کباب ماست لاری که به آن کنجه کباب هم میگویند یکی از خوش خوراکترین کبابهای ایرانی است که هم با گوشت مرغ و هم گوسفند تهیه میشود.
گوشت کباب لاری قبل از تهیه، در ماست خوابانده میشود و طعمی ترش و متفاوت از چنجه دارد.
مواد لازم:
ماست چکیده ترش ۲۵۰گرم
طرز تهيه چنجه لاري
گوشت راسته بره ۵۰۰گرم
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را به تکههای درشت خرد کرده و قبل از هر کاری، گوشتهای تکه تکه شده را روی پارچهای پهن کنید و در معرض باد پنکه قرار دهید. به این کار هوا دادن گوشت میگویند. حالا تکههای گوشت را درون کاسه عمیقی بریزید و پیازها را به صورت نازک، روی آنها خلالی کنید.
بعد، سپس ماست چکیده ترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پس از آن، این کاسه را یک روز کامل در یخچال قرار دهید تا مواد آب بیندازند و کباب تردتر شود.
در این یک روز، چند ساعت یک بار به مخلوط کباب سر بزنید و مواد را هم بزنید تا گوشتها زیر و رو شده و به خوبی آغشته به مواد ماستی باشند. بعد از یک روز، گوشتها را به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید.
نکته:
۱- اگر کباب لاری را با مرغ تهیه میکنید، نیازی نیست یک روز دست نگه دارید. دو سه ساعت در یخچال بودن هم به آب انداختن مواد کمک میکند. کباب لاری را میتوانید با زعفران خوش عطر و رنگتر کنید.
۲- اگر کباب را ترشتر میپسندید، در مواد اولیه آن کمی آب لیموترش تازه استفاده کنید.
code
نسخه مناسب چاپ
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
طرز تهيه چنجه لاري
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
طرز تهیه کباب چنجه به صورت کاملاً حرفه ای—- به صفحه ما در فیسبوک بپیوندید و تجربیات ارزنده آشپزی خود در فرنگ را با دیگران به اشتراک بگذارید.https://www.facebook.com/shekambazane…انجمن شکم بازان مقیم فرنگ
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка плейлистов…
9