طرز تهيه پاي سيب و دارچين

دوره مقدماتی php
طرز تهيه پاي سيب و دارچين
طرز تهيه پاي سيب و دارچين

امتیاز دهید


3.3
از

228

پای سیب ، یکی از دسرهای لذیذ و پر طرفدار در تمام دنیا می باشد. شاید با شنیدن نام پای سیب و دارچین ، عطر و طعم دلپذیر ترکیب سیب و دارچین برایتان تداعی شود. یک ترکیب فوق العاده. این دسر محبوب را می توانید با پایه خمیر تهیه کنید و یا مانند پای سیب قنادی ها به صورت کیکی که به مافین سیب معروف بوده و بسیار هم خوشمزه هست. سیب میوه ای ست که در تمام فصول سال از حضور شیرینش بهره می بریم. اما پاییز فصل سیب تازه می باشد. و خوش طعم ترین سیب ها در این فصل به فراوانی یافت می شود. در پاییز این فرصت را دارید تا با سیب، خوشمزه ترین ها را تهیه و آماده کنید. مثل مربا سیب ،به عنوان یک چاشنی شیرین برای وعده صبحانه. و یا حتی ترشی سیب ، به عنوان یک اشتها آور لذیذ در کنار غذا. اما وقتی صحبت از پای سیب خانگی ترد و لذیذ می شود، شاید کمترین کسی بتواند پیشنهاد آن را در کنار چای برای یک میان وعده عالی رد کند. لذت پختن این دسر خانگی آسان و خوشمزه را هرگز از دست ندهید. در این دستور برای شما روش پخت پای سیب آمریکایی با پایه خمیری را در نظر گرفته ایم. اما اگر تمایل به تهیه پای سیب کیکی دارید، قسمت نکته ها را دنبال کرده و مطالعه کنید.

 

دوره مقدماتی php

طرز تهيه پاي سيب و دارچين

 

ابتدا برای آماده کردن خمیر پای، در ظرف مناسبی آرد، شکر و نمک را مخلوط کرده. سپس کره سرد را که به قطعات مکعبی خرد کرده اید درون ظرف بریزید. و با سر انگشت ها تکه های کره را با مواد خشک مخلوط کرده تا به صورت تکه های بیسکوییت خرد شده در بیاید. اگر مراحل مخلوط کردن را با دستگاه انجام می دهید باید تکه های کره را کم کم و دانه دانه اضافه کنید تا در نهایت مواد به صورت خره بیسکوییت شود.

 

حالا آب یا شیر سرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با یک چنگال هم بزنید. می توانید تمام آب یا شیر ذکر شده در دستور را استفاده نکنید. و اگر در انتها احساس کردید مواد خیلی خشک هست باقی آن را اضافه کنید. توجه داشته باشید که در حین هم زدن نباید انتظار یک ماده خمیری داشت. و وقتی مواد را با دست جمع می کنید در نهایت یک خمیر نرم و لطیف خواهید داشت، که یکدست بهم می چسبد. حالا باید خمیر حاصل شده را دو قسمت کنید. یکی برای زیر پای و داخل قالب، دیگری برای روی پای و پوشاندن مواد درون پای سیب . دقت کنید آن قسمتی را که برای داخل قالب در نظر می گیرید باید کمی بزرگ تر از دیگری باشد. هر دو خمیر را برای مدت حداقل 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.

 

برای آماده کردن مواد میانی پای سیب ، ابتدا سیب ها را خوب شسته، پوست بگیرید و هسته آن ها را جدا کنید. سیب ها به شکل دلخواه خرد کنید. حالا سیب ها را در ظرفی ریخته، مخلوط شکر سفید و قهوه ای، پودر دارچین، آبلیموی تازه، وانیل، زنجبیل و جوز هندی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ای نشاسته ذرت و شکر اضافی را ترکیب کنید.

 

 

کره را در تابه ای روی حرارت قرار دهید. وقتی خوب گرم شد، سیب و مواد مخلوط شده با آن را به درون تابه بریزید. و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته شده و سیب ها نرم شوند. وقتی سیب ها کمی پخته شدند، حالا مخلوط نشاسته ذرت و شکر را درون تابه اضافه کنید. این مخلوط را کم کم اضافه کنید تا مواد خیلی سفت نشوند. اجازه دهید تا آب سیب غلیظ شده و مواد میانی پای سیب آماده شود. بعد از پخت زیر تابه را خاموش کرده، کمی زمان دهید تا مواد به دمای محیط برسد.

 

 

روی سطح صافی کمی آرد بپاشید، خمیر بزرگ تر را پهن کرده و با وردنه به قطر 4 الی 5 میلی آن را صاف کنید. و سپس به کف قالب مخصوص انتقال دهید. (قبل از پهن کردن خمیر در قالب، کف آن را با کره چرب کنید.) حالا گوشه های خمیر را خوب به دیواره ها بچسبانید. و چند جای خمیر را با چنگال سوراخ کنید. در نهایت از مخلوط سیب پخته شده روی خمیر بریزید و درون آن را با مواد پر کنید.

 

قسمت دوم خمیر را نیز مانند قسمت اول روی سطح آغشته به آرد پهن کرده و با همان قطر صاف کنید. آن را با کاتر مخصوص آشپزخانه برش بزنید. برش ها را به صورت حصیری روی مواد میانی پای سیب قرار دهید. در آخر زرده تخم مرغ هم زده را با یک برس روی سطح پای سیب بمالید. می توانید درون زرده تخم مرغ کمی وانیل اضافه کنید. تا عطر دلپذیری به پای شما ببخشد. همچنین می توانید کمی شکر یا پودر قند روی پای بپاشید. حالا قالب کیک را درون فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار داده. حدود 40 الی 60 دقیقه زمان دهید تا پای پخته شده و روی آن خوب طلایی شود.

 

پای سیب شما آماده می باشد. می توانید شهد حاصل شده از پخت سیب و مواد میانی را در این مرحله روی پای بریزید. اجازه دهید تا خنک شود. سپس این دسر خوشمزه را همراه با بستنی وانیلی و یا در کنار یک لیوان چای، نوش جان کنید.

 

 

– شما می توانید در صورت تمایل کمی گردو خرد شده را به مواد میانی اضافه کنید. گردو طعم پای سیب شما را چند برابر لذیذ تر خواهد کرد.

– در انتهای پخت می توانید کمی شکر و یا پودر قند روی پای بپاشید و آن را تزئین کنید.

– اگر می خواهید پای سیب کیکی تهیه کنید. 3/4 پیمانه شکر، 2 عدد تخم مرغ و 1/8 قاشق چایخوری وانیل را با کمک هم زن خوب مخلوط کنید. تا سبک شده و خوب پف کند. حالا 1/4 پیمانه شیر و روغن مایع را اضافه کرده، برای 1 دقیقه هم بزنید. در آخر مخلوط 1 و 1/4 پیمانه آرد و 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در قالب مخصوص مافین کاغذ روغنی قرار دهید. کمی از مواد کیک را در قالب ها بریزید. سیب ها را که حلقه ای برش بزنید. در هر قالب و بر روی هر ماده کیک، یک حلقه سیب قرار داده. کمی دارچین بر روی سیب ها بپاشید. حالا مابقی مواد کیک را درون قالب ها بریزید. در نهایت باید 2/3 هر قالب پر شده باشد. باقی فضا برای پف کردن کیک باید خالی بماند. کیک ها را درون فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید. وقتی روی کیک ها طلایی شد، پای سیب کیکی شما آماده است.

 

 

 

– شما همچنین می توانید پای سیب قالبی را بدون فر نیز تهیه کنید. برای پخت پای سیب بدون فر در قابلمه ای کمی آب بریزید تا به جوش بیاید. حالا یک چهارپایه کوچک، شبیه به پایه های ماکروفر، درون قابلمه قرار دهید. حالا قالب های کیک را روی چهارپایه بچینید. درب قابلمه را بگذارید. بعد از حدود 40 دقیقه پای سیب کیکی شما پخته می شود. فقط باید بعد از خاموش کردن شعله، 15 دقیقه زمان دهید. سپس در قابلمه را باز کرده و کیک ها را خارج کنید. پای سیب کیکی را می توانید با پودر قند خامه و مغز گردو تزئین کنید.

 

 

خوشحال می شویم پای سیب ترد و خوشمزه خانگی را طبق دستور ایران کوک تهیه کنید. عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام و با هشتگ پای_سیب_ایران_کوک به اشتراک بگذارید. تا ما عکس شما را با اسم خودتان در صفحه ایران کوک قرار دهیم.

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

طرز تهيه پاي سيب و دارچين

سلام میشه مقدار آرد رو با پیمانه بگید من درست کردم ولی خمیرش زیادی ترد شد ظاهر خوب بود ولی بعد پخت خمیرش خورد و له میشد میشه واسم دلیل رو ایمیل کنید

سلام. میشه توی ماکرویو هم درستش کرد پای سیب رو؟ اگه میشه زمانش چقدر باید باشه؟

سلام این دستور بعد از پخت باید شیرینیش نرم باشه یا زیرش برشته روش نرم من درست کردم زیرش برشته شد روش نرم بود

عالی

برای تهیه ی پای شکلات هم میشه از این خمیر استفاده کرد؟
اگه نمیشه میتونین یه توضیح در مورد پای شکلات هم بزارین؟

سلام . یک سوال داشتم چه مقدار از کره باید به آرد اضافه بشه?

سلام میشه بجای کره از روغن مایع استفاده کرد چه میزان؟؟

سلام خسته نباشین.
راستش پای سیب من نمیدونم چرا خمیرش خشک و سفت شده بود. دلیل اصلیش چی میتونه باشه؟
خمیر قبل پخت و بعد پخت چه جوری باید باشه؟ قبل پخت لطیف باشه و بعد پخت نرم؟ ممنون میشم کمکم کنید.

سلام خسته نباشین؟ راستش نمیدونم چرا خمیری که من درست کردم وقتی پخته شد خشک شده بود و متاسفانه قابل خوردن نبود.

بسیار عالی

اگر سیب رو باکمی شکر و کره سرخ کنید و بعد وسط موادبزارید عالی میشه

من اولین شیرینى زندگیم رو با این روش پختم عالى بود اینکارو هم(تفت دادن سیب با شکر و وانیل و کرده و دارچین) کردم فووووق العاده شد
مرسى از شما و ادمین عزیز براى روش خوبشون
البته من توى خمیرش ٢ عدد تخم مرغ و بکینگ پودر هم اضافه کردم که معرکه شد
مقدار مواد کاملاً اندازه است

با سلام
من این پای رو. درست کودم. شکلش خیلی خوب شون ده اما خیلی ابکی شون ده
حدوز یه استکان اب انداخته. یکار کنم که سیب اب نندازه ؟

سلام نرگس جان
اگر سیبت خیلی آبداره تکه های سیبت رو بعد از مخلوط کردن با بقیه مواد یکم در فر قرار بده تا کمی از آبش بخار بشه.

سلام عالیه خیلی مفید وقابل استفاده است

نوش جونت عزیزم!!!!

سلام ممنونم خیلی استفاده کردم

سلام خسته نباشید . من یه سوال داشتم . تو مرحله مواد داخل پای سیب گفتید 1 قاشق شکر اما تو مواد لازم داخل پای گفتید 1/2 پیمانه حالا باید یک قاشق ریخته بشه یا نصف پیمانه ؟

سلام ، ویدا جان اشتباه تایپی بوده ، همون نصف لیوان یا پیمانه اضافه کن عزیزم

سلام …. این توی چه نوع ظرفی باید بپزیم؟؟؟؟پیرکس مشکلی نداره؟؟؟

رز عزیز در هر ظرفی که نسوز باشه میشه ، پیرکس هم انتخاب خوبیه

ضمن تشکر باید روی فررو روشن کنیم یا زیرش

لیلا جان حرارت پایین رو باید روشن کنی ، حرارت بالا برای کباب کردن و برشته کردن یا طلایی کردن روی غذا کاربرد داره اما پخت اصلی با حرارت پایین فر هست

سلام.من یک دستور پای سیب دارم که خیلی عالی میشه دقیقا مثل پای سیبهای تو قنادی،میتونم دستورش رو بفرستم تا دوستان استفاده کنن؟ در ضمن بسیار بسیار ساده وراحت درست میشه.با تشکر

خیلی هم عالیه شادی جان ، ممنون عزیزم ، هم میتونی در انجمن عضو شی و دستورت رو با اسم خودت بذاری و هم اینکه بفرستی من دستورش رو بذارم ?

سلام خمیر آن نباید چند ساعت بمونه؟

نه سوگند جان ، استراحت فقط برای خمیرهایی هست که خمیر مایه دارن

مممنونم … پای سیب را می شه با ماکروویو هم درست کرد ؟ اگه میشه مممنون میشم طرز درست کردن با ماکرووویو را هم یاد بدید

خواهش میکنم آسیه جان ، عزیزم من زیاد با ماکروفر کار نمیکنم ، اگه دستور تهیه اش با ماکروفر رو ببینم حتما برات میذارم

دستور تهیه پای سیب شما بسیار خوب و مفید واقع شد با تشکر

خواهش میکنم سیما جان ، نوش جانت

سلام ممنون به خاطر این دستور پخت عالی میشه لطفا طرز تهیه ی پای گیلاس رو هم بذارید و همینطور سس کارامل و سس شکلات …..ممنون

نیلوفر جون شما آشپزی یا فرشته ؟

سلام . یه سوال داشتم ، چرا سیب ها این رنگی هستند ؟ ممنون

سمانه جان چون با مواد دیگه مخلوط شدن عزیزم

سلام دستتون درد نکند خیلی عالی توضیح دادید

ممنونم

سلام. میشه از دارچین استفاده نکنیم؟

اگه دوست نداری میتونی استفاده نکنی عزیزم اما دارچین طعم خوبی به پای سیب میده

مرسییییییییییییییییی ممنون

عالی بود ممنونم

با تشکر میشه مواد لازم رو در سایز کوچک تر هم بکید؟

مهشید جان من پیشنهاد میکنم همین مقدار درست کنی چون مطمئن باش چیزی ازش نمیمونه ! اما میتونی مواد رو نصف کنی و قالب کوچک تری برداری

سلام : من امروز پای سیب درست کردم خیلی عالی شد واقعا عالی شد .خیلی ممنون

یه سوال : خمیر پای نباید در یخچال استراحت کنه

این خمیر نیازی به استراحت نداره ، استراحت خمیرهایی که کره داخل شون به کار میره برای اینه که سفت شن و بشه بهشون شکل داد یا قالب زد

سلام . وب سایت تون واقعا عالی و کامله . خیلی خوشحالم که با این وب سایت اشنا شدم . امیدوارم با ارسال ایمیل های خوب از طرف شما اطلاعاتم بیشتر بشه . بازم ممنون

ممنون یکی از بهترین دستورهایی بود که تا حالا استفاده کردم و عالییی

سلام
اگه بخوام آرد کمتر استفاده کنم میزان مواد چه جوری میشه؟
ممنون

زینب جون تمام مواد باید دقیق باشن ، میتونی مقدار مواد رو نصف کنی خانومی

خیلی دوست دارم !

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهيه پاي سيب و دارچين

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Apple and cinnamon tart

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

مواد لازم:

آرد 500 گرم

کره 250 گرم

زرده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهيه پاي سيب و دارچين

وانیل1/2 قاشق چایخوری

نمک 1/8 قاشق چایخوری

شکر 3 قاشق غذاخوری

شیر یا آب سرد 15 قاشق غذاخوری

سیب 5 عدد

دارچین 1 قاشق چایخوری

جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

شکر 1/2 لیوان

کره 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طالع بینی چینی از ابتدا تا کنون ، انسان از آغاز پیدایش با روح کنجکاو خود همواره در پی یافتن پاسخ‌هائی برای سوالات بیشمار خود بوده است: جهان هستی چگونه شکل گرفت؟ خورشید و ستارگان چگونه پدید آمده‌اند؟ زندگی چیست؟ آیا سرنوشت هر انسان از قبل مشخص شده است؟ و هزاران سوال دیگر.

در آغاز او برای هر واقعه و پدیده، خدائی قائل بود. یعنی تصور می‌کرد اگر سیل می‌آید یا طوفان رخ می‌دهد خدایان خشمگین شده‌اند. طالع بینی اولیه نیز بر اساس ستارگان آسمان بر سرنوشت بشر و دیگر جانداران و حتی گیاهان پا گرفت. طالع بینان نخستین همه پیکره‌های آسمانی را صاحب عقل و شعور می‌دانستند و آنان را خدایانی تصور می‌کردند که تمام حرکات و پدیده‌های زمینی را تحت کنترل دارند و آنها را مسئول هر واقعه خوب یا بد در روی کره زمین می‌پنداشتند.

در حقیقت طالع بینی در ابتدا با خرافات و موهومات و سحر و جادو آغشته بود ولی بعدها راه خود را جدا کرد و حتی در دوره‌ای از تاریخ در برخی دانشگاه‌ها تدریس می‌شد. طالع بینان چینی نیز با توجه به فرهنگ غنی و سابقه تمدن طولانی خود در این علم پیشرفت‌های به سزائی داشته‌اند.

مرجع: کتاب دایرهٔ المعارف طالع بینی، مؤلف: میشل استار. این کتاب کامل‌ترین مرجع برای طالع بینی است، اگر علاقه‌مند به طالع بینی و انواع فال می‌باشید، به شما توصیه می‌کنیم یک جلد برای خود تهیه کنید. با این توضیح که ترجمه فارسی آن نیز با جلدهائی عالی و با رنگ‌های مختلف موجود است.

طرز تهيه پاي سيب و دارچين

۱۲۷۹ – ۱۲۹۱ – ۱۳۰۳ – ۱۳۱۵ – ۱۳۲۷ – ۱۳۳۹ – ۱۳۵۱ – ۱۳۶۳ – ۱۳۷۵ – ۱۳۸۷- ۱۳۹۹

موش زیر نفوذ حالات جاذبه و تجاوز به دنیا آمده است. در نظر اول آرام و متعادل و شوخ جلوه می‌کند ولی مواظب باشید در زیر این چهره‌ آرام و صبور یک روحیه‌ مهاجم و نا‌آرام قرار گرفته است برای مدتی با موشی همخانه و یا همسفر شوید و آن‌وقت کاملاً به روحیه نا‌آرام و مضطرب و انفجارات روحی بی‌موقع او پی خواهید برد. او از ایجاد سر و صدا لذت خواهد برد. خیالبافی‌های موش که اغلب در زمینه نابود‌کردن و خراب‌کردن است گاهی منجر به سازندگی و خلق می‌شود از نظر عشقی و عاطفی موش عاشق میمون می‌شود ولی از اسب باید حذر کند و از گربه هم طبیعتاً به‌ همان دلایل معلوم جانور‌شناسی باید دوری کند.

۱۲۸۰ – ۱۲۹۲ – ۱۳۰۴ – ۱۳۱۶ – ۱۳۲۸ – ۱۳۴۰ – ۱۳۵۲ – ۱۳۶۴ – ۱۳۷۶ – ۱۳۸۸ – ۱۴۰۰

آرام وصبور کم‌رو و کند و دقیق و صاحب روش متعادل و بی‌اهمیت نسبت به خود گاو هوشیار‌ی‌های طبیعیش را پشت یک چهره‌ی خانگی‌اش پنهان می‌کند او اهل تفکر است و به‌همین دلیل شاید تنهائی را دوست می‌دارد و می‌تواند هدفی را تا سر حد تعصب تعقیب کند . میهن‌پرستی افراطی دارد متأسفانه برای گاو عشق چیزی جز یک معمای قابل‌قبول نیست می‌تواند با خروس ازدواج موفقیت‌آمیزی داشته باشد همچنین با موش‌ها نیز و مار و میمون هم می‌توانند در کنار گاو زندگی توأم با آرامشی داشته باشند ولی از ببر و بز باید ترسید.

۱۲۸۱ – ۱۲۹۳ – ۱۳۱۵ – ۱۳۱۷ – ۱۳۲۹ – ۱۳۴۱ – ۱۳۵۳ – ۱۳۶۵ – ۱۳۷۷ – ۱۳۸۹ – ۱۴۰۱

ببر یک عیب‌جوی یاغی است و همیشه در حال طغیان بر ضد قدرت‌های مستقر است او همیشه می‌خواهد رهبر باشد اما بدبختانه همچنان‌که برای بیشتر رهبر‌ها پیش می‌آید اغلب آن شایستگی را که منجر به جلب اعتماد دیگران می‌شود فاقد است میمون چه در کار و چه در عشق ببر را دست خواهد انداخت و و باید از مار دوری کند گاو و گربه نیز با ببر سازگار نیستند ولی با سگ و اژدها و اسب می‌تواند رابطه‌ی خوبی داشته باشد.

۱۲۸۲ – ۱۲۹۴ – ۱۳۰۶ – ۱۳۱۸ – ۱۳۳۰ – ۱۳۴۲ – ۱۳۵۴ – ۱۳۶۶ – ۱۳۷۸ – ۱۳۹۰ – ۱۴۰۲

خوشحال و با استعداد، خوب، بااحتیاط، لطیف، ملاحظه‌کار، عاشق جمع، اهل غیبت‌کردن، بدگوئی. جاه‌طلبی دارند اما نه خیلی زیاد به حد زیادی پرهیزکارند و رفقای خوبی هستند گربه عاشق جمع است خیلی زود به گریه می‌افتد گربه با بز و سگ درست‌کردار و خوک کنار می‌آید اما از موش باید مثل طاعون بپرهیزد و با ببر نیز چون از همان نژاد است به‌ خوبی از حیله‌هایش با خبر است و در نتیجه از در گیری با او دوری می‌کند.

۱۲۸۳ – ۱۲۹۵ – ۱۳۰۷ – ۱۳۱۹ – ۱۳۳۱ – ۱۳۴۳ – ۱۳۵۵ – ۱۳۶۷ – ۱۳۷۹ – ۱۳۹۱ – ۱۴۰۳

زود گول می‌خورد و کمال‌گرا مغرور و باهوش محکم با‌اراده بخشنده دل به کسی نمی‌بندد تنها خیره‌کننده و اغلب دچار بد‌ترین وضعیت‌ها می‌شود این شهامت را دارد که اشتباهسش را بپذیرد معمولاً دیر ازدواج می‌کند و اما با موش عاشق پیشه و مار وخروسی مغرور ارتباط خوبی دارد از بین تمام علامت‌ها تنها میمون قادر است که اژدها را فریب دهد ارتباط اژدها و ببر به ندرت می‌تواند آرام باشد و نیز باید از سگ بپرهیزد.

۱۲۸۴ – ۱۲۹۶ – ۱۳۰۸ – ۱۳۲۰ – ۱۳۳۲ – ۱۳۴۴ – ۱۳۵۶ – ۱۳۶۸ – ۱۳۸۰ – ۱۳۹۲- ۱۴۰۴

جذاب، احساسات، شوخ، زیبا، روشنفکر، فیلسوف، دقیق، حسابگر، اهل خطر کردن نیست، سختگیر، زنان متولد این ماه معمولاً زیبا هستند. مار وقتش را بیهوده تلف نمی‌کند و کمتر عمرش را با پر‌گوئی و بیهوده‌گوئی از دست می‌دهد و به احساس و درک اولیه‌اش در موارد مختلف ایمان دارد و چون در شناسائی محیط و مردم اشتباه نمی‌کند اغلب قدم صحیح بر‌می‌دارد. حس ششم او همان قدر قوی است که پنج حس دیگر او قوی می‌باشد در مورد امور مالی مار اقبال بلند دارد به سرعت تصمیم می‌گیرد و در راه رسیدن به هدفش آسمان را به زمین می‌آورد و اجازه نمی‌دهد هیچ مانعی در سر راهش قرار گیرد کمک‌کردن به مردم را بزرگترین کار‌ها می‌داند و در امور عشقی با ببر قادر به انجام هیچ کاری نمی‌باشد.

۱۲۸۵ – ۱۲۹۷ – ۱۳۰۹ – ۱۳۲۱ – ۱۳۳۳ – ۱۳۴۵ – ۱۳۵۷ – ۱۳۶۹ – ۱۳۸۱- ۱۳۹۳ – ۱۴۰۵

اسب همیشه فوق‌العاده به نظر می‌رسد عاشق مکان‌های عمومی، ورزشکار، شوخ، نکته‌سنج، زرنگ، ناآرام، خودخواه، خود‌دوست، اقتصاد‌دان، به خاطر عشق از همه چیز می‌گذرد. خونگرم هیجانی و نا‌آرام است. اسب با بز و سگ و ببر می‌تواند زندگی خوبی داشته باشد ولی با موش هرگز.

۱۲۸۶ – ۱۲۹۸ – ۱۳۱۰ – ۱۳۲۲ – ۱۳۳۴ – ۱۳۴۶ – ۱۳۵۸ – ۱۳۷۰ – ۱۳۸۲ – ۱۳۹۴ – ۱۴۰۶

شیک پوش، جذاب، هنرمند، خجالتی، مطبوع و دلپذیر، مذهبی، خوش‌قلب، دست و دلباز، آرامش‌طلب، عاشق گفتگوی هنری، بز، خیال‌باف کمتر از هر کسی به وقت‌شناسی اهمیت می‌دهد، او بدون نظر و قصد دوستانش را می‌رنجاند او می‌تواند صنعتگر و هنرمند خوبی باشد او می‌تواند در کنار گربه، خوک و اسب خوشبخت شود و هیچ موجود دیگری نمی‌تواند در کنار اسب مدت زیادی دوام بیاورد مخصوصاً سگ.

۱۲۸۷ – ۱۲۹۹ – ۱۳۱۱ – ۱۳۲۳ – ۱۳۳۵ – ۱۳۴۷ – ۱۳۵۹ – ۱۳۷۱ – ۱۳۸۳- ۱۳۹۵ – ۱۴۰۷

بد‌جنس، دلیر، با همت، شوخ طبع، حیله‌گر، خود‌خواه، روشنفکر، با‌فرهنگ، سیاستمدار، زیرک و دانا، فرصت طلب. او در حقیقت موجودی خود‌مرکز بین است خلا قیت و اصالت افکار میمون به حدی زیاد است که به راحتی می‌تواند سخت‌ترین مشکلات را بدون ترس و واهمه حل کند او هوش سرشاری دارد او در کنار موش و اژدها خوشبخت می‌شود اما موش ببر را دست می‌اندازد.

۱۲۸۸ – ۱۳۰۰ – ۱۳۱۲ – ۱۳۲۴ – ۱۳۳۶ – ۱۳۴۸ – ۱۳۶۰ – ۱۳۷۲ – ۱۳۸۴ – ۱۳۹۶ – ۱۴۰۸

مغرور لاف‌زن از روی فکر حرف می‌زند، پرهیزکار، صریح‌الهجه، خوش‌لباس، بی‌پروا، رویائی، شجاع، فعال، جمع زن‌ها را دوست دارد گاه برای دفاع از آنچه که می‌گوید حالت حمله پیدا می‌کند او با جرات و شجاع است. خروس با گاو و اژدها خوشبخت می‌شود ولی باید از گربه بپرهیزد.

۱۲۸۹ – ۱۳۰۱ – ۱۳۱۳ – ۱۳۲۵ – ۱۳۳۷ – ۱۳۴۹ – ۱۳۶۱ – ۱۳۷۳ – ۱۳۴۹ – ۱۳۶۱ – ۱۳۷۳ – ۱۳۸۵ – ۱۳۹۷ – ۱۴۰۹

خود‌خور و نگران، درونگرا، یک دنده، بدگمان، ترشرو، بدبین، ضد اجتماع، وفادار، صادق، درستکار، وظیفه شناس، از گناه دیگران رنج می برد. ظاهری ساده او همیشه اولین کسی است که علیه بی‌عدالتی داد سخن بر‌می‌آورد در عشق درستکار و ثابت‌قدم است سگ با اسب، ببر و گربه خوشبخت می‌شود ولی از بز و اژدها باید بپر‌هیزد.

۱۲۹۰ – ۱۳۰۲ – ۱۳۱۴ – ۱۳۲۶ – ۱۳۳۸ – ۱۳۵۰ – ۱۳۶۲ – ۱۳۷۴ – ۱۳۸۶ – ۱۳۹۸ – ۱۴۱۰

دلیر بلند‌همت خود‌نما، دقیق، نسبت به گناه وسواسی به او اعتماد کنید. ساده، راز‌دار، گستاخ، بی‌طرف، یک رفیق فوق‌العاده کم‌حرف مثل میمون، یک روشنفکر است. خوک باید از مار فرار کند مادی‌گرا، نفس‌پرست، عاشق میهمانی و تفریح، بز نیز از وجود خوک استفاده خواهد کرد به راحتی می‌تواند سراغ سگ‌ها برود هر چه روز تولدش به سال نو نزدیک‌تر باشد گرفتاری‌هایش بیشتر است.

اختصاصی سایت نیک صالحی

با مفاهیم نمادهای اصلی در پشت اقلام موجود در سفره هفت سین نوروزی بیشتر آشنا شوید.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

طرز تهيه پاي سيب و دارچين
طرز تهيه پاي سيب و دارچين
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *