اسهال التهابی است.تاثیر سیر در رفع سو هاضمهیکی از شناخته‌ شده‌ ترین ویژگی ‌های سیر ویژگی ضد میکروبی آن است. سیر به درمان عفونت‌ های باکتریایی، ویروسی، قارچی و سایر عفونت ‌ها کمک قابل‌ توجهی می‌کند. این ویژگی سیر به قدری قوی و قابل ‌توجه است که از زمان‌های قدیم از آن به عنوان کشنده میکروب‌ها مخصوصاً باکتری اشرشیاکولی و سالمونلا اینتیرتیدیس و در نگهداری غذاها استفاده می‌کردند.سیر به دلیل این خواص ضد باکتری، ضدویروس و ضد قارچی خود تغییر دهنده خوبی برای اکولوژی داخلی بدن است و تمامی موجودات زنده کوچکی که سیستم هضم ما را دچار مشکل می‌کنند از بین می‌برد..جلوگیری از مسمومیت با فلزات سنگینمطالعات نشان می دهد که در دوزهای بالا، ترکیبات گوگردی سیر اندام های بدن انسان را در مقابل آسیب های ناشی از مسومیت با فلزات سنگین محافظت می کنند. نتایج مطالعه ای بر روی کارکنان یک کارخانه تولید باتری خودرو صورت گرفت، نشان داد که مصرف سیر علاوه بر کاهش ۱۹ درصدی میزان سرب موجود در خون این افراد، بسیاری از علائم بالینی مسمومیت نظیر سردرد و فشار خون را نیز کاهش داده است.خواص سیر در کاهش کلسترول خونسیر می تواند کلسترول بد و کلسترول تام را کاهش دهد. به نظر می رسد مصرف سیر سبب کاهش ۱۵-۱۰ درصدی میزان کلسترول تام و یا کلسترول بد در مبتلایان به چربی خون بالا می شود.تشکیل جرم در رگ‌های خونی به اکسید شدن کلسترول بد خون مربوط می‌شود. سپس پلاکت‌های خون به هم وصل می‌شوند و به این ترتیب خطر مسدود شدن رگ‌های خونی بالا می‌رود. سیر تازه یا سیر ترشی مانع اکسید شدن کلسترول می‌شود و جریان خون را روان‌تر می‌سازد. به همین خاطر هم امکان تجمع پلاکت‌ها و تشکیل لخته‌های خونی را کاهش می‌دهد. توجه داشته باشید که سیر برای پیشگیری از دیابت نوع ۲ نیز موثر است. به خاطر این که ترکیبات آن به کبد کمک می‌کند تا مازاد قند خون را دفع کند.در اینجا تذکر این نکته لازم است که اگر در مصرف سیر نیز افراط شود، مانند سایر ترکیباتی که مانع ایجاد لخته در عروق می‌ شوند، منجر به خونریزی خواهد شد. به همین خاطر بعد از اعمال جراحی لازم است در مصرف آن دقت شود.تاثیر مصرف سیر بر کاهش فشار خونبیماری های قلبی عروقی نظیر حملات قلبی و سکته های مغزی شایع ترین علل مرگ و میر در سراسر جهان می باشند. فشار خون بالا، از جمله مهم ترین عوامل محرک اینگونه بیماری ها به شمار می رود. مطالعات انسانی نشان می دهد که مصرف سیر در مبتلایان به فشار خون بالا، تاثیر قابل توجهی بر کاهش سطح فشار خون این افراد دارد.آنژیوتانسین ۲ پروتئینی است که به انقباض عروق خونی بدن کمک می‌کند تا در صورت لزوم، فشارخون افزایش یابد؛ اما آلیسین که ترکیب موجود در سیر است با ایجاد ممانعت از فعالیت آنژیوتانسین ۲ باعث کاهش فشارخون می‌شود. ترکیبات پلی‌سولفیدی موجود در سیر در بدن به گازهایی به نام هیدروژن سولفید تبدیل می‌شوند که توسط گلبول‌های قرمز بدن حمل می‌شوند. این گازها توسط گردش خون در گلبول‌های قرمز در سراسر بدن به گردش درآمده و باعث بهبود کنترل فشارخون خواهند شد.خواص سیر برای لاغری و کاهش وزنیکی از خواص سیر کاهش اشتها است، به همین علت اگر سیر بخورید، اشتهایتان کاهش یافته، در خوردن غذا زیاده روی نخواهید کرد، و می توانید وزن تان را بهتر کنترل نمایید. از سوی دیگر خوردن سیر باعث افزایش متابولیسم و همان سوخت و ساز بدن خواهد شد. شاید بتوان این مسئله را این گونه توضیح داد که سیر سیستم عصبی را تحریک می‌کند تا هورمون آدرنالین ترشح کند و به این ترتیب سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. زمانی که سوخت و ساز بدن شما بالا باشد کالری‌های بیشتری می‌سوزانید و وزنتان کم می شود.در پژوهش های صورت گرفته در خصوص نقش سیر در کاهش وزن، دانشمندان مشاهده نموده اند که موش هایی که تغذیه حاوی میزان زیادی سیر داشته اند، لاغرتر شده و ذخیره ی چربی آنها کمتر شده است. بنابراین اگر وزن تان زیاد است و می خواهد خود لاغرتر شوید، یا اینکه وزن مناسبی دارید، اما نگران افزایش وزنتان هستید، می توانید سیر را به برنامه غذایی تان اضافه کنید. به علاوه پخت با سیر، طعم بهتری به غذا می دهد

از لطیف ترین چیز کیک ها به شمار می آیدو طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد

برای شروع کار بیسکوییت زنجبیلی را داخل غذاساز بریزید و م بزنید تا پودر شود.سپس کره را به ان اضاقه کرده و خوب مخلوط کنید مواد را داخل قالب ریخته و خوب سطح آن را فشار دهید تا کاملا منسجم شودو به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.برای تهیه فیلینگ کدوحلوایی ، 400گرم کدو حلوایی را از وسط به دونیم تقسیم کرده و هسته های آن را خارج کرده و در سینی فر قرار دهید و روی ان را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 90 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید با حرارت 160درجه تا بپزد.سپس از فر خارچ کرده و بگذارید تا کاملا سرد شود.پوست کدو حلوایی را بگیرید و داخل غذاساز بریزید تا پوره شود.سپس شکر و رنده پوست لیموترش ، آی لیموی تازه و وانیل و پنیر ماسکارپونه ف پنیر خامه ای تخم مرغ و آرد و نمک را اضافه کرده و با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم.قالب را از یخچال خارج رده و فیلینگ کدو حلوایی را داخل قالب ریخته و و به مدت 20-15 دقیقه در طبقه وسط قرار دهید تا بپزد.وقتی از فر خارج کرده و خوب خنک شد با چاقوی تیز برش دهید.

مشاهده

در این سوپ می توانید به جای استاک مرغ از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.

سیب زمینی را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید ، سپس ارد را به آن بیافزایید و زیر و رو کنید تا مواد کاملا به آرد آغشته شوند.فلفل قرمز و استاک مرغ را به تدریج به قابلمه بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید .سپس حرارت را ملایم کنید تا بخ مدت یک ساعت بپزد .در این فاصله سس بشامل را آماده کنید.برای تهیه سس بشامل 3 قاشق سوپ خوری کره را در قابلمه ای روی حرارت ملایم ذوب کنید ، 30 گرم ارد گندم را به آرامی به کره اضافه کنید و دائم هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود.30 میلی لیتر شیر را روی حرارت گرم کنید سپس به تدریج به آرد اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا گلوله نشود.و می گذاریم روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بماند تا غلیظ شود.در آخر کمی نمک و فلفل سیاه و جوز هندی و 50 گرم خامه به سس اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.پس از این مدت سس بشامل ، ذرت و میگو را به سوپ بیافزایید و بگذارید به مدت 20-30 دقیقه دیگر بماند تا سوپ جا بیفتد.در آخر کمی جعفری خرد شده و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

مشاهده

جشن سبزیجات با لایه های پنیر مذاب

نیمی از کلم بروکلی و نیمی از گل کلم را در قابلمه ای حاوی مقداری آب ، کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهیدتا به مدت 10 دقیقه بپزند و نرم شوند.سپس آبکش کرده و کنار بگذارید تا به مدت 20 دقیقه خنک شوند.روغن زیتون را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.سپس پیاز را به آن بیافزایید و کمی تفت دهید .در آخر اسفناج را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.تابه را ازروی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به مدت 20 دقیقه خنک شود.فر را از 15 دقیقه قبل ، روی حرارت 185 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.ظرفی نسوز و مخصوص فر را با مقداری روغن زیتون چرب کنید.تخم مرغ ، ماست وشیر را در ظرفی بریزید هم بزنید تا مخلوط شوند .سپس مرغ ، فلفل قرمز ، ریحان ، جعفری ، نمک و فلفل سیاه را به آن افزوده و با قاشق هم بزنید.همه مواد را با هم مخلوط کرده در ظرف مخصوص فر ریخته ، مخلوط پنیر را روی آن ریخته و به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا طلایی شود.

مشاهده

این نوع شیرینی همان لطیفه فرانسوی هاست

کره و شکر قهوه ای را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست شود،سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه و مجددا با همزن برقی بزنید.تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.مخلوط آرد و بکینگ پودر را در ظرفی را دوبار الک کرده و سپس پودر قهوه فوری را به آن اضافه و مخلوط کنید.مخلوط آرد را به مایه اضافه کرده و خوب با همزن مخلوط کنید و سپس 60 گرم از گردو را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .از مایه آماده شده به اندازه توپ های کوچک بردارید و در دست به شکل گرد فرم دهید و در ظرفی حاوی گردو بغلطانید و داخل سینی فر بچینید و ان را به مدت 15-12 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد.پس از این مدت سینی را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه سرد شود و شیرنی را از سینی جدا کرده و بگذارید کاملا خنک شود.روی یک عدد شیرینی ها مداری نوتلا بریزید و یک عدد شیرینی دیگر روی آن قرار داده و به همین ترتیب بقیه شیرینی هار ا آماده کنید

مشاهده

توپک ها انواع زیادی دارند که به صورتی سرخ شده در روغن و یا به صورت سرد تهیه می شوند در اینجا نوعی توپک مرغ و پنیر بدون روغن و به صورت سرد برای آموزش در نظر گرفته شده است امیدواریم از آن لذت ببرید.

طرز تهیه:مرغ و پنیر خامه ای و آب لیمو و نمک را با هم مخلوط کرده و به کمک دستگاه مواد را با هم ترکیب کنید سپس رویش را پوشانده و یک ساعت در یخچال قرار دهید و بعد به اندازه ی 1 قاشق مواد را در دست گرد کنید و در کراکر نمکی خرد شده یا مغز های نمکی خرد شده بغلتانید و مجددا یک ساعت در یخچال قرار دهید.سپس در ظرف مورد نظر چیده و با لیمو ترش و …تزیین کنید.

مشاهده

با توجه به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان برای شما عزیزان دستور تهیه حلوای دو رنگ شکلاتی را در نظر گرفته ایم تا زینت بخش سفره های افطارتان باشد.

طرزتهیه :آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آرد ازبین برود ولی رنگ آن عوض نشود،سپس کره اب شده را به آن اضافه میکنیم،پودر قند،وانیل و روغن مایع را به آرد اضافه کرده و 2 بار ازچرخ کوشت رد میکنیم،خمیر را 2 قسمت میکنیم،به یک قسمت کاکائو زده،به قسمت دیگر هل و زنجفیل،خمیر سفید را به قطر 7میلیمتر تا 1سانتی متربازکرده روی آن شکلات آب شده ریخته و خمیر قهوه ای را باز کرده،روی آن می اندازیم روی لایه آخر شکلات آب شده و پودر پسته می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و بعد به صورت مربع یا لوزی برش می دهیم .

مشاهده

با استفاده از ترکیب بی نظیر خرما و گردو به سادگی یک کیک سالم و رژیمی درست کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه :تخم مرغ ، شکر ، وانیل را با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود. کره را اضافه کرده با همزن یک هم میزنیم.دارچین و بیکینگ پودروآرد را با هم مخلوط کرده ، نصف آرد را به مواد اضافه میکنیم ، سپس شیررا اضافه کرده گردو خرما را اضافه کرده و دوباره باقیمانده ی آرد را اضافه میکنیم.کیک رادر فربا حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم .

مشاهده

یک کیک ساده و نرم و نازک، با بویی که راه می‌اندازد و نشاطی که به وجود می‌آورد، کیکی که آماده‌کردن و مزه‌اش می‌تواند آدم را سر ذوق بیاورد، کیکی که سال‌هاست با یک دستور پخته می‌شود و با مواد نه چندان پیچیده‌ای که در بعضی از خانه‌ها وجود دارد، در کمتر از 10 دقیقه درست می‌شود…

تخم مرغ را در کاسه ریخته،با همزن دستی خوب هم میزنیم تا،سپس شیر و روغن را افزوده و هم میزنیم،در آخر بیکینگ و کاکائو را می ریزیم. کاغذ های مافین را درظرف سلیکونی گذاشته و از مواد کیک تا 3/2 کاغذ ها را پر کرده و در ماکروفر که با پیش گرمایش گرم شده می گذاریم.

مشاهده

طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهانی

ساندویچ های خوشمزه و متنوع, بچه ها را از خوردن غذای بیرون از منزل منصرف کرده و به سلامت آنها و اقتصاد خانواده کمک شایانی می کند.میتوانید به راحتی و با کمی خلاقیت یک اسنک کاملا متفاوت را در پیک نیک های خود نوش جان کنید.

خامه + پنیر + پیازچه را با هم مخلوط کنید و روی 4 برش از نانها بمالید 4 برش دیگر را روی آن قرار داده وکمی فشار دهید .سپس دور نانها را با چاقو ببرید به صورت مثلث برش دهید و در آرد بغلطانید سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر زده و بعد در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید .به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید .سپس در روغن سرخ کنید .

مشاهده

یک مافین عالی، مافینی است که خیلی نرم باشد، خشک نباشد و شیرینی آن نه خیلی زیاد و نه خیلی کم … در اینجا برای شما دستور تهیه یک مافین شکلاتی ساده و خوشمزه در نظر گرفته شده است .

طرز تهیه :تخم مرغ،روغن،وانیل وشکررابا همزن زده تا یکدست شود.پودرنسکافه را اضافه کرده وسپس آرد را بهمراه جوش شیرین و بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده3بارالک میکنیم .

شیر و آب را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم میزنیم،آرد را آرام آرام در چند مرحله به مواد اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود.کشمش و گردو خرد شده را کمی خیسانده و سپس درآرد سفید میغلطانیم.مواد مافین را در قالب مخصوص کاپ کیک ریخته و از کشمش و گردو داخل هر کدام میریزیم . دقت کنید که مواد تا نصف قالب بیشتر نباشد . به مدت  45الی 50 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه قرار میدهیم .

مشاهده

توپک ها انواع زیادی دارند که به صورتی سرخ شده در روغن و یا به صورت سرد تهیه می شوند در اینجا نوعی توپک مرغ و پنیر بدون روغن و به صورت سرد برای آموزش در نظر گرفته شده است امیدواریم از آن لذت ببرید.

طرز تهیه:مرغ و پنیر خامه ای و آب لیمو و نمک را با هم مخلوط کرده و به کمک دستگاه مواد را با هم ترکیب کنید سپس رویش را پوشانده و یک ساعت در یخچال قرار دهید و بعد به اندازه ی 1 قاشق مواد را در دست گرد کنید و در کراکر نمکی خرد شده یا مغز های نمکی خرد شده بغلتانید و مجددا یک ساعت در یخچال قرار دهید.سپس در ظرف مورد نظر چیده و با لیمو ترش و …تزیین کنید.

مشاهده

یک ایده ی جالب برای غذاهای همیشگی .در این مافین میتوانید گوشت چرخ کرده را جایگزین ژامبون کنید.

درظرفی آرد ، بکینگ پودر،نمک وفلفل را با هم مخلوط کنید.وسط آرد را گود کنید تخم مرغ و شیر را باچنگال بزنید و وسط آرد بریزید ومواد را با قاشق هم بزنید .سپس فلفل دلمه نگینی خرد شده و ژامبون وپنیر را اضافه کنید در قالبهای مافین کپسول گذاشته واز مواد به اندازه دو اسکوپ بریزیدقالبها را در فر که از قبل با حرارت 200 درجه گرم شده بگذارید .بعد از گذاشتن قالبهای مافین در فرحرارت فر راروی 180 درجه تنظیم کنید بعد از 20 دقیقه مافینها آماده است .

نکته مهم : تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشد .

مشاهده

دسر ماست یک دسر فوق العاده خوشمزه و سالم است که تهیه ی آن را به شما توصیه میکنیم .

شیر و شکر را روی حرارت قرار داده و با قاشق هم می زنیم تا شکر حل شود . پودر ژلاتین را در کمی آب سرد مخلوط کرده روی در کتری میگداریم تا ژلاتین شفاف و یکدست شود. سپس به شیر و شکر اضافه می کنیم و مرتب آنرا هم میزنیم تا ژلاتین کاملا حل شود . ماست و خامه و وانیل را با هم مخلوط کرده کمی هم می زنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم.آناناس یا کمپوت مورد علاقه را خرد کرده آن را درون صافی میریزیم تاآب آن جدا شود .مخلوط دسر را روی کاسه ای یخ میگذاریم و آن را مرتب هم میزنیم تا فرنی مانند شود سپس کمپوت را به آن اضافه میکنیم .با این روش کمپوت ها در همه جای دسر به طور یکنواخت پخش میشود .دسر را درون قالب ریخته 3 تا4 ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد سپس در ظرف مورد نظر دسر را برگردانده و آن را با میوه یا کمپوت تزیین می کنیم

مشاهده

به عنوان ی عصرانه خوشمزه بهتون پیشنهاد می کنم.

فر را روشن کنیدوروی حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار دهید .ته یک قالب مربع شکل 18 سانتی متری را چرب کنید و کاغذ روغنی در آن بیندازید.بیسکویت های خرد شده و کره را در ظرفی با هم خوب مخلوط کرده و در قالب بریزید و خوب فشار دهید.پنیر را در ظرفی قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شودتخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و مرتب هم بزنید.پوست لیمو ، آبلیمو وانیل و آرد ذرت و خامه را اضافه کنید .آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود.مخلوط را روی بیسکویت درون قالب بریزید.قالب را به مدت 1 ساعت و ربع در فر قرار دهید.فر را خاموش کنید اما قالب را از آن در نیاورید.صبر کنید تا قالب کاملا سرد شود.کیک پنیر را از قالب خارج کرده و خامه را روی سطح آن بمالید.دارچین روی ان بپاشید و تزیین کنید

مشاهده

به کیک‌هایی گفته می‌شود که حاوی کره، مارگارین و یا چربمایه بوده و برای ور آمدن خمیر به یک مادهٔ شیمیایی نظیر بیکینگ پودر یا جوش شیرین نیاز داشته باشند. [۵۳] این کیک کره‌ای به کیک اسفنجی شباهت دارد تفاوت آنان در اینست که برخلاف کیک‌های اسفنجی کف داخل کیک کره‌ای در اثر بهم زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامده است بلکه در اثر حرارت و یا ایجاد گاز، هوای داخل کیک متورم می‌شود. در این نوع کیک‌ها آرد و کره به مقدار بسیار بیشتری نسبت به کیک‌های اسفنجی به کار برده می‌شود و بافت متراکمی دارند

طرز تهیه:کره را با حرارت غیر مستقیم ذوب کنید کنار گذاشته تا خنک شود.تخم مرغ را به همراه دوغ و وانیل با همرن دستی می‌زنیم تا یک‌دست شود.تخم مرغ را اول با همزن خوب می‌زنیم بعد دوغ را افزوده و می‌زنیم.مواد خشک را شامل آرد- بادام پودر شده- نارگیل- شکر را با هم مخلوط می‌کنیم.توی یک کاسه بزرگ وسطش را گود می‌کنیم( با قاشق) کره را وسط آرد ریخته- تخم مرغ و دوغ را روی هم ریخته به صورت دورانی با یک قاشق بزرگ و یا با دور کند همزن ( دور یک) دورانی آرام مخلوط می‌کنیم بیکینگ را هم اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم. داخل قالب را کاغذ انداخته و روی کاغذ را چرب می‌کنیم مواد را داخل قالب ریخته و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ سنتی گراد به مدت ۹۰ دقیقه قرار داده تا کاملا پخته شود.

روی کیک را پس از سرد شدن کامل در صورت تمایل پودر قند پاشیده و با شابلون کاکائو پاشیده تا طرح بگیرد.

نکته1: این کیک باید در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری شود ولی موقع سرو باید حتما ۱۵ دقیقه بیرون بماند و یا ۱۰ ثانیه در مایکروفر گرم شود.

نکته 2: کیک باید کاملا سرد شود تا برش بدهیم.

مشاهده

یک غذای مقوی و بسیار خوشمزه است .این غذا را می توان به عنوان خورشت با برنج هم میل کنید.

روغن را کمی داغ کنید و آرد را درون روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند .پیاز ، فلفل دلمه ای و کرفس را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.سیر و پودر فلفل را ای به آن اضافه کرده ، سپس پودر آویشن ، برگ بو و آب مرغ را در قابلمه بریزید تا جوش بیاید.گوجه فرنکی ، رب گوجه فرنگی و مرغ را به مواد اضافه کنیدو بگذارید تا مرغ بپزد.سپس بامیه و میگو را به مواد اضافه کنید تا حدود 10 دقیقه بجوشد و بامیه و میگو نرم شوند.

مشاهده

نشانی : اصفهان، خیابان میر، خیابان مصلی، کوی شهید مهربانی، پلاک 3، طبقه دوم

تلفکس :  36623249-031

همراه : 09131093364

ایمیل : info@mahcooking.com

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا

یادش بخیر آن روزها آبگوشت برای خودش جایگاهی داشت و هر خانواده‌ای حداقل دو، سه بار در هفته با پختن این غذا به سلامت خود کمک می‌کردند، جالب اینجا بود که تنوع آبگوشت هم زیاد بود. مثلا گوشت و نخود، گوشت و لوبیا، گوشت و عدس، یخنه شوید باقالا و کلی غذای دیگر که حالت آب پز داشت و همه با هم از خوردن آن لذت می‌بردند. به هر حال ما هم بد ندیدیم برای تنوع و با استفاده از نظر حسین نجیمی به  طرز تهیه نوعی آبگوشت به نام آبگوشت بزباش اشاره کنیم.

          آبگوشت سنتیآبگوشت بزباش، آبگوشتی سنتی و لذیذ است که از نظر طعم و مزه با سایر آبگوشت‌های سنتی کمی متفاوت است. وجود سبزی‌های معطر در این آبگوشت عطر و طعمی متفاوت به این خوراک سنتی بخشیده است. یکی دیگر از تفاوت‌های اصلی این آبگوشت نسبت به سایر آبگوشت‌های ایرانی استفاده از لوبیا به عنوان تنها عضو حبوبات در این غذاست. معمولا این آبگوشت را با لوبیای سفید تهیه می‌کنند، اما در بعضی شهرهای ایران این آبگوشت با لوبیا چشم بلبلی هم تهیه می‌شود.

          مواد لازم:گوشت گردن یا سردست: 350 گرم لوبیا سفید:  1و 4/1 لیوان  خیس خورده  سبزی: 500گرم (تره و جعفری 400 گرم + گشنیز 50 گرم + شوید و شنبلیله 50گرم)شوید خشک: یک قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه: به مقدار لازم لیمو عمانی: 3  تا 4 عددپیاز خام: یک عددسیب زمینی: 2  تا 3 عدد گرد لیمو عمانی: یک قاشق غذا خوری

          طرز تهیه:ابتدا لوبیا را به مدت 12 ساعت بخیسانید و آب آن را در این مدت دو  تاسه بار عوض کنید.گوشت را  خرد کرده به همراه پیاز تفت داده و سپس به همراه لوبیا سفید و زردچوبه و آب  روی حرارت قرار داده تا کاملا پخته شود.بعد از آن سبزی  و لیمو عمانی‌ها را اضافه کنید (دقت کنید لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید).سیب زمینی‌ها را نیز چهار قاچ کنید و همراه سبزی اضافه کنید. حرارت را ملایم کرده تا آبگوشت خوب پخته و جا بیفتد.پس از پخت کامل، شوید خشک را اضافه کرده و در آخر نمک و فلفل و گرد لیموی آبگوشت را اندازه کنید.پس از پخت، لیمو عمانی‌ها را خارج کرده و آب آن را برای ترید جدا کرده و بقیه مواد را بکوبید و در ظرفی جدا سرو کنید.

url : http://www.isfahanziba.ir/node/16738

طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهانی

 

 

  

 

 

طراحی و پیاده سازی: دیتا پردازش سپانو

صاحب امتیاز: شرکت پیام اصفهان زیبا

مدیر مسوول: دکتر قدرت‌اله نوروزی 

مدیرعامل و سردبیر: امیر طاهری

نشانی: اصفهان – میدان امام حسین (ع) – خیابان طالقانی – مقابل ارگ جهان نما

تلفن:     ۳۲۲۱۸۱۸۲

پیامک:  ۳۰۰۰۴۸۳۰۸۸

فکس:  ۳۲۲۱۹۰۷۰

 



طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهانی
طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهانی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *