طرز تهيه ي قيمه نثار قزوين

دوره مقدماتی php
طرز تهيه ي قيمه نثار قزوين
طرز تهيه ي قيمه نثار قزوين

امتیاز دهید


3.3
از

542


870
کالری


31 گرم
چربی


107 گرم
کربوهیدرات

طرز تهيه ي قيمه نثار قزوين

دوره مقدماتی php


42 گرم
پروتئین

قیمه نثار یک غذای مجلسی قزوینی است که مخصوصاً برای مهمانی های رسمی فوق العاده است. برخلاف خود قیمه، قیمه نثار یک غذای پلویی است. این پلو بسیار خوشمزه با موادی عالی از جمله خلال پسته و بادام و زرشک فراوان تهیه میشود. استفاده از خلال پرتقال هم میتواند به قیمه نثار طعمی عالی بدهد. علاوه بر این قیمه نثار سرشار از عطر ادویه های بی نظیری مثل زعفران و دارچین و گاهی حتی گلاب است. قیمه نثار را میتوان به شکل های مختلفی تزیین کرد و برای همین هم غذایی مجلسی حساب میشود.

برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید. سپس برنج را با مقداری آب و نمک بجوشانید و بعد از اینکه نرم شد آبکشی کنید. داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس برنج را اضافه کنید. چند قاشق آب و روغن روی برنج بریزید و بگذارید با حرارت ملایم برنج دم بکشد.

 

 

پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید تا نرم شوند.وقتی پیاز نرم شد و شروع به طلایی شدن کرد مقداری زرچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید.

 

 

 

سپس گوشت را اضافه کنید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

 

 

 

پس از اضافه کردن رب، چوب های دارچین را داخل قابلمه بیاندازید و زعفران دم کرده را همراه با 2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت بپزد و نرم شود. وقتی گوشت پخته و سس جذب گوشت شد نمک را اضافه کنید.

 

 

در یک ماهیتابه زرشک و خلال پسته و خلال بادام را بریزید. پودر قند را به آنها اضافه و مواد را زیر و رو کنید. مخلوط را با اندکی روغن روی شعله خیلی کم تفت بدهید. تا برای تزیین روی پلو آماده شود.

 

 

گوشت را پس از پخت کاملاً ریش ریش کنید. پس از اینکه برنج دم کشید مقداری از برنج را با کمی کره ذوب شده و زعفران دم کرده مخلوط کنید. برنج سفید را در دیس بریزید و روی آن را با برنج زعفرانی، گوشت و مخلوط زرشک تزیین و سرو کنید ( میتوانید نصف این مواد را لابلای برنج بریزید).

 

 

1- دلیل اضافه کردن نمک بعد از پخت گوشت این است که نمک باعث میشود گوشت دیرتر بپزد.

2- علاوه بر خلال بادام و پسته و زرشک میتوانید از خلال پوست پرتقالی که تلخی اش گرفته شده باشد هم در قیمه نثار استفاده کنید که باعث میشود غذای شما فوق العاده خوشمزه شود.

3- برای خوش عطر شدن بیشتر قیمه نثار میتوانید به مخلوط خلال و زرشک کمی گلاب هم اضافه کنید.

5- اگر تکه های گوشت شما کوچک هستند میتوانید از ریش ریش کردن آن بعد از پخت، صرف نظر کنید. البته این بستگی به سلیقه شما دارد.

 

طرز تهيه ي قيمه نثار قزوين

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام ۔من تا حالا درست نکردم لکن تصمیم

گرفتم واسہ شام امشب درست کنم خدا کنہ ھمسرم وپسرھام خوششون بیاد۔۔۔مرسی از راھنمائی ھاتون۔۔۔

امیدوارم غذاتون خوب بشه و همه بپسندن. من خودم عاشقشم

این غذای شهر پدر مرحومم هست یعنی قزوین ، خدابیامرز بابام خیلی دوست داشت اما نمیدونم چرا تا حالا نپخته بودم ، اما پختم فوق العاده خوشمزه شد .

. فقد یه نکته : خلال پسته و بادون و تو گلاب یکم بزارید بمونه تا خیس بخوره خیلی خوب میشه ?
دستت درد نکنه سرآشپز عزیز ??

رفت تو لیست غذاهای محبوبم ?

میشه از گوشت گوساله هم استفاده کرد؟

بله میشه…ولی گوسفند مناسب تره

آره میشه یعنی منم خب نمیدونم خخخخ ولی من استفاده کردم

سپاس????

از اینکه کامل توضیح میدهید. متشکرم

من مسافرت بودم که در جاده قزوین در یکی از رستورانها خوردم از آن پس دستور پختشو از اینجا گرفتم و جای شما خالی عالی بود حرف نداره جزو بهترین غذاهای ایرانی بود

خیلی خوش مزش

دو روز قزوین بودم پی کخ خوشمزه بود هردو روز قیمه نثار خوردیم
بچه ها حاضر نبودند غذای دیگری روآزمایش کنند

خیلی ،خوشمزس ،من امسال بخاطرش رفتم قزوین که این غذا رو بخورم @@@@@@@

حرف ندارن

سلام منم این ماه درست میکنم

عالی وخیلی خوشمزه بود

حتما درست میکنم

دستورات اشپزی عالی هستند

hatma doros mikonm merc

این غذا حرف نداره، مطمئنا از طرفداراش میشی.

من قروینی هستم ولی ما گوشت رو ریش ریش نمیکنیم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

غذایی تشریفاتی، در نهایت خوش عطری
قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش عطر می شود. این غذا در گذشته جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شد و در عروسی ها به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو می شد.

© 2014-2019 تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه سانازسانیا و برای این گروه محفوظ است.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

قیمه نثار غذای فوق العاده خوشمزه و زیبای قزوین است. برای تهیه قیمه نثار بهتر است از گوشت قیمه ای ریز استفاده کنید.

طرز تهیه و نکات آموزشی قیمه نثار را در سایت ایران کوک بخوانید:

https://irancook.ir/08/19/gheimeh-nesar/14075/

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طرز تهيه ي قيمه نثار قزوين
طرز تهيه ي قيمه نثار قزوين
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *